Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 829133 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1075 στις: 17/07/07, 00:47 »
Όταν ο κάθε αναρχικός, βλέπει συνεχώς οτι άτομα έξω απο το χώρο του, επικαλούνται την ιδεολογία του για να προκαλέσουν καταστροφές, καλά να πάθει που τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με αυτά τα άτομα απο τη στιγμή που ο ίδιος δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει...

(Και όχι, η γκρίνια, δεν είναι αυτό το κάτι...)
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1076 στις: 17/07/07, 00:51 »
Όταν ο κάθε αναρχικός, βλέπει συνεχώς οτι άτομα έξω απο το χώρο του, επικαλούνται την ιδεολογία του για να προκαλέσουν καταστροφές, καλά να πάθει που τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με αυτά τα άτομα απο τη στιγμή που ο ίδιος δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει...

Χα,χα καλό! Συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ..Τιποτα το προσωπικό!   

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: 17/07/07, 00:55 »
Συγχωρεμένος\η.

Με ευχαριστεί απίστευτα το γεγονός, οτι δεν μπορεί να σχολιαστεί με κάποιον άλλο τρόπο πέραν της ειρωνίας...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1078 στις: 17/07/07, 00:59 »
Συγχωρεμένος\η.

Με ευχαριστεί απίστευτα το γεγονός, οτι δεν μπορεί να σχολιαστεί με κάποιον άλλο τρόπο πέραν της ειρωνίας...

Μερικά πράγματα πιστεψέ με δεν μπορούν να σχολιαστούν με τίποτα άλλο πέραν της ειρωνίας. Είσαι μικρός ακόμη, θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις (αυτό χωρίς καμία ειρωνία).

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1079 στις: 17/07/07, 01:02 »
Στην ιδια σκεψη κολλαω κι εγω Chcome. Δεχομαι πως μια ιδεολογια μπορει να ειναι προσωπικη. Ομως οταν καποιος χρησιμοποιει το δικο μου χαρακτηριστικο ( στην προκειμενη περιπτωση αναρχικος ) και το διεστρεβλωνει δημιουργωντας μια ασχημη εικονα για αυτο, τοτε δεν πρεπει να αντιδρασεις με καποιο τροπο; Να πεις "επ κυρια/ε..δεν εισαι αναρχικος. Δεν εισαι σαν και μενα, σαν τον μπαμπη, τον μητσο, την ελενη, που εχουν μια ιδεολογια..Εισαι ψευδοστοιχειο στην κοινωνια";
Να κοιταξω γυρω μου ευχαριστως. Προτεινω ομως να δεις και εσυ τι λενε ανθρωποι με βιαιη ιδεολογια μεσα σε αυτο το topic. Και αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και εκτος αυτου θεωρουν τον εαυτο τους "φωτισμενο" και "επαναστατη"
Εσυ λοιπον Chcome, δηλωνεις αναρχικη; Εισαι το ιδιο με αυτον που βγαινει στο δρομο και καιει τα παντα? :/
Ιδεολογικα υποστηριζεις την καταστροφη ξενης περιουσιας?
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: 17/07/07, 01:04 »
Ναι,ναι ειδικά αυτό με την ηλικία το έχω ακούσει αρκετές φορές. Υπάρχει όμως και  η άλλη όψη.Ακριβώς επειδή είμαι μικρότερος, τείνω να είμαι πιο ανοιχτόμυαλος απο άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Εξήγησέ μου, να διαβάσουν όλοι γιατί αυτά που λέω είναι παράλογα...

(Μπας και επιστρέψουμε στο θέμα...)

EDIT: Ρε Free, και συ πιτσιρικάς θα θεωρηθείς...

