Αποστολέας Θέμα: 1ο φεστιβάλ συγκροτημάτων του kithara.gr  (Αναγνώστηκε 100687 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: 1ο φεστιβάλ συγκροτημάτων του kithara.gr
« Απάντηση #175 στις: 01/10/06, 13:36 »
Και βεβαια θα προλαβετε!!

.... ??? ??? Αραγε εμεις που βγαινουμε τελευταιοι , σε ποιον θα παιξουμε?? Θα εχει μεινει κανενας ή θα εχουν φυγει ολοι??

.......Δεν βαριεσαι , αντε καλα να περασουμε!!
 ;D ;D ;D
Θα ερθω πιο αργα, οποτε θα σας δω ετσι και αλλιως..:P
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος heineken

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 01/10/06, 16:43 »
καλησπερα 1 ερωτηση το μαγαζι ειναι προσβασιμο; για να ερθω με εναν φιλο μου που ειναι σε καροτσακι.

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 01/10/06, 17:35 »
καλησπερα 1 ερωτηση το μαγαζι ειναι προσβασιμο; για να ερθω με εναν φιλο μου που ειναι σε καροτσακι.

Εχει μεγαλες πορτες για να μπειτε αλλα με ενα μεγαλο σκαλοπατι απο την εξωπορτα στον κυριως χωρο...γενικως θα ελεγα οτι μπορειτε αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα τις δυσκολιες....
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

mydyingbride

• Επισκέπτης
« Απάντηση #178 στις: 01/10/06, 17:38 »
ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙΙΙ!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Acanthor

• Θαμώνας
  • ...there's too much panic in this town...
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 01/10/06, 17:53 »

.... ??? ??? Αραγε εμεις που βγαινουμε τελευταιοι , σε ποιον θα παιξουμε?? Θα εχει μεινει κανενας ή θα εχουν φυγει ολοι??

Εμείς πάντως θα κάτσουμε μέχρι τέλους (Motherfunkerz) και καλό θα ήταν να κάτσουν ΟΛΟΙ μέχρι τέλους!

(Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάει αρκετά πιο αργά από τη 1...)

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι λεγόμαστε MOTHERFUNKERZ!!!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 01/10/06, 17:57 »

Εμείς πάντως θα κάτσουμε μέχρι τέλους (Motherfunkerz) και καλό θα ήταν να κάτσουν ΟΛΟΙ μέχρι τέλους!

Ναι αλλα υπαρχουν και κατι γμν σχολεια την αλλη μερα και κατι περιεργοι γονεις :P οποτε θα την κανω αρκετα πριν :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος ProblemChild

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 02/10/06, 02:21 »
Ωραία ήταν! Να ξαναγίνει...
Από τα group που είδα μου άρεσαν πολύ οι Motherfunkerz! Πολύ καλοί πάνω στη σκηνή.

Υ.Γ.: Το μαγαζί είναι φαρμακείο ή είναι η ιδέα μου;

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #182 στις: 02/10/06, 03:05 »
Έφυγα με τους τελευταίους... ήθελα να δω όλα τα συγκροτήματα. Ένιωθα πολύ όμορφα που έβλεπα τους μουσικούς και το κοινό του kithara.gr να δημιουργούν μια ενεργειακά και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Υπήρχαν μουσικοί με τρακ, μουσικοί που τα έδωσαν όλα, κοινό που παρακολουθούσε σιωπηλά, κοινό που χόρευε... γενικά αυτή η πρώτη απόπειρα για φεστιβάλ ήταν πετυχημένη. Μερικές δυσκολίες, προβληματάκια, λαθάκια μεταξύ των μουσικών δεν είχαν τελικά μεγάλη σημασία. Περάσαμε καλά και είχαμε την πρώτη εμπειρία σε μια τέτοια εκδήλωση, που θα μας βοηθήσει να την ξανακάνουμε, καλύτερα και ευκολότερα.

