την διαφορά δεν την βλέπεις ΕΣΥ. για πολλούς όμως υπάρχει. Και όταν λέω για πολλούς δεν εννοω μόνο τους αναρχικούς... όποιον αριστερό και να ρωτήσεις την καταλαβαινει την διαφορα...
Όταν η διαφορά είναι κατανοητή μόνο απο αριστερούς, ή αναρχικούς, το θεωρώ προβληματικό. Η βλακεία είναι οτι όσοι βλέπουν τη διαφορά, "απαιτουν" απο τους υπόλοιπους, να έχουν την ίδια αντίληψη. Όπως οι γνώση σου, και η κατανόησή σου σε κάποια θέματα είναι μαγαλύτερες απο τις δικές μου και vice versa (αν δεν το σκότωσα...) έτσι, εσύ αντιλαμβάνεσαι μια διαφορά σε κάποια πράγματα που δεν αντιλαμβάνομαι εγώ.
Η ένστασή μου είναι στο γεγονός οτι η αναρχική πλευρά, αρνήται έως ένα βαθμό, να κάνει η ίδια τη διαφορά, απο τους χουλιγκάνους, και γενικότερα το κάθε κάφρο με τη μολώτοφ.
Οπότε δημιουργείται το ερώτημα: Γιατί εγώ να τους δώ διαφορετικά, εφόσον οι ίδιοι δεν θέλουν να τους βλέπουν διαφορετικά.
Μιλάς για το συμβολικό κάψιμο τράπεζας. Θα πώ οτι οι εποχές που αυτά ήταν επανάσταση, ανήκουν στο παρελθόν...
Απο κει και πέρα, πες μου μια ανατροπή ή αλλαγή πολιτευματος που να μην έγινε με βια και πολεμο, αλλά με τραγουδάκια και τύμπανα.....
Γιατί, πιστεύεις, οτι αν αλλάξει το πολίτευμα, θα γίνει κάτι? Το ρωτάω και αλλού: Γιατί να περιμένουμε απο το κάθε πολιτικό να φέρει την αλλαγή?