Ας αναλύσουμε λίγο τη βραδιά:
Spirits' RevivalΠολύ καλη μπάντα με ωραίο γενικά ήχο και με ατραξιόν τον μόλις 12 ετών ντράμερ. Συγχαρητήρια αγόρια, έχετε πολύ μέλλον!
DynastyΑν και τα έχουμε πει κατ'ιδίαν με τα παιδιά, τέσπα! Είστε μια πολύ δεμένη μπάντα που απλά θέλει λίγη διόρθωση στον ήχο. Δημήτρη τα έχουμε πει

Πολύ καλή σκηνική παρουσία και ο Αιμίλιος πολύ καλή φωνή.
Sling Rotation Από το πρώτο λάιβ που σας είχα δει στη Σαλόνικα, είχατε μια τεράστια βελτίωση που ήταν το σήμα κατατεθέν σας από την πρώτη νότα που βγάλατε. Ο τραγουδιστής πολύ καλός εντός τόνου όλη την ώρα (σημαντικό) και αρκετό πάθος στην ερμηνεία του! Highlight για μένα ήταν το Fragile Dreams από Anathema
PS: Ερεβος, μέγιστος ποζεροκιθαρίστας!
Tracing Dawn Σαφώς πιο βελτιωμένοι από το ντέμο που είχαμε ακούσει, πολύ πιο δεμένοι ως μπάντα, σωστό παίξιμο αν και ήσασταν πολύ αγχωμένοι. Alexander the Grey, μου θύμισες πολύ τους Gregorians, έχεις αυτό που λέμε επική φωνή. Συνεχίστε τη δουλειά παιδιά και συνέχεια να βελτιώνεστε
Roufus - E!MA - Kli KlisΝα εκφράσω αμέριστο θαυμασμό για την Ε!ΜΑ η οποία αν και 17 ετών φαίνεται να έχει όλο το μέλλον μπροστά της όσον αφορά τη μουσική. Επαιξε πιάνο, κιθάρα, τραγούδησε, σύνθεσε κλπ κλπ. Θερμά συγχαρητήρια από μένα. Kli Klis, αν και ξέρω ότι μπορείς να παίξεις πολύ καλά, το άγχος σου σε τρώει κάθε φορά

, ήρεμα και όλα παν καλά

Αρη, για σένα δεν έχω να πω τπτ άλλο, είσαι μετρημένος στο παίξιμο σου και ολόσωστος, μπράβο σου!
Get WindΟι μπλουζάδες μας

Argo ως συνήθως κιθαροπληκτράς, ήσουν γνήσιο ποζέρι, μας έπαιξες ένα σωρό όργανα που συγχώρα με αν τα ξεχνάω γιατί η ζαμπούκα είναι βαριά

Clapton, Θεός με τη στρατοκαστεριά, Στέργιε είσαι μεγάλο ταλέντο στα τύμπανα αν και σου είπα κατ'ιδίαν ότι στα μέταλ κομμάτια είσαι απλά θεικός! Κρίμα που δεν μπόρεσε ο Νικόλας (Boogieman) να έρθει. Ισως στην επόμενη

Ο Μάνος (bassman), επανήλθε δριμύτερος μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο χέρι και έδειξε ότι είναι μεγάλη δύναμη στο μπάσο!
Mother Funkerz Τα λόγια είναι περιττά για την κατ'εμένα καλύτερη μπάντα της βραδιάς. Δεμένοι μέχρι όσο δεν πάει, εκπληκτικές φωνές η Τόνια και ο Πέτρος (Baphomet). Ο Νίκος (NickNt) στο μπάσο όπως πάντα έσπειρε στο πέρασμά του, ο Κώστας στα ντραμς έδινε κολασμένα τέμπο, ο Δημήτρης στα πλήκτρα με ανατρίχιασε με τους ήχους του, ο Ομηρος (Acanthor) στην κιθάρα, ίσως να ήταν το καλύτερο του παίξιμο μετά από πολλές ακροάσεις που έχω κάνει στη μπάντα αυτή.
Επί ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα παιδιά, που με ανέκτηκαν στην πρόβα τους και που μου έδωσαν την ευκαιρία να πω 2 κομμάτια μαζί τους. Να'στε όλοι πάντα καλά
Σέλας Μου άρεσε πολύ ο ψυχεδελικός σας ήχος, δυστυχώς τους στίχους δεν τους καλοάκουγα καθώς καθόμουνα πολύ κοντά στη σκηνή! Τα κομμάτια παιχτικώς πάντως ήταν άψογα. Μπράβο παίδες
KραμαΟι τελευταίοι στη σειρά, αλλά ήταν το κερασάκι σε μια τούρτα που την φάγαμε όλοι με μεγάλη λαιμαργία. Γνήσιο ελληνικό ροκ από μια μπάντα που φάνηκε ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Πολύ καλός κιθαρίστας, μπάσο απλό αλλά ουσιαστικότατο, η δεσποινίδα στα ντραμς ασυγκράτητη και ο chorrer με φωνή απ'τον ουρανό, μας διασκέδασαν και δε θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί.
Να πω και για το κοινό μας το υπέροχο. Ζεστοί όλοι, δεν μας αφήσατε στιγμή να νιώσουμε άγχος ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα! Με το χειροκρότημα σας και με την συμμετοχή σας σε όλα τα κομμάτια μας κάνατε να νιώθουμε ένα! Να'στε όλοι πάντα καλά να ανταμώνουμε μετά μουσικής!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στα 5/4 για τη φιλοξενία του και στον Argo για την ακούραστη και τέλεια διοργάνωση του