sweetchild, sorry ρε που άργησα και να δεν ξεκαθάρισα κάποια πράματα :
Όντως άκούγομαι απόλυτος, και όπως είπε και ο spio, κάποια προβλήματα προβλήματα που λέω ισχύουν για το δικό μου όργανο π.χ αυτό με την ισορροπία ξύλων δεν το έχουν όλες οι squier. Αυτό με τα χαμηλά τάστα είναι θέμα μοντέλου. Δεν ξέρω αν βγάλανε τώρα και μπράτσα με ψηλότερα τάστα, αν και αμφιβάλω.
Αυτό που σίγουρα ισχύει όμως είναι οτι σε φθηνά μοντέλα είσαι εκτεθειμένος σε κατασκευαστικά ελλατώματα. Σε μένα δεν κόλλησαν καλά τα ξύλα και έχω αυτό το πρόβλημα. σε κάποια άλλη δεν θα έχουν καλές καλωδιώσεις (παράδειγμα λέω τώρα). Νομίζω οτι είναι νόμος της αγοράς οτι τα φθηνότερα μοντέλα μιας εταιρίας είναι απαράδεκτα σε ποιότητα. Πιστεύω π.χ οτι η φθηνότερη gibson les paul θα είναι χειρότερη απο την ακριβότερη les paul της epiphone (kai θα παίζουν στα ίδια λεφτα περίπου) κυρίως επιδή θα είναι λιγότερο προσεγμένη.
Μπορεί και πάλι να είσαι τυχερη και να βρεις φθηνό και καλό μοντέλο. Έχω έχω ακούσει για squier strat καλύτερη απο fender και εχω ακούσει για gibson που ήταν για πέταμα. Το καλύτερο που θα μπορύσες να κάνεις θα ήταν να αγοράσεις την κιθάρα με την βοήθεια κάποιου έμπειρου ειδικά σε ηλεκτρικές (καλή ιδέα ο καθηγητής σου.. )
Σε καταλαβαίνω οτι θες απλά να αγοράσεις μια κιθάρα για να έχεις να παίξεις. Με τις κιθάρες όμως όμως δένεσαι. Γιατί να μην δεθείς με μια καλή κιθαρούλα

Για να μην με παραξηγήσετε, δεν μετανοιώνω για την squier μου. Έχω περάσει πολύ καλά παίζοντας μαζί της και έχω μάθει πάρα πολλά. Μετανοιώνω που την πήρα επιπόλαια.
Ρε συ sweetchild don't panic. εμπιστεύσου το αυτί σου (ή τον καθηγητη σου

), βάλε κάτω τις κιθάρες όλου του μαγαζιού και πάρε αυτή που θα σου την πει. Στην τελική όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αγοράσεις καθόλου κιθάρα!!!
Εγω θα έπαιρνα το ταυράκι πάντως