Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 828880 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #975 στις: 21/06/07, 02:42 »
Μπραβο...συγχαρητηρια...Αλλα λεμε πριν, αλλα λεμε τωρα. Τα λεγομενα σου ειναι καταγεγραμμενα! Οπου θελετε τα βλεπετε ασπρο, οπου θελετε μαυρο και στη μιξη βγαινουν πορτοκαλι με πουα ελεφαντακια!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: 21/06/07, 11:22 »
Παντως λετε οτι σημασια εχει μονο το αποτελεσμα και οχι ο στοχος.
Ε λοιπον ας παρουμε ενα υποθετικο παραδειγμα πολεμου.

Ειναι ενας πολεμος απελευθερωσης ιδιος με εναν πολεμο επεκτασης?Ναι συμφωνω και στους δυο θα υπαρξουν θυματα καταστροφες βιοπραγιες κλπ.Αλλα ειναι το ιδιο?Αν τα θεωρησουμε ιδια θα πρεπει να καταδικασουμε οποιαδηποτε ενεργεια λαων προς την ελευθερια....
Προσοχη δεν συνδεω τα γεγονοτα που αναφερονται με ενα πολεμο(και με κινητρα ελευθεριας κλπ) αλλα παιρνω αυτο που ειπε ο isnogood.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: 21/06/07, 11:24 »
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος; Εάν γίνει κατάλληλη πληροφόρηση του κόσμου, δε θα υπάρχουν οι αντιδράσεις που αναφέρεις, γιατί θα ξέρουν όλοι το λόγο που καις την τράπεζα και θα σου πουν και μπράβο. Τώρα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, γι' αυτό και είναι άσκοπη ενέργεια το κάψιμο της τράπεζας, μιας και οι "αγανακτησμένοι πολίτες" στρέφονται εναντίον σου. Συμπέρασμα: Καλός ο εμπρησμός, αλλά όχι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #978 στις: 21/06/07, 11:40 »
Να γινει ενημερωση του κοσμου? Κανετε κατι γι'αυτο, εσεις οι "αναρχικοι" ( απορω πως ανεχονται οι πραγματικοι αναρχικοι να σας δανειζουν την ιδεολογικη ονομασια τους )? Η ενημερωση για την ιδεολογια της αναρχιας, του τι μπορει να προσφερει στην κοινωνια και ποσο ωφελιμη θα ειναι, γινεται με το να καιγονται τραπεζες και κυβερνητικα κτιρια;
Συμπερασμα: 'Η στραβα αρμενιζουμε, ή στραβα πηγαινει ο γιαλος...( το λεω αναποδα, μπας και καταλαβετε τι εννοω.. )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: 21/06/07, 11:45 »
μπορει με τον troop να μην συμφωνουμε ντε και καλα σε ολα mr freemind αλλα αυτος ξερει να κρινει και να διαβαζει φιλε μου...την αποψη μου για ορισμενες τακτικες στην εξηγησα παραπανω αλλα μαλλον δεν θες να ακουσεις.δεν θα κανω δηλωση φρονηματων για την παρτυ σου κιολας.
επισης επειδη φαινεται που ''κινεισαι πολιτικα''-αμα κινεισαι γενικα και δεν εισαι φερεφωνο αυτων που σου μαθαινε τοσα χρονια το περιβαλλον σου και η τηλεοραση-ασε καλυτερα τον τσε και τον καστρο που καθολου δεν υποστηριζεις για οι ανθρωποι ηταν κομμουνιστες που πηραν με τη βια την εξουσια,αυτοι και ο λαος, και εκτοπισαν ε τη βια αμερικανους,πουλημενους πολιτικους,εκμεταλλευτες και αλλαξαν τη ωοοτροπια της χωρας απο λογικες σαν την δικια σου...
αμα δεν ξερεις ακομα τι να ψηφισεις στις επομενες εκλογες σου συστηνω ανεπιφυλακτα ΛΑΟΣ...ουτως η αλλως ο,τι γραφεις σαν copy paste απο τα φορουμ την νεολαιας του ειναι...
οσο για την τελευταια φραση του trooper ειναι απολυτα σωστη...αμα υπηρχαν οι συσχετισμοι και το καταλληλο ανοιγμα του αγωνα σε μια αλλη συγκυρια θα σου λεγε εγω τι θα γινοταν με τις τραπεζες,τις εφοριες και ολα αυτα που με τοσο παθος υποστηριζεις και αγαπας...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #980 στις: 21/06/07, 11:59 »
Ευχαριστω...καποτε με ελεγαν φασιστα καποιοι εδω μεσα..Τωρα με κατατασετε στο ΛΑΟΣ...Αντε, μετα με περιμενει το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ποιος αλλος ξερει τι..Δεν μπορω να πω...προβιβαστηκα σε αλλη κατηγορια..Απο τα "παρελθοντικα" καθεστωτα, με κατατασετε στα τωρινα παρακμιακα...Καλα παω,ε? :P
Μονο αστεια μπορω να παρω τοθεμα..Ο τροπος που γραφεις και αναλυεις τις προτασεις, δειχνει στον καθενα με τι ποιοτικα ατομα στελεχωνεται η "αναρχια" ( συγνωμη, αλλα θα το βαζω μεσα σε "" , διοτι οσο ειστε εσεις αναρχικοι, τοσο ειμαι εγω οπαδος του ΛΑΟΣ ).
Φερεφωνο δεν εγινα ποτε, ουτε προκειται. Και εαν ημουν, τωρα θα ελεγα πως καλα να παθει ο αλλοδαπος φουκαρας που εφαγε το ξυλο στο αστυνομικο τμημα. Ο,τι θελεις βλεπεις, ο,τι θελεις λες! Ειναι και αυτο αλλο ενα προβλημα της "αναρχιας του δρομου".