Συγχαρητήρια στους μουσικούς και στο ζωηρό κοινό, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Arg0 που έφερε σε πέρας αυτό το εγχείρημα και γενικά σε όσους έβαλαν το χεράκι τους για να πετύχει αυτή η βραδιά. Περιμένω εναγωνίως να δω το βίντεο που τράβηξε ο Χάρης(DJ Ha)...

Φωτογραφίες έβγαλα εγώ κάμποσες, και θα δημοσιευθούν σύντομα. Αν κάποιος από εσάς έχει φωτογραφίες που θα ήθελε να μπουν στο άλμπουμ, ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ.

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 02/10/06, 04:00 »
πολύ ωραία εκδήλωση και θα έλεγα επιτυχημένη... και πολύ κόσμο είχε, και πολλά συγκροτήματα, και καλή οργάνωση!!
Συγχαρητήρια σε όλους που παίξατε και παρευρεθήκατε, ελπίζω να περάσατε όλοι ένα όμορφο βράδυ! Χάρηκα που γνώρισα πολλά παιδιά που δε τα ήξερα. Ανέβηκα στην σκηνή με τους Roufus - E!MA - Kli Klis και τους Spirits’ Revival, εκτός από τους MotherFunkerZ, απροόπτως καθώς δεν είχαν τραγουδιστή και είπα δυο κομματάκια εντελώς επιτόπου μαζί με τον φίλτατο partlats οπότε είχε και λίγο την έννοια του Jam το όλο εγχείρημα.
Με την μπάντα μου τους MotherFunkerZ παίξαμε μερικά τραγούδια αντιπροσωπευτικά του full show μας και περάσαμε πολύ όμορφα, ελπίζουμε κι εσείς το ίδιο!!

Special thanx στον Ιάσονα που ηγήθηκε άκρως επιτυχημένα της διοργάνωσης!

Ανυπομονώ για το επόμενο  ;D

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #184 στις: 02/10/06, 09:01 »
Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στον fatses asteies που σκέφτηκε την όλη φάση!
Δεύτερον συγχαρητήρια πολλά στον Argo που έτρεξε, διοργάνωσε και έφερε εις πέρας με επιτυχία το φεστιβάλ αυτό.
Τρίτον, να ευχαριστήσω τα 5/4 που μας παρείχαν τον χώρο και είχαμε τη τύχη να παίξουμε με τον πολύ καλό ήχο που προσφέρει το μαγαζί.

Μαζευτήκαμε αρκετά άτομα στο μαγαζί. Παίξανε 10 μπάντες, ακούσαμε πολλά διαφορετικά στυλ μουσικής, περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά!
Χάρηκα που γνώρισα από κοντά κάποια άτομα που δεν είχα ξαναδεί, χάρηκα που η όλη φάση κατ'εμένα είχε τεράστια επιτυχία.

Ναστε όλοι καλά παιδιά και να το επαναλάβουμε  :)

PS: Αναλυτικά για κάθε συγκρότημα άλλη στιγμή  ;)

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 02/10/06, 10:32 »
καλη φαση ηταν...πιστευω με καποια παραπανω ετοιμασια απο μερους των συγκροτηματων θα το χαρουμε παραπανω...υπηρχαν πολλα σημεια που ηταν, αν οχι ασχημα..λιγο γραφικα..παντως ειχε πλακα το ολο εγχειρημα και φυσικα η αρχη ειναι το παν....( αντε το μισο..) δεν θα σχολιασω ( μετα λυπης ) τα παιδια, θα ηταν αδικο. Υπηρχαν πολύ καλες στιγμες παντως..μια απο αυτες ηταν η E!MA στην κλαβινοβα...πολύ πολύ καλη..μπραβο...οι μεγαλοι δεν θελετε συγχαρηκια...αντε...ψωναρες ;p
Αντε παιδια...και εις αλλα..
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #186 στις: 02/10/06, 10:33 »
καιρο ειχα να γουσταρω τοσο πολυ και να μη βαρεθω στιγμη!!!
μπραβω ρε παιδια!!!

