Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 828099 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1000 στις: 23/06/07, 15:53 »
Καταρχάς ηρεμίστε και συζητίστε σαν ανθρωποι   :) .

Απλά έχω να κάνω κάποιες παρατηρίσεις σχετικά με τη κουβέντα σας στις τελευταίες απαντήσεις σας (δυστυχώς δεν διάβασα και τις 45 σελίδες)

Το να καις ενα αυτοκίνητο το οποίο απλά βρέθηκε μπροστά σου είναι χουλιγκανισμός δεν έχει τη παραμικρή σχεση με οποιαδήποτε ιδεολογια κτλ .
Η τράπεζα είναι αυτή που διαχειρίζεται και "πουλάει" χρήμα , το οποίο είναι το βασικότερο συστατικό αυτού του συστήματος το οποίο θεωριτικά παλεύουν αναρχικοί/αντιεξουσιαστές/κομμουνιστές/αριστεροί κτλ . Αρα το να βάλεις φωτιά σε μια τράπεζα μπορεί και να έχει και κάποιο θεριτικό υποβαθρο .

Δεν θα διαφωνουσα. Απλα εγω πιστευω οτι δεν εχει νοημα να βαλεις φωτια σε μια τραπεζα. Ειναι λαθος τακτικη, δεν οδηγει σε κατι. Αλλα νομιζω παλι οτι δεν υπαρχει και πολυς κοσμος που αγανακτει η στενοχωριεται αν καει ενα ΑΤΜ.

Οταν κάποιος θέλει θεωριτικά την ανατροπή ενός συστήματος δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι ο ιδιοκτίτης της τράπεζας ή πόσο θα στεναχορηθεί αν καεί ένα από τα πολλα υποκαταστήματα της . Από τη στιγμή που πολεμάς το συγκεκριμένο συστημα πολέμας και τον ιδιοκτητη της τραπεζας . Και στη τελική όταν κάποιος πιστεύει σε μία άλλου είδους οργάνωση που δεν θα στηρίζεται στην ιδιοκτησία και το κέρδος , είναι λογικό να μην σκοτίζεται για ιδιοκτησικά δικαιώματα τους επιχειρηματία , του ιδιοκτήτη της τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου που θεωρεί ότι τον καταπιέζει, τον εκμεταλεύται κτλ .

Και παλι σωστο, αλλα τωρα δεν εχει νοημα να το κανεις. Οχι με βαση το δικιο του τραπεζιτη, αλλα με βαση το πως θα φτασεις εκει, σε αυτη την οργανωση που αναφερεις.

...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: 23/06/07, 16:53 »
Και στη τελική όταν κάποιος πιστεύει σε μία άλλου είδους οργάνωση που δεν θα στηρίζεται στην ιδιοκτησία και το κέρδος , είναι λογικό να μην σκοτίζεται για ιδιοκτησικά δικαιώματα τους επιχειρηματία , του ιδιοκτήτη της τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου που θεωρεί ότι τον καταπιέζει, τον εκμεταλεύται κτλ .

Με την ίδια λογική, ας μαζευτούν 5 άθεοι να κάψουν μια εκκλησία!

Ή αν εγώ θεωρήσω οτι κάποιος με ενοχλεί, να πάω να τον κάψω! Ωραία! Οτι μας ενοχλεί, το καίμε!
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Quality Never Goes Out Of Style...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: 23/06/07, 17:12 »

Απλά έχω να κάνω κάποιες παρατηρίσεις σχετικά με τη κουβέντα σας στις τελευταίες απαντήσεις σας (δυστυχώς δεν διάβασα και τις 45 σελίδες)

Το να καις ενα αυτοκίνητο το οποίο απλά βρέθηκε μπροστά σου είναι χουλιγκανισμός δεν έχει τη παραμικρή σχεση με οποιαδήποτε ιδεολογια κτλ .
Η τράπεζα είναι αυτή που διαχειρίζεται και "πουλάει" χρήμα , το οποίο είναι το βασικότερο συστατικό αυτού του συστήματος το οποίο θεωριτικά παλεύουν αναρχικοί/αντιεξουσιαστές/κομμουνιστές/αριστεροί κτλ . Αρα το να βάλεις φωτιά σε μια τράπεζα μπορεί και να έχει και κάποιο θεριτικό υποβαθρο .

