Γειά σε όλους,
Βρέθηκα στο forum εντελώς τυχαία αλλά εντελώς τυχαία... Παρ' όλα αυτά διάβασα και τις πέντε σελίδες αυτού του thread και αποφάσισα αφού πώ ένα μεγάλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους έχουν κάνει post εδώ να προσθέσω κάτι που κατα τη γνώμη είναι πολύ σημαντικό.
Αρκετά από τα "άγνωστα" τραγούδια που παίζονται στη σειρά είναι ενός συγκροτήματος που λέγεται Godspeed You Black Emperor! (το θαυμαστικό είναι μέρος του ονόματος του συγκροτήματος).
Το πιο ωραίο κατά τη γνώμη μου κομμάτι τους που παίζεται στη σειρά είναι το East Hastings, το οποίο τυχαίνει να είναι και το μοναδικό διάσημο κομμάτι τους και αυτό εξαιτίας του ότι παίχτηκε στην τρομερή ταίνια του Danny Boyle, 28 Days Later. Παρ' όλα αυτά το κομμάτι δεν συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας.
Dummy το κομμάτι που ψάχνεις είναι δικό τους αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό ακριβώς είναι... τα περισσότερα κομμάτια τους ξεπερνούν το 15 λεπτά και ορισμένα φτάνουν τα 30. Είναι πανομοιότυπα αλλά υπέροχα όλα τους.
Συγγνώμη που δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς το κομμάτι αλλά πιστεύω οτι αν κατεβάσεις όλα τους τα albums δεν θα μείνεις δισαρεστιμένος!
Υ.Γ. Αν κάποιος μπορέσει να κάνει ένα RAR αρχείο με τα κομμάτια που έχουν αναφερθεί στο thread και να το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσω θα του είμαι υπόχρεος. (Δεν μπορώ να τα βρώ)

.