Αποστολέας Θέμα: Beatallica!  (Αναγνώστηκε 7990 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
Beatallica!
« στις: 20/07/06, 04:14 »
Κοιτάξτε παίδες τί γκρουπάκι πήγα και βρήκα! λέγονται Beatallica και όπως καταλαβαίνετε παίζουν Beatles+Metallica ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! ;D είναι φανταστικοί!!!
λοιπόν, οι Beatallica δεν πουλάνε CDs. όλη τους τη δουλειά την προωθούν free μέσω του Website τους.

http://www.beatallica.org/beatallica.html (ψάξτε στο Music)

Ιδού η μέχρι τώρα δισκογραφία τους!!! κατεβάστε και απολαύστε! μετά περιμένω σχόλια!!!

A Garage Dayz Nite (2001)
1. Sgt. Hetfield's Motorbreath pub band
2. A Garage Dayz Nite
3. For Horsemen
4. No Remorseful Reply 
5. The Thing That Should Not Let It Be
6. Everybody's Got A Ticket To Ride Except For Me And My Lightning
7. ...And Justice For All My Loving

Beatallica (2004)
1. Blackened The USSR
2. Sandman
3. And I'm Evil
4. Got To Get You Trapped Under Ice
5. Leper Madonna
6. Hey Dude
7. I Want To Choke Your Band
8. We Can Hit The Lightz
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος KOYPEAS

• Θαμώνας
  • Καλύτερα Πειρατής Παρά Τηλεθεατής
    • Προφίλ
Απ: Beatallica!
« Απάντηση #1 στις: 20/07/06, 14:19 »
Φιλαρακο παλιο συγκροτηματακι αλλα πολυυυυυυ κουλοι!!!

Τους ειχε ανακαλυψει ο Σταθης Παναγιωτοπουλος ("Το νηστικο αρκουδι" στην ΕΤ3?) πριν κανα δυο χρονακια!

Ω,ναι,παιχτηκαν κ στο ραδιοφωνο!
Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο
Collect some stars...

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 20/07/06, 14:23 »
 ;D δεν είχε τύχει να ακούσω για αυτούς ποτέ! κατέβασα όλα τα τραγούδια τους!!! και πολύ Hetfield η φωνή του τραγουδιστή!   ;D ;D
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ TOOL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 20/07/06, 22:06 »
η απαντηση μου ειναι συνημμενη

[το συνημμένο έχει διαγραφεί από τον Διαχειριστή]

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #4 στις: 20/07/06, 23:54 »
Τους ξέρω καιρό τώρα... Τα σπάνε!
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #5 στις: 30/03/09, 10:44 »
Μετά από νομικές περιπέτειες, δεν διατίθενται πλέον ελεύθερα τα τραγούδια τους :(

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 30/03/09, 15:09 »
Οντως μοιάζει πολύ η φωνή σε Hetfield αλλά η μουσική θυμίζει κάτι σε στρουμφάκια που παίζουν μετάλλικα! :P

χαζοχαρούμενο μέταλ.. :P

Αποσυνδεδεμένος CLIFF EM ALL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 20/09/09, 17:42 »
χ0αχ0α0χα0χ00χα οτι να ναι ??? :P :)

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 21/09/09, 01:47 »
χ0αχ0α0χα0χ00χα οτι να ναι ??? :P :)
ΔΕ θα το έλεγα και "ότι να'ναι"...
Είναι ιδιαίτερα καλοδουλεμένα και πιστεύω οτι πέτυχαν και τη χρυσή τομή μεταξύ των 2 συγκροτημάτων.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #9 στις: 21/09/09, 01:57 »
Είναι ιδιαίτερα καλοδουλεμένα και πιστεύω οτι πέτυχαν και τη χρυσή τομή μεταξύ των 2 συγκροτημάτων.
Yep...+1

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 27/09/09, 23:21 »
Ρε παιδια καμια πασουλα? Μου προκαλεσατε την περιεργεια!
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 27/09/09, 23:24 »
αν εννοείς τα τραγούδια τους...στο πρώτο ποστ έχει λινκ

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 27/09/09, 23:42 »
Ναι, αλλα πλεον δεν μπορεις να κατεβασεις απο κει...
Παράθεση
Στάλθηκε από: Βραζίλης

Μετά από νομικές περιπέτειες, δεν διατίθενται πλέον ελεύθερα τα τραγούδια τους /quote]

I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 27/09/09, 23:55 »
ααα....σοζζ....δν το ξερα....
υπάρχουν κ στο τιουμπ....