Επίσης πιστεύω ότι οι τράπεζες δεν κοροιδεύουν τον κόσμο στο στιλ οτι και καλά λένε "ψέματα" σχετικά με τα επιτόκια κτλ  . Απλά μέσω της διαφίμισης κάνουν πλύση εγκεφάλου στους καταναλωτές και τους οθούν να αγοράζουν δάνεια για πραγματικά  ηλίθιους λόγους όπως για να αγοράσουν δώρα στις γιορτές ή για να πάνε διακοπές .

Οταν κάποιος θέλει θεωριτικά την ανατροπή ενός συστήματος δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι ο ιδιοκτίτης της τράπεζας ή πόσο θα στεναχορηθεί αν καεί ένα από τα πολλα υποκαταστήματα της . Από τη στιγμή που πολεμάς το συγκεκριμένο συστημα πολέμας και τον ιδιοκτητη της τραπεζας . Και στη τελική όταν κάποιος πιστεύει σε μία άλλου είδους οργάνωση που δεν θα στηρίζεται στην ιδιοκτησία και το κέρδος , είναι λογικό να μην σκοτίζεται για ιδιοκτησικά δικαιώματα τους επιχειρηματία , του ιδιοκτήτη της τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου που θεωρεί ότι τον καταπιέζει, τον εκμεταλεύται κτλ .

Τεσπα ως φοιτιτής πλέον (ουάου  ;D) ,που αυτόν τον χρόνο συμετείχα και στις κινητοποιήσεις κτλ και μαλιστα πλήρωσα αυτές τις ιδέες μου (αφού με πιάσανε χωρίς να χω κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα αλλά κατηγορήθηκα για κακουργήματα) επειδή μόνο και μόνο συμετείχα σε μία πορεία ) , πιστεύω ότι αξίζει να δείχνεις την αντίθεση σου ,αλλά πρέπει να ξέρεις γιατί κάνεις ότιδήποτε και επίσης πρέπει να ξέρεις και τις συναίπιες . Απλά διαπίστωσα ότι όλα αυτά που ακούω από τις τηλεοράσεις ειδικά είναι απίστευτα ψέματα , κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο που δυστυχώς κατα μεγάλο βαθμό είναι τηλεοράσόπληκτος , οι πολιτικοί που μας κυβερνούν δεν το χουν σε τίποτα να καταστρέφουν ανθρώπους (όπως με τη κοπέλα που συνέλαβαν που έπαθε κρίση από τη πίεση που της ασκήθηκε) , να τρεχουν όποιον σηκώνει κεφάλι (οι 9 από τους 12 που συνέλαβαν στις 8/3 είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιαζόμαστε 2 φορές το μήνα στο τμήμα όπου είναι η μόνιμη κατοικία μας) και γενικά η κατασταση έχει γίνει πολύ ζόρικη .....

στα λογια σου φαινεται πως σου εχουν περασει ιδεες τις οποιες δεν "παιδεψες" για να τις υιοθετησεις και το χειροτερο δεν καταλαβαινεις οτι ετσι γινεσαι φερεφωνο αλλων που στην ασφαλεια της ανωνυμιας πετυχαινουν τους στοχους τους..Δε μιστευω πως σε πιασανε χωρις να κανεις τπτ.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Δεν ανατρεπεις με βια ενα συστημα αλλα με αγωνες

