Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827704 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1125 στις: 21/07/07, 01:09 »
Ετσι απο περιεργεια, αντε και συμφωνουμε ολοι οτι η αναρχια δεν περιεχει καθολου βια ή οτι περιεχει βια, εσυ που θες να καταληξεις με οσα λες? Γιατι ολο στα ιδια επιμενεις χωρις να εξηγησεις τους λογους σου. Ποιο θα ιεναι το πορισμα σου?
Δεν διάβασες το κειμενάκι?
Ο σκοπός είναι να παρθεί πλευρά καταρχάς, έτσι ώστε να ξέρουμε τις θέσεις της (αναρχίας).
« Τελευταία τροποποίηση: 21/07/07, 01:30 από Μεταβαρόνος Isnogood »
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1126 στις: 21/07/07, 01:20 »
Ειναι απλο Αρη...εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω πως η βια δεν λυνει κανενα προβλημα. Δεχομαι οποιαδηποτε ιδεολογια, αρκει να σεβεται τα ορια της ελευθεριας του καθε ανθρωπου.
Η αναρχια, οπως περιγραφεται στο κειμενο της Chcome, το κανει.
Η αναρχια ομως, οπως εκφραζεται απο ορισμενα μελη, που με ιδιαιτερη χαρα θα "εσπαγαν" μια τραπεζα ( αν και δεν προκειται να το κανουν αυτο ποτε, για λογους που ολοι ξερουμε ) δεν το κανει.

Μαντεψε..ποια ειναι η σωστη αναρχια λοιπον? Του κειμενου ή του δρομου?
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1127 στις: 21/07/07, 13:18 »
ΠΟΥ στο καλό είναι αυτό το κείμενο??? ?? ?? ?? ? ??? ? ?? ?? ?? ??  :-\ :-\ ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1128 στις: 21/07/07, 13:24 »
Εδω ειναι:
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=39279.msg412922#msg412922
( παραδειγμα..κανεις δεν διαβαζει το θεμα πριν απαντησει..μονο να απαντησει τον ενδιαφερει τελικα )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1129 στις: 21/07/07, 17:05 »
Γιατι προσπαθειτε να συνδεσετε τη βια ή τις συγκρουσιακες πρακτικες αποκλειστικα με την αναρχια? Υπαρχουν πολλα παραδειγματα οπου ολοκληρες πολεις ή ακομα και χωρες επαναστατουν με βιαια μεσα εναντια στους κατασταλτικους μηχανισμους. Αναφερω ενδεικτικα τα πιο προσφατα: Γαλλια πριν απο 2 χρονια, Χιλη, Περου, Κινα, Οαχακα(Μεξικο) οπου εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι, συμπαρασταθηκαν στα αιτηματα των δασκαλων, και πολεμησαν με ενα ολοκληρο κρατος, καταλαμβανοντας την πολη.(Αυτα ηταν μερικα παραδειγματα που μου ηρθαν τωρα στο μυαλο). Απλα οταν οι απεργιες και οι ''ειρινικες'' πορειες δεν συγκινουν τον κρατικο μηχανισμο, τοτε οι συγκρουσεις σωμα με σωμα θα τον ''συγκινησουν'' σιγουρα...

Πολιτες καθε ηλικιας και ιδεολογιας συγκρουονται στην Οαχακα
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=596922
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=596839

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1130 στις: 21/07/07, 17:31 »
Μήπως γιατι κανείς δεν δειχνει να ξέρει, για να απαντήσει? Μήπως γιατί υπάρχει μια "αναρχολαγνεία" απο άτομα που στο τέλος δεν γνωρίζουν? Μήπως γιατι οι μισοι λένε για το πόσο ωραία σπάνε οι τράπεζες, ενω οι άλλοι μισοι κλαίγονται σε κάθε βανδαλισμό, οτι "οχι δεν κάνουμε καταστροφές, οι χούλιγκανς μας χαλάνε τη πιάτσα..." Μ'ηπως αυτό που γράφεις είναι εκτός θέματος?