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 18/02/10, 21:37 »
Α καλά οι τύποι είναι εντελώς...σαπέρα!!!!!! :o :o :o :o :o :oκαι μη χειρότερα!!!!Ι-χάι, που λέει και μια φίλη μου με μοναδικό τρόπο...Ο Χριστός κι η μάνα του κι οι λοιποί συγγενείς!!!!Τα έχω δει όλα ε!!!!!Έχω δει κι έχω δει γελοιότητες αλλά αυτό παραπάει....Πάντως αν θέλετε να ακούσετε τη μεγαλύτερη δολοφονία τραγουδιού στην ιστορία, ακούστε αυτό:(πόσοι ιερόσυλοι-και άγουστοι!-υπάρχουν τελικά...)
http://www.youtube.com/watch?v=wcHNZVrxEts

Αποσυνδεδεμένος Ogun-Sotis

• Παλιός
  • Πωτς γκένεν αυτό?
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 18/02/10, 23:39 »
Α καλά οι τύποι είναι εντελώς...σαπέρα!!!!!! :o :o :o :o :o :oκαι μη χειρότερα!!!!Ι-χάι, που λέει και μια φίλη μου με μοναδικό τρόπο...Ο Χριστός κι η μάνα του κι οι λοιποί συγγενείς!!!!Τα έχω δει όλα ε!!!!!Έχω δει κι έχω δει γελοιότητες αλλά αυτό παραπάει....Πάντως αν θέλετε να ακούσετε τη μεγαλύτερη δολοφονία τραγουδιού στην ιστορία, ακούστε αυτό:(πόσοι ιερόσυλοι-και άγουστοι!-υπάρχουν τελικά...)
1.κακόγουστοι θες να πεις
2.Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το προβλημά σου,μια χαρά διασκευή είναι

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 19/02/10, 13:25 »
Ε όχι δα!!!!!Το smells like teen spirit ως σοφτ μπαλαντούλα;;;;;;Έχασε όλο το γούστο του!...Και μια που είπα γούστο...Και το άγουστος το έχω ακουσει πολλές φορές!...Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν είναι λάθος...ειλικρινά.......... ???Πάντως είχα ακούσει κάποτε στο ραδιόφωνο μια κότα-δεν ξέρω ποια ήταν-που έλεγε το imagine του λέννον σαν να ήταν....μαράια κάρεϊ ένα πράμα....Άλλη αηδία από κει...Μα τι μανία έχουν να σκοτώνουν τραγούδια;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #17 στις: 19/02/10, 14:11 »
Ε όχι δα!!!!!Το smells like teen spirit ως σοφτ μπαλαντούλα;;;;;;Έχασε όλο το γούστο του!...Και μια που είπα γούστο...Και το άγουστος το έχω ακουσει πολλές φορές!...Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν είναι λάθος...ειλικρινά.......... ???Πάντως είχα ακούσει κάποτε στο ραδιόφωνο μια κότα-δεν ξέρω ποια ήταν-που έλεγε το imagine του λέννον σαν να ήταν....μαράια κάρεϊ ένα πράμα....Άλλη αηδία από κει...Μα τι μανία έχουν να σκοτώνουν τραγούδια;;;;;;

Την ίδια μανία που έχουν κάποιοι να είναι στενόμυαλοι και να ξεχνάνε την έννοια της υποκειμενικότητας......

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 21/02/10, 18:55 »
Βασικα εγώ δεν το λέω από στενομυαλιά...Επειδή δεν μου αρέσουν το λέω!!!! Θέμα γούστου και αισθητικής,καθαρά!Και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου ;) Τώρα αυτοί θεωρούν καλό να λένε τα τραγούδια έτσι.Ωραία.Με γεια τους με χαρά τους τα παλικάρια! ;D ;DΚαι με τη σειρά μου λέω κι εγώ ότι το βρίσκω εντελώς γελοίο και δε θα το άκουγα ποτέ για ευχαρίστηση αλλά για να γελάσω! ;D ;D ;D.Επίσης ωραία,επίσης με γεια μου με χαρά μου!! ;D ;D ;D Α ναι: δεν απέρριψα την ιδέα πριν τους ακούσω,ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ.Τους άκουσα πρώτα και μετά αποφάνθηκα ότι δε μου αρέσουν.
Κλείνοντας,θα ήθελα να σημειώσω ότι,αν αυτά τα έλεγα προφορικά,θα τα έλεγα με εντελώς ήρεμο και χιουμοριστικό τρόπο κι όχι επιθετικά.(Λέω, μη με παρεξηγήσεις βρε αδερφέ!!!! ;D ;D ;D ;D) Εξ ου και η χρήση των πολύ συμπαθητικών (και γελαστών)  emoticon!!!

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #19 στις: 21/02/10, 19:46 »

Το συγκεκριμένο post δεν δείχνει να είναι θέμα γούστου και αισθητικής.....το συγκεκριμένο post δείχνει ειρωνία....κι εγώ θεωρώ τους nirvana καρκίνο της ροκ μουσικής (αναφέρω το συγκεκριμένο συγκρότημα γιατί φανταζομαι πως θα σ'αρεσει αρκετα αν κρίνω απο το σχολιο σου για το smells like teen spirit), αλλά ούτε απαξιώνω την δουλειά τους ούτε τους ειρωνεύομαι.....αυτό είναι θέμα γούστου.... ;)

τεσπα...όπως νομίζει κανείς...όπως έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα απο πολλούς οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...ο καθένας έχει την δικιά του και την προστετεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... :P
και ούτε κι εγώ το λέω επιθετικά.. ;)

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 21/02/10, 20:54 »
επειδη γουστα ειναι αυτα τα δικα μου γουστα μου λενε να πω πως η Tori το εκανε ΤΕΛΕΙΑ διασκευη.Αν δεν μιλουσε ακομα και με τον buckley ολα θα ηταν τελεια.
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #21 στις: 22/02/10, 01:26 »
Εμένα πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι είναι μιά χαβαλέ μπάντα που όμως παίζει πολύ καλά , οπότε ο χαβαλές πετυχαίνει αξιοπρεπέστατα και ο δεύτερος γιατί όταν κάποιος συνδυάζει δύο από τις πλέον αγαπημένες σου μπάντες , αυτό πια΄είναι σαν φαντασίωση που βγαίνει αληθινή..Χώρια ότι και οι τίτλοι των κομματιών από μόνοι τους τα σπάνε..."Hey Dude", " And justice for all your loving", "Sgt Hetfields Motorbreath pub band" κ.α!!! Ένα cd που θα αγόραζα μετά χαράς μετά από πολύ καιρό κατεβασμάτων...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος conny

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 25/02/10, 19:37 »

Το συγκεκριμένο post δεν δείχνει να είναι θέμα γούστου και αισθητικής.....το συγκεκριμένο post δείχνει ειρωνία....κι εγώ θεωρώ τους nirvana καρκίνο της ροκ μουσικής (αναφέρω το συγκεκριμένο συγκρότημα γιατί φανταζομαι πως θα σ'αρεσει αρκετα αν κρίνω απο το σχολιο σου για το smells like teen spirit), αλλά ούτε απαξιώνω την δουλειά τους ούτε τους ειρωνεύομαι.....αυτό είναι θέμα γούστου.... ;)

τεσπα...όπως νομίζει κανείς...όπως έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα απο πολλούς οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...ο καθένας έχει την δικιά του και την προστετεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... :P
και ούτε κι εγώ το λέω επιθετικά.. ;)

Βασικά αυτό είναι το μοναδικό τους τραγούδι που ξέρω!!! ;D ;D ;DΑλλά το βρίσκω πολύ ωραίο!!!!