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: 23/06/07, 23:35 »
Οχι φιλε.
Και ο αγωνας βια ειναι. Και η καταληψη και ολα. Και επειδη ημουν στην συγκεκριμενη πορεια, εγω τον πιστευω. Γιατι και εμενα πηγαν να με συλλαβουν και δεν ειχα κανει τιποτα.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: 24/06/07, 16:30 »
Κατσε ρε Δαμιανε... Και τι οριζεις βια σε τελικη?.......Εγω προσωπικα οταν βαρανε οι αστυνομοι αλυπητα φοιτητες και μαθητες το να παρω να πεταξω μια πετρα δεν το θεωρω κακο...... Ουτε το να αντισταθω σε μια πιθανη συλληψη που γινεται αδικα (γιατι στη συγκεκριμενη πορεια που αναφερομαστε μονο αδικα γινανε συλληψεις ημουν εκει το ειδα)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: 25/06/07, 18:30 »
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: 26/06/07, 13:44 »

Επίσης πιστεύω ότι οι τράπεζες δεν κοροιδεύουν τον κόσμο στο στιλ οτι και καλά λένε "ψέματα" σχετικά με τα επιτόκια κτλ  . Απλά μέσω της διαφίμισης κάνουν πλύση εγκεφάλου στους καταναλωτές και τους οθούν να αγοράζουν δάνεια για πραγματικά  ηλίθιους λόγους όπως για να αγοράσουν δώρα στις γιορτές ή για να πάνε διακοπές .

Τεσπα ως φοιτιτής πλέον (ουάου  ;D) ,που αυτόν τον χρόνο συμετείχα και στις κινητοποιήσεις κτλ και μαλιστα πλήρωσα αυτές τις ιδέες μου (αφού με πιάσανε χωρίς να χω κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα αλλά κατηγορήθηκα για κακουργήματα) επειδή μόνο και μόνο συμετείχα σε μία πορεία ) , πιστεύω ότι αξίζει να δείχνεις την αντίθεση σου ,αλλά πρέπει να ξέρεις γιατί κάνεις ότιδήποτε και επίσης πρέπει να ξέρεις και τις συναίπιες . Απλά διαπίστωσα ότι όλα αυτά που ακούω από τις τηλεοράσεις ειδικά είναι απίστευτα ψέματα , κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο που δυστυχώς κατα μεγάλο βαθμό είναι τηλεοράσόπληκτος , οι πολιτικοί που μας κυβερνούν δεν το χουν σε τίποτα να καταστρέφουν ανθρώπους (όπως με τη κοπέλα που συνέλαβαν που έπαθε κρίση από τη πίεση που της ασκήθηκε) , να τρεχουν όποιον σηκώνει κεφάλι (οι 9 από τους 12 που συνέλαβαν στις 8/3 είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιαζόμαστε 2 φορές το μήνα στο τμήμα όπου είναι η μόνιμη κατοικία μας) και γενικά η κατασταση έχει γίνει πολύ ζόρικη .....

στα λογια σου φαινεται πως σου εχουν περασει ιδεες τις οποιες δεν "παιδεψες" για να τις υιοθετησεις και το χειροτερο δεν καταλαβαινεις οτι ετσι γινεσαι φερεφωνο αλλων που στην ασφαλεια της ανωνυμιας πετυχαινουν τους στοχους τους..Δε μιστευω πως σε πιασανε χωρις να κανεις τπτ.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Δεν ανατρεπεις με βια ενα συστημα αλλα με αγωνες

