Χμμ.. Ναι, ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τώρα συνάντηση του kithara.gr, …

Κατά τις 11:20 έφτασα στο ΣΙΜΠΕΜΟΛ, σκεφτόμενος ότι άργησα ήδη… Εκεί βρήκα μόνο τον parlats, και μέχρι να παραγγείλουμε καφέ, έφτασε, συνοδευόμενος ο RON-T, και ο zappas. Μετά ήρθαν ο Βάρδος και ο mariosma επίσης συνοδευόμενος, και στην πρώτη σειρά αφίξεων συμπλήρωσαν οι SKYLLAS και alex68 συνοδευόμενος επίσης.
Η ώρα είχε πάει σχεδόν μια παρά, και ομολογώ ότι σκέφτηκα για μια στιγμή ότι ο στόχος των 40 συμμετοχών μάλλον δεν θα γινόταν πραγματικότητα… ευτυχώς διαψεύστηκα…
Εν πάσει περιπτώσει, η Yamah-ούλα είχε αρχίσει να γκρινιάζει κλεισμένη τόση ώρα στη θήκη, και αφού αναδιατάξαμε για δεύτερη φορά τα τραπεζάκια, αρχίσαμε με μια Δυνατή διασκευή του «Χίλια Μύρια Κύματα» …

Ο φίλος Βάρδος πήρε τη σκυτάλη, παρέμεινε στην Κρήτη, συνέχισε με Καββαδία και το κλίμα είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά …

Οι αφίξεις συνεχίζονταν (εγώ κάπου έχασα το λογαριασμό…

), τα τραπεζάκια αναδιατάχτηκαν (για τρίτη φορά) σε σχήμα σταυρού, όπου υπήρχε η σχετική κινητικότητα μεταξύ κυρίως της δυτικής και της νότιας πτέρυγας, και άρχισαν να καταφτάνουν και ούζο με μεζέδες… εδώ έχασα εντελώς το λογαριασμό…

Αποσπασματικά λοιπόν έχουμε :
- Παρουσιάστηκε κάποιος (ημιτελής ακόμα) ΥΜΝΟΣ του Kithara.gr (σύμφωνα με παλιό post του skylla) όπου και πρωτοεκτελέστηκε –στην κυριολεξία…

Παιδιά βάλτε ένα χεράκι να τελειώσει …
- Στο Λαϊκό μέρος του προγράμματος, ο Skyllas και ο mariosma κεντούσαν στην ανατολική πτέρυγα …
- Στο Rock/Blues μέρος, ομοίως κεντούσαν οι sotriani, parlats, mariosma, και (νομίζω ο) P@nos κ.α.)
- Η δυτική πτέρυγα έλαμψε με Διάφανα κρίνα και Υπόγεια Ρεύματα (Iordanis, Zappas κ.α.)
- Μεταγραφή ο Βάρδος στη νότια πτέρυγα, και ακολούθησαν λαϊκά και μπαλάντες..
- Το κέντρο του τραπεζιού (εγώ, ο soc, ο figaro, o pelargos κ.α.) ήμασταν οι μπαλαντέρ … παίζαμε παντού …
- Τα κορίτσια της παρέας, από όλες τις πτέρυγες στήριζαν όλες τις προσπάθειες…
- Οι παπαράτσι ήταν πάντοτε παρόντες …

- Ο Βασίλης κρυφοχαμογελούσε …
Παιδιά, είχα πολλά χρόνια να τραγουδήσω τόσο… και ειλικρινά συγχαίρω όλους εσάς που το υπομείνατε αγόγγυστα !!

Long live Kithara.gr !!