...Μην τα πείτε παρα έξω αυτά για την προσφορα
. Υποτίθεται ότι το είπαν μόνο σε μένα. Μου είπαν να μην το πω πουθενα. 
Kαλα κρασια... κι εγω ετσι πηρα το PODXT μου, υποτειθεται σε προσφορα ειδικα για μενα... Μην ανησυχεις ομως δεν θα το πουμε...

Λοιπον αν προσανατολιζεσαι προς το τι φερνει ο Nακας, λογω της εκπτωσης τοτε να σου δωσω και μια 2 εναλλακτικες:
Washburn X-20 (238€) με 1 διπλο (humbucker κι οχι hamburger

) και δυο μονους.
Washburn WR-150 (318€) με το ιδιο setup αλλα σαφως πιο ομορφη και με ελαφρως καλυτερα ξυλα.
Αν απο την αλλη εχεις αποφασισει για την Yamaha, τοτε ρωτησε μηπως μπορουν να σου βρουν την
ΕRG-121WR η οποια εκτος απο την εμφανιση εχει το προτερημα του Basswood σωματος και Rosewood ταστιερας, ενω η
ERG-121U (την οποια σου προσφερει ο Νακας) εχει Αgathis σωμα και Sonokeling ταστιερα. Ετσι για να μη μας πουλανε και φουμαρα οι πωλητες...
Οσο για τον ενισχυτη, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη στα χρηματα που διαθετεις. Καποια στιγμη να ξερεις οτι θα τον αλλαξεις και μαλιστα μη σου πω οτι θα την κανεις την αλλαγη
πριν αλλαξεις κιθαρα, αλλα προς το παρον ειναι μια χαρα λυση.
Σημειωση: το Sonokeling η αλλιως East Indian Rosewood ειναι παραλαγη του Rosewood, οπτικα αρκετα κοντα το Brazillian Rosewood που χρησιμοποιηται κατα κορον για ταστιερες, αλλα σε αντιθεση με τον δυτικο του "αδελφο" το sonokeling εινα πιο βολικο στην κατασκευη επιπλων.