Συγνωμη, αλλα δεν ακουω τις τακτικες σου. Τις διαβαζω :D
Και δεν ξερεις εαν υποστηριζω τον Καστρο ή τον συγχωρεμενο τον Τσε..Ουτε μια στιγμη απο τα λεγομενα μου δεν υποβιβασα κανεναν απο τους 2. Ισα ισα που θεωρω ατιμια να μεταχειριζονται ατομα σαν και εσας, την πορεια και τις πραξεις τους. Αυτοι πολεμησαν εναν υπαρκτο εχθρο, με μια υπαρκτη ιδεολογια. Δεν πηραν το οπλο στο χερι, ουτε το εβαλαν στο χερι αλλου, επειδη ηθελαν να κανουν πλακα με την αστυνομια, με τις τραπεζες. Ουτε αυτοανακυρηχτηκαν "ακτιβιστες", "πολεμιοι του καπιταλισμου" και ολες αυτες τις μπουρδες που μας πετατε ( ελα ντε, που δεν ειμαστε και χανοι για να τα χαψουμε ). Αποδειξαν πραγματικα τι ειναι, με τις πραξεις και η ιστορια τους δικαιωνει γι'αυτα που εκαναν! Δεν παρεμειναν στο πλιατσικο δρομων και στις ιδεολογιες του αερα!

Δεν ξερεις τι υποστηριζω και τι οχι..Επεσες ως δια μαγειας, ανεφερες πραγματα που βγαζουν εναν μεσο πολιτη απο τα ρουχα του και περιμενεις να σου πουμε μπραβο?!
Οχι φιλε μου! Η καταστροφη ξενης περιουσιας, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Μενεις σε ενα κρατος, το οποιο θελεις να αλλαξεις το πολιτευμα του με τη βια! Οσο ευγενης και εαν ειναι ο σκοπος, τα μεσα που χρησιμοποιεις ειναι παρακμιακα και προερχονται απο την εποχη των Κρο Μανιον!

...επισης δεν ειναι ολα για παρτΥ μου...εκτος εαν κανουμε παρτυ εδω γυρω και δεν το καταλαβα!

