Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827959 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1025 στις: 04/07/07, 14:28 »
Για να δούμε τι θα μου πουν λοιπον  ;D

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: 04/07/07, 16:51 »
Πρόφατα είδα μια αφίσα που είχε τη φωτογραφία του αντρέα κλασικά να χερετάει τα πλήθη και από κάτω έγραφε πασοκ ,  αριστερή πρωτοβουλεία ...

να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κεεεεεεεςςςς ........

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: 05/07/07, 00:11 »
Ενα οφ τόπικ σχόλιο, για κάτι που μου κάνει εντύπωση. Παιδιά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, συχνά ακούω σ αυτό το τόπικ, οτι είσαι δαπίτης είσαι δεξιόφατσα, κλπ. Και δεν ακούω πουθενά είσαι πασόκος. Δεν έχω δεξιές αντιλήψεις, αλλά θέλω να πω οτι η 20ετής διακυβέρνυση του ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο καταστρεπτική για τη χώρα, που εύχομαι να μη ξαναέρθει ποτέ στην εξουσία αυτό το (ο θεός να το κάνει ) κόμμα.

"Αμα θεωρεις το ΠΑΣΟΚ αριστερο κομμα, τοτε δεν ξερεις απο πολιτικη". Eιναι σχετικα προφανες........ ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: 05/07/07, 10:44 »
Aμα θεωρεις το ΠΑΣΟΚ αριστερο κομμα, τοτε δεν ξερεις απο πολιτικη". Eιναι σχετικα προφανες........ ::)
Εγω δε το θεωρώ σοσσιαλιστικό, περισσότερο για δεξιό κόμμα (ας το πούμε κόμμα  ;D ) το βλέπω. όμως το 30+ % του ελληνων που το ψηφίζει ως τι το θεωρεί ; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1029 στις: 05/07/07, 11:03 »
Μα το 40% του ελληνικου λαου ειναι χαζοι...οι αλλοι 43% ειναι ζωα που πανε και ψηφιζουν την ΝΔ...οι υπολοιποι μοιραζονται στα μικρα κομματα και ελπιζουν σε μια θεση στο δημοσιο..Μενει και ενα 2% φωτισμενων νεων που αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και σπανε τα παντα στο διαβα τους...Αυτοι ειναι και οι πιο εξυπνοι απ'ολους! Γιατι το πρωι ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το βραδυ τα σπανε με τους αστυνομικους και τα υπουργεια :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Μαργαρίτα Π.

• Δεν είμαι στιχουργός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: 05/07/07, 12:25 »
...οι υπολοιποι μοιραζονται στα μικρα κομματα και ελπιζουν σε μια θεση στο δημοσιο..

Θανάση θα ήθελα να μου το αναλύσεις λίγο αυτό. Δηλαδή οι ψηφοφόροι των μικρών κομμάτων ελπίζουν σε μια θέση στο δημόσιο ενώ οι ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων όχι; Πώς το συμπεραίνεις αυτό;  ???

Κατά τα άλλα, καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι. Πιστεύω ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν πολιτικοί που θέλουν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο, άσχετα αν για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν το πετυχαίνουν. Εδώ ισχύει η παροιμία "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη". Επίσης, υπάρχουν και ψηφοφόροι - όλων των κομμάτων - που δεν αποσκοπούν σε κάτι, απλά ψηφίζουν το κόμμα που τους εκφράζει ή πιστεύουν ότι είναι καλύτερο από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα. Μπορεί να ακούγονται λίγο ρομαντικά αυτά που λέω, αλλά υπάρχουν ακόμα ανυστερόβουλοι άνθρωποι στον κόσμο - ευτυχώς!  :)
Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο
http://rapidshare.com/files/227510288/Ritsos.rar

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Quality Never Goes Out Of Style...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: 05/07/07, 12:32 »
Αυτοι ειναι και οι πιο εξυπνοι απ'ολους! Γιατι το πρωι ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το βραδυ τα σπανε με τους αστυνομικους και τα υπουργεια :D
;)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1032 στις: 05/07/07, 13:26 »
Μαργαριτα, ευχαριστως να στο εξηγησω. Ειναι πολυ απλο εαν καταγεσαι απο εναν μικρο δημο, οπου πολιτικοι ολων των παραταξεων τα πινουν στο ιδιο καφενειο.
Επειδη ειναι φιλοι ολοι μεταξυ τους, οι πιο κοντινοι "ψηφοφοροι" ( που συνηθως εχουν μια γλωσσα μεχρι εκει κατω και παρακαλανε για μια θεση στο δημοσιο ), εχουν ιδιαιτερη μεταχειριση απο βουλευτες των "ισχυρων" κομματων. Οποτε, η δημοσιοθηρια, δεν περιοριζεται μονο στα μεγαλα κομματα, αλλα και στα μικρα! Ιδιαιτερα σε μικρα μερη!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Μαργαρίτα Π.

