Πριν από λίγο επέστρεψα από τη συνάντηση...

Ό,τι & να πω,θα είναι λίγο...
ΜΙΑ ΛΕΞΗ - 5 ΣΥΛΛΑΒΕΣ - 12 ΓΡΑΜΜΑΤΑ μπορούν να αποτυπώσουν & να σκιαγραφήσουν(για Ikaro

)με τον καλύτερο τρόπο τις εντυπώσεις μου.Έχω την αίσθηση ότι όσο πιο πολλές συναντήσεις κάνουμε & όσο περισσότερα άτομα γνωρίζουμε,τόσο το καλύτερο περνάμε!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Αν & είχα μάθημα στη σχολή μέχρι τις 9,ωστόσο έκανα κοπάνα τις 2 τελευταίες ώρες για να πάω για καφεδάκι με τον Νίνο(κοινώς Steven.Oλόκληρο ταξίδι έκανε το παιδί από Αθήνα,να μην τον δω;

)

και τον αδερφούλη.Ο Στέφανος ήρθε...

Όχι όμως & ο brother...

Τώρα το πως συναντηθήκαμε με τον Νίνο... είναι άλλο θέμα... Το σύνθηματικό μου ήταν "Φοράω κόκκινο πουκάμισο"(Ολυμπιακός δεν είμαι...

)... αλλά απ' ό,τι φαίνεται... δεν έπιασε...
...Στις 10 συναντηθήκαμε & με την Humming!!! Tο κακό είναι ότι πάλι δεν έπιασε το συνθηματικό μου...

Στη συνέχεια,ήρθε ο αδερφούλης(που τον αποκλήρωσα από αδερφό μου... -γιατί άραγε;

- ,αλλά τον ξαναδέχτηκα) & φυσικά ο Koureas!!! Κατευθυνθήκαμε στην πλατεία Άθωνος... Για την ακρίβεια,μας οδήγησε ο Steven που ήξερε τα λημέρια...

Όσο για το τι φάγαμε,για το τι & πόσο ήπιαμε,δεν αναφέρω(δεν συμφέρει

).Τελευταία & καλύτερη ήρθε η WINNIE!!!
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,ρίξαμε το... γέλιο(βλέπε:cd,λουλούδια,photo,αναπτήρες,βόλτα στην παραλία,κ.λ.π... Να μην τα λέμε & όλα...

).
Πάντως,όσοι δεν παρευρεθήκατε... Χ Α Σ Α Τ Ε ! ! !

Το σλόγκαν της βραδιάς:"Αύριο για μπουγάτσα στο ζαχαροπλαστείο <<Κοζάνη>>... Ξέρετε πού είναι... Όσοι δεν έχουν ιδέα για το που πέφτει,ας απευθυνθούν στον Steven...

Εκείνος το έμαθε... Από ποιον άραγε;

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:& τα 2 παιδιά που γνώρισα σήμερα για πρώτη φορά(Steven & Humming) είναι Φ Ο Β Ε Ρ Α ! ! !
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:& τα 2 παιδιά που γνώριζα ήδη(Ikaros & Koureas) ήταν & είναι...
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Steven,πότε θα ξανακάνεις τα κολπάκια με τον αναπτήρα; Μου άρεσαν πολύ!!!

Αλλά την επόμενη φορά στο πουκάμισο...