δλδ τετειο κωλοχτυπημα εχω να ριξω πολυυυυυυυυ καιρο!!! ;D ;D ;D

συγχαρητηρια σε όλους!!!
αντε το επομενο ειναι στη σαλόνικα!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Acanthor

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 02/10/06, 10:36 »
Συγχαρητήρια σε όλες τις μπάντες που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ αυτό κι από μένα!
Πέρασα πολύ όμορφα χθες και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιάσονα (Arg0) για την πρωτοβουλία, καθώς και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που έφερε εις πέρας μια τέτοια εκδήλωση με επιτυχία!

Θα χαρούμε πολύ ως MotherFunkerZ, αλλά κι εγώ προσωπικά, να ξανασυμμετάσχουμε και στο επόμενο "kithara.gr festival", όποτε κι αν γίνει!

Καλή συνέχεια σε όλους και ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Mana Sama

• Επισκέπτης
« Απάντηση #188 στις: 02/10/06, 10:54 »
Εγώ θα ξαναζητήσω συγνώμη για το πολύ άσχημο performance μου... είχα ζαλιστεί απ'το χτύπημα και ξέχναγα τους στίχους μου, επανειλλημένως :-\
Κατά τ'άλλα πέρασα πολύ καλά, και σας ευχαρηστώ για αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έπαιξα σκατά αλλά την πλάκα μας την σπάσαμε.
« Τελευταία τροποποίηση: 02/10/06, 10:57 από Alexander the Gray »

Αποσυνδεδεμένος heineken

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: 02/10/06, 11:02 »
Εχει μεγαλες πορτες για να μπειτε αλλα με ενα μεγαλο σκαλοπατι απο την εξωπορτα στον κυριως χωρο...γενικως θα ελεγα οτι μπορειτε αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα τις δυσκολιες....

συγνωμη που δεν ηρθα αλλα την τελευταια στιγμη μου εκατσε μια δουλεια δεν εχω χρονο για νετ καθημερινα και δεν βλεπω ποιο νορις της απαντησης και της συναντησης σας ελπιζω σε καποια αλλη συναντηση να σας γνωρισω

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 02/10/06, 11:09 »
Hμουν και γω εκει ;D.Ηταν πολυ ωραιο ολο το εχγειρημα.Ωραιο ειναι να γινεται μια φορα το χρονο για να εχει και επετειακο χαρακτηρα ;)..
Απο συγκροτηματα μ αρεσαν πιο πολυ οι sling rotation με τον ερεβο και τον ικαρο στο ροστερ της ;D..Τα αλλα παιδια δεν τα ηξερα :-\..Οσα συγκροτηματα ειδα ηταν πολυ καλα αλλα δυστηχως η παρεα ηθελε να φυγει οποτε δεν καθησα για κανα δυο ακομα :-\
Αυτα που μ αρεσαν ηταν ο παρης στο breaking the law ο argo που ηταν σαν γραμματεας καποιου πολιτιστικου συλλογου ;D ο βασιλης που ειχε πρωτη θεση σαν αρχηγος 8) και φυσικα τα συγκροτηματα.
Αντε και του χρονου! ;D

Α ναι σηκωσαμε και το πανο των DYNASTY!!! ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #191 στις: 02/10/06, 11:19 »
Εγώ θα ξαναζητήσω συγνώμη για το πολύ άσχημο performance μου... είχα ζαλιστεί απ'το χτύπημα και ξέχναγα τους στίχους μου, επανειλλημένως :-\
Κατά τ'άλλα πέρασα πολύ καλά, και σας ευχαρηστώ για αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έπαιξα σκατά αλλά την πλάκα μας την σπάσαμε.

Αυτό που κάνεις είναι λάθος κατ'εμένα  ;)  Ολοι κάναμε λάθη και όλοι τα χάσαμε σε κάποια στιγμή. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι, ειδικά σε ένα λάιβ  ;)

