Άσχετο, αλλά έχω μια απορία:Ξέρει κανείς τι απέγινε το μέγιστο φαινόμενο του πενταγράμμου, Sotis Βολάνης;;
Μην χασετε το νεο της σιντι-σινγκλ: ερωτικη μπαλαντα-ντουετο με τον Ταμπακη!
Γουσταρωωωωωωωωω!!!!!!! 
Stop. Ο Ταμπάκης δεν παίζεται....Supermorf
Μονάχα στη μουσική μπορεί να είμαι τόσο ανοιχτόμυαλη. Για αυτό και δεν απορρίπτω τίποτα αν δεν το ακούσω πρώτα.
Συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να απορρίπτουμε κάτι πριν το ακούσουμε. Πάντως δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να ακούσω ένα σκυλάδικο και να πω "φοβερό κομμάτι". Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον...
Εγω να πω την αληθεια μου καποια πραγματα αν και κακογουστα τα ακουω γιατι τα βρισκω ακρως κωμικα και διασκεδαστικα.Τετοιου ειδους ασματα ειναι αυτα που προωθουν τα παρατραγουδα
.Βεβαια συμφωνω με τον Θαναση οτι τα ακουω για διασκεδαση και σε συγκεκριμενη ωρα(συχνα μετα απο πολλα ξιδια)..γνωριζοντας την τεραστια ποιοτητα τους.Το φοβερο ασμα που μου εχει κολλησει εδω κ καιρο ειναι "Ο Σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι" 
Έχω περάσει και πολύ καλά σε τέτοια σκηνικά όπου έπεφτε γέλιο με την κατάλληλη παρέα! Ταυτόχρονα θυμάμαι και κάποιες ατελείωτα φρικιαστικές βραδυές...
"Τι κανω μονη μου μες το σαλονι μου" (ολοι ξερουμε κυρα μου τι κανεις, δν χρειαζεται να μας το τραγουδας κιολας! ;Dμη ξερασω τωρα...
)
Μπορεί να:
1. Ξεσκονίζει τα έπιπλα
2. Ρίχνει πασιέντζες
3. Ποτίζει τα λουλούδια
4. Ασκεί ανελέητη κοινωνική κριτική μέσω τηλεφώνου
5. Κάθεται στον καναπέ και κοιτάζει το ταβάνι προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το
τέταρτο επίπεδο της ύπαρξης (μήπως και καταλάβει έτσι και τα τρία πρώτα..)
6. Και άλλα πολλά...

Να τονισω λιγο τη διαφορα του "ακουω κατι επειδη διασκεδαζω" και του "ακουω κατι επειδη μ'αρεσει"
Σωστά!!!!