Καταχάς δεν είπα πουθενα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που αναφέρω .
Απλά αναφέρω κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζω από άτομα αυτού του χώρου και από βιβλία που έχω διαβάσει κτλ .
Τώρα το αν πιστεύεις ότι έκανα κάτι ή όχι δεν με απασχολεί .Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να το αποδίξω στο δικαστήριο.
Επρεπε να γίνουν συλήψεις και έτυχε να μαζέψουν εμένα μαζί με άλλους 60 , έτσι το βλέπω . Σκέψου όμως λίγο ότι με το να μαζεύει η αστυνομία τυχαία κόσμο πετυχαίνει και κάτι άλλο .
Αυτοί που πάνε σε μία πορεία και διαδηλώνουν ειρηνικά , όταν ξέρουν ότι συλαμβάνουν και κόσμο που δεν έχει κάνει κάτι παράνομο , φοβούνται πολύ περισσότερο απότι αν δεν συνέβαινε αυτό (αυτο λέγεται ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ) .Αρα "ποινικοποιείται" στη λούφα το συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να διαδηλώσει. Επίσης με το να κατηγορούν τους αναρχικούς μόνο για τα μπάχαλα (στα οποία συμμετέχουν από πρεζάκια και χουλιγκάνια μέχρι ίσως και ασφαλίτες ) και χωρίς να δίνουν τη παραμικρή βάση στην ιδεολογία και τους λόγους που μπορεί να κάνουν ότι κάνουν , στρέφουν το κόσμο ενάντια σε αυτούς , τους τρομοκρατούν και μιλάνε για "αναρχικό κίνδυνο" (όπως στη χούντα μιλάγανε για "κομμουνιστικό κίνδυνο") .
Απλά δεν πρέπει να δεχόμαστε απαίδευτά αυτά που μας πασάρουν στα μμε .
Και μίλησες για αγώνες . Δεν λέω ότι συμφωνώ με το να καταστραφούν τα πάντα και είμαι αντίθετος με την άσκοπη χρήση βίας . Αλλά ,αν πάρεις και παραδείγματα απο την ιστορία , αγώνες χωρίς χρήση βίας δεν υπάρχει ούτε από κοινωνικά κινήματα ούτε από εθνικοαπελευθερωτικά ούτε γενικά από την πληοψηφεία των κινημάτων που υπήρξαν.
Η οποιαδήποτε ανατροπή είναι δυστυχώς βίαιη . Διαφωνείς σε αυτό ?
« Τελευταία τροποποίηση: 26/06/07, 13:47 από tasos18 »

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: 26/06/07, 14:25 »

Η οποιαδήποτε ανατροπή είναι δυστυχώς βίαιη . Διαφωνείς σε αυτό ?

Οι κινεζοι λοιπον που οταν θελουν να διεκδικησουν κατι βαζουν απλα μια μαυρη κορδελα στο μανικι ειναι μ@...ες.Μονο εμεις τελικα ειμαστε οι εξυπνοι..Γιαυτο ολοι πανε μπροστα και εμεις πισω

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1008 στις: 26/06/07, 14:57 »
Το τι ενοείς μπρστά ή πίσω είναι πολύ υποκειμενικό . Το ότι οι κινέζοι δίχνουν με αυτό το τρόπο τη διαμαρτηρία τους δεν μου λέει τίποτα . Το θέμα είναι να δούμε αν πράγματι πετυχαίνουν αυτά που διεκδηκούν , τι διεκδηκούν , υπό ποιες συνθήκες εργάζονται οι κινέζοι (ώστε η κίνα να "πηγαίνει μπροστά") , και επίσης ποια είναι η αντίδραση της """"""σοσιαλιστικής/λαικής"""""" κυβέρνισης της Κίνας σε καποιά διαμαρτηρία με τα ελληνικά πρότυπα...
Μήπως ο μόνος τρόπος να διαμαρτριθούν ώστε να μην τους αφήσουν αναπηρους από το ξύλο ή να μην τους σφάξουν είναι να κρεμάνε κορδέλες ?
Βέβαια μπορεί και να ισχύει το γεγονός ότι οι εγοότες τους είναι πολύ πιο συνειδιτοποιημένοι και "σωστοί" προς τους εργαζόμενούς τους ώστε να ικανοποιούν τα αιτήματα τους όταν διαμρτήρονται με αυτόν τον τρόπο .
« Τελευταία τροποποίηση: 26/06/07, 15:01 από tasos18 »

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: 29/06/07, 17:15 »
Οι κινεζοι λοιπον που οταν θελουν να διεκδικησουν κατι βαζουν απλα μια μαυρη κορδελα στο μανικι ειναι μ@...ες.Μονο εμεις τελικα ειμαστε οι εξυπνοι..Γιαυτο ολοι πανε μπροστα και εμεις πισω

Θυμηθείτε ή διαβάστε τι έγινε πριν 15 περίπου χρόνια στην πλατεία Τιεν Αμεν του Πεκίνου και μετά ελάτε να μας πείτε με ποιό τρόπο διεκδικούν ελευθερίες και δικαιώματα οι Κινέζοι!