• Δεν είμαι στιχουργός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: 05/07/07, 13:50 »
Οποτε, η δημοσιοθηρια, δεν περιοριζεται μονο στα μεγαλα κομματα, αλλα και στα μικρα! Ιδιαιτερα σε μικρα μερη!

Τώρα τα λες καλά, σίγουρα υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν κάποιο κόμμα από συμφέρον! Επίσης, ξέρω άτομο που ψήφιζε το Α κόμμα, αλλά γράφτηκε στο Β και έκανε αφισοκολλήσεις και διάφορα άλλα για να βολευτεί στο δημόσιο! Και τα κατάφερε! Και σίγουρα δεν θα είναι ο μόνος! Αλλά δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δηλώσεις "όλοι οι ψηφοφόροι είναι ιδιοτελείς, όλοι οι πολιτικοί είναι σκάρτοι, όλοι οι γιατροί παίρνουν φακελάκια, όλοι οι δικηγόροι είναι ψεύτες, όλοι οι αστυνομικοί λαδώνονται", μακριά από μένα. Και ξέρεις κάτι. Άσχετα με το τι ψηφίζω - δεν ήμουν ούτε είμαι κομματικοποιημένη για να μπορώ να τα χώνω ελεύθερα και στο κόμμα που ψηφίζω γιατί κανείς δεν έχει το αλάθητο - ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει το "χρώμα" αυτών που θα κυβερνήσουν, αλλά το πώς θα κυβερνήσουν κι αν θα μπορέσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Ας μην τους έχω ψηφίσει, αν κάνουν κάτι καλό για τον τόπο, θα τους το αναγνωρίσω.
Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο
http://rapidshare.com/files/227510288/Ritsos.rar

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: 08/07/07, 08:11 »
Ένας 24χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στην εντατική και άλλος ένας ξύπνησε σήμερα με ποικιλία καταγμάτων.Γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός?Μας φταίει η εξουσία και την πληρώνουν όλοι?
Γιατί να κινδυνεύει ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του χωρίς ουσιαστικό λόγο?
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: 09/07/07, 12:08 »
Γιατί να συλλαμβάνουν άτομα που δεν έχουν κάνει τπτ και να τους τρέχουν για καιρό ? Γιατί να σπάνε στο ξύλο άτομα που απλά βρέθηκαν σε μία πορεία ? Η κοπέλα που συνέλαβαν μαζί με τους γκαζάκηδες , έπαθε νευρικό κλωνισμό από τη πίεση και τη κρατούσαν στο νοσοκομείο φορόντας της χειροπέδες κτλ τι τους έφταιγε ?

Σε καμία περίπτωση δεν χαίρομαι ή δικαιολογώ ντε και καλά την επίθεση στον αστυνομικό (μακάρι να γίνει καλά γιατί πάνω απ'όλα ένας άνθρωπος είναι και αυτός άσχετα από την ιδιότητα του) αλλά δες λίγο και την άλλη πλευρά των πραγμάτων .
Και όταν κρατάει μια τέτοια στάση η αστυνομία, πόσο παράλογο είναι να υπάρχουν και τέτοιου είδους αντιδράσεις ?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: 09/07/07, 12:11 »
Έχεις απόλυτο δίκιο, καταδικαστέα όλα αυτά.
Απ την άλλη άκουσα χτες για ένα συνομηλικό μου ο οποίος είχε την ατυχία να φοράει στολή αστυνομικού και αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν θα ζήσει.Δεν είναι κρίμα?
Ναι είναι παράλογο να υπάροχουν τέτοιες αντιδράσεις....δεν υπήρχε πορεία διαδήλωση ή κάτι που να ανάψει τα αίματα....
Όχι συγνώμη δεν καταλαβαίνω για κανένα λόγο να ξυλοκοπείς κάποιον μέχρι θανάτου....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: 09/07/07, 12:23 »
Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται πορεία για να είναι προκλητική η στάση της αστυνομίας .
Μερικές μέρες μετά τη πορεία της 8/3 και ενώ γενικά το κλίμα έβραζε ακόμα γιατί είχαν μαζέψει 60 άτομα , είχαν στήσει όλο το βράδυ στα εξάρχεια , έξα από το βιβλιοπολείο του λιακόπουλου 2 ματατζήδες επί πολλές ώρες ? Μα είναι ηλίθιοι αυτοί που δίνουν αυτές τις εντολές τις εντολές ? ? ? ? ? ? ?
Οταν είναι τέτοιο το κλίμα δεν στήνεις επι ώρες 2 ματατζηδες μόνους τους στα εξαρχεια . Η κατάληξη ήταν να μαζευτούν 50 άτομα και να γίνει πανικός . 
Για μένα δεν ήταν καθόλου ηλίθεια κίνηση η συγκεκριμένη , πιστεύω ότι τους έστηλαν να φάνε ξύλο ώστε να έχουν μετά αφορμές να τρομοκρατούν και να κάνουν σκλυρότερη τη καταστολή .

