Πραγματοποιήθηκε με αρκετά μεγάλη επιτυχία η 2η επίσημη συνάντηση στην Θεσ/νίκη!!!
Με ηλιόλουστο καιρό και με θερμοκρασία που φλέρταρε με τους 0 βαθμούς , βρεθήκαμε στο καφέ Ραψωδία στις 1 το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα και με σειρά προσεύλευσης είμασταν οι:
parpen,porky, Iwnathan,Παναγιώτης,ΒασίληςΔ,KOYREAS, Humming και η Αδερφή της η οποία δεν είχε μέχρι τώρα σχέση με το kithara.gr αλλά μετά τις άριστες εντυπώσεις

που της αφήσαμε , μας είπε ότι θα αρχίσει να συμμετέχει...
Ήπιαμε τον καφέ μας και αφού δεχτήκαμε SMS από την Stef ξεκινήσαμε για ταβερνούλα, χωρίς τους Παναγιώτη και KOYREA. Φάγαμε αρκετά καλά ήπιαμε ακόμη καλύτερα και μας ήρθε διάθεση να την παίξουμε ( την κιθάρα εννοείται ) αλλά δυστυχώς δεν ξέραμε που.
Τελικά και κατά τις 5 ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε στην Ραψωδία για την απογευματινή συνάντηση . Στην διαδρομή δεχτήκαμε και το γεμάτο απόγνωση μήνυμα του Βασίλη ( ρε που είστε ήρθαμε και δεν είναι κανένας ) , όμως σε λιγότερο από 5 λεπτά είμασταν εκεί όπου ήδη περίμεναν ο Βασ. και η Αναστασία. Στο μεταξύ η humming με την αδερφούλα της την έκαναν για το Αλεξάνδρειο για τον αγώνα Άρη-ΠΑΟ.
Και ενώ πίναμε το καφεδάκι μας ( ο Βασ. παραδοσιακά την σοκολάτα του , και ο Βασ.Δ την μπύρα του ) έρχεται .......
.....ο Μάριος!!! ο αδερφός του Κιθαρωδού!!!!! ο οποίος ούτε μας ήξερε αλλά ούτε και τον ξέραμε!!!!
Δεν εμπλεκόταν άμμεσα με το kithara.gr αλλά και αυτός μας υποσχέθηκε ότι θα γίνει και αυτός Θαμώνας!!!
Μας έδωσε τα χαιρετίσματα από τον Κιθ...και εκείνη την ώρα ο Βασ. μας διάβασε ένα μήνυμα που του έστειλε ο Κιθ!!!
Δεν θα το αποκαλύψω , θα αφήσω την χαρά στον Κιθ...
Τώρα σε ότι αφορά άλλα θέματα...
1ον απειλήσαμε τους Θεσσαλονικιούς ότι αν δεν μας βρούν κάποιο στέκι να μπορούμε να παίξουμε και κιθάρα , δεν πρόκειται να ξανακάνουμε συνάντηση Θεσ/νίκη , και θα την μετατοπίσουμε στην Καβάλα!!!!!
Η Αναστασία δεσμεύτηκε ότι κάτι θα γίνει...
2ον αποφασίστηκε να διοργανώσουμε εκδρομούλα για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας!!!!
Σκεφτήκαμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαιλιά Σερρών , στο καταφύγιο που έχει.
Έχουμε μείνει αρκετές φορές και είναι ωραία.
Δηλώστε συμμετοχή...
Τα περιθώρια είναι μικρά για να κάνουμε έγκαιρα κρατήσεις!!!
Ειδικά για να μπορέσουμε να κλείσουμε όλη την Σοφίτα!!!
Αυτά για την ώρα....