παίδες εγώ έχω ένα v-amp2 (κονσόλα), και πάνω στο marshall γ***ει. Δεν έχω διλ και πολλές απαιτήσεις, μόνο σπίτι παίζω, αλλά, και τα reverb του είναι καλά, και το delay, και έχει τόσα distortion που δεν τα'χω δοκιμάσει ακόμα όλα. Για τα λευτά της είναι άπαιχτη, τώρα όμως λιγουρεύομαι το foot rack της Behringer, για να χρησιμοποιώ και το wah κανονικά.....
Πάντως σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, νομίζω ότι άμα είσαι αρχάριος δεν υπάρχει λόγος να ξηλώνεσαι. Εγώ είχα ένα κολλητό που αγόρασε μια ibanez, και μετά βαρέθηκε και αγόρασε μπάσο, οπότε του μεινε η κιθάρα και τη χάρησε σ' ενα φίλο του.
Εγώ μια washburn είχα, μα αφού την άκουσα σε πολλούς ενισχυτές, και τη σιχάθηκα, την ένωσα σ'ενα marshall και μου πηρε τα μυαλά. Έτσι κουβάλαγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι κασόνια, και τον αγόρασα.

Τώρα σκέφτομαι να βάλω υποθήκη το αυτοκίνητο της μάνας μου ή να πουλήσω τον αδελφό μου σε κανένα σκλαβοπάζαρο, για να πάρω ένα marshall head, mesa boogie cabs και ένα λεσπόλι standard, να το απολαμβάνω.............(τι κανει ο άνθρωπος για την τέχνη του.......)