Αποστολέας Θέμα: Green Day  (Αναγνώστηκε 28934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kitharopliktras

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Green Day
« Απάντηση #50 στις: 11/09/06, 17:27 »
ena sigrotima gia ta koritsakia t opio 8a 3exastei...

Αποσυνδεδεμένος ZeeM (ex-user#123)

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: 12/09/06, 00:41 »

Δεν φαντάζεσαι τι βόμβα έριξες μόλις  ;D

Αποσυνδεδεμένος fertis

• Επισκέπτης
  • **
  • ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: 07/02/07, 18:33 »
ειναι σκυλια,θα ερθουν live στη καρδιτσα,εχετε δει οταν παιζει σολο ο ψευτο/τραγουδιστης/κιθαριστας τους ακομα παιζει λεσ και παιζει ακκορντα.

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #53 στις: 08/02/07, 18:41 »
γιατι το λες αυτο?εχεις ακουσει greenday?ti se xalaei?
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: 08/02/07, 20:24 »
Ανήκω σε αυτούς που άκουσαν (κι αγόρασαν) το Dookie στην εποχή τους. Δε μου λένε και πολλά οι τύποι. Αξιολογότερο το έσχατο εκπόνημά τους από προηγούμενα, αλλά μακρυά από το πνεύμα της punk σκηνής.

Υπογραφή
Άλλο ένα δίποδο ζώο!

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
  • just like Sister Ray said
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: 08/02/07, 20:26 »
αν δεν υπήρχαν οι ταμπέλες "punk" και "εμπορικός"...

για σενα αμφιβάλλω ακόμη περισσότερο :D
ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος Northboy

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 10/02/07, 01:10 »
Μια μπαντα που 10 χρονια τωρα στεκεται στο μουσικο στερεωμα
εχοντας βγαλει δισκους που θεορουντε κλασικς νομιζω οτι αξιζει σεβασμο.
εμπορικη ναι.
αλλα οπως αποδυκνυουν οχι με την εννοια του εφημερου
αποκει και περα συμφωνω κι εγω οτι ολα ταλλα ειναι ταμπελες
κι ας μην ξεχναμε οτι και οι μεγαλυτερες μπαντες punk-punkrock κτλ
ασχετα πως ξεκινησαν βγαλανε πολλααααα φραγκα.
οποτε τι punk πνευμα και π**αριες

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: 10/02/07, 01:55 »
νομιζω οτι αξιζει σεβασμο.

Το ρήμα στα bold είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Αξιωματικά δε δικαιούται σεβασμό ούτε ο Ύψιστος, πόσο μάλλον ένα οποιοδήποτε συγκρότημα. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να αποδώσει σεβασμό, ας μην το κάνει...δε θα οτν βάλουμε δα και φυλακή, ούτε οι πύλες του Παραδείσου θα είναι κλειστές στην περίπτωσή του. Όπως φυσικά ελεύθερος είναι ο καθένας να κρίνει που αξίζει να αφιερώσει τον σεβασμό του.

Αποσυνδεδεμένος Northboy

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 10/02/07, 19:10 »
προτιμω να σεβομαι μια μπαντα που υπαρκτα δημιουργη αγαπητε.
αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 10/02/07, 20:20 »
Επιλογή σου.

Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι πως ουδείς άλλος είναι υποχρεωμένος να αποδίδει το σεβασμό του με τις ίδιες προϋποθέσεις που θέτεις. Ίσως να προτιμά να μη σέβεται μια μπάντα που υπαρκτά δημιουργεί (αν και δεν ξέρω πολλές που δημιουργούν ανύπρακτα) κι ουδείς μπορεί να τον εξαναγκάσει για το αντίθετο.

Αυτά τα περί "σεβασμού" και "πρέπει" τα ακούω λίγο βερεσέ γενικά.

