Ευχαριστω...καποτε με ελεγαν φασιστα καποιοι εδω μεσα..Τωρα με κατατασετε στο ΛΑΟΣ...Αντε, μετα με περιμενει το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ποιος αλλος ξερει τι..Δεν μπορω να πω...προβιβαστηκα σε αλλη κατηγορια..Απο τα "παρελθοντικα" καθεστωτα, με κατατασετε στα τωρινα παρακμιακα...Καλα παω,ε?

Μονο αστεια μπορω να παρω τοθεμα..Ο τροπος που γραφεις και αναλυεις τις προτασεις, δειχνει στον καθενα με τι ποιοτικα ατομα στελεχωνεται η "αναρχια" ( συγνωμη, αλλα θα το βαζω μεσα σε "" , διοτι οσο ειστε εσεις αναρχικοι, τοσο ειμαι εγω οπαδος του ΛΑΟΣ ).
Φερεφωνο δεν εγινα ποτε, ουτε προκειται. Και εαν ημουν, τωρα θα ελεγα πως καλα να παθει ο αλλοδαπος φουκαρας που εφαγε το ξυλο στο αστυνομικο τμημα. Ο,τι θελεις βλεπεις, ο,τι θελεις λες! Ειναι και αυτο αλλο ενα προβλημα της "αναρχιας του δρομου".
Συγνωμη, αλλα δεν ακουω τις τακτικες σου. Τις διαβαζω
Και δεν ξερεις εαν υποστηριζω τον Καστρο ή τον συγχωρεμενο τον Τσε..Ουτε μια στιγμη απο τα λεγομενα μου δεν υποβιβασα κανεναν απο τους 2. Ισα ισα που θεωρω ατιμια να μεταχειριζονται ατομα σαν και εσας, την πορεια και τις πραξεις τους. Αυτοι πολεμησαν εναν υπαρκτο εχθρο, με μια υπαρκτη ιδεολογια. Δεν πηραν το οπλο στο χερι, ουτε το εβαλαν στο χερι αλλου, επειδη ηθελαν να κανουν πλακα με την αστυνομια, με τις τραπεζες. Ουτε αυτοανακυρηχτηκαν "ακτιβιστες", "πολεμιοι του καπιταλισμου" και ολες αυτες τις μπουρδες που μας πετατε ( ελα ντε, που δεν ειμαστε και χανοι για να τα χαψουμε ). Αποδειξαν πραγματικα τι ειναι, με τις πραξεις και η ιστορια τους δικαιωνει γι'αυτα που εκαναν! Δεν παρεμειναν στο πλιατσικο δρομων και στις ιδεολογιες του αερα!
Δεν ξερεις τι υποστηριζω και τι οχι..Επεσες ως δια μαγειας, ανεφερες πραγματα που βγαζουν εναν μεσο πολιτη απο τα ρουχα του και περιμενεις να σου πουμε μπραβο?!
Οχι φιλε μου! Η καταστροφη ξενης περιουσιας, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Μενεις σε ενα κρατος, το οποιο θελεις να αλλαξεις το πολιτευμα του με τη βια! Οσο ευγενης και εαν ειναι ο σκοπος, τα μεσα που χρησιμοποιεις ειναι παρακμιακα και προερχονται απο την εποχη των Κρο Μανιον!
...επισης δεν ειναι ολα για παρτΥ μου...εκτος εαν κανουμε παρτυ εδω γυρω και δεν το καταλαβα!
Μωρε καλα το εχω πει πολλες φορες..Ανοιξτε κανα βιλβιο και αφηστε τις μολοτωφ ησυχες..Μας τελειωνει το πετρελαιο και εσεις το καιτε ασκοπα!