Νομίζω ότι μας περνάτε για Κινέζους!  :D
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1010 στις: 30/06/07, 15:17 »
Οι κινεζοι λοιπον που οταν θελουν να διεκδικησουν κατι βαζουν απλα μια μαυρη κορδελα στο μανικι ειναι μ@...ες.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

έχεις δει πότε κάποιος αγώνας να κερδίζεται με το να δένει ο λαος κορδέλες και κουδουνάκια στα μανίκια του?? ?? ??

όχι, αν έχεις δει πες μου να το ξέρω κ εγώ απο αύριο να κυκλοφορώ με μια μπαντάνα στο κεφάλι και να λέω ότι αγωνίζομαι!

;D ;D ;D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: 30/06/07, 17:49 »
ασε fairy tale φαινεται δαπιτακος ο δαμιανος...αστο ψηλε...τραβα καμια μυκονο καλυτερα η κανε καμια αλλη εκδρομουλα γιατι δεν εισαι για αλλα...ακου κει μαυρη κορδελα.ο,τι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.σου θιξαμε την υπουργο αγορακι μου?χαχαχα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: 30/06/07, 18:10 »
ασε fairy tale φαινεται δαπιτακος ο δαμιανος...αστο ψηλε...τραβα καμια μυκονο καλυτερα η κανε καμια αλλη εκδρομουλα γιατι δεν εισαι για αλλα...ακου κει μαυρη κορδελα.ο,τι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.σου θιξαμε την υπουργο αγορακι μου?χαχαχα

Αμα θέλουμε να γίνει κουβέντα, ας αφήσουμε τις κατηγοριοποιήσεις, και ας πιάσουμε τα επιχειρήματα. Αν κάποιοι θέλουν να αρχίσουν το κομματικό κράξιμο, τα "τραπεζάκια" στις σχολές είναι ανοικτά για όλους.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: 30/06/07, 22:10 »
to κραξιμο δεν ειναι κομματικο ειναι ιδεολογικο οπως καταλαβαινεις-ασχετως αν η δαπ δεν εχει τιποτα το ιδεολογικο στη λειτουργια της-
το θεμα ειναι απλο παιδια.σε τετοιες συζητησεις δεν ειναι δυνατον να επιδιωκεις ''ενοτητα'' και συνθεση με μεθοδους διπλωματιας.αυτο θα γινει μονο αναμεσα σε συντροφους ιδιου ρευματος που εχεις εσωτερικες διαφωνιες.οταν ομως ακους ανθρωπους να λενε ''ε καλα δεν μπορει να μην εκανες τιποτα και να σε πιασαν οι μπατσοι'' η ''οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια'' 3 μπορει να συμβαινουν:
1.η καποιος απο την οικογενεια του κυριου ειναι μπατσος και λογικο ειναι να λεει αυτα που λεει
2.η ειναι δεξιας νοοτροπιας του παρτακισμου,του ατομισμου,του σταρχ**ισμου για τους αλλους
3.η ειναι αφελεστατος και ζει εκτος πραγματικοτητας
με τετοιους ανθρωπους οσοι εχουν μια συγκροτημενη αριστερη-αντιεξουσιαστικη-αναρχικη ιδεολογια δεν μπορουν να κανουν συνθεση ουτε στο ενα χιλιοστο
ειναι σαν μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο μουπου του λεω οτι μια κοινωνια απολυτης ισοτητας θα ηταν η πιο ομορφη πραγματικοτητα.μου λεει ναι ομως αυτο ειναι ουτοπια.του λεω ασχετως τι ειναι η ποσο ευκολο ειναι να επιτευχθει δεν θα ηταν δικαιο σωστο ο κοκκαλης π.χ να ηταν ισος με εναν οικονομικο μεταναστη απο την αλβανια και να μην υπηρχε η εξουσια ανθρωπου σε ανθρωπο?μου λεει ναι αλλα υπαρχουν παντα ανθρωποι ακομα και σε μια τετοια κοινωνια που θα επιδιωκαν να εξασκουν εξουσια πανω σε ανθρωπους.
εκει λοιπον ηταν το σημειο που προσπαθησα να τον πεισω οτι ειναι το πιο αρρωστημενο,ψυχανωμαλο,ψυχασθενικο,βαρβαρο πραγμα η εξουσια ανθρωπου σε ανθρωπο και οποιος επιδιωκει κατι τετοιο προκειται για ενα βαθυτατα αρρωστημενο ατομο(το τελευταιο ειναι φραση γαλλου συγγραφεα αλλα δεν του το ανεφερα ::) ).αυτος προσπαθησε να με πεισει το αντιθετο.φυσικα δεν το καταφερε.τσακωθηκαμε.πολιτικη συζητηση δεν ξαναεκανα ποτε φυσικα με αυτο το φιλο μου...
αυτο που θελω να πω οτι μερικα ατομα εχουν το νου τους αλλου...στα κλαμπ,στις γκομενες,να βαλουν μπουκα στο αμαξακι τους,να πανε γηπεδο,να κανουν τελοσπαντων χιλια δυο πραγματα απο το κατσουν και να σκεφτουν τι συμβαινει γυρω τους.δεν θα κανω κριτικη για το αν αποφασισουν να δρασουν-με οποιο τροπο πιστευουν οτι ειναι σωστος-αλλα τουλαχιστον να συνηδητοποιησουν ρε που**η μου καποια πραγματα.ειναι τρομερο να ζεις στην αγνοια του κλαμπ,των γκομενακιων(σεξιστικο ζητω συγνωμη) και χιλιων δυο μαλακιων και να μην σταματας να δεις τι συμβαινει γυρω σου.ετσι καταληγεις να λες ζητω στη κυβερνηση και στους μπατσους που τσοθβαλιαζουν φοιτητες...κριμα πραγματικα...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: 01/07/07, 02:33 »
to κραξιμο δεν ειναι κομματικο ειναι ιδεολογικο οπως καταλαβαινεις
Δεν κατάλαβες. Το κράξιμο είναι κράξιμο. Αν θες να κράζεις, αλλού. Ότι και αν είναι ο άλλος, δεν θα μπείς εσύ ή οποιοσδήποτε για να τον κράξει

σε τετοιες συζητησεις δεν ειναι δυνατον να επιδιωκεις ''ενοτητα'' και συνθεση με μεθοδους διπλωματιας.
Ουτε είναι παράλογο να περιμένεις απο τους συνομιλητές ένα επίπεδο,ε?

ειναι τρομερο να ζεις στην αγνοια του κλαμπ,των γκομενακιων(σεξιστικο ζητω συγνωμη) και χιλιων δυο μαλ***ων και να μην σταματας να δεις τι συμβαινει γυρω σου.ετσι καταληγεις να λες ζητω στη κυβερνηση και στους μπατσους που τσοθβαλιαζουν φοιτητες...κριμα πραγματικα...
Επίσης κρίμα είναι να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάποιους ανθρώπους με τους οποίους, δεν συμφωνούν τα γούστα σου. Μην νομίζεις οτι είμαι τέτοιος τύπος, παραλιακή κλπ. Αλλα εφόσον ο ίδιος επέλεξε να το κάνει (Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο), θα τον υποστηρίξω να το κάνει. Οι απόψεις του όμως για τη κοινωνία και το κόσμο, δεν κολλάνε πουθενά στο τρόπο διασκέδασης του...

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: 01/07/07, 20:09 »

ουτε φοιτητης ειμαι ουτε "δαπιτακος" ουτε καν ασχολούμαι με τον κομματισμο και την πολιτικη γενικότερα..Εχω δει μεχρι τωρα πολυ περισσοτερα πραγματα στη ζωη μου απ οτι εσυ , για να μπορω να κρίνω και να μην μου επιβαλλουν οι αλλοι τα θελω τους.Και μπορω να κρίνω ποτε μια δραση η αντιδραση ειναι σωστη η οχι.Τα αγορακι μου εκει που ξερεις..

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: 03/07/07, 11:14 »
Ρε εντάξει συζήτιση κάνουμε , απλά δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη (και αυτό το λέω και στις 2 μεριές) .

Και εντάξει είναι δικαίωμα του καθενος να πιστεύει ότι θέλει . Οσο παράξενα φαίνονται στο Δαμιανό αυτά που λέω , άλλο τόσο παράξενα φαίνονται και στο Δαμιανό αυτά που λέω .... Αυτός όμως δεν είναι είναι λόγος να κράζει ο ένας τον άλλο .

Προς Δαμιανό :

Παράθεση
ουτε καν ασχολούμαι με τον κομματισμο και την πολιτικη γενικότερα..

Για να ασχολείσαι με τη πολιτική δεν πρέπει ντε και καλά να είσαι σε κάποια παράταξη (άλλο κοματικοποίηση και άλλο πολιτικοποίηση..) οπότε και μόνο που εκφέρεις μια πολιτική γνώμη ασχολείσαι με τη πολιτική ...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: 03/07/07, 13:01 »

καν ασχολούμαι με την πολιτικη γενικότερα.
Δεν σε τιμαει ιδιαιτερα παντως αυτο...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1018 στις: 03/07/07, 13:16 »
Ενω αυτοι που ασχολουνται και (αυτο)χαρακτηριζονται, ειναι καλυτεροι;
Δεν νομιζω πως ειναι προβλημα να ασχολεισαι με την πολιτικη..Προβλημα ειναι οταν το κανεις και τροπο ζωης!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: 03/07/07, 13:29 »

καν ασχολούμαι με την πολιτικη γενικότερα.
Δεν σε τιμαει ιδιαιτερα παντως αυτο...

οταν λυσω ολα μου τα προβληματα θα αρχισω να ασχολουμαι και με τα κοινα

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: 03/07/07, 15:58 »
Ενω αυτοι που ασχολουνται και (αυτο)χαρακτηριζονται, ειναι καλυτεροι;
Δεν νομιζω πως ειναι προβλημα να ασχολεισαι με την πολιτικη..Προβλημα ειναι οταν το κανεις και τροπο ζωης!
Προβλημα ειναι η αδιαφορια για τα κοινα και το υπερενδιαφερον για τα ιδιωτικα

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1021 στις: 03/07/07, 17:07 »
Οσο παράξενα φαίνονται στο Δαμιανό αυτά που λέω , άλλο τόσο παράξενα φαίνονται και στο Δαμιανό αυτά που λέω ....

μαλλον ήθελες να γράψεις κάτι άλλο    :) :) ;)

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1022 στις: 04/07/07, 12:52 »
Ναι όντως  ;D

ήθελα λοιπόν να γράψω ότι όσο περίεργα μου φαίνονται εμένα αυτά που λέει , άλλο τόσο περίεργα του φαίνονται αυτά που λέω ....

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: 04/07/07, 14:17 »
Ενα οφ τόπικ σχόλιο, για κάτι που μου κάνει εντύπωση. Παιδιά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, συχνά ακούω σ αυτό το τόπικ, οτι είσαι δαπίτης είσαι δεξιόφατσα, κλπ. Και δεν ακούω πουθενά είσαι πασόκος. Δεν έχω δεξιές αντιλήψεις, αλλά θέλω να πω οτι η 20ετής διακυβέρνυση του ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο καταστρεπτική για τη χώρα, που εύχομαι να μη ξαναέρθει ποτέ στην εξουσία αυτό το (ο θεός να το κάνει ) κόμμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1024 στις: 04/07/07, 14:22 »
Δεν διαφωνω με ο,τι λες, αλλα σιγουρα η απαντηση που θα λαβεις ειναι:
"Αμα θεωρεις το ΠΑΣΟΚ αριστερο κομμα, τοτε δεν ξερεις απο πολιτικη"... :D
Την ειχα εισπραξει παλαιοτερα κι εγω σαν απαντηση!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher