Αποστολέας Θέμα: ''Ηχογραφίες''-Γιάννης Κουλλιάς(Καίτη Κουλλιά-Μαρία Φωτίου κ.α)  (Αναγνώστηκε 3123 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος krios80

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Ο Γιάννης Κουλλιάς γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κι επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου ζει και εργάζεται ως γιατρός παθολόγος. Γι' αυτό το πρώτο του CD έγραψε τη μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών, τα οποία ερμηνεύουν  η αδερφή του Καίτη Κουλλιά,η Μαρία Φωτίου ,ο Ανδρέας Σίκκης,ο Παναγιώτης Δρίζος,η Ιωάννα Φόρτη,η Κων/να Πουτκάρη,ο Τιμόθεος Γεωργίου και ο Στάθης Ραφτόπουλος. Μια δουλειά με την προσωπική σφραγίδα του δημιουργού -έφτιαξε ακόμη και τη ζωγραφιά που κοσμεί το εξώφυλλο.

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΙ:Γιάννης Κουλλιάς
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/tracks:
1. Ποια χαρά
2. Της ζωής ο νόμος
3. Πες μου τι ζητάς
4. Όλα τριγύρω σου
5. Δώρα μου
6. Ουρανό να κοιτάς
7. Είμαι εδώ
8. Το χρέος
9. Γλυκιά μου εξάρτηση
10. Ψάχνω να 'βρω
11. Είναι φίλοι τα στιχάκια
12. Θα μπορούσε να ήταν αλλιώς
13. Πταίει ο οίνος
14. Ποια χαρά (οργανικό)
Ενορχήστρωση ΑΝΤ.ΒΕΚΡΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ:ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: 31/10/06, 01:03 από krios80 »

Αποσυνδεδεμένος voulitsa

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: ''Ηχογραφίες''-Γιάννης Κουλλιάς
« Απάντηση #1 στις: 27/10/06, 17:47 »
Μιά πολύ όμορφη δουλειά!Τον Γ.Κουλλιά δεν τον ήξερα.Τον έμαθα και μου άρεσε ο τρόπος που γράφει.......Υπάρχουν αρκετά τραγούδια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Καίτη Κουλλιά και η Μαρία Φωτίου μου αρέσουν πολύ!

Αποσυνδεδεμένος PENY76

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Πήρα κι εγώ τις 'Ηχογραφίες' γιατί μου αρέσει η φωνή του Στάθη Ραφτόπουλου κι ανακάλυψα έναν πολύ καλό δίσκο!Μπράβο στον κ. Κουλιά και στους ερμηνευτές!Μακάρι να βγαίνουν πιο συχνά τέτοιες δουλειές και να τις ανακαλύπτει το κοινό!
Δεν είναι εδώ Βαλκάνια, σου το 'πα
εδώ είναι παίξε γέλασε και σώπα...