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 10/02/07, 22:21 »
κανεις λάθος...(?)
αλλο πράγμα η προτίμηση και άλλο ο σεβασμός...
και να μήν σαρεσει καθόλου το ρεμπέτικο  ,δεν γίνεται να μην δείξεις σεβασμό πχ. στον τσιτσάνη...
και να μην σαρεσει το thrash δεν γινεται να μην σεβαστείς τους metallica.
μπορείς να πείς οτι είναι μλκες, οτι δεν ξερουν να παίζουν μουσική, οτι ειναι εμπορικοί, αλλα το οτι 17 χρονια τώρα κάνουν μουσική, πολύ πριν εγω και αρκετοί αλλοι (που κράζουν) μάθουμε να γράφουμε, αν μη τι αλλο αξίζουν τον σεβασμό μας, και την προσοχή μας...
δεν λεω οτι πρεπει να δειξεις σεβασμο η κατι τετοιο, αλλα μόνο το οτι 17 χρονια(δεν ειναι λίγα, πραγματικα) τωρα ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τα λεει όλα...
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: 10/02/07, 22:32 »
δεν λεω οτι πρεπει να δειξεις σεβασμο η κατι τετοιο

Παράθεση
δεν γίνεται να μην δείξεις σεβασμό πχ. στον τσιτσάνη...

Όλα γίνονται. Κι όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας ή/και από την ασέβειά μας. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί κάτι ή κάποιον, αν δεν κρίνει ο ίδιος σκόπιμο, όσες φορές κι αν υποδειχθεί το "δέον" από όσους άλλους. Έτσι έχουν αυτά τα πράγματα.

ΟΚ...αν βρεθεί δηλαδή κανείς και καταλήξει πως οι Metallica is a bucket of horse-nuts, θα τον φιμώσουμε, θα τον ρίξουμε σε κανένα μπουντρούμι ή θα τον πετάξουμε στη θαλασσα για συνετισμό;

Πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που δε γουστάρουν να αφιερώνουν το σεβασμό τους, παρά μόνο εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν και για τους λόγους που επιθυμούν.

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 10/02/07, 22:36 »
δεν λεω οτι πρεπει να δειξεις σεβασμο η κατι τετοιο

Παράθεση
δεν γίνεται να μην δείξεις σεβασμό πχ. στον τσιτσάνη...

Όλα γίνονται. Κι όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας ή/και από την ασέβειά μας. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί κάτι ή κάποιον, αν δεν κρίνει ο ίδιος σκόπιμο, όσες φορές κι αν υποδειχθεί το "δέον" από όσους άλλους. Έτσι έχουν αυτά τα πράγματα.

ΟΚ...αν βρεθεί δηλαδή κανείς και καταλήξει πως οι Metallica is a bucket of horse-nuts, θα τον φιμώσουμε, θα τον ρίξουμε σε κανένα μπουντρούμι ή θα τον πετάξουμε στη θαλασσα για συνετισμό;

Πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που δε γουστάρουν να αφιερώνουν το σεβασμό τους, παρά μόνο εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν και για τους λόγους που επιθυμούν.

το να απομονώνεις μια φραση απο όλο το κείμενο το κάνει να φαίνεται πραγματικά ηλίθιο...
αυτό που θελω να πω ειναι οτι ΕΣΥ μπορεις να κανεις ο,τι θες.
δεν φιμώνουμε οποιον λεει κατι διαφορετικό αλλα χρειάζεται ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: 12/02/07, 13:57 »
Η γνωμη μου(και εχω δικιο):

Το γεγονος και μονο οτι πριν βγαλουν το american idiot δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους πρεπει να μας βαλει σε υποψιες.Επιπλεον ο billy joe (τι ηλιθιο ονομα) ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΤΣΟΣ !ΠΟΛΥ!
« Τελευταία τροποποίηση: 12/02/07, 14:47 από Blacksheepιος »
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: 12/02/07, 14:03 »

