Αποστολέας Θέμα: Τραγούδια σειράς "10η Εντολή"  (Αναγνώστηκε 240516 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απ: Τραγούδια σειράς "10η Εντολή"
« Απάντηση #100 στις: 30/01/07, 04:44 »
Απέκτησα groupie! ;D

Αποσυνδεδεμένος Anyone_else

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 02/02/07, 16:51 »
Παιδια,μηπωσ ξερει κανεις το τραγουδι π επαιζε συνεχεια στ xτεσινο επεισοδιο?Το επαιξε κ στς τιτλους τ τελους....Λογικα,απο Archive ειναι αλλα δν περνω κ ορκο..εψαξα κ στ google ο,τι στιχουσ συγκρατησα αλλα δν μ εβγαλε τιποτα....ειναι αργο κομματι...αν καποιος τ ξερει pls reply soon,γτ θελω πολυ ν μαθω ποιο τραγουδι ειναι...Ευχ! :)

Ποιο επεισόδιο ήταν; Θυμάσαι το στόρυ;

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: 03/02/07, 16:08 »
Λυπάμαι πολύ αλλά έσβησα ένα μήνυμα το οποίο ήταν απαράδεκτο και έξω από τις αρχές του site.Ελπίζω ο loukaskalogeros-fito να συμμορφωθεί και να μην απαντήσει άλλη φορά έτσι !

Αποσυνδεδεμένος Arheos

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 06/02/07, 06:02 »
Παιδια,μηπωσ ξερει κανεις το τραγουδι π επαιζε συνεχεια στ xτεσινο επεισοδιο?Το επαιξε κ στς τιτλους τ τελους....Λογικα,απο Archive ειναι αλλα δν περνω κ ορκο..εψαξα κ στ google ο,τι στιχουσ συγκρατησα αλλα δν μ εβγαλε τιποτα....ειναι αργο κομματι...αν καποιος τ ξερει pls reply soon,γτ θελω πολυ ν μαθω ποιο τραγουδι ειναι...Ευχ! :)

Αν και τον/την βλέπω με αρκετή βαρεμάρα :p (εμ πες και κανένα στίχο...) μάλλον μιλάει για το επεισόδιο που είχε η κοπέλα τα οράματα.
Αλλά επειδή μου φάνηκε πολύ "Laura Mars" δεν κάθησα να το δω κι άρχισα να προβληματίζομαι κατά πόσο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα μετά από αυτό...

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 06/02/07, 11:59 »

Αν και τον/την βλέπω με αρκετή βαρεμάρα :p (εμ πες και κανένα στίχο...) μάλλον μιλάει για το επεισόδιο που είχε η κοπέλα τα οράματα.
Αλλά επειδή μου φάνηκε πολύ "Laura Mars" δεν κάθησα να το δω κι άρχισα να προβληματίζομαι κατά πόσο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα μετά από αυτό...

Μάλλον δεν πρέπει να είναι αυτό - κάποια επανάληψη θα ήταν, αν κρίνω από την ημερομηνία. (Όσο για την Laura Mars, τείνω να συμφωνήσω).
Παρεπιμπτόντως, το The Spell των Black heart procession είναι εξαιρετικό. Κι έπαιζε συνέχεια στο επεισόδιο με τον δράκο που σκότωνε τα ζευγάρια.

Αποσυνδεδεμένος Dummy

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 09/02/07, 14:36 »
Ρε παιδιά ποια ήταν η τραγουδάρα στο επεισόδειο με την Αλικάκη, στις ασπρόμαυρες σκηνές;

Αποσυνδεδεμένος am_i_registered

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: 16/02/07, 05:08 »
Γειά σε όλους,

Βρέθηκα στο forum εντελώς τυχαία αλλά εντελώς τυχαία... Παρ' όλα αυτά διάβασα και τις πέντε σελίδες αυτού του thread και αποφάσισα αφού πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους έχουν κάνει post εδώ να προσθέσω κάτι που κατα τη γνώμη είναι πολύ σημαντικό.

Αρκετά από τα "άγνωστα" τραγούδια που παίζονται στη σειρά είναι ενός συγκροτήματος που λέγεται Godspeed You Black Emperor! (το θαυμαστικό είναι μέρος του ονόματος του συγκροτήματος).

Το πιο ωραίο κατά τη γνώμη μου κομμάτι τους που παίζεται στη σειρά είναι το East Hastings, το οποίο τυχαίνει να είναι και το μοναδικό διάσημο κομμάτι τους και αυτό εξαιτίας του ότι παίχτηκε στην τρομερή ταίνια του Danny Boyle, 28 Days Later. Παρ' όλα αυτά το κομμάτι δεν συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας.