« Τελευταία τροποποίηση: 17/07/07, 01:06 από Μεταβαρόνος Isnogood »

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1081 στις: 17/07/07, 01:12 »
Στην ιδια σκεψη κολλαω κι εγω Chcome. Δεχομαι πως μια ιδεολογια μπορει να ειναι προσωπικη. Ομως οταν καποιος χρησιμοποιει το δικο μου χαρακτηριστικο ( στην προκειμενη περιπτωση αναρχικος ) και το διεστρεβλωνει δημιουργωντας μια ασχημη εικονα για αυτο, τοτε δεν πρεπει να αντιδρασεις με καποιο τροπο; Να πεις "επ κυρια/ε..δεν εισαι αναρχικος. Δεν εισαι σαν και μενα, σαν τον μπαμπη, τον μητσο, την ελενη, που εχουν μια ιδεολογια..Εισαι ψευδοστοιχειο στην κοινωνια";

Εδώ είναι που το παίρνεις στραβά. Λες: "όταν κάποιος χρησιμοποιεί το δικό μου χαρακτηριστικό"
...Eπ..για σταθείτε κύριε (γενικώς μιλάω, δεν απευθύνομαι σε σένα)..Ποιο δικό σας χαρακτηριστικό; Από και ως που γίνονται όλα δικά μας επειδή απλώς σκεφτήκαμε κάτι ή ενστερνιζόμαστε μια ιδέα; Μόνο και μόνο αν το πεις, αν το προφέρεις, θα δεις πόσο ανόητο είναι να λέμε "κάποιος χρησιμοποιεί το δικό μας χαρακτηριστικό''! Ποιο δικό μας; Πότε έγινε δικό μας; Και βασικά, πώς έγινε δικό μας; Αλλά ακόμη και εάν υποθέσουμε ότι μέσω κάποιας τρελλής πορείας έγινε δικό μας, ποιος εμποδίζει τον τάδε να το πάρει και να το αλλάξει; Τι είμαι εγώ ή εσύ που θα περάσουμε και θα ορίσουμε τις ιδεολογίες μέσω των εαυτών μας και των στενών πλαισίων του εαυτού μας;

Παράθεση
Να κοιταξω γυρω μου ευχαριστως. Προτεινω ομως να δεις και εσυ τι λενε ανθρωποι με βιαιη ιδεολογια μεσα σε αυτο το topic. Και αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και εκτος αυτου θεωρουν τον εαυτο τους "φωτισμενο" και "επαναστατη"
Εσυ λοιπον Chcome, δηλωνεις αναρχικη; Εισαι το ιδιο με αυτον που βγαινει στο δρομο και καιει τα παντα? :/

Κάποια στιγμή ίσως κοιτάξω τι έχει γραφτεί σε αυτό το θέμα. Αλλά εχω μια απορία. Για να συνεχίσω τη συζήτηση πρέπει να δηλώσω τι είμαι; Δεν μας τα λες καλαα ..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: 17/07/07, 01:16 »
Νομίχω ο free, εννούσε τη λέξη "χαρακτηρισμό"

...ποιος εμποδίζει τον τάδε να το πάρει και να το αλλάξει; Τι είμαι εγώ ή εσύ που θα περάσουμε και θα ορίσουμε τις ιδεολογίες μέσω των εαυτών μας και των στενών πλαισίων του εαυτού μας;.

Εφόσον, κάποιος, τον πάρει και τον αλλάξει, μην αρχίζουμε μετα "Μα, όχι, δεν ήταν αναρχικοί, χουλιγκανς ήταν!!!"

Απο την άλλη μπορώ να θεωρήσω τον χουλιγκανισμό, εξέλιξη του αναρχισμού...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1083 στις: 17/07/07, 01:25 »
Chcome δεν εχω απλα την ορεξη να παιζω το "κρυφτουλι" με εννοιες και λεξεις. Εισαι ή δεν εισαι αναρχικη? Δεν ειναι δα ντροπη, απο την στιγμη οπου θεσαμε καποιες νεες εννοιες στο τι ειναι αναρχικος. Αν και βεβαια η ερωτηση θα επρεπε να τεθει ως "Αισθανεσαι αναρχικη?", μιας και η ιδεολογια ειναι προσωπικη και δεν αφορα πολιτικα πιστευω. Ειναι καλο να ξερουμε οι υπολοιποι πως μιλαμε με ατομο που αντιπροσωπευει τον πραγματικο αναρχισμο ή τουλαχιστον μια ευγενη εκδοχη του!
Εαν βρισκεις δυσκολο το να απαντησεις ξεκαθαρα σε αυτο, νομιζω πως θα ειναι πιο ευκολο να απαντησεις σε ολα τα αλλα. Πιστευεις πως βια και αναρχισμος μπορουν να πηγαινουν μαζι;

