Ο Κλασσικ 30, ειναι δικαναλος, με 1 σετ εκουαλαιζερ.
Στην ουσια μονοκαλανος, αφου κανονικα δικαναλοι ειναι οι ενισχυτες με 2 σετ EQ..
Τωρα για το αν βγαζει βρετανικο ηχο, χμ δυσκολο, δεν ειχε καμια σχεση με Λανευ και μαρσαλ οταν τους δοκιμασα σε στουντιο μαγαζιου με την ιδια κιθαρα. Ειναι πολυ μπλουζ ενισχυτης ενω ο Βαλβ Κινγκ εχει πιο πολλη διαθεσιμη βρωμα.
O Classic ειναι οντως πολυ blues στην βρωμια του... Αλλα το Βρετανικος ηχος το εννουσα και για τα καθαρα...
Ολα οσα ειπε ο Ιασωνας για κλαση Α ειναι ετσι, απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ο Κλασσικ, κλαση Α.
Ο Classic δεν ειναι Class A...
Επειδή το θέμα αφορά "μικρούς" combo λαμπάτους ενισχυτές πως θα συγκρίνατε έναν Engl Screamer και έναν Ashdown Fallen Angel 40 με τον Valve King? Εμένα με ενιδαφέρει να έχει αξιοπρεπή καθαρά και πολλά γκάζια... 
O Εngl οπως και ο Fallen Angel δεν διαφερουν τρελα απο τον Valve King... Ειναι και οι 3 σχεδιασμενοι για πιο Heavy πραγματα...
Απο τους 3 προσωπικα θα προτεινα τον Engl (ειτε τον Screamer ειτε τον Τhunder)...
toys ashdown den tha toys evaza kan stin lista, exontas akoysei osa exw akoysei (+ to made in china pleon).
Δεν εχω δει ακομα την διαφορα των παλιων Ashdown απο τους καινουργιους... Oι Αshdown που εχω δοκιμασει ειναι ολοι Αγγλικοι και στο Music Live το περιπτερο της Αshdown ειχε τετοια πολιορκια που δεν καταφερα να ρωτησω κανεναν για το ποτε εγινε (η θα γινει) η μεταφορα στην Κινα...
Having said that... Αν βρεις Ashdown στην Ελλαδα (Αθηνα εχει ο Tριμης στην Χαρ. Τρικουπη) δοκιμασε τον... Ετσι για να εχεις μια ιδεα...
Οσο για αλλες μαρκες, εννοειται ο Laney TT50, αλλα δεν ξερω ποσο τον πουλαει ο Νακας...
Επισης αν εχεις φραγκα θα σου συστησω τους
Cornford... Aπο τις καλυτερες Hard Rock παραμορφωσεις που εχω ακουσει απο combo και απιστευτα φιλικος και ευκολος στην ρυθμιση...
Υπαρχει ο Hurricane στα 20W και ο Harlequin στα 6W (ναι οντως 6W μονο!) που ειναι και οι 2 Class A...
Πού τα θυμάσαι όλα αυτά ρε μπαγάσα? 
Eμ, h ειμαστε η δεν ειμαστε guitar geeks...