Μήπως καταλάβαμε, οτι για να γίνει ουσιαστικός διάλογος, πρέπει να πάρουμε υπεύθυνα θέση σε κάποια πράγματα?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1131 στις: 21/07/07, 18:51 »
pND...υπαρχει μια γενικευση στην δικη μου αποψη. Οχι Βια, απο οπουδηποτε και εαν προερχεται ( αστυνομια, ψευδοαναρχικους, βανδαλους, χουλιγκανους, πληρωμενους, κλπ ). Εσυ αναφερθηκες σε 2 παραδειγματα λαου που κανει εναν αγωνα.
Στην προκειμενη περιπτωση, δεν μπορω να θεωρησω ως λαο τους βανδαλους που καταστρεφουν τραπεζες, δημοσιες υπηρεσιες, ιδιωτικες υπηρεσιες, κλπ.
Βεβαια, οπως ειπε και ο Isnogood το θεμα ειναι το κατα ποσο οι αποψεις που ακουγονται περι βιας και αναρχιας, απο ορισμενα ατομα, ειναι σωστες.
Και παλι παραπεμπω στο κειμενο που μας εδωσε η Chcome. Οι απαντησεις βρισκονται εκει.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1132 στις: 21/07/07, 19:01 »
Εγω παλι προτεινω σε ολους να διαβασουν μπακουνιν, κροποτκιν, την ιστορια του ισπανικου εμφυλιου κ.α. για να εκφερουν σωστοτερα αποψη ειτε υπερ ειτε κατα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1133 στις: 21/07/07, 19:05 »
Επειδη εχεις διαβασει, να σε ρωτησω κατι?
Η αναρχια που περιγραφουν ορισμενα μελη εδω εχει καμια σχεση με την πραγματικη της ουσια? Η συνδεση της απαραιτητης και δικαιολογημενης βιας, εχει καμια σχεση με την ελληνικη αναρχια των ψευδοβανδαλων?
Και τελος..η ελληνικη πραγματικοτητα, εχει καμια σχεση με τις ιστορικες επαναστασεις λαων και τη διαδοση ιδεων?
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1134 στις: 21/07/07, 19:24 »
ο pnd δεν είναι εκτός θέματος....

Λέει αυτό που είπα και εγώ... Ότι για να αλλάξει κάποια κατάσταση χρειάζεται βία. Αυτό είναι δεδομένο...

freemind μπορεί για σένα το κάψιμο μιας τράπεζας να μην είναι αγώνας, για μένα όμως είναι. Και να σου υπενθυμίσω ότι στις περιπτώσεις που εσύ τωρα αποκαλείς την βία που χρησιμοποιήθηκε "δικαιολογημένη και αναγκαία", τότε δεν θεωρούνταν καθόλου αναγκαία...

Αλλα να σε ρωτήσω κατι...Εσύ είσαι υποστηρικτής του διαλόγου, και δηλώνεις κατά της βίας. Αν είσαι δυσαρεστημένος από την κοινωνία του σήμερα, τι τρόπο προτείνεις ώστε να αλλάξει κατι ? Αν πάλι είσαι ευχαριστημένος, η ερώτηση μου γινεται ως εξής: "Τι τρόπο προτίνεις σε αυτούς που ειναι δυσαρεστημένοι και θέλουν να αλλαξουν κατι? Τι θα τους έλεγες να κάνουν?"

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1135 στις: 21/07/07, 19:36 »
Πριν απαντησω, να ρωτησω με μια αθωοτητα...
Διαβασες καθολου το κειμενο της Chcome πριν πεις ο,τι πεις?
Διοτι η απαντηση σου δειχνει πως τελικα, η θεωρηση που εχεις για την αναρχια ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και αποκλινει αρκετα απο το συγκεκριμενο κειμενο.

Οπως ειχα πει και παλαιοτερα ( στην εποχη inthewoods ), δεν ειμαι ο ανθρωπος της αμεσης αντιδρασης, διοτι συνηθως αυτο οδηγει σε ασχημα και μη αναμενομενα αποτελεσματα.
Το συστημα πλεον εχει φτασει να ελεγχει πολλα πραγματα, εκτος απο ενα. Την προσωπικη αποψη του καθε ανθρωπου. Οπως και στον Οργουελ, ο ανθρωπος μπορει να ειναι εργαζομενος στο συστημα, ομως η αποψη του δεν ανηκει στο συστημα.
Εαν χρησιμοποιησεις τα οπλα του ιδιου του συστηματος, μπορεις να κανεις τις αλλαγες που απαιτουνται για μια κοινωνια απελευθερωμενη απο καταπιεστες και ΒΙΑ!
Δες το λιγο σαν το προτυπο του Ασιμωφ ( που μας δινει μεσα στην Γαλαξιακη Αυτοκρατορια ). Ολες οι αλλαγες θελουν χρονο και δραστικες κινησεις δεν οδηγουν σε αυτες! Συνηθως ειναι ατακτες, χωρις αποτελεσμα.
Δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα.
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1136 στις: 21/07/07, 19:41 »
Διαβασες καθολου το κειμενο της Chcome πριν πεις ο,τι πεις?