Το γεγονος και μονο οτι πριν βγαλουν το american idiot δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους πρεπει να μας βαλει σε υποψιες.Επιπλεον ο bliiy joe (τι ηλιθιο ονομα) ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΤΣΟΣ !ΠΟΛΥ!
Οχι... Επειδη δεν τους ξεραμε στο Ελλαντα παει να πει οτι δεν ηταν γνωστοι? Κανεις λαθος...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: 12/02/07, 14:06 »

Το γεγονος και μονο οτι πριν βγαλουν το american idiot δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους πρεπει να μας βαλει σε υποψιες.Επιπλεον ο bliiy joe (τι ηλιθιο ονομα) ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΤΣΟΣ !ΠΟΛΥ!
όπως και ο Kurt cobain, ο Joe Strummer, ο Johnny Rotten, και τόσοι πολλοί που άλλαξαν την μουσική για πάντα ειναι Φ Α Λ Τ Σ Ο Ι. Θυμήσου οτι μιλάμε για rock όχι για pop ή κατι τετοιο που χρειάζεται φωνή... εδω δεν χρειάζεται φωνή, μονο attitude....

οτι δεν τους ήξερες ΕΣΥ δεν σημαίνει οτι δεν τους ξέρει ουτε η μάνα τους...
απο το 93 κιόλας στην αμερική ήταν απο τους πιό πετυχημένους στην punk rock σκηνή, ενώ και στην Ελλάδα ειναι αρκετά δημοφιλείς σε alternative/punk κοινότητες...
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: 12/02/07, 14:07 »
Σωστος ο Ρουφους...Επισης πρεπει να αναλογιστουμε ποσο καιρο εχουν κρατησει το ιδιο στυλ κ καταφεραν να κανουν τρομακτικη επιτυχια χωρις να αλλαξουν τπτ...Κ το να βγαλεις ενα δισκο που τα 5 απ τα 10 κομματια του ειναι υπερχιτ θελει πολυ ταλεντο κ πολλη δουλεια..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ,ασχετα αν δν τους ακουω ιδιαιτερα κ προτιμω οφσπρινγκ ας πουμε ;D
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: 12/02/07, 14:13 »
Δικιο εχετε.Αλλα ειναι φαλτσος.Ισως κ περισσοτερο απο τον τραγουδιστη των RHCP (αν υφισταται τετοιο επιπεδο φαλτσαδουρας).
Και ο Cobain δεν ηταν φαλτσος ιεροσυλε!Απλα τραγουδουσε απο τα βαθη του στομαχιου του.
Θα τριζουν τα κοκκαλα στον ταφο του.
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: 12/02/07, 14:15 »
Κατσε κατσε....Ποιος ειναι φαλτσος?Ο Kiedis?Οκ...Αποχωρω απ το θεμα ομορφα κ ωραια...Cheers...
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #69 στις: 12/02/07, 14:17 »

legetai billie kai oxi bliiiy(pou pragmatika ilithio einai etsi pou to grapses)
defteron to gegonos oti to dookie exei poulhsei pio poly apo to american idiot kai tous kataksiwse merika xronakia prin bgaloun to american idiot de sou leei tpt,e?poso fainetai oti milas xwris na exeis psaksei
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος teo_gp

• Παλιός
  • Whatever happened to my rock'n'roll?
    • Προφίλ
Απ: greenday
« Απάντηση #70 στις: 12/02/07, 14:19 »
Το θεμα ειναι οτι εγω τους βρισκω πολυ συνηθισμενους.Δεν βρισκω κατι για να πω "πο πο γ**ατη φωνη ή γ**ατη κιθαρα" κτλ.Και σαν συνολο ακομα δεν εχουν κατι το ιδαιτερο, μια ταυτοτητα δηλαδη!Ενα κλασικο Αμερικανο-Pop-Rock συγκροτημα!Ενταξει το οτι εβγαλαν δισκο με τετιο ονομα δεν μου λεει κατι!Πολλοι καλλιτεχνες εχουν κανει παρομια πραγματα!

