Λοιπόν παιδιά ακούστε...........
Είμαι η Τίνα και είμαι ντραμερ............μολις σήμερα πήγα για πρόβα στο . Έχει ανοίξει εδώ και δέκα ημέρες.........
Ότι και να σας πω είναι λίγο. Εχω γυρίσε απο τα πιο χάλια μέχρι τα αρκετά καλά στούντιο. Αυτό εδώ είναι Ή ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!
MUSIC REHEARSHAL ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 272Β ακριβώς στο σταθμό του Μετρό Αγ Δημητρίου στο ρεύμα προς γλυφάδα_3ος οροφος.
6944 30 26 88
ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ
Εχει 3 ή 4 αίθουσες αν θυμάμαι καλά (εμείες παίξαμε στη μικρή). Είχε μεσα κονσόλα φουλ, ενισχυτές κιθάρας LINE 6 και τύμπανα YAMAHA Stage Custom , πιάτα Zildjian Aventis!!
Μπήκα και στις άλλες και άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια.....Στη μεσαία αίθουσα έχει τύμπαναGretch!!! "Εισαι θεόμουρλος!" αυτό του είπα του Θανάση (Θανάσης κ Λευτέρης οι ιδιοκτήτες, μιλάμε για φοβερή εξυπηρέτηση)............Η μεγάλη αίθουσα είναι γύρω στα 60 τ.μ.!!!!
Αλλα εκεί που θα πάθετε είναι το ντεκορ............δεν είναι οτι έχει ριξει λεφτα με το τσουβαλι ο τύπος, είναι οτι οι αίθουσες σου δίνουν την αίσθηση οτι βρίσκεσαι στο στούντιο που εφτιαξε στο σπίτι του ο κολλητός σου............τόσο ζεστή και τρελλή είναι η ατμόσφαιρα.........γκραφιτι στους τοίχους..........τι να πω!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά, ειναι επαγγελματίες και αγαπάνε αυτό που κάνουν.
Με το που θα μπείτε στο λομπυ θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ............υπάρχει και μπαρ για κάθε διψασμένο...........
Και τώρα κρατηθείτε..........................10 ευρώ / ώρα..........................παύση, αεροπλάνο, βύσινο.................
Η προσωπική μου γνώμη? ΚΑΝΤΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Επιτέλους, τέρμα η αναζήτηση, καιρός να κουλάρουμε και να αράξουμε εδώ.
Φιλικά
Τινα
Χμμ..Δεν ξερω κατα ποσο η συζητηση που ανοιγω αρμοζει σε αυτο το θεμα..
Το συγκεκριμενο στουντιο εχει οντως πολυ καλη ατμοσφαιρα..Ειχα παει για βολτα προσφατα σε μια προβα φιλων και παρατηρουσα το χωρο..
Επιασα και κουβεντα με το παιδι που δουλευε εκει και ηταν πολυ φιλικος..
Στα θετικα λοιπον η ατμοσφαιρα και η εξυπηρετηση..
Αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω καθολου αφορουσε την μεγαλη αιθουσα..Ειναι βεβαια καπως μεγαλη η διαφορα συκριτικα με τις υπολοιπες..
Anyway..Αυτο που μου εκανε εντυπωση λοιπον αφου ειδα ενα "γνωστο" ονομα της Ελληνικης σκηνης να κανει προβα μεσα,ειναι οτι δεν υπηρχαν καμπινες και ενισχυτες κιθαρας..Και απο απορια ρωτησα..Γιατι?
Η απαντηση μου προξενισε μεγαλυτερη απορια γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελουν να εχουν μεσα εξοπλισμο για εναν κιθαριστα που θελει να παιξει κατι περισσοτερο απο "εντεχνο" και να χρησιμοποιησει τον ενισχυτη του..
Πραγματικα δεν καταλαβα γιατι..
Anyway..Δεν προσπαθω να κανω δυσφημιση..Απλα επειδη οντως οταν ειδα τον χωρο ενδιαφερθηκα για να κανω εκει προβες με τη μπαντα μου,εμεινα με την απορια γιατι τελικα δεν μπορω να παιξω σε εκεινη την αιθουσα εκτος και αν χρησιμοποιησω κατι direct στην κονσολα οπως ενα Pod..
Αν γνωριζει κατι καποιος περι αυτου θα εκτιμουσα μια ενημερωση..Μπας και μου ληθει η απορια..
Στο θεμα..
Καλα στουντιο στην γυρω περιοχη ειναι τα Esoteron,Τerra,Sound Palais και Studio P..
Δεν ειναι ολα το ιδιο αλλα ο καθενας αλλα πραγματα ψαχνει στον χωρο που θα κανει προβα τελικα..