Πιστεύω, (χωρίς να δικαιολογώ τον ηχολήπτη) ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις "ηχοληπτικά" μια τέτοια κατάσταση, πόσο μάλλον χωρίς soundcheck, με τόσο διαφορετικά είδη μουσικής και τόσο διαφορετικούς ντράμερ μεταξύ τους!

Πιστεύω τουλάχιστον για μας (MotherFunkerZ) τηρουμένων, πάντα των αναλογιών, ότι είχαμε αξιοπρεπή ήχο, κυρίως πάνω στη σκηνή -για κάτω δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά άκουσα θετικά σχόλια για τον ήχο τουλάχιστον-. Επίσης να πω ότι στην αρχή τουλάχιστον (από το 3ο γκρουπ και μετά που μπόρεσα και είδα) οι ντράμερ έπαιζαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να "τραβούν" πιο ψηλά και τις εντάσεις όλων των μελών με αποτέλεσμα να "χάνονται" οι στίχοι και γενικά όλα να είναι εκκωφαντικά δυνατά. Αυτό είναι κάτι που από κανέναν ηχολήπτη δε μαζεύεται πιστεύω, ειδικά σε έναν κλειστό χώρο.
Εγώ θα ξαναζητήσω συγνώμη για το πολύ άσχημο performance μου... είχα ζαλιστεί απ'το χτύπημα και ξέχναγα τους στίχους μου, επανειλλημένως 
Κατά τ'άλλα πέρασα πολύ καλά, και σας ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έπαιξα σκατά αλλά την πλάκα μας την σπάσαμε.
Αν έκανες εσύ κάποια λάθη πάνω στη σκηνή (όπως κάναμε ΟΛΟΙ άλλωστε) και υπήρχαν κάποια άτομα που ΔΕΝ το κατάλαβαν (και ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πολλά αυτά), με τη δήλωσή σου αυτή, πλέον κι αυτοί που δεν το κατάλαβαν έμαθαν ότι εσύ έκανες λάθη!
Κατάλαβες?

Γι'αυτό λοιπόν, ΠΟΤΕ δε ζητάμε συγνώμη, ειδικά στο μικρόφωνο, αλλά και γενικότερα, για τα λάθη μας τα οποία οι περισσότεροι ΔΕΝ τα πρόσεξαν καν!!!

Άλλωστε τα λάθη είναι ανθρώπινα και πρέπει να μαθαίνουμε απ'αυτά ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε...

Καλή συνέχεια λοιπόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!