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #192 στις: 02/10/06, 11:32 »
Αντε λοιπον να πω και εγω 2 κουβεντες.Περασα πολυ ωραια στο λαιβ χτες.Δεν περιμενα τοσο καλα να πω την αληθεια.Προσωπικα λεω μπραβο σε ολες τις μπαντες για την συμμετοχη τους κ ιδιως στους πιο πιτσιρικαδες!Προσωπικες μου προτιμησεις ηταν οι Sling Rotation,Σελας που μου αρεσε το οτι παιξαν δικα τους κομματια,Motherfunkers(φανταζομουν οτι ηταν καλοι αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλοι!!! 8) ),οι Κραμα που ξεσηκωσαν κυριολεκτικα την "κερκιδα" μας και η Ε!ΜΑ με το σχημα της.Αντε να γινει και το 2ο φεστιβαλ!ΚΙΘΑΡΑ RULZ!!! 8) 8) 8)
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος Sts_Ikaros

• Παλιός
  • Είμαι κακός
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: 02/10/06, 11:59 »
Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω από τον Alexander the Gray και λίγο πιο κλασσικά "σκοτεινά" κομμάτια.
Sisters of Mercy, Joy Division, κα

Το σκοτεινό στυλάκι το έχει μια χαρά και του πάει...
Δε με λεν' Σταύρο.
Με λέν' Σταύρο και κυρ Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #194 στις: 02/10/06, 12:06 »
Ε, να μην χαλασω το σερι,ετσι? :)
Να πω ενα μεγαλο συγχαρητηρια στα παιδια που ηρθαν και επαιξαν στην αρχη, γιατι μας διδαξαν οτι περα απο την οργανωση και τη σωστη εκτελεση των κομματιων, υπαρχει το παθος και η αγαπη για τη μουσικη. Ενα μεγαλο συγχαρητηρια στους Mother Funkerz που ξεσηκωσαν το κοσμο με τις funky δρασεις τους και τους Get Wind, που πρεπει επιτελους να αποκτησουν εναν πληκτρα :P. Δυστυχως μετα τους mother funkerz, εφυγα ( πολυ καπνος και παρα πολυ βαβουρα..κακη καλυψη ηχου ), οποτε δεν ακουσα τους αλλα συγκροτηματα ( ναι ναι, το ομολογω ).
Να πω ενα μεγαλο μπραβο στους Roufous, E!MA και στον ντραμερ της μπαντας τους ( συγνωμη δεν θυμαμαι ψευδωνυμο ή ονομα ), που εστω και με μια προβα ανεβηκαν και επαιξαν..Απο τα highlights της βραδιας θα σημειωσω τον αυτοσχεδιασμο της Ε!ΜΑ και τη γαϊδουρια μας που μιλαγαμε πιο δυνατα απ'οτι το πιανο!
Και του χρονου! Και μακαρι να μαζευτουμε σε εναν καλυτερο και μεγαλυτερο χωρο ( ή να απολυσουν τον ηχοληπτη τους τα 5/4 και να ριξουν και εναν τοιχο για να μεγαλωσει ο χωρος )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος krinas

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 02/10/06, 12:45 »
Γεια σας παιδιά.Είμαι νέο μέλος και γράφτηκα με αφορμή το χθεσινό live.
Συγχαρητήρια σε όλα τα συγκροτήματα.
Πολύ καλή προσπάθεια.Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ οι Σέλας γιατί γενικά ακούω αυτό το είδος μουσικής.
Μπράβο παιδιά εύχομαι να καθιερωθεί αυτος ο θεσμός.

Αποσυνδεδεμένος Acanthor

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 02/10/06, 12:46 »
Πιστεύω, (χωρίς να δικαιολογώ τον ηχολήπτη) ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις "ηχοληπτικά" μια τέτοια κατάσταση, πόσο μάλλον χωρίς soundcheck, με τόσο διαφορετικά είδη μουσικής και τόσο διαφορετικούς ντράμερ μεταξύ τους!  :o :o :o

Πιστεύω τουλάχιστον για μας (MotherFunkerZ) τηρουμένων, πάντα των αναλογιών, ότι είχαμε αξιοπρεπή ήχο, κυρίως πάνω στη σκηνή -για κάτω δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά άκουσα θετικά σχόλια για τον ήχο τουλάχιστον-. Επίσης να πω ότι στην αρχή τουλάχιστον (από το 3ο γκρουπ και μετά  που μπόρεσα και είδα) οι ντράμερ έπαιζαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να "τραβούν" πιο ψηλά και τις εντάσεις όλων των μελών με αποτέλεσμα να "χάνονται" οι στίχοι και γενικά όλα να είναι εκκωφαντικά δυνατά. Αυτό είναι κάτι που από κανέναν ηχολήπτη δε μαζεύεται πιστεύω, ειδικά σε έναν κλειστό χώρο.