Καλο θα ηταν να διαβασεις ολο το topic απο την 40 σελιδα και μετα. Θα δεις αποψεις που θα σε κανουν να γινεις κουμφουκιανιστρια :P
A..και ναι...χαρακτηρισμος ειναι η σωστη λεξη..οχι χαρακτηριστικο! Συγνωμη για τη λαθος εννοια.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1084 στις: 17/07/07, 01:35 »
Οχι δεν ειμαι ασφαλιτης.
Απλα για να συνεχισει μια συζητηση περι αναρχιας, πρεπει τουλαχιστον ο συνομιλητης που μιλαει για την αναρχια να ειναι γνωστης της ιδεολογιας. Αλλιως, δεν υπαρχει κανενα νοημα, μιας και τοσοι "αναρχικοι" περασαν απο αυτο το thread.
Σειρα σου τωρα!

( προσπαθω να το διατηρησω φρεσκο οποτε πρεπει )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1085 στις: 17/07/07, 01:42 »
Οχι δεν ειμαι ασφαλιτης.
Απλα για να συνεχισει μια συζητηση περι αναρχιας, πρεπει τουλαχιστον ο συνομιλητης που μιλαει για την αναρχια να ειναι γνωστης της ιδεολογιας. Αλλιως, δεν υπαρχει κανενα νοημα, μιας και τοσοι "αναρχικοι" περασαν απο αυτο το thread.
Σειρα σου τωρα!

( προσπαθω να το διατηρησω φρεσκο οποτε πρεπει )

Κάτι έχουμε διαβάσει, αλλά για πες μου, για να αυτοχαρακτηριστώ ή να χαρακτηριστώ ως κάτι θα πρέπει να εχω διαβάσει και την αντίστοιχη ιδεολογία του, ειδικά σε κάτι τόσο χαώδες εκ φύσεως όπως είναι η αναρχία; Δεν θέλω να είμαι το κάτι ή να γίνω το κάτι.  Μα τι στεγανά είναι αυτά που βάζουμε στη σκέψη μας!! Να πρέπει να τα κατηγοριοποιούμε όλα για να πούμε πως βγάζουμε νόημα!!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1086 στις: 17/07/07, 01:46 »
Να εκλαβω την απαντηση ως ναι?
Και εαν ειναι τοσο χαωδες, τελικα...ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι?
Ξαναρωταω
Βια και αναρχια πανε μαζι?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1087 στις: 17/07/07, 01:48 »
Εχμ..συγνωμη, εκανα ενα edit  :-\

Πρεπει να το φας και συγνωμη που σε πιεζω σαν ασφαλιτης, ομως αν διαβασεις το τι εχει ειπωθει για την αναρχια σε αυτο το topic, θα παθεις πανικο απο την αγνοια και την "αδιαβασια" ( που ελεγε και η γιαγια μου ). Ας βρεθει ενας τουλαχιστον που θα ξεκαθαρισει το τοπιο! :-\
« Τελευταία τροποποίηση: 17/07/07, 01:50 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1088 στις: 17/07/07, 16:47 »
κοιτάξτε παίδες, αυτό που δεν λέτε να κατλάβετε...ή δεν θέλετε είναι το εξής:

ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της μιας καταστροφής και της άλλης....Όσο παράλογο και αν ακούγεται σε σας, είναι τελείως διαφορετικό να καταστρέφεις ένα μπακάλικο, απο το να καταστρέφεις μια τράπεζα και αυτό με τη σειρά του απο το να καταστρέφεις ένα δάσος και αυτό με τη σειρά του απο το να καταστρέφεις ένα γήπεδο...