Dummy το κομμάτι που ψάχνεις είναι δικό τους αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό ακριβώς είναι... τα περισσότερα κομμάτια τους ξεπερνούν το 15 λεπτά και ορισμένα φτάνουν τα 30. Είναι πανομοιότυπα αλλά υπέροχα όλα τους.

Συγγνώμη που δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς το κομμάτι αλλά πιστεύω οτι αν κατεβάσεις όλα τους τα albums δεν θα μείνεις δισαρεστιμένος!

Υ.Γ. Αν κάποιος μπορέσει να κάνει ένα RAR αρχείο με τα κομμάτια που έχουν αναφερθεί στο thread και να το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσω θα του είμαι υπόχρεος. (Δεν μπορώ να τα βρώ) :'(.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 16/02/07, 05:30 »
Μια και αναφέρθηκε το ζήτημα του "θαυμαστικού", πλέον το έχουν μεταφέρει και το όνομά τους είναι: Godspeed You! Black Emperor.

Αποσυνδεδεμένος am_i_registered

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: 16/02/07, 05:36 »
Δεν το έχουν μεταφέρει εκεί ήταν πάντα. Δικό μου το λάθος!  :P

Αποσυνδεδεμένος alistair

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: 16/02/07, 13:47 »
Eιμαι κι εγω φανατική της σειράς και των τραγουδιών βεβαίως!!
Μια επισήμανση: το τραγούδι του Damien Rice που ακούστηκε στο επεισόδιο με την Μυρτώ Αλικάκη το έχω βρει με την ονομασία Prague και υπήρχε σαν b side στο album Ο.

Ακόμα δεν εχω καταφέρει να βρω το White Line των Τenderoud. Όποιος γνωρίζει να βοηθήσει ...

Αποσυνδεδεμένος alistair

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: 16/02/07, 13:49 »
sorry White Lines, Tenderloud ;D

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 16/02/07, 15:15 »
Δεν το έχουν μεταφέρει εκεί ήταν πάντα. Δικό μου το λάθος!  :P

Δεν είχες κάνει λάθος. Το "θαυμαστικό" ήταν αρχικώς στο τέλος, αλλά από το "Yanqui U.X.O." και μετά, αποφάσισαν να το μεταφέρουν μετά το "you".

Αποσυνδεδεμένος gia3

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: 16/02/07, 18:24 »
Παιδια καλησπερα!Έψαχνα για καιρο τα τραγουδια απο τη σειρα και πραγματικα με βοηθησατε ΠΑΡΑ πολύ!!!!
Μέσα από το forum έμαθα ότι το τραγούδι που έψαχνα είναι το White Lines των Tenderloud.To άκουσα απο το link  αλλά παρόλ'αυτά δεν μπορεσα ούτε να το σώσω στο Temporary Internet Files ούτε μπορεσα να το κατεβάσω από πουθενά.Μήπως μπορει κάποιος να με βοηθήσει?????? ???
Pleaeaeaeaeaeaease!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Περαστικός
  • *
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 23/02/07, 21:51 »
ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΥΘΥΡΟ..ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ  RIGHT OUT OF MY HAND..ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: 24/02/07, 19:10 »
ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΥΘΥΡΟ..ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ  RIGHT OUT OF MY HAND..ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;

Speaking hands - Woven Hand

Αποσυνδεδεμένος sieni

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 27/02/07, 17:09 »
Γεια σας παίδες,μόλις έγινα και εγώ μέλος του φόρουμ ως φανατική της σειράς..Να ρωτήσω κατι?Τ ο κομμάτι στο επεισόδιο με την κουλίεβα που λέει κάτι ''captured by you..'' αν δεν κάνω λάθος είναι το woven hand? Γιατί αυτο το κομμάτι που λέω εγω δεν θυμαμαι αν ακούγεται στην σκηνή που ο Παπαχρόνης μπαίνει στστο δωμάτιο του μικρού.Ακούγεται σίγουρα 2-3 φορές στο επεισόδιο.(π.χ στην σκηνή που φωτογραφίζει την κουλίεβα με τον άντρα της)

Αποσυνδεδεμένος sieni

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: 27/02/07, 17:36 »
Επίσης ένα κομμάτι που ακουγόταν πολύ συχνά σην σειρά αλλά πλέον έχει να το παίξει καιρό είναι το 'This old house' από Madrugada.