Πολλές φορές και οι αστυνομοι που είναι τα όργανα της εξουσίας , πιστεώ, πέφτουν θύματά της .
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω τι έγινε , αν μπορείς πες μας ή στήλε κάποιο λινκ που θα μιλάει για το περστατικό .

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1038 στις: 09/07/07, 14:02 »
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα... εχω να πω τα εξής:

--Καταδικαστέοι οι κουκουλοφόροι που έστειλαν στο νοσοκομείο τον 23χρονο αστυνομικό

--Καταδικαστέοι οι αστυνομικοί που έστειλαν στο νοσοκομείο 2 μικρά παιδιά απο δακρυγόνα

αλλα κυρίως:

ΚΑΤΑΔΙΑΚΑΣΤΈΑ ΤΑ ΜΜΕ που αλλιώς παρουσιάζουν το ένα γεγονός και αλλιώς το άλλο!!!!  >:( >:(

Συμφωνείτε ή οχι ?? ?? ?? ??

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: 09/07/07, 23:42 »
Μα το 40% του ελληνικου λαου ειναι χαζοι...οι αλλοι 43% ειναι ζωα που πανε και ψηφιζουν την ΝΔ...οι υπολοιποι μοιραζονται στα μικρα κομματα και ελπιζουν σε μια θεση στο δημοσιο..Μενει και ενα 2% φωτισμενων νεων που αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και σπανε τα παντα στο διαβα τους...Αυτοι ειναι και οι πιο εξυπνοι απ'ολους! Γιατι το πρωι ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το βραδυ τα σπανε με τους αστυνομικους και τα υπουργεια :D

Ενδιαφερον.....Ολοκληρωμενη πολιτικοτατη αναλυση της σημερινης κοινωνιας....
Δηλαδη εγω ειμαι:
Α)ΠΑΣΟΚ και χαζος
Β)ΝΔ και ζωο
Γ)Αναρχικος και τα σπαω ολα. Ασε που ειμαι και χαζος και ζωο γιατι το πρωι ψηφιζω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.....Ομορφα.....

Τι να πω....εφαγα πολυ ξυλο για να καθομαι να συζηταω με ορους Τραγκα και Πρετεντερη για το κινημα.....Βαρεθηκα να το κανω αυτο με τον καθενα. Ουτε στα αστεια ουτε στα σοβαρα.
Εγω προσωπικα ξερω πολλους που και αγωνιουν, και ασχολουνται, και εχουν αποψη, και συμμετεχουν και ολα τα κανουν. Και δεν ψηφιζουν ουτε ΠΑΣΟΚ, ουτε ΝΔ. Αυτοι πως λεγονται;;; Αν υπαρχουν βεβαια, γιατι συμφωνα με την δικη τους αναλυση θα επρεπε να ειμαστε στο ποσοστο 101%.
Ας μην ξεχναμε και κατι αλλο. Η ΝΔ παιρνει 43% οχι του ελληνικου λαου, αλλα του εκλογικου σωματος, και μαλιστα αυτου που ψηφισε. Αυτο σημαινει οτι το ποσοστο της ΝΔ ειναι πανω κατω 20% στο συνολο του ελληνικου λαου.....Δημοκρατια. Αλλα βεβαια αυτα δεν μπορω να τα λεω εγω που εκλεινα την σχολη μου με το ετσι θελω το πρωι (αφου βεβαια πριν απο αυτο ειχα ψηφισει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και το βραδυ τα εσπαγα ολα....
Καληνυχτα, παω να σπασω τιποτα...
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: 10/07/07, 00:19 »
Μεταφερω αυτουσιο το σχολιο απο τις ειδησεις του μεγκα οπως το ακουσα.

"Ενας 24χρονοσ αστυνομικος δινει μαχη με τη ζωη αυτη τη στιγμη αφου ξυλοκοπηθηκε αγρια απο 30 αντιεξουσιαστες. Εαν αποδειχθει οτι ηταν αντιεξουσιαστες τοτε ο πολεμος της αστυνομιας με τους αντιεξουσιαστες θα λαβει μεγαλες διαστασεις"

Και στη συνεχεια λεζαντα στο ρεπορταζ "Αστυνομικος ξυλοκοπηθηκε απο αντιεξουσιαστες"

Βγαλτε τα συμπερασματα για την παραπληροφορηση-προπαγανδα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: 10/07/07, 04:16 »
Ας μην ξεχναμε και κατι αλλο. Η ΝΔ παιρνει 43% οχι του ελληνικου λαου, αλλα του εκλογικου σωματος, και μαλιστα αυτου που ψηφισε. Αυτο σημαινει οτι το ποσοστο της ΝΔ ειναι πανω κατω 20% στο συνολο του ελληνικου λαου.....Δημοκρατια.

Μην είσαι και τόσο απόλυτος για την αποχή δεδομένου ότι το 30% περίπου των εγγεγραμένων στους εκλογικούς καταλόγους είναι ανήμποροι να ψηφίσουν λόγω του ότι είναι ..... πεθαμένοι!
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.  :D

Παράθεση

Καληνυχτα, παω να σπασω τιποτα...

Έγώ πάντως σπάω.... πλάκα!  :D
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: 11/07/07, 13:20 »
Μεταφερω αυτουσιο το σχολιο απο τις ειδησεις του μεγκα οπως το ακουσα.

"Ενας 24χρονοσ αστυνομικος δινει μαχη με τη ζωη αυτη τη στιγμη αφου ξυλοκοπηθηκε αγρια απο 30 αντιεξουσιαστες. Εαν αποδειχθει οτι ηταν αντιεξουσιαστες τοτε ο πολεμος της αστυνομιας με τους αντιεξουσιαστες θα λαβει μεγαλες διαστασεις"

Και στη συνεχεια λεζαντα στο ρεπορταζ "Αστυνομικος ξυλοκοπηθηκε απο αντιεξουσιαστες"

Βγαλτε τα συμπερασματα για την παραπληροφορηση-προπαγανδα.
οταν ξυλοκοπειται ενας αστυνομικος γινεται σαλος...οταν ομως ξυλοκοπουνται αγρια 100αδες διαδηλωτες δεν δειχνουν και αν δειξουν θα δειξουν 1-2 για 1-2 λεπτα...ποιος απο εσας ξερει για τον Παντελη Κ. που ξυλοκοπηθηκε αγρια στην μεγαλη φοιτητικη πορεια στην αθηνα επειδη πηγε να τραβηξει κοντα του μια κοπελα που ηταν πεσμενη και την χτυπουσαν οι ματατζηδες???κανεις...ουτε ενα παραθυρο στις ειδησεις...κ ο παντελης ηταν για 4 μερες στην εντατικη και και δεν εδωσε εξετασεις τωρα ουτε θα μπορεσει να δωσει τον σεπτεμβριο λογω του σοκ και των χτυπηματων στο κεφαλι και στον αυχαινα...
χαιρε αθανατη ελληνικη αστυνομια και αθανατα μμπ (μεσα μαζικης παραπληροφορισης , για οσους δεν καταλαβαν)...
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: 12/07/07, 14:26 »
ρε παιδια ψαξτε τουλαχιστον λιγο το θεμα...γιατι η πληροφορηση ηταν λιγο κακη...οι 30 που την πεσανε στους ασφαλιτες προφανως και δεν ηταν αναρχικοι...χουλιγκανια ηταν οποτε μη το τσαμπουνατε απο δω και απο κει...και τα χουλιγκανια δεν εχουν καμια θεση σε πολιτικους χωρους.απο κει και περα θα το ξαναπω οτι οταν τσακιζονται διαδηλωτες,συλληφθεντες και μεταναστες καθε μερα κανεις δεν λεει τιποτα...μονο ο ασφαλιτης ειναι ατυχος...η και ο υποδιοικητης των ΜΑΤ που ειχε την ιδια τυχη με αυτον...α ρε πρετεντερη τι μας εχεις κανειιιιιι

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1044 στις: 16/07/07, 14:00 »
ε ναι!  Δεν μπορουν να παρουσιάζουν το περιστατικο με τον μπατσο ως την συντέλεια του κόσμου και το σουπερ-τρομοκρατικο χτύπημα (που στην ουσιά αυτοι ΔΕΝ ήταν αντιεξουσιαστες) και τον ξυλοδαρμο 100αδων φοιτητών ως ΑΜΥΝΑ της αστυνομίας.... ΕΛΕΟΣ δηλαδη!  >:( >:(

Δεν λεω...και τα δυο είναι απαραδεκτα!

Και υπαρχει και κάτι ακόμα... Όχι μόνο τα ΜΜΕ υπερβάλουν αλλά λένε και πραγματα τα οποια δεν στεκουν....Που το ξέρεις κύριε δημοσιογράφε ότι αυτοί που έδειραν τον μπάτσο ήταν αντιεξουσιαστές και το λες σαν καραμέλα όλη την ώρα? Μήπως το έγραφε η μπλούζα τους "ειμαι αντιεξουσιαστης"? ή μηπως είχαν μακρια μαλλια και σκουλαρικια άρα ήταν αντιεξουσιαστες??   >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1045 στις: 16/07/07, 14:07 »
Τελικα...ποιοι ειναι οι αναρχικοι και ποιοι ειναι οι αντιεξουσιαστες, γιατι νομιζω πως εχουμε μπερδεψει ασχημα ποιοι ειναι οι μεν και οι ποιοι δε...Και βεβαια σε ποια περιοχη βρισκονται :/
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1046 στις: 16/07/07, 16:13 »
κοίτα, όπως έχω ξαναπεί οι αναρχικοί χωρίζονται σε αυτούς που όντως είναι αναρχικοι και σε αυτούς που απλά επικλούνται τον όρο "αναρχικοί" μόνο και μόνο για να καίνε περίπτερα, αυτοκίνητα, και να χαλάνε συναυλίες... Οι δεύτεροι δεν έχουν καμία απολύτως πολιτική ιδεολογία...το μόνο που έχουν είναι όρεξη για μπαχαλα και φασαρίες...

Αντιεξουσιαστές τώρα είναι κι άλλοι (κατα την γνώμη μου)....

Βέβαια σύμφωνα με τα ΜΜΕ αντιεξουσιαστές=αναρχικοί=αυτοί που τα σπάνε
κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1047 στις: 16/07/07, 16:19 »
Και ποιοι ειναι ο αντιεξουσιαστες? Τι πιστευω εχουν? Τι δραση εχουν γι'αυτο το πιστευω? Και πως διαφροποιουνται απο τους αναρχικους με ιδεολογια?
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1048 στις: 16/07/07, 16:29 »
Δεν ξέρω πλήρη ορισμό για τους αντιεξουσιαστές....Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν κάποιοι η οποίοι αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές και τίποτα άλλο...

Για μένα αντιεξουσιαστής είναι όποιος αντιτίθεται στην εξουσία...Το λέει και η λέξη άλλωστε: ΑΝΤΙ--ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

όποτε στην "ομάδα" αυτή κατατάσονται πολλοί άνθρωποι... Ένας αναρχικος είναι αντιεξουσιαστής, ένας ανεξάρτητος είναι αντιεξουσιαστής ένα τροτσκιστής είναι αντιεξουσιαστής κλπ κλπ

κατα την γνώμη σου ποιοι είναι αντιεξουσιαστές?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1049 στις: 16/07/07, 16:31 »
Δεν εχω καμια γνωμη με τοσους ορισμους, τοσο μπερδεμα που ακομα και οι αμεσα υπευθυνοι και "φιλελευθεροι" δεν μπορουν να διατυπωσουν. Γιατι οι αναρχικοι να μην ειναι αντι-εξουσιαστες..Και εαν ολοι ειναι αντι0εξουσιαστες, γιατι σε πειραζει οταν τα καναλια τους ονομαζουν ολους με τον ιδιο ορισμο?
DreamCatcher