Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χ0αχ0α0χα0χ00χα οτι να ναι
Είναι ιδιαίτερα καλοδουλεμένα και πιστεύω οτι πέτυχαν και τη χρυσή τομή μεταξύ των 2 συγκροτημάτων.
Στάλθηκε από: ΒραζίληςΜετά από νομικές περιπέτειες, δεν διατίθενται πλέον ελεύθερα τα τραγούδια τους /quote]
Α καλά οι τύποι είναι εντελώς...σαπέρα!!!!!! :oκαι μη χειρότερα!!!!Ι-χάι, που λέει και μια φίλη μου με μοναδικό τρόπο...Ο Χριστός κι η μάνα του κι οι λοιποί συγγενείς!!!!Τα έχω δει όλα ε!!!!!Έχω δει κι έχω δει γελοιότητες αλλά αυτό παραπάει....Πάντως αν θέλετε να ακούσετε τη μεγαλύτερη δολοφονία τραγουδιού στην ιστορία, ακούστε αυτό:(πόσοι ιερόσυλοι-και άγουστοι!-υπάρχουν τελικά...)http://www.youtube.com/watch?v=wcHNZVrxEts
Ε όχι δα!!!!!Το smells like teen spirit ως σοφτ μπαλαντούλα;;;;;;Έχασε όλο το γούστο του!...Και μια που είπα γούστο...Και το άγουστος το έχω ακουσει πολλές φορές!...Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν είναι λάθος...ειλικρινά.......... ???Πάντως είχα ακούσει κάποτε στο ραδιόφωνο μια κότα-δεν ξέρω ποια ήταν-που έλεγε το imagine του λέννον σαν να ήταν....μαράια κάρεϊ ένα πράμα....Άλλη αηδία από κει...Μα τι μανία έχουν να σκοτώνουν τραγούδια;;;;;;
Παράθεση από: conny στις 18/02/10, 21:37Α καλά οι τύποι είναι εντελώς...σαπέρα!!!!!! :oκαι μη χειρότερα!!!!Ι-χάι, που λέει και μια φίλη μου με μοναδικό τρόπο...Ο Χριστός κι η μάνα του κι οι λοιποί συγγενείς!!!!Τα έχω δει όλα ε!!!!!Έχω δει κι έχω δει γελοιότητες αλλά αυτό παραπάει....Πάντως αν θέλετε να ακούσετε τη μεγαλύτερη δολοφονία τραγουδιού στην ιστορία, ακούστε αυτό:(πόσοι ιερόσυλοι-και άγουστοι!-υπάρχουν τελικά...)http://www.youtube.com/watch?v=wcHNZVrxEtsΤο συγκεκριμένο post δεν δείχνει να είναι θέμα γούστου και αισθητικής.....το συγκεκριμένο post δείχνει ειρωνία....κι εγώ θεωρώ τους nirvana καρκίνο της ροκ μουσικής (αναφέρω το συγκεκριμένο συγκρότημα γιατί φανταζομαι πως θα σ'αρεσει αρκετα αν κρίνω απο το σχολιο σου για το smells like teen spirit), αλλά ούτε απαξιώνω την δουλειά τους ούτε τους ειρωνεύομαι.....αυτό είναι θέμα γούστου.... τεσπα...όπως νομίζει κανείς...όπως έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα απο πολλούς οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...ο καθένας έχει την δικιά του και την προστετεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... και ούτε κι εγώ το λέω επιθετικά..