Macmisias θα διαφωνησω μαζι σου καθετως, οριζοντιως και υπο γωνια.
Σιγουρα υπαρχουν πανευτυχεις ανθρωποι που ακουν metal. Σιγουρα ολοι οι ανθρωποι κατι στερουνται (ακομα και οι πανευτυχεις- δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα για να εισαι πανευτυχης).
Σιγουρα πολλα ατομα ξεκινανε να ακουν metal στην εφηβεια γιατι εχει αυτον τον "αντι" χαρακτηρα αλλα αυτο δεν αρκει για να συνεχισουν και μετα απο δυο χρονια να ακουνε metal. Θα συνεχισει να ακουει metal καποιος ο οποιος when all is said and done, το metal καλυπτει την αναγκη του να ακουει μουσικη και οχι πχ να επαναστατει, να εκδηλωνει το θυμο του ή την οποια στερηση του. Οταν πρωτοακουσα το welcome home και το master of puppets στο καπακι συγκεκριμενα, δεν ημουν θυμωμενος με κατι η καποιον, δεν ηξερα τους στοιχους και δεν μου ελειπε τιποτα, απλα με συνεπηρε η μουσικη. Ενοιωσα οτι επεσα πανω σε κατι που μου ταιριαζει και ηθελα να το μαθω στην κιθαρα.
Ασε που πιστευω οτι σημερα που δεν ειναι και οτι πιο mainstream το metal, ο εφηβος που θελει να εκφρασει οργη, αντισταση, στερηση κτλ θα προτιμησει ενα πιο μοντερνο ειδος μουσικης χαρακτηρα "αντι", παρα το metal.
Και τελος θελω να πιστευω οτι ερχεται καποια στιγμη στη ζωη μας που ακουμε τα διαφορα ειδη μουσικης για αυτο που ειναι (ειδη μουσικης) και οχι για αλλους λογους.
Δεν ακουμε reggae και stoner για να κανουμε μπαφους
Δεν ακουμε power-epic για να παρουμε την πολη
Δεν ακουμε Black για να σφαξουμε το γειτονα
Δεν ακουμε nightwish για τις κοπελες που θα δουμε στο live τους

PS:μου τη σπαει που δεν καταφερα να αποφυγω την επαναλαμβανομενη χρηση της λεξης metal (ειναι πολυ κλισε αυτα τα posts).