Θα ηθελα να θερμοπαρακαλεσω τους administrators εαν ειναι δυνατο, να δημιουργηθει μια ενοτητα ή υποενοτητα καπου στο site οπου να γινονται συγκρισεις και προτασεις για Αριστεροχειρες κιθαρες - μπασσα, και αν γινεται να συμπεριληφθουν σε αυτη και τα ηδη υπαρχοντα θεματα-ποστ που αφορουν αυτον τον τομεα, αν και οπου υπαρχουν.Ο λογος ειναι απλουστατος: Ειμαι αρχαριος αριστεροχειρας και προσπαθω να βρω πληροφοριες για μοντελα και μαρκες κιθαρας (και μαλιστα της πρωτης!) , γι'αυτο περιδιαβαινω το "Μουσικα οργανα και εξοπλισμος".Ομως εκει βλεπω πχ το θεμα "Αγορα ακουστικης - ηλ/ακουστικης κιθαρας", μπαινω μεσα να κοιταξω και πρεπει να παρατηρω τα ποστ για να βρω εαν καποιος μιλαει για αριστεροχειρη__επειδη ομως αυτο ειναι ψιλοσπανιο, καταληγω να εχω διαβασει ολο το θεμα χωρις να εχω αποκομισει τιποτα.Δε λεω πολυ καλες και χρησιμες οι συγκρισεις, αλλα εφοσον δε γνωριζω εαν τα μοντελα αυτα βγαινουν και σε αριστεροχειρες, δεν εχω καποια ουσιαστικη πληροφορηση.Δε νομιζω οτι αυτο ειναι ιδιον μονο των αρχαριων, και πιο εμπειροι που θελουν πχ να αγορασουν καινουργια κιθαρα ή να αλλαξουν ειδος (ενας που παιζει ακουστικη να παρει ηλεκτρικη ας πουμε) θα το βρουν ευχρηστο...
Μπορει να ειναι λιγο κοπιαστικο για εσας, αλλα ας κανουμε το site λιγο πιο left-friendly...
δε φτανει που ολος ο κοσμος ειναι για εμας καπως αφιλοξενος?