Το πανκ ειναι μια μορφή εκφρασης η οποια παρερμηνευτικε (οπως οι περισσοτερες παρερμηνευοντε με τα χρονια) ως αναρχική..
Στην ουσία αντιπροσωπευει την ελευθερια κ το δικαιωμα να εκφράζεσε να ντυνεσε κ να κανεις αυτο που θέλεις στον εαυτό σου χωρις να κατακρίνεσε..
Εφόσον το πανκ ειναι κατι δημοκρατικό δεν καταλαβαίνω για τη ο ένας τη λέει στον αλλο και εξευτελιζετε η συζητηση (μιλαω για το spio κ τον Alexander, prepei epitelous na stamatisete ή να τα πείτε prive)
Ακουσα τα απιστευτα για τους Green Day, Τι πάει να πει τους παίζει η TV κ ειναι εμπορικοί κ πουλάνε? αυτος δεν είναι ο σκοπός ενός μουσικού σχήματος? να ακουστεί δηλαδή οσο το δυνατο περισσοτερο?
Τους Green Day τους ηξερα απο την αρχή τους κ ήταν απίθανοι
Το γεγόνος οτι εγιναν τωρα πασιγνωστοι ειναι αποτέλεσμα καλης δουλείας κ ορίμανσης των ίδιων .. Την εποχή που ακουγα Green day με πάθος ήταν εμπορικοί οι Offspring k oi prodigy κ έλεγα γιατι δεν ακουγοντε κ οι Green day? δηλαδή τωρα που εγίναν εμπορικοί τι πρεπει να πω? α πρεπει να ψαξω περισσοτερο κ να βρω κατι αλλο ? αφου το εχω κανει ηδη στο παρελθόν και το μελλον με δικαιωσε...
Λοιπον για να μη λεμε ανοησιες οι Green Day ειναι αρχοντες στο ειδος τους κ δεν γινανε απο τη μια μερα στην αλλη , Είναι πολυ εύκολο να τα χώνεις στη κυβερνηση στο συστημα στο μπους ετσι χύμα χωρις να εχεί ο λογος σου καποια ποιητικη ιδιοτητα , ομως ειναι πολυ ταλαντούχο αυτο που κανουν οι γκριν ντει κ θα επρεπε να νιωθουμε ευχαριστημενοι που μια τετοια μπαντα κατορθωσε να γινει εμπορικη γιατι ειναι ταυτοχρονα κ ποιοτικη (στο ειδος της)
Δεν ξέρω αν ειναι πανκ η οτι αλλο θέλει ξερω να πω οτι εχουν μια αληθινη σοβαροτητα στη τρελα τους (και αυτο για μενα σημαινει πανκ) κ τους αξιζει αυτη η θεση κ ευχομε να δουμε περισσοτερα απο αυτους
Αφηστε τα σχολια τυπου ειναι ψευτικοι κ οτι κανουν το κανουν για να πουλανε , στο μυαλο του μουσικου δεν μπορειτε να μπειτε κ για ποιο λογο κανει οτι κανει δε μπορειτε να το μαντεψετε!
Τωρα αλλα συγκροτηματα απο πανκ μου αρεσουν οι new found glory
και αυτο για τις κιθάρες νομιζω οτι όλες εκτος απο τις ibanez κλπ κανουν , κ μπασο οποιοδήποτε με πένα (αν και πολλοι ειναι αυτοι που παιζουν με δαχτυλα)
Ας ακουστουν κ αλλες αποψεις περι πανκ χωρις να κανουμε τοση κριτικη στα λογια του αλλου , ας φερθούμε σε ενα θέμα με πανκ διαθεση