Όχι για τους εξής λόγους : 1ον είναι τεράστιο κ με πολύ μικρά γράμματα
2ον δεν ξέρω ποιος το έχει γράψει άρα μπορεί να λέει ότι μπούρδα θέλει εκει μέσα και
3ον Γιατί αυτό το κείμενο να είναι αντιπροσωπευτικό και να μην είναι ενα αλλο που έχω διαβασει εγώ?

Παράθεση
Εαν χρησιμοποιησεις τα οπλα του ιδιου του συστηματος,
Συμφωνώ.....Μόνο που τα όπλα του ίδιου του συστήματος είναι η ΒΙΑ!!!!  ::)

Και δεν μου εδωσες απαντηση σε αυτό που σε ρώτησα...Μια απλή και σαφή απάντηση... Πες μου: "να κανουνε πορεία", "να κάνουν πάρτυ", "να πιάσουν κουβέντα με τον υπουργό", πες μου κάτι!

Πρότεινε μια λύση, όχι αερολογιες!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1137 στις: 21/07/07, 19:48 »
Ναι ρε φρη αλλα δεν πρεπει να γινονται κινησεις ουσιαστικες για να οδηγουνται τα πραγματα στις τοσο πολυποθητες αλλαγες? Δηλαδη ολα μονα τους θα γινουν? Η αλλιως ποια ειναι αυτη η ηρεμη οδος που αλλαζει με το χρονο τα πραγματα? Και σε τελικη εγω δνε θελω να φτιαξουν τα πραγματα σε 50 η 100 χρονια θελω να φτιαξουν το συντομοτερο δυνατον γιατι μεχρι τοτε θα εχουν πεθανει/δολοφονηθει 5000000000 παιδακια στον κοσμο που τα εκμεταλευονται μεγαλοβιομηχανιες, αδιαφορο ειναι αυτο?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1138 στις: 21/07/07, 19:54 »
Νομιζω πως η τοποθετηση για το κειμενο ειναι σαφης:

Εφόσον ντε και καλα θέλεις να διαβάσεις κάτι,θα βρεις μεγάλο μέρος των αποψεων μου για το θέμα εδώ (απόψεις του Λουίτζι Φάμπρι):
http://www.geocities.com/redblackflag/luigifabri.htm
Μόνο θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις πολύ προσεκτικά (έστω και ως τη μέση..)

Το λεει ξεκαθαρα η γυναικα για το ποιος εχει γραψει το κειμενο.
Αλλο ενα παραδειγμα που δειχνει πως δεν διαβαζετε σωστα ενα κειμενο.
Εγω θα σου προτεινα να κανεις προσπαθεια να το διαβασεις. Δεν θα σου παρει ωρα και ισως να ξεκαθαρισει καποια πραγματα μεσα στο μυαλο σου.

Οσο για το ερωτημα σου.
Μπες στο συστημα, δουλεψε μεσα στο συστημα, κατεκτησε το συστημα.
Τι παραπανω θες απο αυτο? Παραδειγμα? Ωραια λοιπον
Στο μελλον γινεσαι ( λεμε τωρα ) δασκαλα-παιδαγωγος. Εισαι ο συνδετικος κρικος κοινωνιας-παιδιων. Μπορεις να μαντεψεις τι πρεπει να κανεις. Αλλα θα το κανεις ΜΟΝΟ εφοσον εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου πραγματικα τι θα ηταν καλο και εαν αυτο εξυπηρετει το κοινο καλο.
Η ΒΙΑ που πουλατε σαν ψευδοαναρχικοι, δεν εξυπηρετει κανενα κοινο καλο. Αντιθετως, σκυλιαζει την αστυνομια και αντι για ΒΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ, εχετε ΒΙΑ και περισσοτερη ΒΙΑ...
Λεω κατι λαθος?

Οριστε η λυση...αλλαξτε μυαλα παιδια, γιατι επιβαρυνετε ολη την κοινωνια με αυτες τις χαμενες ιδεες!