Δυστυχώς για σας αυτά είναι το ίδιο (αν όχι το δάσος, τα άλλα σίγουρα)...Λοιπόν, καταλάβετε πρώτα αυτό και μετα ελάτε να συζητήσουμε για την διαφορά αναρχικού και μπάχαλου και χουλιγκάνου....

Και αν δεν μπορείτε μόνοι σας, μπορώ να σας βοηθήσω να καταλάβετε την διαφορά.... (θα προσπαθήσω τουλάχιστον)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: 17/07/07, 19:46 »
κοιτάξτε παίδες, αυτό που δεν λέτε να κατλάβετε...ή δεν θέλετε είναι το εξής:

ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της μιας καταστροφής και της άλλης...

Τη διαφορά , τη βλέπουνε αυτοί που τη κάνουνε, όχι αυτοί που τη τρώνε στη μάπα. Εφόσον λοιπόν, κάνουν την "επανάσταση" (πολύ σωστά σε εισαγωγικά), και τη κρατάνε για τον εαυτό τους,

ΕΛΕΟΣ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

εφόσον, δεν προσπαθούν να διαφοροποιηθούν (απο τους χουλιγκανς), θα είναι το ίδιο και το αυτό...Όσο και να κλαίγονται, στα μάτια του κόσμου, θα είναι το ίδιο...

Αυτό είναι που μου τη σπάει...Κάνουν τα ίδια σκ@τ@, και προσπαθούν εκ των υστέρων να περάσουν μια ιδεολογία, και να ξεχωρίσουν απο τους χουλιγκάνους......

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1090 στις: 17/07/07, 20:09 »
συμφωνώ με τον constantine

την διαφορά δεν την βλέπεις ΕΣΥ.  για πολλούς όμως υπάρχει. Και όταν λέω για πολλούς δεν εννοω μόνο τους αναρχικούς... όποιον αριστερό και να ρωτήσεις την καταλαβαινει την διαφορα... Απλά πολλοί ειναι αυτοί που ενώ καταλαβαίνουν την διαφορά δεν το θεωρούν σωστό τρόπο επαναστασης και αντίστασης (το κάψιμο της τράπεζας) Αυτό δεκτό...
Και να σου πω και κάτι? Και εγώ όσο βλέπω πόσο στενόμυαλος είναι ο κόσμος θα θεωρώ ότι αυτός τρόπος όχι μόνο δεν είναι ο κατάλληλος, αλλά κάνει και κακό στο αριστερό κίνημα.  :-\

Απο κει και πέρα, πες μου μια ανατροπή ή αλλαγή πολιτευματος που να μην έγινε με βια και πολεμο, αλλά με τραγουδάκια και τύμπανα.....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: 17/07/07, 21:42 »
την διαφορά δεν την βλέπεις ΕΣΥ.  για πολλούς όμως υπάρχει. Και όταν λέω για πολλούς δεν εννοω μόνο τους αναρχικούς... όποιον αριστερό και να ρωτήσεις την καταλαβαινει την διαφορα...

Όταν η διαφορά είναι κατανοητή μόνο απο αριστερούς, ή αναρχικούς, το θεωρώ προβληματικό. Η βλακεία είναι οτι όσοι βλέπουν τη διαφορά, "απαιτουν" απο τους υπόλοιπους, να έχουν την ίδια αντίληψη. Όπως οι γνώση σου, και η κατανόησή σου σε κάποια θέματα είναι μαγαλύτερες απο τις δικές μου και vice versa (αν δεν το σκότωσα...) έτσι, εσύ αντιλαμβάνεσαι μια διαφορά σε κάποια πράγματα που δεν αντιλαμβάνομαι εγώ.
Η ένστασή μου είναι στο γεγονός οτι η αναρχική πλευρά, αρνήται έως ένα βαθμό, να κάνει η ίδια τη διαφορά, απο τους χουλιγκάνους, και γενικότερα το κάθε κάφρο με τη μολώτοφ.

Οπότε δημιουργείται το ερώτημα: Γιατί εγώ να τους δώ διαφορετικά, εφόσον οι ίδιοι δεν θέλουν να τους βλέπουν διαφορετικά.

Μιλάς για το συμβολικό κάψιμο τράπεζας. Θα πώ οτι οι εποχές που αυτά ήταν επανάσταση, ανήκουν στο παρελθόν...

Απο κει και πέρα, πες μου μια ανατροπή ή αλλαγή πολιτευματος που να μην έγινε με βια και πολεμο, αλλά με τραγουδάκια και τύμπανα.....
Γιατί, πιστεύεις, οτι αν αλλάξει το πολίτευμα, θα γίνει κάτι? Το ρωτάω και αλλού: Γιατί να περιμένουμε απο το κάθε πολιτικό να φέρει την αλλαγή?

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1092 στις: 18/07/07, 02:40 »
πωπω αυτη η συζητηση ειναι πραγματι μυστηρια αλλα παρολα αυτα ειναι η πιο ενδιαφερουσα απο ολες τις υπολοιπες του φορουμ αυτη τη στιγμη...
ας αρχισουμε με το πολυ απλουστατο:''οι ταξικοι αγωνες ειναι ο κινητηριος μοχλος της ιστοριας''Κ.Μαρξ
ας συνεχισουμε με το λιγοτερο γνωστο:''στις καταπιεσμενες χωρες η επανασταση και αλλαγη δεν ερχεται με το εκλογικο βιβλιαριο αλλα με το τουφεκι''Αριστεροι φοιτητες του MIR στη Χιλη
θα λεω συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια σε οσους φωναζουν για καταστροφες τραπεζων,για τις επιθεσεις στην αστυνομια και στα ΜΑΤ κτλ που ειναι μικρες κινησεις συμβολικου χαρακτηρα τι μπορει να πιστευουν για:
τον τσε και τον φιντελ που πηραν τα οπλα καθαρισαν αμερικανους ιδιοκτητες καζινο,πετρελαιων,ξενοδοχειων και δωσανε  την ιδιοκτησια τους στο λαο.για τον αλλιεντε που δεν αφησε εκταριο γης στους γαιοκτημονες της χιλης και μοιρασε τη γη για αυτοδιαχειρηση στους εργατες.για τους γαλλους καταπιεζομενους εργατες που κρεμασανε παπαδες και αστους το 1871 στη κομμουνα του παρισιου.για τους εργατες της ρωσιας που μπηκαν στα ανακτορα το 1918 και πηραν παραμαζωμα ολους αυτους που τους επιναν το αιμα τοσες δεκαετιες.Για τους αναρχικους του ισπανικου εμφυλιου του 36 που αναχαιτιζαν μεχρι το 38 τους φαλαγγιτες του φρανκο.Ακομα και για τους δασκαλους της οαχακα που πηραν στα χερια τους 6 μηνες την πολη πολεμοντας με του μπατσους τς κυβερνησης στα οδοφραγματα.
αυτα τα λεω μονο και μονο για καποιους εδω μεσα που κανουν κριτικη χωρις να εχουν ιδεα τι τους γινεται και μας παραθετουν το βραδυνο δελτιο ειδησεων του μεγκα.κοιταχτε αυτα τα θεματα και θα καταλαβετε τι θα πει επαναστατικη βια/κομμουνιστικη και αναρχικη θεωρηση.οταν κανεις διαλογο με ανθρωπους που καλως η κακως δεν εχει τυχει να γνωριζουν πολλα επι τετοιων θεματων αντε να βγαλεις ακρη...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1093 στις: 18/07/07, 02:50 »
Δηλαδη; :/ Δεν καταλαβα ποιους πληττει το μηνυμα σου. Αυτους που ειναι κατα των επιθεσεων και των καταστροφων θεωρωντας τις ανουσιες και χωρις αιτια  ή αυτων που χρησιμοποιουν ως εναυσμα ολα αυτα τα γεγονοτα που περιγραφεις σωστα, για να κανουν τις μικρες καταστροφες στην Ελλαδα θεωρωντας τους εαυτους τους ισαξιους με τους παραπανω αγωνιστες?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: 18/07/07, 02:54 »

Ενα εχω να πω..Εαν οντως οι αναρχικοι ενδιαφερονται πραγματικα για την ιδεολογια τους, γιατι δεν βγαινουν σαν προσωπα να μιλησουν γι'αυτες; Εαν οι ιδεολογιες τους ειναι δυνατες, τοτε δεν εχουν να φοβουνται κανεναν ασφαλιτη που θα τους "σταμπαρει", γιατι θα εχουν εναν λαο που θα εχει πειστει για τον αγωνα τους.

Πού ακριβώς προτείνεις δηλαδή να βγουν να μιλήσουν;
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1095 στις: 18/07/07, 02:55 »
Που μπορουν να μιλησουν καποιοι δημοσια;
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: 18/07/07, 02:57 »
Ωραια!
Να πώ όμως οτι εδώ ΔΕΝ είναι Ρωσία του 1918, ΟΥΤΕ Παρίσι του 1871. Κατα τη γνώμη, οποιαδήποτε παρομοίωση της Ελλάδας του 2007, με αυτές τις καταστάσεις, συνιστά βεβήλωση των αγώνων τους...

Ομολογώ, οτι δεν γνωρίζω απο αυτά, και ότι απάντηση δίνω βασίζεται στη κοινή λογική.
θα λεω συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια σε οσους φωναζουν για καταστροφες τραπεζων,για τις επιθεσεις στην αστυνομια και στα ΜΑΤ κτλ που ειναι μικρες κινησεις συμβολικου χαρακτηρα.
Αλλωστε η όλη κουβέντα, κινείται σε αυτό το "συμβολικού χαρακτήρα". Μην αλλάζουμε θέμα παραθέτωντας αγώνες, και αγώνες...
Η ερώτηση είναι η εξής

Πως το αναρχικό κίνημα περιμένει να αναγνωριστεί ως κάτι παραπάνω απο συμμορίες χουλιγκάνων, απο τη στιγμή που φέρεται ως τέτοια?
Και αν δεν περιμένει "αναγνώριση" , προς τί η όλη γκρίνια όταν αντιμετωπίζεται ως συμμορία χουλιγκάνων?

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1097 στις: 18/07/07, 03:00 »

Μιλάς για το συμβολικό κάψιμο τράπεζας. Θα πώ οτι οι εποχές που αυτά ήταν επανάσταση, ανήκουν στο παρελθόν...

Σωστά! Τώρα πλέον θα πρέπει να τις ανατινάζουν. Συμβολικό ανατίναγμα..

« Τελευταία τροποποίηση: 18/07/07, 03:04 από Chcome »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: 18/07/07, 03:06 »
Σωστα...Το κάψιμο του μπακάλικου, του κυρ-Μανώλη πιο δίπλα, αποτελεί συμβολική κίνηση κατα των δεξιών κομμάτων, των εφοπλιστών, και του κάθε καπιτάλα με δόντι που θα χτίσει στη Πάρνηθα..

Τέλικα δίκιο έχεις...Ανατίναξη μας χρειάζεται...Αραγε υπάρχει αρκετό φυτίλι για να πυροδοτηθούν όλες οι πυρηνικές κεφαλές του κόσμου μαζί?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1099 στις: 18/07/07, 03:08 »
Το καψιμο του βιβλιοπωλειου του Γεωργιαδη ειναι σωστη κινηση πχ? Περα απο το τι εκπροσωπει, το καταστημα ειναι βιβλιοπωλειο! Εκτος εαν οι αναρχικοι δεν διαβαζουν...

Chcome...Βια και αναρχια ειναι το ιδιο και το αυτο; Χρειαζεται η αναρχια βια για να εκφραστει ή η βια ειναι συνδεδεμενη με την αναρχια?
Περιμενω απαντηση σε αυτο και οχι υπεκφυγες!
DreamCatcher