++++++++++++

Τα παλικάρια το κούρασαν αρκετά... Και η πρόκληση πάντα ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης...
I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
to see me lookin' back at you

http://www.myspace.com/grandzero

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 12/02/07, 14:24 »
αυτό που θελω να πω ειναι οτι ΕΣΥ μπορεις να κανεις ο,τι θες.
δεν φιμώνουμε οποιον λεει κατι διαφορετικό αλλα χρειάζεται ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.

Αυτή ακριβώς είναι κι η δική μου πεποίθηση...ο καθένας αποφασίζει που επιθυμεί να αποδώσει τον σεβασμό του και τους λόγους που προτίθεται να το κάνει. Ο σεβασμός δεν απαιτεί απαραιτήτως καμία σοβαρή τεκμηρίωση. Μπορεί να μη γουστάρεις τη φάτσα του άλλου, να τον έχεις συνδέσει με το γεγονός πως άρεσε στην πρώην σου και ζήλευες κι όποια άλλη κουταμάρα μπορεί να σου έρθει στο μυαλό. Είναι όμως αυστηρά δικό σου ζήτημα κι οι υποδείξεις φαντάζομαι δε θα σου αλλάξουν γνώμη, για να επιμείνει επ' αυτού ο όποιος άλλος.

Εν ολίγοις...για τους ίδιους λόγους που εσύ σέβεσαι κάτι, ο διπλανός σου μπορεί να μην το σέβεται. Δεν τρέχει δα και τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 12/02/07, 14:33 »
Και ο Cobain δεν ηταν φαλτσος ιεροσυλε!Απλα τραγουδουσε απο τα βαθη του στομαχιου του.
Θα τριζουν τα κοκκαλα στον ταφο του.
1.ον ασε με να ξέρω πιο πολλά για τον cobain.
2.ον αποτεφρώθηκε, δεν εχει κόκκαλα
3.ον ασε τα multi-layered overdubbed τραγούδια του nevermind και ακου κανα 22/11/1989-Out of the Blue να μου πεις εμενα αν ειναι φαλτσος ή όχι...
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 12/02/07, 15:03 »
Ο καθένας κρίνεται από τη φαιά ουσία ή/και την ανοησία που επιθυμεί να καταθέσει. Η δική μου ένσταση είναι ο με το στανιό σεβασμός που πρέπει να επιδεικνύουμε, επειδή το τάδε συγκρότημα έβγαλε 10 δίσκους κι έχει πορεία 20 χρόνων, ενώ ταυτόχρονα τυγχάνει της γενικότερης εκτίμησης. Θεωρώ αυτονόητο πως αυτά τα στοιχεία μπορεί σε κάποιον να μη λένε τίποτα.

Με τα "δεν γίνεται" διαφώνησα, καθότι κρίνω πως γίνεται και παραγίνεται και δε θα στάξει κι η ουρά του γαϊδάρου κι όλας από μια τέτοια ασεβή στάση.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: 13/02/07, 17:56 »

εδω δεν χρειάζεται φωνή, μονο attitude....

Whaaaaaaaattttt??????Η φωνη ειναι αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη για ενα συγκροτημα..Ακου εκει μονο το attitude..Αυτα ειναι για συγκροτηματα που προωθουνται οπως και οι green day(μεχρι πριν λιγο καιρο τουλαχιστον)..
Εγω επειδη βαριεμαι να μπαινω σε βαθυστοχαστα γιατι μ αρεσουν η γιατι οχι να πω οτι απλα αυτο το punk rock pop το βρισκω παρα πολυ χαζο.Οπως και τους οφσπρινγκ.Και οτι προωθουνται τοσο πολυ χωρις να εχουν δωσει κατι το ιδιαιτερο με κανει αν τους αντιπαθω περισσοτερο.Και οτι τους ακουνε μιλουνια ανθρωποι-που ξερουν τη ροκ απο τους Gnr τον bon jovi και το still loving you- μου προκαλει απεχθεια ::)..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE