Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 829320 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #900 στις: 09/05/07, 14:14 »
Απο τα γεγονοτα που διαβασα, νομιζω πως οχι κατακριτεο ειναι το γεγονος, αλλα και η εισαγγελεας φερει μεγαλη ευθυνη για την "τυφλη" δικαιοσυνη!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Σοφία

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: 09/05/07, 19:38 »
και για να μη μιλαμε αοριστα ...
αξιζει να δειτε το παρακατω βιντεακι.. -> http://www.black-tracker.gr/details.php?id=101
..αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι θα διοργάνωναν πού και πού μεγάλες γιορτές στο νερό γιατί τα χαρούμενα ψαράκια έχουν καλύτερη γεύση απο τα μελαγχολικά..

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: 26/05/07, 00:00 »
δεν ξέρω αν κολλάει εδώ, αλλά σχετίζεται και με την αλητεία μερικών...
η αιτία του ξυλοδαρμού, κάποια διαφωνία σχετικά με τις καταλήψεις/εξεταστική κλπ (με κάποια επιφύλαξη)

[το συνημμένο έχει διαγραφεί από τον Διαχειριστή]
κι άμα σταθείς στα ίδια μέρη κι αν αγαπήσεις τις ίδιες μουσικές θα πει ότι τυχαία δε βρεθήκαμε θα πει ότι δε φύσηξε τυχαία ο άνεμος που σμίγει των ανθρώπων τις ζωές...

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #903 στις: 17/06/07, 15:22 »
Ακούω ακούω για πείτε... Τι έχετε να πείτε για το βιντεάκι που έδειξαν (απορώ βέβαια πως κ το έδειξαν) όλα τα κανάλια?? ??

Ξέρω, ξέρω... Μεμονωμένο περιστατικό! ! ! !   ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #904 στις: 17/06/07, 15:46 »
παλι καλα που ηταν τοσο ανεγκεφαλοι και τα εγραφαν σε βιντεο... συχνα ακουγονται περιστατικα καταχρησης εξουσιας, τωρα μας δινουν και χειροπιαστες αποδειξεις!

ελπιζω τουλαχιστον να τους ξηλωσουν (τουλαχιστον τους πρωταγωνιστες και τους υψηλοβαθμους που συμετειχαν) γιατι τετοια ατομα δε νοειται να ειναι αστυνομικοι...
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: 18/06/07, 02:35 »
οσο θα συνεχισουμε να πιστευουμε οτι προκειται για μεμονωμενα περιστατικα η να εμμενουμε στη λογικη του οτι η δικαιοσυνη θα τους ''τιμωρησει'' ολο και θα συνεχιζουν τα βρωμοσκυλα οι υπηρετες του κρατους να σου πατανε τη μποτα στη μουρη και να βιαζουν ασυστολα την αξιοπρεπεια σου...
οταν θα ερθουν...αντιποινα θα ειναι καταστροφες και αυτες?

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: 18/06/07, 02:50 »
Εγώ πάλι θα ήλπιζα να τους αναλάβει η αλβανική μαφία και να τους υποβάλλει στις ίδιες ακριβώς διαδικασίες συμμόρφωσης, συνετισμού κι επανένταξης στο νόμιμο κοινωνικό πλαίσιο...αν φυσικά ήμουν ένας από αυτούς.

ΤΟ να τους ξηλώσουν είναι κάτι παραπάνω αυτονόητο...αναμένω να δω πόσο αυτονόητη θα είναι κι η περιπέτειά τους με τη δικαιοσύνη. Αλλά από πότε δικάζονται και τα απλώς ανθρωπόμορφα τέρατα;

Αποσυνδεδεμένος Necromayhem - H Επιστροφή

• Επισκέπτης
  • **
  • Είμαι Θεός.. Και γουστάρω τρελά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: 18/06/07, 10:55 »
Police Academy 2
When Death releases you from me, just let my corpse decay, unburied,
I do NOT deserve the luxury of a Grave...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #908 στις: 18/06/07, 13:20 »
Ειναι κατακριτεο το βιντεακι. Οπως και η ιστορια που μου περιεγραψε ο φιλος αστυνομικος, ο οποιος ειδε συναδελφους του στο τμημα Ιλιου, να στηνουν Πακιστανους στη σειρα και να τους δινουν φαπες παιρνοντας φορα!
Μια απορια μονο....τωρα ξυπνησαν οι εσωτερικες υποθεσεις της αστυνομιας?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος jacksonas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: 18/06/07, 14:15 »
Οι δύο "εξαίρετοι" αυτοί νέοι έκλεψαν μια ανήμπορη γριούλα.Αν δεν κάνω λάθος πρώτα την πέταξαν κάτω.

Πολλά περιστατικά έχουν σημειωθεί και ρίχνουν στο πεζοδρόμιο γριούλες και εγκονάκια για μια τσάντα.
Σκέψου τι επικίνδυνο είναι να πετάξεις κάτω γέρο άνθρωπο.
Άλλες φορές μαχαιρώνουν ενώ πας να δώσεις τσάντα και λεφτά.

Γιατί δεν κατακρίνουμε αυτά και βιαζόμαστε να θεοποιήσουμε τον κάθε αλήτη?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #910 στις: 18/06/07, 14:20 »
Jacksona, ειμαι ο πρωτος ( καλα, δευτερος μετα τον pa.. :P ) που προκαλεσε τις αντιδρασεις των "φιλελευθερων" μυαλων της συζητησης με τις αποψεις μου. Και ναι, συμφωνω μαζι σου, πως ατομα τα οποια διαταρρασουν την ομαλοτητα της κοινωνικης ειρηνης ( ανεξαρτητου εθνικοτητας και πιστης ) πρεπει να εχουν την αντιστοιχη τιμωρια...ομως δεν δικαιολογουνται οι αστυνομικοι να κανουν υπερμετρη χρηση της εξουσιας τους. Προσεχε, ειναι εκτελεστικη εξουσια. Ακολουθουν και αυτοι καποιους κανονες, που τους οριζει η νομοθετικη εξουσια..Η ιδια εξουσια που θα κανονισει και την ποινη των "τσαντακηδων" και επικινδυνων στοιχειων.
Και οι Πακιστανοι τι εφταιγαν?...Μηπως επειδη δεν ειχαν δωσει την απαραιτητη μιζα στους υπευθυνους αστυνομικους για την εργασια τους στην περιοχη οπου ειχαν δικαιοδοσια?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: 18/06/07, 14:28 »
Μα ναι ουτε εγω γουσταρω τους εγκληματιες η αυτους που κλεβουν.Ομως υπαρχουν νομοι.Ας μπει στη φυλακη.Ο μπατσος τι ειναι?Κριτης?

Οτι ειανι προπαγανδα η υποθεση ειναι αλλα το γεγονος μετραει!
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #912 στις: 18/06/07, 16:43 »
Jacksona, ειμαι ο πρωτος ( καλα, δευτερος μετα τον pa.. :P ) που προκαλεσε τις αντιδρασεις των "φιλελευθερων" μυαλων της συζητησης με τις αποψεις μου. Και ναι, συμφωνω μαζι σου, πως ατομα τα οποια διαταρρασουν την ομαλοτητα της κοινωνικης ειρηνης ( ανεξαρτητου εθνικοτητας και πιστης ) πρεπει να εχουν την αντιστοιχη τιμωρια...ομως δεν δικαιολογουνται οι αστυνομικοι να κανουν υπερμετρη χρηση της εξουσιας τους. Προσεχε, ειναι εκτελεστικη εξουσια. Ακολουθουν και αυτοι καποιους κανονες, που τους οριζει η νομοθετικη εξουσια..Η ιδια εξουσια που θα κανονισει και την ποινη των "τσαντακηδων" και επικινδυνων στοιχειων.
Και οι Πακιστανοι τι εφταιγαν?...Μηπως επειδη δεν ειχαν δωσει την απαραιτητη μιζα στους υπευθυνους αστυνομικους για την εργασια τους στην περιοχη οπου ειχαν δικαιοδοσια?

Συμφωνώ!! ?? !! ??   :o   :-\    ???    ::)   

Τι έπαθες καλέ εσυ? ? ? ?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #913 στις: 18/06/07, 16:51 »
Ποσες φορες το εχω πει..θα μαλλιασει η γλωσσα μου...Δεν ειμαι εχθρος σας ρε παιδια! Ουτε οι αποψεις μου ειναι εναντιον σε καθε λογικη δημοκρατιας και ισοτητας! Ομως μερικες φορες η προπαγανδα των μεν, αλλα και των δε, δεν αφηνει περιθωρια για διαφορετικη αποψη! Και οποιος τηνε χει, ειναι αμεσος κακος, μπατσοφιλος και φασιστας!
Συγνωμη, αλλα δεν ειμαι ουτε μπατσοφιλος, αλλα ουτε και φασιστας ( ενταξει, κακος ειμαι ). Εχω πει 1000δες φορες τις αποψεις μου και εχω κατακριθει επειδη εχω φιλο αστυνομικο ( και μαλιστα ΜΑΤατζη ). Επειδη λοιπον τυχαινει πολλοι αστυνομικοι ( αλλα και ΜΑΤατζηδες οσο και αν φαινεται απιστευτο για καποιους ) να ειναι και ανθρωποι, δεν μπορουν να ανεχονται τον καθε "βαρυμαγκα" του "ποπου" να χαλαει τον νομο και την ταξη..
Αυτα τα ολιγα..το γεγονος ειναι γεγονος και οι αποδειξεις αποδειξεις..Ο ιδιος κυριος ηταν αιτια να χασει μια γυναικα το παιδι της..Ενας σημαντικος λογος οχι μονο για να του ξηλωθουν τα γαλονακια, αλλα και για να ξυπνησουν οι εσωτερικες υποθεσεις και να μην ψαχνουν μονο οικονομικα εγκληματα μεσα στην αστυνομια!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #914 στις: 18/06/07, 18:27 »
Οι δύο "εξαίρετοι" αυτοί νέοι έκλεψαν μια ανήμπορη γριούλα.Αν δεν κάνω λάθος πρώτα την πέταξαν κάτω. Πολλά περιστατικά έχουν σημειωθεί και ρίχνουν στο πεζοδρόμιο γριούλες και εγκονάκια για μια τσάντα. Σκέψου τι επικίνδυνο είναι να πετάξεις κάτω γέρο άνθρωπο.
Άλλες φορές μαχαιρώνουν ενώ πας να δώσεις τσάντα και λεφτά. Γιατί δεν κατακρίνουμε αυτά και βιαζόμαστε να θεοποιήσουμε τον κάθε αλήτη?

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως τελικά δεν είχαμε να κάνουμε με μια ανήμπορη γριούλα, αλλά με μια 40αρα...μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πως το ζήτημα δεν είναι αν οι συγκεκριμένοι νεαροί διέπραξαν αδίκημα και τι κοινωνικά αντανακλαστικά δημιουργεί το ύψος αυτού, αλλά αν δύο ορκισμένοι φρουροί της διασφάλισης της νομιμότητας, που καλούνται να υπηρετήσουν συγκεκριμένους κανόνες, κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους παρέχεται για να διασκεδάσουν βασανίζοντας ενόχους ή αθώους. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πως αν αγκαλιάσουμε αυτήν την κατάπτυστη και ολοκληρωτικά παράνομη συμπεριφορά, αύριο μεθαύριο ο καθένας θα μπορεί να βάλει μία μπέρτα και να το παίξει τιμωρός, στήνοντας στον τοίχο όποιον ο ίδιος κρίνει σκόπιμο για να του απαγγείλει κατηγορία και να του αποδώσει τα δέοντα.

Τελικά δε ζούμε σε κάποιο οργανωμένο σύνολο όπου ο καθένας υποτίθεται πως έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με βάση τη θέση του, αλλά σε μια απόλυτη ζούγκλα που ο φούρναρης θα την δει Spiderman, ο αστυνόμος Rambo κι ο μπάτλερ επιθεωρητής Κλουζώ. Κι ας πάνε στο διάολο τα νόμιμα δικαιώματα κι η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ακόμα κι εκείνων που είναι καταφανώς ένοχοι. Όσο υπάρχουν κατακάθια που θα βγάζουν τα συμπλέγματά τους εκ του ασφαλούς, σπάζοντας στο ξύλο κι υποβάλλοντας σε αυτοσχέδια βασανιστήρια εκείνους που άλλοι καλούνται να τους κρίνουν και να τους καταδικάσουν, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πως όλα λειτουργούν άψογα.

Βεβαίως, αν οι Αλβανοί ήταν η Paris Hilton, παίζει να τους βασάνιζε η τελευταία...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #915 στις: 18/06/07, 19:08 »
Οι δύο "εξαίρετοι" αυτοί νέοι έκλεψαν μια ανήμπορη γριούλα.Αν δεν κάνω λάθος πρώτα την πέταξαν κάτω.
(...)
Γιατί δεν κατακρίνουμε αυτά και βιαζόμαστε να θεοποιήσουμε τον κάθε αλήτη?

κανεις δεν θεοποιησε τους συλληφθεντες ρε συ jacksona. τη συμπεριφορα των αστυνομικων σχολιασαμε. καλα καναν και τους συνελαβαν εφ' οσον παρανομησαν αλλα η δουλεια τους τελειωνει εκει. δεν ειναι υπευθυνοι ουτε για τον σωφρονισμο τους ουτε για την "τιμωρια" τους.
το επαγγελμα του ατυνομικου ειναι σεβαστοτατο και η αναγκαιοτητα του θεσμου αναμφισβητητη. απλα σαν πολιτης αυτης της κοινωνιας δεν θελω τετοια "απολιτιστα" ατομα σε αυτη τη θεση...

Αποσυνδεδεμένος jacksonas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: 19/06/07, 02:34 »
Οι αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και είναι γεγονός.
Εξοργίζομαι όταν αφήνουν τους κουκουλοφόρους και τους λοιπούς τρομοκράτες που θα έπρεπε να συλλαμβάνουν,όταν δεν πιάνουν τους rich and famous, όταν χτυπάνε φοιτητές και συνταξιούχους.
Επίσης όταν πιάσουν κάποιον που πρέπει αυτός θα αφεθεί ελεύθερος και θα είμαστε εμείς τα επόμενα θ΄ματά του..
Μιας και οι νόμοι δεν εφαρμόζονται και τα θύματα δε μπορούν να τιμωρήσουν τους δράστες τι κακό έχει με το να παίρνουν κάποιοι το νόμο στα χέρια τους με την άποψη "θα το ξανακάνουν?" , "άλλοι θα το σκεφτούν για να κλέψουν στο ελλαδιστάν".
Εγώ τουλάχιστον έχω ακούσει πολλά για την τούρκικη και την μεξικάνικη αστυνομία.
Δε θα ήθελα να μπλέξω εκεί!
Σκεφτείτε να τρέμαν και τους δικούς μας.
Όποιος άλλωστε δε θέλει να τις φάει ας μην παρανομεί.

Αντιπαθώ τη βία.
Αντιπαθώ την εξουσία στα χέρια των άξεστων.
αλλά μου αρέσει η παραδειγματική τιμωρία, έστω και στους πιο απλούς κακοποιούς..

• Παλιός
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #917 στις: 19/06/07, 03:30 »
εκει πρεπει να φτασουμε λοιπον? στο να φοβομαστε την εξουσια για να μην παρανομουμε?

Εγώ τουλάχιστον έχω ακούσει πολλά για την τούρκικη και την μεξικάνικη αστυνομία.

εχουν χαμηλη εγκληματικοτητα στο μεξικο και στην τουρκια???  ???  ???  ???

Απο την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΡΘΡΟ 5

Κανείς δεν επιτρέπεται να υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινή ή μεταχείριση σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική.

ΑΡΘΡΟ 12

Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. Καθένας έχει το δικαίωμα να τον προστατεύουν οι νόμοι από επεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #918 στις: 19/06/07, 03:38 »
Δεν είναι λύση να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, ακόμα και όταν το κράτος και όλα τα συστήματα που θα έπρεπε να φροντίζουν την ασφάλεια του πολίτη, υπολειτουργούν. Δεν μπορείς εσύ φίλε να πας να σκοτώσεις κάποιον για να τον τιμωρήσεις επειδή δεν τιμωρήθηκε όπως έπρεπε από την δικαιοσύνη. Αν σ' αρέσει να τιμωρείς γίνε δικαστής.
Αν και γενικότερα δεν είμαι τις άποψης ότι μέσα σε μια κοινωνία ο καθένας έχει την δουλειά του και γενικά πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να ασχοληθούμε με αρκετά πράγματα, στο θέμα της δικαιοσύνης πιστεύω ότι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, που έχουμε σαν υποχρέωση αντισταθμίζοντας τα δικαιώματα που έχουμε σε μια κοινωνία, είναι να είμαστε καλοί πολίτες και να σεβόμαστε τους νόμους και τους συνανθρώπους μας όσο το δυνατόν περισσότερο κάτω από τις εκάστωτε οικονομικές, πολιτικές συνθήκες. Όχι να τους φοβόμαστε και να τους σεβόμαστε, να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να σεβόμαστε και τους νόμους. Δεν είναι ντροπή να οδηγείς και να φοράς ζώνη στο αυτοκίνητο επειδή φοβάσαι μη σου κόψουν 350€ πρόστιμο και να μη σκέφτεσαι ότι πρέπει να φοράς ζώνη για να προστατέψεις τον εαυτό σου; Είναι ηλίθιο. Αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα πράγματα πολλές φορές. Αν ο καθένας αρχίζει και τιμωρεί έχω την αίσθηση ότι περνάμε στην κοινωνία του χάους γιατί το πόσο άδικο είναι κάτι και τοπ πόσο σκληρή πρέπει να είναι η τιμωρία κάποιου γίνεται καθαρά υποκειμενικό θέμα και τότε άντε να μαζέψεις τα ασυμάζευτα. Καλοί μπάτσοι υπάρχουν, κακοί μπάτσοι επίσης υπάρχουν. Το έχουμε πει αυτό. Το θέμα είναι ότι εμείς σαν πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Ή θα αποφασίσει το κράτος να πατάξει το φαινόμενο της διαφθοράς σε όλους τους τομείς (κάτι που μου φαίνεται αρκετά ουτοπικό) ή θα συνεχίσουμε να υπομένουμε τον κάθε καραγκιόζη μπάτσο που την έχει δει εξουσία γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Είναι ανόητο να μιλάμε για επαναστάσεις όταν θέλουμε να πατάξουμε ένα φαινόμενο που το συναντάμε σε ποσοστό 3/10 ή και 5/10 σου λέω εγώ. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, η διαφθορά δεν νικιέται εύκολα και καλό είναι να μην λέμε μεγάλες κουβέντες γιατί η εξουσία και το χρήμα διαβρώνουν τις αξίες και τους ανθρώπους. Επίσης, καλό είναι να μην κρίνουμε τόσο φανατικά κάτι που δεν έχουμε ζήσει γιατί ίσως εμείς στη θέση αυτουνού που κράζουμε να ήμασταν χειρότερα γουρούνια. Δεν υπερασπίζομαι τη διαφθορά, προς θεού. Απλά σε μια χώρα που δυστυχώς η κατάχρηση εξουσίας σε κάθε της μορφή και με κάθε τρόπο έχει γίνει τόσο συχνό φαινόμενο τουλάχιστον τα τελευταία 50-60 χρόνια έχω αρχίσει να σχηματίζω την εντύπωση ότι, δυστυχώς, την διαφθορά την κουβαλάμε στο αίμα μας σαν λαός, όπως κουβαλάμε την καλή καρδιά και το έξυπνο μυαλό.
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: 19/06/07, 05:39 »
Για το Θεό ρε συ jacksonas...έξυπνος άνθρωπος είσαι. Είναι δυνατόν να εξυμνείς το εξπρές του μεσονυχτίου ως την ιδανική μέθοδο πρόληψης της εγκληματικότητας, παραδειγματισμού και σωφρονισμού; Να επιστρέψουμε λοιπόν στο Μεσαίωνα, μαζί με την ιερά εξέταση και τα μύρια βασανιστήρια, γιατί τελικά η εξελικτική διαδικασία και το ανθρωπιστικό κίνημα δεν άφησαν τίποτα πίσω τους.

Μη φάσκεις κι αντιφάσκεις όμως...από τη μια χαιρετίζεις την επιλογή του ξύλου προς τους παράνομους, αλλά από την άλλη ξεχνάς πως κι οι συγκεκριμένοι μπάτσοι παρέβησαν το νόμο. Να υποθέσω λοιπόν πως πρέπει κι αυτούς να τους σκάσουν μερικές βουρδουλιές, μπας κι έρθουν στα ίσα τους; Ή είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο ή κόβουμε την παραμύθα περί νομοταγούς στάσης.

Όσο για την "ανήμπορη γριούλα" ετών 42, δήλωσε πως τους άκουγε να σφαδάζουν ήδη από τη στιγμή που έσκασε μύτη στο "αστυνομικό" (λέμε τώρα) κέντρο για να δώσει κατάθεση. Αναλογίσου επιπρόσθετα πως διά μέσου της αυτοδικίας καταρρίπτεται και το τεκμήριο της αθωότητας. Αν λοιπόν αύριο μεθαύριο τσιμπήσουν κανέναν φίλο σου εσφαλμένα (πχ ομοιότητα με το δράστη), τον δικάσουν στο κρατητήριο και του κάνουν τη μούρη μπλε μαρέν με καμουτσίκι και μαστίγιο, να πας να τους πεις και μπράβο που φροντίζουν για τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθαρίζουν την κοινωνία από τα κοπρόσκυλα σαν και του λόγου του.

Αναρωτιέμαι πάντως αν δεν αντιπαθούσες τη βία και την εξουσία στα χέρια άξεστων τι θα έλεγες.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #920 στις: 19/06/07, 13:44 »
Οι Εγώ τουλάχιστον έχω ακούσει πολλά για την τούρκικη και την μεξικάνικη αστυνομία.
Σκεφτείτε να τρέμαν και τους δικούς μας.
Όποιος άλλωστε δε θέλει να τις φάει ας μην παρανομεί.

Jcks δες το εξπρες του μεσονυκτιου και θα αλλαξεις αποψη.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #921 στις: 19/06/07, 22:20 »
Θα θελα αυτούς που υποστήριζαν τα καμενα περιπτερα ως ακτιβιστικές ενέργειες και αντίσταση και επανάσταση και μπλα μπλα μπλα....να μου πουν τι ήταν τα καμένα αυτοκίνητα στο eject festival πριν λίγες μέρες....
Εκεί οι κουκουλοφόροι που ακριβώς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους?Σε τι επαναστάτησαν?Τι έφταιγαν αυτοί που πήγαν να διασκεδάσουν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητά τους?
Και γιατί να έρθει πλέον ένα συγκρότημα στην Ελλάδα να κάνει συναυλία ξανά?
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #922 στις: 19/06/07, 22:56 »
το προβλημα με την "κουκουλοφορια"  ::) ειναι οτι ο καθενας μπορει να φορεσει μια και να κανει οτι θελει. επομενως δεν μπορεις να ξερεις το δραστη ποσο μαλλον τα κινητρα του...

Αρα λοιπον το να προσπαθουμε να συσχετισουμε τις διαφορες ενεργειες που γινονται απο κουκουλοφορους δεν ωφελει πουθενα...

Για να το παω και λιγο παραπερα, εμενα μου φανηκε sabotage (beastie boys, χοχο...) απο την DiDi... το πηγα πολυ μακρια? αν σκεφτειτε οτι εκει θα γινει το festival του gagarin θα καταλαβετε τον τροπο σκεψης μου...

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: 20/06/07, 01:05 »
ανημπορες γριουλες και αλλες ιστοριες...μα καλα ποσο αφελεις ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα??δεν σκεφτεστε η δεν θελετε να σκεφτειτε?γιατι αμα ειναι το θετουμε και αλλιως:γιατι να φταινε οι 2 μεταναστες και οχι το σαπιο και βρωμικο κρατος που δεν φροντιζει να εχει ο καθε ανθρωπος δουλεια.καταλαβετε επιτελους οτι καποιος δεν θα ληστεψει την -και καλα- γιαγιακα επειδη ετσι ουσταρει και ετσι του την βαρεσε αλλα προφανως επειδη δεν εχει πορους να ζησει και να φαει!η απαντηση του εξυπνακια τωρα:''τι λε ρε μεγαλε γιατι δεν παει να δουλεψει τοτε?''
ο μα φυσικα πως δεν το σκεφτηκα!ηταν ονειρο ζωης αυτων των μεταναστων να ειναι ανεργοι και να ληστευουν γυναικες η περιπτερα οπως αλλωστε ηταν ονειρο χιλιαδων πτυχιουχων να παρουν το πτυχιο και να μεινουν στ ανεργια.ας σοβαρευτουμε λιγο.
το προβλημα ειναι απο τη βαση του πολιτικο και αναγεται στο επιπεδο των φυλετικων διακρισεων και φυσικοτατα των ταξικων φραγμων.οσο για αλλους αφελεστατους που λενε ααα και ου οι μεταναστες φταινε για ολα και περνανε ετσι απλα στο φασμα του ρατσισμου-πατριωτισμου και αναποφευκτα στον ''δημοκρατικο'' φασισμο ας μου εξηγησουν ενα απλο πραγμα:τι διαφορα εχει ενας αλβανος που ληστεψε καποιον για να του αφαιρεσει λεφτα απο εναν ελληνα που εκανε το ιδιο????καμια απολυτως!αλλα ως μαλακες ελληνες μια ζωη θα χουμε μικροαστικη εθνικιστικη νοοτροπια και εκει εχει το πατημα ο καθε μπατσος και κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΠΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.
αλλα οταν ερχονται τα αντιποινα ολοι λενε για καταστροφες γενικα και αοριστα και επαναλαμβανουν οτι τους λεει ο πρετεντερης,ο τραγκας και ο κακαουνακης...α ρε σκατα που εχει αυτη η χωρα

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #924 στις: 20/06/07, 01:13 »
Θα θελα αυτούς που υποστήριζαν τα καμενα περιπτερα ως ακτιβιστικές ενέργειες και αντίσταση και επανάσταση και μπλα μπλα μπλα....να μου πουν τι ήταν τα καμένα αυτοκίνητα στο eject festival πριν λίγες μέρες....
Εκεί οι κουκουλοφόροι που ακριβώς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους?Σε τι επαναστάτησαν?Τι έφταιγαν αυτοί που πήγαν να διασκεδάσουν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητά τους?
Και γιατί να έρθει πλέον ένα συγκρότημα στην Ελλάδα να κάνει συναυλία ξανά?

Α, δεν ξέρεις; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι κουκουλοφόροι ήταν του Συνασπισμού και οι Beastie Boys είναι καπιταλιστικά αποβράσματα, φερέφωνα του Bush και έχουν ένα υποχθόνιο σχέδιο για να σπείρουν τη διχόνοια στην ενωμένη Ελληνική Αριστερά!

Το έχουμε χάσει τελείως όμως...

Για να το παω και λιγο παραπερα, εμενα μου φανηκε sabotage (beastie boys, χοχο...) απο την DiDi... το πηγα πολυ μακρια? αν σκεφτειτε οτι εκει θα γινει το festival του gagarin θα καταλαβετε τον τροπο σκεψης μου...

Καθόλου μακριά...
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/