Ρουφους, η κοινωνια δεν εισαι εσυ μονο, ουτε τα 50000 παιδακια. Και οι μεγαλοβιομηχανοι ειναι μερος του συστηματος! Σκεψου το λιγο...
Επιμενω στον Ισαακ Ασιμωφ. Ο ανθρωπος, και επιστημονας ηταν και βιολογος και συγγραφεας εργων επιστημονικης φαντασιας τη δυσκολη δεκαετια του 70, οπου η ανθρωποτητα σε μεγαλο μερος προσπαθουσε να βρει διεξοδους απο την παρακμη.
Αυτο που ειπε ηταν "μια παρακμη, φερνει την αρχη μιας νεας ακμης...Δεν αποφευγουμε την παρακμη..το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να επισπευσουμε την ακμη που θα επελθει μετα. Οτιδηποτε γινει πιο πριν, θα επιβαρυνει την ακμη"...
Προφητικος..που  να ηξερε...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1139 στις: 21/07/07, 21:12 »
freemind κανεις μερικα βασικα λαθη...

1) Λες να μην τα βαζουμε με την αστυνομια για να μην σκυλιαζουν περισσοτερο!!!!
Νομιζω οτι εισαι της λογικης του βολεματος.. Μην τον πειραξουμε για να μην μας πειραξει... Να σου υπενθιμισω οτι αυτο ακριβως θελουμε! Γιατι αμα τους κοιταμε, και μας κοιταζουν ναι μεν δεν θα σκυλιαζουν, απο την αλλη δεν θα αλλαξει και τιποτα. Απο τη στιγμη που ασκει το κρατος ψυχικη και σωματικη βια σε ολα τα επιπεδα, πρεπει και εμεις να κανουμε το ιδιο, και οχι να φοβομαστε μην σκυλιασουν. Αλλοστε δραση χωρις αντιδραση δεν υπαρχει...

2) Λες να μπουμε μεσα στο συστημα και να το πολεμησουμε. Πρεπει να σω που οτι αν σε αποροφησει το συστημα δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Ετσι οπως τα λες να ιδρυσουμε και Αναρχικο Κομμα και να μπουμε και στη βουλη!! 

Αυτα τα ''2 παραδειγματα'' που λες ειναι η καθημερινοτητα σε αυτες τις χωρες, και τις τραπεζες και τα αυτοκινητα δεν τα σπανε μονο οι αναρχικοι αλλα ολοι οι καταπιεσμενοι. Αλλα εδω στην ελλαδα αυτα φαινονται παραλογα... μe το mega και τον ΑΝΤ1, που να τα μαθαινεις αυτα.. αλλα ας γυρισουμε πισω στα δικα μας (που λεει και ο ευαγγελατος)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1140 στις: 21/07/07, 21:24 »
Το να χτυπας το συστημα, οταν ειναι πλεον τοσο δυνατο, δεν του κανει ζημια. Απλα το γρατζουνας και αυτο σου ριχνει μια ξαναστροφη και σε ριχνει κατω. Και μετα την 3η φορα, χρεωνεσαι με ενα Knock Out και συνεχιζεις τον αγωνα του συστηματος, πισω απο ενα γραφειο με γραβατα και τεχνητο χαμογελο.
Αντιθετως, εαν βρεθεις σε αυτο το γραφειο με πληρη ενεργεια για να το παλεψεις, θα διαπιστωσεις πως λογω της προσπαθειας του να ειναι καλυμμενο απο εξωτερικους παραγοντες, το συστημα εσωτερικα καταρρεει.
Με το να χτυπας μια αστυνομια τι πετυχες τα τελευταια 5 χρονια? Πες μου!
Με το να χτυπας μια τραπεζα, τι πετυχες τα τελευταια 5 χρονια? Πες το μου κι αυτο!

Αφυπνισες καποιο κομματι του λαου?
Μπα..τζιφος, μηδεν εις το πηλικο, τιποτα βρε αδερφε.
Γιατι?
Μα γιατι ο λαος ειναι μεσα απο τη φουσκα του συστηματος. Γι'αυτον η βια ειναι κατι που ακουει στις ειδησεις ή κατι που βιωνει αν μενει στα Εξαρχεια!
ΜΕταφερεται φιλοσοφια και ιδεολογια με τη Βια?
Ουτε αυτο! Ιστορικα, απο την ελληνικη επεκτατικη πολιτικη μεχρι τον Χιτλερ δεν υπηρξε πουθενα φιλοσοφια..Μονο βια, νεκροι, τραυματιες και χαμενα χρηματα.

