4.Μου αρέσει που φάσκεις και αντιφάσκεις. Από τη μία δηλώνεις το ενδιαφέρον σου σε όλα τα καημένα παιδιά που εμείς με την κίνησή μας θα οδηγήσουμε στον κακό δρόμο & από την άλλη λές ότι η κίνηση που κάνουμε σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Εξακολουθείς επίσης να πιστεύεις ότι η κίνηση ξεκίνησε ως κόντρα στο Φεστιβάλ. Τι να πώ... Μάλλον είναι ενδεικτικό του ότι έχεις μεγαλώσει πολύ και ο επιχειρηματικός σου διάλογος στηρίζεται επάνω σε αναμνήσεις και προσωπικές εμπειρίες. Άσε εμάς τους νέους που ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο και εσύ αν θές πάρε τη συνταξή σου και πήγαινε στα νησιά Φίτζι για διακοπές.
5. Δεν σχολίασα ποτέ και δεν με ενδιαφέρει αν απέρριψες ΕΣΥ ή κάποιος άλλος τη δουλειά μου. Μόνο το 2 να κοιτάξεις θα δεις και εσύ και ο κάθε ενδιαφερόμενος ότι
προσέβαλλες τους ανθρώπους που αποτελούν την κεντρική ομάδα της Ε.Ε.Κ.Ε.Μ., μέχρι τώρα, και την
κίνηση σύστασης του συλλόγου. Έχω μάθει να ακούω σε κριτική και όχι σε σχόλια του τύπου "Απορρίπτω τη δουλειά σου".
Πως είναι δυνατόν να είσαι μουσικός και να το λές αυτό; Πέρα από αυτό αν θές να κάνεις κριτική κάντην στη σελίδα μου -
όχι εδώ. Τέλος, θα ήθελα αν είναι δυνατόν
να δώσεις στο κοινό να ακούσει και κάποια δική σου δουλειά - μιας και εσύ ως μεγαλύτερος θα πρέπει να γράφεις μόνο αριστουργηματικά έργα.
6. Άλλο ένα λάθος εκ μέρους σου είναι ότι πιστεύεις ότι ακολουθώ τον δρόμο του συνδικαλισμού για προσωπική αναγνώριση και για να ικανοποιήσω προσωπικές μου φιλοδοξίες. Δεν ψάχνω την προσωπική αναγνώριση - μόνο τα "ψώνια" λειτουργούν με αυτό τον αυτοσκοπό. Προσπαθώ να κάνω καρριέρα στη μουσική, όπως όλοι οι ερασιτέχνες, ώστε να ζώ μέσα από αυτό που αγαπώ, χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου (κάποια δεύτερη,τρίτη δουλειά) για να ζήσω.
7. Ευτυχώς τα νέα παιδιά είναι αυτά που
μπορούν και θέλουν να φέρουν την αλλαγή στον κόσμο μας. Το να προτρέπεις εμένα ή οποιοδήποτε άλλο νεαρότερο να μην ασχοληθεί με κάτι για να αποφύγει την ταλαιπωρία, ούτε καλό είναι ούτε σοβαρό.
Αν δεν προσπαθήσουμε να κάνουμε ΤΩΡΑ κάποια πράγματα για το μέλλον μας - πότε ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Αν σου αρέσει η κατάσταση όπως είναι τώρα - δεκτόν. Σε εμένα και με όσους έχω συζητήσει που ασχολούνται με το θέμα λίγο σοβαρότερα - δεν μας αρέσει και πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολλές βελτιώσεις.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Ε.Ε.Κ.Ε.Μ. απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται να αλλάξει κάτι στην ελληνική μουσική πραγματικότητα.
Εσύ αν είσαι βολεμένος στην κατάσταση που βρίσκεσαι είναι δικαιωμά σου και μπορείς να απέχεις.
Με το ζόρι δεν θέλουμε κανέναν μέσα στους κόλπους μας - και δεν είμαστε 5 άτομα που θέλουμε να φτιάξουμε το σύλλογο - να είσαι σίγουρος για αυτό.
Αν απέτυχαν προηγούμενες απόπειρες που έγιναν για σύσταση συλλόγου ερασιτεχνών ή για παρόμοια εγχειρήματα, αυτό πιθανώς
οφείλεται σε ανθρώπους σαν εσένα,
που δεν πιστεύουν ούτε στη δική τους δύναμη ούτε στο ρητό "ισχύς εν τη ενώσει" & ενδεχομένως πήραν στο λαιμό τους και άλλους που ήταν αναποφάσιστοι ή λιγότερο αποφασιστικοί. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες πάσχουμε από το σύνδρομο του "Ωχαδερφισμού" και για να μπορέσεις να βγάλεις τον Έλληνα από αυτή την κατάσταση πρέπει να του παρουσιάσεις μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση και πάνω από όλα να είσαι αισιόδοξος.
Η κάθε απόπειρα/εγχείρημα που γίνεται είναι τόσο σοβαρή όσο σοβαρά την αντιμετωπίζουν και τα άτομα που την απαρτίζουν.Καθήσαμε, λοιπόν, κάναμε την ερευνά μας και σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους (όχι έναν) για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε την πορεία που έχει πάρει η ελληνική μουσική πραγματικότητα.
Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και θέλουν να ΚΑΝΟΥΝ κάτι για να ΑΛΛΑΞΕΙ η ελληνική μουσική πραγματικότητα. Σκοπός δεν είναι να είμαστε 10 - 15 και να μείνουμε τόσοι...
Όσοι πιστοί προσέλθετε - δημοκρατία έχουμε!