Μα το 40% του ελληνικου λαου ειναι χαζοι...οι αλλοι 43% ειναι ζωα που πανε και ψηφιζουν την ΝΔ...οι υπολοιποι μοιραζονται στα μικρα κομματα και ελπιζουν σε μια θεση στο δημοσιο..Μενει και ενα 2% φωτισμενων νεων που αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και σπανε τα παντα στο διαβα τους...Αυτοι ειναι και οι πιο εξυπνοι απ'ολους! Γιατι το πρωι ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το βραδυ τα σπανε με τους αστυνομικους και τα υπουργεια 
Ενδιαφερον.....Ολοκληρωμενη πολιτικοτατη αναλυση της σημερινης κοινωνιας....
Δηλαδη εγω ειμαι:
Α)ΠΑΣΟΚ και χαζος
Β)ΝΔ και ζωο
Γ)Αναρχικος και τα σπαω ολα. Ασε που ειμαι και χαζος και ζωο γιατι το πρωι ψηφιζω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.....Ομορφα.....
Τι να πω....εφαγα πολυ ξυλο για να καθομαι να συζηταω με ορους Τραγκα και Πρετεντερη για το κινημα.....Βαρεθηκα να το κανω αυτο με τον καθενα. Ουτε στα αστεια ουτε στα σοβαρα.
Εγω προσωπικα ξερω πολλους που και αγωνιουν, και ασχολουνται, και εχουν αποψη, και συμμετεχουν και ολα τα κανουν. Και δεν ψηφιζουν ουτε ΠΑΣΟΚ, ουτε ΝΔ. Αυτοι πως λεγονται;;; Αν υπαρχουν βεβαια, γιατι συμφωνα με την δικη τους αναλυση θα επρεπε να ειμαστε στο ποσοστο 101%.
Ας μην ξεχναμε και κατι αλλο. Η ΝΔ παιρνει 43% οχι του ελληνικου λαου, αλλα του εκλογικου σωματος, και μαλιστα αυτου που ψηφισε. Αυτο σημαινει οτι το ποσοστο της ΝΔ ειναι πανω κατω 20% στο συνολο του ελληνικου λαου.....Δημοκρατια. Αλλα βεβαια αυτα δεν μπορω να τα λεω εγω που εκλεινα την σχολη μου με το ετσι θελω το πρωι (αφου βεβαια πριν απο αυτο ειχα ψηφισει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και το βραδυ τα εσπαγα ολα....
Καληνυχτα, παω να σπασω τιποτα...