Κατά τ'άλλα πέρασα πολύ καλά, και σας ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έπαιξα σκατά αλλά την πλάκα μας την σπάσαμε.

Αν έκανες εσύ κάποια λάθη πάνω στη σκηνή (όπως κάναμε ΟΛΟΙ άλλωστε) και υπήρχαν κάποια άτομα που ΔΕΝ το κατάλαβαν (και ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πολλά αυτά), με τη δήλωσή σου αυτή, πλέον κι αυτοί που δεν το κατάλαβαν έμαθαν ότι εσύ έκανες λάθη!

Κατάλαβες?  ;)

Γι'αυτό λοιπόν, ΠΟΤΕ δε ζητάμε συγνώμη, ειδικά στο μικρόφωνο, αλλά και γενικότερα, για τα λάθη μας τα οποία οι περισσότεροι ΔΕΝ τα πρόσεξαν καν!!! :o

Άλλωστε τα λάθη είναι ανθρώπινα και πρέπει να μαθαίνουμε απ'αυτά ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε... ;)

Καλή συνέχεια λοιπόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 02/10/06, 12:54 από Acanthor »

Αποσυνδεδεμένος metalouda

• Σκοτεινή μορφή
  • Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ρε...δε μαμιεσαι και εσυ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: 02/10/06, 13:21 »
ηταν πολυ πολυ ωραια..διασκεδασα παρα πολυ ..ειδα τα αγαπημενα μου φιλαρακια..γνωρισα κοσμο..τα συγκροτηματα μ αρεσαν ολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

φοβεροι ολοι σας...ΜΠΡΑΒΟ!!!
I'd sign  a contract with the devil..I've tried  for so very long..I'll die  to become immortal..that's why I sing this song

Αποσυνδεδεμένος c_access

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: 02/10/06, 13:51 »
Σαν εκπρωσοπος των Σελας στο φορουμ, με την σειρα μου να εκφρασω τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολες τις μπαντες για αυτο που παρουσιαστικε χθες. Εμενα μου αρεσε πααααρα πολυ το ολο σκηνικο. Συγχαρητηρια στους m*th*rf**k*rz με φτιαξανε τοσο πολυ που ανεβηκα μετα να παιξω χωρις αγχος μιας και ειναι πολυ λιγα τα live εχω συμμετασχει. Πολλα μπραβο στον Ιασωνα που ετρεχε σαν τον "Βεγγο" για ολους μας ολο το βραδυ. Τωρα προσωπικα για εμας (Σελας) δεν ξερω τι εντυπωσεις αφησαμε και πως ακουστικαμε. Ελπιζουμε να σας αρεσε αυτο που κανουμε. Εμεις παντως, αν και λιγος ο χρονος, το καταευχαριστηθηκαμε. Παλι μπραβο σε ολους και παντα τετοια  ;D

Αποσυνδεδεμένος juggernot breaker*

• Θαμώνας
  • Eγω+εσυ=τα παντα...Εγω=τιποτα
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/dimitrisbenekos
« Απάντηση #199 στις: 02/10/06, 14:08 »
λοιπον,παιξαμε και στο jamming και ηταν ολα πολυ ωραια....
δεν θα πω την αποψη μου για το καθε συγκροτημα γιατι βαριεμαι να γραφω τωρα(   ).
παντως ηταν ολα πολυ ωραια και χαρηκα που γνωρισα καποιους απο σας και πιο πολυ χαρηκα που ειχα την ευκαιρια να μιλησω πιο πολυ με τον parlats,blackie και argo τους οποιους εκτιμω και συμπαθω ιδιαιτερα...
να στε παντα καλα παιδια....

ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ(γενικα)....
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?