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: 02/03/07, 20:16 »
Γεια σας παίδες,μόλις έγινα και εγώ μέλος του φόρουμ ως φανατική της σειράς..Να ρωτήσω κατι?Τ ο κομμάτι στο επεισόδιο με την κουλίεβα που λέει κάτι ''captured by you..'' αν δεν κάνω λάθος είναι το woven hand? Γιατί αυτο το κομμάτι που λέω εγω δεν θυμαμαι αν ακούγεται στην σκηνή που ο Παπαχρόνης μπαίνει στστο δωμάτιο του μικρού.Ακούγεται σίγουρα 2-3 φορές στο επεισόδιο.(π.χ στην σκηνή που φωτογραφίζει την κουλίεβα με τον άντρα της)

The spell - The Black Heart Procession

Αποσυνδεδεμένος ira_18

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 20/03/07, 22:46 »
GEIA SAS EXEI 3 MINES OPOU GIREVO ENA TRAGOUDI POU PEZEI SIXNA STIN 10 ENTOLI. BASIKA TO TRAGOUDI EPEZE STO EPISODIO "GENETHLIA". SE MIA STIGMI LEEI TO TRAGOUDI "I HEARD THE NEWS, I HEARD  BEFORE.
SAS PARAKALO OPOIOS KSEREI KATI AS TO PEI. ESTO KAI AN DEN EINAI SIGOUROS

Αποσυνδεδεμένος nks

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: 22/03/07, 17:29 »
, στο οποίο αναφέρεσαι, κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό εδώ(το βρήκα σε ένα άλλο forum)http://www.sendspace.com/file/6alqjz
Αν όχι ανέφερε κανένα στίχο, για να το βρούμε...

+Το sample του ίδιου τραγουδιού που ανέβασα εγώ-πολύ καλύτερη ποιότητα-http://www.sendspace.com/file/8snmvd

Ναι, αυτό είναι! Αλλά χωρίς τους διαλόγους.. (επίσης - όσο έπαιξε - δεν έχει στίχους..) Έχετε καμιά ιδέα πως λέγεται;

The Walkabouts-Drunken Soundtracks Disc 2-11 Desierto

Αποσυνδεδεμένος nks

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 22/03/07, 17:30 »
GEIA SAS EXEI 3 MINES OPOU GIREVO ENA TRAGOUDI POU PEZEI SIXNA STIN 10 ENTOLI. BASIKA TO TRAGOUDI EPEZE STO EPISODIO "GENETHLIA". SE MIA STIGMI LEEI TO TRAGOUDI "I HEARD THE NEWS, I HEARD  BEFORE.
SAS PARAKALO OPOIOS KSEREI KATI AS TO PEI. ESTO KAI AN DEN EINAI SIGOUROS

Tenderloud-Shadow Red Hand-05 White Lines

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Περαστικός
  • *
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 22/03/07, 22:31 »
και που να το βρούμε ρε παιδιά αυτό το white lines; στη Νορβηγία θα πάμε; κάντε κάτι όσοι το διαθέτετε..

Αποσυνδεδεμένος girl interrupted

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • the crazy thing is,u r not crazy
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 23/03/07, 13:39 »
εγω ψαχνω ενα πολυ συγκεκριμενο τραγουδι της σειρας που ακουγεται σε ολα τα επισοδεια κ λεει συνεχεια...and you this life...for me and you κατι τετοιο τελος παντων ειμαι κολλημενη με τη σειρα αλλα κ αυτο το τραγουδι κριμα ειναι να το ακουω μονο καθα Τεταρτη για λιγο κ να σιγοτραγουδαω ολες τις υπολυπες μερες ...and you....Αν καταλαβε κανεις πιο τραγουδι λεω ας μου πει pls ποιο ειναι κ πιος το λεει
music is my airplain

Αποσυνδεδεμένος konnie28184

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 28/03/07, 22:12 »
Καλησπεριζω ολους τους τηλεθεατες του σιριαλ με την καταπληκτικη μουσικη υποκρουση!!Μηπως ξερει κανεις σας μια διασκευη του Χατζιδακη του τραγουδιου ''θαλασσα πλατια'' ποιοι την εχουν κανει?νομιζω ειναι γερμανικο συγκροτημα.Ακουγετε πολυ συχνα στην σειρα.Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος pac

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 28/03/07, 22:31 »
Κατ' αρχήν καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας...

όσον αφορά αυτό που λες...
Πριν μερικές σελίδες, έχει αναφερθεί το κομμάτι "East Hastings" από "Godspeed You! Black Emperor", το οποίο σε κάποιο σημείο του θυμίζει το "Μες σ' αυτή τη βάρκα" του Χατζιδάκι, όχι όμως το "Θάλασσα πλατιά"...