Εαν δεν σου αρεσει η αληθεια, μην πετας μια μολοτωφ για να την καλυψεις. Και η αληθεια ειναι πως ο,τι εχετε καταφερει σε 5 χρονια, δεν το εχει καταφερει ουτε ο χειροτερος πρωθυπουργος! Εχετε σκυλιασει και δυναμωσει τοσο το συστημα, που με μια λεξη, 1.000.000 κοσμος θαβει ιδεολογιες και ανθρωπους!
Μπραβο σας!
Ετσι, να βαρατε..λετε καποια στιγμη να ξεμεινουν τα τμηματα απο αστυνομικους ή η Βουλη απο πολιτικους?!

Ας γελασω!
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1141 στις: 21/07/07, 23:06 »
Ωραία όλα αυτά που λες.... Έχω όμως κάποιες ενστάσεις

Είπες :
Παράθεση
Και η αληθεια ειναι πως ο,τι εχετε καταφερει σε 5 χρονια, δεν το εχει καταφερει ουτε ο χειροτερος πρωθυπουργος! Εχετε σκυλιασει και δυναμωσει τοσο το συστημα, που με μια λεξη, 1.000.000 κοσμος θαβει ιδεολογιες και ανθρωπους!

Τι εννοείς? Ότι για την σημερινή κατάσταση φταίει το αναρχικό κίνημα? Αν εννοείς αυτό καλά έκανα και γέλασα όταν το διάβασα....
Ωστε λοιπόν, οι αναρχικοί έχουν κανει περισσότερο κακό στην κοινωνιά απ'τον μπους?? ...Το άκουσα κι αυτο!!!!!!!!!!! :o

Εσυ, απ' αυτά που έχω διαβάσει, πιστεύεις δηλαδή ότι πρέπει να καθόμαστε φρόνημα και κάποια στιγμη (σε 100-200 χρονια) θα γινει η αλλαγή απ' το πουθενά. Μεχρι τοτε, υπομονη...
Ε, δεν είναι έτσι...

Κατα την γνώμη μου, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι 100 "αλήτες" που τα βάζουν που και που με την αστυνομία, που καίνε καμια καμερα και κάνα μακ ντοναλτ, που κάνουν καμιά πορεία αλληλεγγύης, και μας ταρακουνανε λίγο...έστω και στο υποσυνείδητο... Γιατί αν όχι εσύ, κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται "γιατι άραγε αυτοι οι νεαροί να κάψανε την κάμερα? Λες να έχουν κάποιο λόγο?"

Κάτι πολύ σοφό, στίχος ενός τραγουδιού, :  "Ο κόσμος δεν κερδίζετε με προσευχές"

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1142 στις: 21/07/07, 23:08 »
Τι πετυχατε ομως μεσα στα 5 χρονια?
Καντε μια αποτιμηση...Εχετε λαϊκη απηχηση? Εχετε καποια ουσιωδη δυναμη? Εχετε καποιο πατημα? Υφισταται καποια ανατρεπτικη κινηση;

Ξερεις τι λενε για την καμενη καμερα?
"Α τα κωλοπαιδα, πουκαινε αυτα που πληρωσαμε εμεις"
Ξερεις τι λενε για την καμενη τραπεζα?
"Α τα βρωμοπαιδα..πρεπει να παω στο υποκαταστημα που ειναι 500μ μακρια"

Προκαλει αν οχι γελιο, σιγουρα ανησυχια, η ανωριμη σιγουρια που νιωθετε..Εισαστε 100 και παραμεινατε 100, αντε να ανεβηκατε κατα μια δεκαδα...Οι υπολοιποι που ειναι? Μηπως χασανε το δρομο για την οργανωση? Μηπως απλα, θα πανε να φανε στα αλλα McDonalds?
Υπαρχει και το αλλο σοφο..
"Ενας κουκος, δεν φερνει την ανοιξη".
« Τελευταία τροποποίηση: 21/07/07, 23:12 από freemind »
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1143 στις: 21/07/07, 23:13 »
Αυτο το ταρακούνημα που σου λέω πετυχαΝε... (γιατι με βάζεις μέσα? δεν εχω καψει καμια τράπεζα... :-[ )

Σε μια χώρα που λαϊκή απήχηση έχει η Ν.Δ όχι.... αν όμως σκεφτείς πόσοι είναι οι αναρχικοί μαζί με κάτι άλλους σαν τους αντιφα, τα εακ, τους μαρξιστες, τους ανεξαρτητους τότε μαζεύονται αρκετοι....

Η μεγαλύτερη ανατρεπτική κίνηση τα τελευταία 5 χρόνια ήταν αυτό με το άρθρο 16 που το πασοκ οπισθοχώρισε... Τότε όμως τους έβριζες τους φοιτητες και τους καταληψίες...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1144 στις: 21/07/07, 23:16 »
Οριστε? Παιδια..το αρθρο 16 ειναι νομος του κρατους! Εαν ζουσαμε σε αλλη χωρα, οι πανεπιστημιακοι θα τον εφαρμοζαν τον νομο και θα ελεγαν και ενα τραγουδι!

Σε βαζω μεσα, γιατι μπορει πρακτικα να μην εχεις καψει τιποτα, θεωρητικα ομως εισαι αυτουργος σε καθε σκεψη βανδαλισμου!

Αμα κανουμε σουμες, τοτε οι ΕΛληνες ειναι 100000000 οπως λεει και ο Λιακοπουλος!
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1145 στις: 21/07/07, 23:43 »
Αρα όποιον νόμο βγάζει το κράτος εμείς πρέπει να τον δεχόμαστε και να λέμε και ένα τραγούδι?? ??

Ωραία λογική!!!

Καλα, αν θες να με βάλεις, βάλε με....

Ο λιακοπουλος που κολά?

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1146 στις: 21/07/07, 23:45 »
"Α τα κωλοπαιδα, πουκαινε αυτα που πληρωσαμε εμεις"
"Α τα βρωμοπαιδα..πρεπει να παω στο υποκαταστημα που ειναι 500μ μακρια"

"Α ενας big brother λιγοτερος"
"Α μια τοκογλυφικη εταιρια λιγοτερη"

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1147 στις: 21/07/07, 23:51 »
Στην σουμα! Θςλεις να μου πεις δηλαδη πως ολες αυτες οι οργανωσεις και οργανισμοι που ανεφερες, μπορουν ανα πασα στιγμη να ενωθουν?
Αν ναι, τοτε γιατι τοσο καιρο μονο τα ιδια ατομα τα σπανε ολα; Ή αυτοι ειναι οι επιλεκτοι ολων των οργανωσεων και κανουν προπονηση για την επανασταση?!!

Συγνωμη, αλλα χαρη στο εννομο κρατος, κοιμασαι σε σπιτι, εχεις τηλεφωνο, πατριδα, τηλεοραση, ρευμα, προϊοντα, προστασια του καταναλωτη, κλπκλπ..Ακομα και μια υποτυπωδη ασφαλιση, δημοσιες δομες, κλπ...
Βεβαια εσυ δεν θα πιστεψεις τιποτα απο αυτα..

Ξερω απο τωρα πως ειναι χαμενος διαλογος..Λεω λοιπον, να βγαλεις τα ματια σου να διαβασεις το κειμενο της Chcome...Τα λεει πιο ωραια απο μενα!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1148 στις: 21/07/07, 23:53 »
pDN, συγνωμη, αλλα ζεις σε αλλη χωρα...Κανε το τεστ με τους ταξιτζηδες. ΜΠες σε 6 ταξιτζηδες και πες τους τι αποψη εχουν για τις καταστροφες στις καμερες...
Περιμενω τα αποτελεσματα της ερευνας σου...
Ξερεις...εαν ηταν ετσι οπως τα λες, δεν θα επρεπε ο καθε Ελληνας να βγει με μια πετρα και να καψει αυτες τις καμερες?
Που ειναι ολοι λοιπον?!!! Μηπως δουλευουν για να ξεπληρωσουν τις καμερες?!

Ειναι πραγματικα ανησυχητικη η αυτοπεποιηθηση σας :P
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: 22/07/07, 00:06 »
Ωραια για να δουμε λοιπον. Εσυ χτυπας το συστημα απο μεσα που δεν καις τραπεζες? Η εσυ εισαι με το μερος του συστηματος? Η βολεμενος και αδιαφορος? Γιατι εφοσον δεν εισαι σαν τα ρεμαλια που καινε και υποδεικνυεις τι πρεπει να γινει η το κανεις η προπαγανδιζεις. Και επισης αφου θες να χτυπηθει το συστημα απο μεσα γιατι εισαι τοσο φανατικα αντιθετος με site οπως το indymedia ? Και δεν μιλαω μονο για το ελληνικο αλλα για το παγκοσμιο δικτυο