Μωρε καλα το εχω πει πολλες φορες..Ανοιξτε κανα βιλβιο και αφηστε τις μολοτωφ ησυχες..Μας τελειωνει το πετρελαιο και εσεις το καιτε ασκοπα!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #981 στις: 21/06/07, 12:15 »
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος; Εάν γίνει κατάλληλη πληροφόρηση του κόσμου, δε θα υπάρχουν οι αντιδράσεις που αναφέρεις, γιατί θα ξέρουν όλοι το λόγο που καις την τράπεζα και θα σου πουν και μπράβο. Τώρα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, γι' αυτό και είναι άσκοπη ενέργεια το κάψιμο της τράπεζας, μιας και οι "αγανακτησμένοι πολίτες" στρέφονται εναντίον σου. Συμπέρασμα: Καλός ο εμπρησμός, αλλά όχι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε.

Αν είναι δυνατόν...αν πληροφορήσω εγώ κατάλληλα τον κόσμο ότι πρέπει να κάψουμε το σπίτι σου (γιατί εγώ υποστηρίζω ας πούμε την ιδεολογία ότι όλα ανήκουν σε όλους και δεν πρέπει να υπάρχουν ιδιοκτησίες πουθενά) θα μου πουν και μπράβο? Ή μήπως θα με θεωρήσουν τρελό για δέσιμο?

(Άσχετα με αυτό η ταινία Fight Club που προφανώς σε έχει επηρεάσει πολύ, ήταν καταπληκτική και μου άρεσε)
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #982 στις: 21/06/07, 12:17 »
οσο για την τελευταια φραση του trooper ειναι απολυτα σωστη...αμα υπηρχαν οι συσχετισμοι και το καταλληλο ανοιγμα του αγωνα σε μια αλλη συγκυρια θα σου λεγε εγω τι θα γινοταν με τις τραπεζες,τις εφοριες και ολα αυτα που με τοσο παθος υποστηριζεις και αγαπας...

Ε ρε και να ρθει η ώρα που θα χρειαστείτε όλοι κάποια τράπεζα (να πάρετε κανένα δικό σας σπίτι ας πούμε, εκτός αν θα ζείτε αιώνια με τους δικούς σας ή στο νοίκι και στις ορέξεις του κάθε ιδιοκτήτη) να δούμε τι θα λέτε...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: 21/06/07, 12:32 »
Να γινει ενημερωση του κοσμου? Κανετε κατι γι'αυτο, εσεις οι "αναρχικοι" ( απορω πως ανεχονται οι πραγματικοι αναρχικοι να σας δανειζουν την ιδεολογικη ονομασια τους )? Η ενημερωση για την ιδεολογια της αναρχιας, του τι μπορει να προσφερει στην κοινωνια και ποσο ωφελιμη θα ειναι, γινεται με το να καιγονται τραπεζες και κυβερνητικα κτιρια;
Συμπερασμα: 'Η στραβα αρμενιζουμε, ή στραβα πηγαινει ο γιαλος...( το λεω αναποδα, μπας και καταλαβετε τι εννοω.. )

Νομίζω ότι πρώτος εγώ άσκησα (ουσιώδη) κριτική στον αναρχικό χώρο, οπότε το σχόλιό σου είναι μάλλον άστοχο. Στο κάτω κάτω το σημαντικό είναι να μπορείς να βρίσεις τους δικούς σου - στους φασίστες τα χώνει ο οποιοσδήποτε οπότε δεν έχει νόημα.

Αν είναι δυνατόν...αν πληροφορήσω εγώ κατάλληλα τον κόσμο ότι πρέπει να κάψουμε το σπίτι σου (γιατί εγώ υποστηρίζω ας πούμε την ιδεολογία ότι όλα ανήκουν σε όλους και δεν πρέπει να υπάρχουν ιδιοκτησίες πουθενά) θα μου πουν και μπράβο? Ή μήπως θα με θεωρήσουν τρελό για δέσιμο?

(Άσχετα με αυτό η ταινία Fight Club που προφανώς σε έχει επηρεάσει πολύ, ήταν καταπληκτική και μου άρεσε)

Ε, ρε μανία με το σπίτι μου! Νισάφι πια, τι σχέση έχει το σπίτι οποιουδήποτε με μία τράπεζα; Γίνεται να σοβαρευτούμε λίγο;

(Το Fight Club το είδα πριν πολύ καιρό και ούτε που θυμάμαι την υπόθεσή του. Πρόσφατα είδα όμως το πολύ καλό, γερμανικό "Τι να κάνετε σε περίπτωση φωτιάς" το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα)

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #984 στις: 21/06/07, 12:39 »
Ε, ρε μανία με το σπίτι μου! Νισάφι πια, τι σχέση έχει το σπίτι οποιουδήποτε με μία τράπεζα; Γίνεται να σοβαρευτούμε λίγο;

Όπως το σπίτι είναι ιδιοκτησία σου έτσι και η τράπεζα είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου (ή κάποιων) που δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κάψεις

Μπράβο, να σοβαρευτούμε λέω και εγώ αλλά δεν το βλέπω

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: 21/06/07, 12:55 »

Όπως το σπίτι είναι ιδιοκτησία σου έτσι και η τράπεζα είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου (ή κάποιων) που δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κάψεις

Μόνο που εγώ (η οικογένειά μου δλδ) πρέπει να κάνω αιματηρές οικονομίες για να πληρώσω σε ιδιαίτερα του χρόνου, αν θέλω να περάσω σε καμιά καλή σχολή, ενώ ο "κάποιος άλλος" μετράει (δις)εκατομμύρια, εις βάρος άλλων. Ο πολίτης που πασχίζει να τα βγάλει πέρα, πάνω στην αγανάκτησή του τίνος ιδιοκτησία θα κάψει; Το δικαίωμα το δίνουν αυτοί που κλείνουν σπίτια, με επιτόκια παραλόγως υψηλά, ενώ τα κέρδη τους αν μη τι άλλο προκαλούν.

Και επειδή το βλέπω να έρχεται, οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε να μην αφήνουν πολλά περιθώρια και σε αναγκάζουν ουσιαστικά να "πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο", να συνεργαστείς δηλαδή με κάποια τράπεζα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #986 στις: 21/06/07, 13:12 »
Είναι δεν είναι παραλόγως υψηλά, δεν τα ξέρεις από πριν? Καμιά φορά και οι ντομάτες έχουν παραλόγως υψηλή τιμή αλλά δεν τις καίμε γιαυτό...Όσο για το κλείσιμο σπιτιών επειδή "μας κορόιδεψε η τράπεζα" και δεν "εξήγησε καλά τους όρους του δανείου" κλπ κλπ νομίζω ότι όπως σε οποιαδήποτε αγορά προϊόντος (γιατι και το δάνειο ένα προϊόν που το αγοράζεις είναι) οφείλεις στον εαυτό σου να ενημερωθείς ΠΟΛΥ καλά πριν το αγοράσεις αν δεν θέλεις να σου βγει σκάρτο (και να απαιτήσεις κιόλας να ενημερωθείς από αυτόν που σου το πουλάει) Αν αυτός (στη συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα) δεν σε ενημερώνει σωστά τότε πολύ απλά δεν το αγοράζεις ή το αγοράζεις από αλλού. Σίγουρα όμως δεν του καις το μαγαζί επειδή θύμωσες. Μαμουνιές πάντως κάνουν και οι πελάτες στις τράπεζες και όχι μόνο το ανάποδο (όταν π.χ. σε ένα στεγαστικό δάνειο σου λένε το σπίτι που θα αγοράσω κάνει τόσο οπότε θα πάρω και τόσο δάνειο και στο τόσο συμπεριλαμβάνουν τα συμβολαιογραφικά έξοδα, το καινούριο αυτοκίνητο του γιόκα τους και ένα ταξίδι στη Μαγιόρκα) και μετά δεν μπορούν να πληρώσουν το δάνειο.. οπότε τα γνωστά "αυτό το αδηφάγο τέρας η τράπεζα μου πήρε το σπίτι και πρέπει να την κάψω"

Anyway αυτά με τις τράπεζες γιατί ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #987 στις: 21/06/07, 13:37 »
Tr00per, χτες το μεσημερι υποστηριξες πως το κινημα θα μπορουσε να παει καλα, εαν δεν αναλωνοταν σε μαχες με την αστυνομια και εμπρησμους. Εχω αδικο?

Το βραδυ ομως, υποστηριξες τις θεσεις του cromelch για καταστροφες και "τροπο διαδοσης" των αποψεων σας...

Σημερα λες πως εισαι ο πρωτος που κρινει το κινημα...

Ερωτω...τελικα ξερετε ποιο ειναι το κινημα ή αναλογα με το πως ξυπνατε εχετε και νεο κινημα?
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: 21/06/07, 15:41 »
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν διαβάζει κανείς τα μηνύματά μου... Λοιπόν, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, δε θα λέω τα ίδια συνέχεια. Κρίμα πάντως γιατί αυτή τη φορά νόμιζα ότι είχαμε αρχίσει να συνεννοούμαστε...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #989 στις: 21/06/07, 15:47 »
Βεβαια...αυτο μονο ελειπε..η συννενοηση!  Τα λεγομενα σου ειναι προς κοινη θεα..Μπορεις να τα διαβασεις και εσυ και να δεις τι ελεγες χτες μεσημερι, χτες το βραδυ και σημερα!  :-\
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: 21/06/07, 15:59 »
Βεβαια...αυτο μονο ελειπε..η συννενοηση!  Τα λεγομενα σου ειναι προς κοινη θεα..Μπορεις να τα διαβασεις και εσυ και να δεις τι ελεγες χτες μεσημερι, χτες το βραδυ και σημερα!  :-\

Μωρέ τα διάβασα και 2 και 3 φορές... κάτι το περίεργο δε βρήκα. :-\ Μάλλον έχω πρόβλημα αντίληψης...

Τες πα, ας μη συνεχίσουμε γιατί άκρη δε βγαίνει. Σας έχω αφιερώσει κι ένα τραγουδάκι σε σχετικό thread, ούτως ή άλλος ο Παύλος τα έλεγε καλύτερα από εμένα...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: 21/06/07, 17:14 »
Αν αυτός (στη συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα) δεν σε ενημερώνει σωστά τότε πολύ απλά δεν το αγοράζεις ή το αγοράζεις από αλλού. Σίγουρα όμως δεν του καις το μαγαζί επειδή θύμωσες. Μαμουνιές πάντως κάνουν και οι πελάτες στις τράπεζες και όχι μόνο το ανάποδο (όταν π.χ. σε ένα στεγαστικό δάνειο σου λένε το σπίτι που θα αγοράσω κάνει τόσο οπότε θα πάρω και τόσο δάνειο και στο τόσο συμπεριλαμβάνουν τα συμβολαιογραφικά έξοδα, το καινούριο αυτοκίνητο του γιόκα τους και ένα ταξίδι στη Μαγιόρκα) και μετά δεν μπορούν να πληρώσουν το δάνειο.. οπότε τα γνωστά "αυτό το αδηφάγο τέρας η τράπεζα μου πήρε το σπίτι και πρέπει να την κάψω"

Anyway αυτά με τις τράπεζες γιατί ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα.

Πρέπει να σας εξηγήσω πως δουλεύουν οι τράπεζες διότι είστε μακρυά νυχτωμένοι!

Χρειάζεσαι 30.000 ευρώ και δανείζεσαι βάζοντας υποθήκη το σπίτι σου το οποίο αξίζει 500.000 ευρώ. Σκέφτεσαι:" Δεν μπορεί, και να μην έχω να πληρώσω θα πάρει η τράπεζα τα 30 χιλιάρικα + τόκους και θα μου αφήσει εμένα τα υπόλοιπα 470 χιλιάρικα - τόκους. Όταν όμως έρχεται η ώρα της αποπληρωμής από την μια δεν μπορείς να πουλήσεις το ίδιο σου το σπίτι διότι είναι υποθηκευμένο, από την άλλη η τράπεζα το δημοπρατεί. Τι σημαίνει αυτό? Καλεί όποιους γουστάρει στην δημοπρασία και έτσι ένα σπίτι που άξιζε 500.000 ευρώ αγοράζεται ως δια μαγείας 30.000 + τους τόκους. Οπότε εσύ μένεις με τον παπαγάλο στο χέρι.

Πως γίνεται το σπίτι να αγοράζεται ακριβώς όσο χρωστάς? Είναι ένα καλό ερώτημα. Όσοι πιστεύουν στην αρχή της αβεβαιότητας θα υποστηρίξουν ότι είναι καθαρά τυχαίο. Όσοι όμως ψάξουν λίγο παραπάνω και ελέγξουν νοητικά τον λογαριασμό του διευθυντή της τράπεζας που συνήφθηκε το δάνειο, θα δουν ότι ακριβώς την ημέρα της δημοπρασίας ο λογαριασμός του αυξήθηκε ως δια μαγείας κατά 50.000 ευρώ. Θα μπορούσε να ήταν καθαρά τυχαίο. Θα μπορούσε και να μην ήταν. Ποιός ξέρει άραγε?  ???

Εφόσον όπως επικαλείται ο freemind δεν υπάρχει αλήθεια (απορώ για ποιον λόγο χρησιμοποιούμε αυτήν την λέξη εφόσον δεν υπάρχει) κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Οπότε ας το αφήσουμε στην τύχη, βολεύει περισσότερο, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κι όλας!

Τώρα για τις άλλες νόμιμες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για να αποκομίζουν κέρδη θα έχετε ακούσει τελευταία πάρα πολλά. πχ δομημένα ομόλογα, ανταλαγή χρημάτων, χρηματιστήριο, αλλά εκεί δεν επεκτείνομαι διότι είναι θέμα οικονομολόγων, που κι αυτοί εδώ που τα λέμε έχουν χάσει τον μπούσουλα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Το χρήμα είναι ιδέα. Απορώ πως ο Freemind δεν υποστηρίζει ότι το χρήμα δεν υπάρχει! Αλλά κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, μαθηματικός είναι και δη της παραπαιδείας!

Δεν υποστηρίζω εννοείται το κάψιμο των τραπεζών. Αμαρτωλές είναι και αυτές όπως είμαστε όλοι. "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".

;D
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: 21/06/07, 17:24 »
Βέβαια το τραπεζικό σύστημα είναι καθαρά ιδεατό. Υποκειμενικής αντίληψης.

Συγχωρήστε μου την αφέλεια! Κάθομαι τόση ώρα και γράφω για κάτι το οποίο δεν υπάρχει!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: 22/06/07, 03:36 »
τελευταια απαντηση που δινω αν και με τρωει το θεμα και τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο...
νοημοσυνη ανθρωπου: η τραπεζα ανηκει σε καποιον,γιατι να την καψεις?εκτος του οτι δεν θα ξαναπαραθεσω την αποψη μου για τους εμπρησμους σε τραπεζες...εχω σκαλωσει τοση ωρα με τη λογικη του κυριου εδω...king lui η κατι τετοιο...
ρε μεγαλε μπας και εισαι κανα εγγονι του βαρδινογιαννη να πουμε?σε λιγο θα μας πεις οτι οι τραπεζες κανουν και κοινωνικο εργο και βοηθανε τον καταπιεζομενο λαο...ποσο εχει ξεπεσει ο κοσμος ρε γ**ωτο μου,τι ανιδεοι ανθρωποι κυκλοφορουν,ποσο οπισθοδρομικοι...βρωματε σαπιλα ρε...σαν τους αγανακτησμενους πολιτες ειστε ρε που την πεφτουν με τους μπατσους σε φοιτητες και κακομοιρηδες μεροκαματιαρηδες που διαδηλωνουν...
μηπως εχει ο μπαμπακας σου καμια τραπεζα αγορακι μου εσενα και σου θιξαμε την επιχειρηση???

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #994 στις: 22/06/07, 10:08 »
Cromlech, με τον τρόπο που εκφράζεσαι, κανείς δε θα δει το δίκιο σου. Άσε τους χαρακτηρισμούς και μείνε στα επιχειρήματά σου.
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #995 στις: 22/06/07, 12:56 »
τελευταια απαντηση που δινω αν και με τρωει το θεμα και τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο...
νοημοσυνη ανθρωπου: η τραπεζα ανηκει σε καποιον,γιατι να την καψεις?εκτος του οτι δεν θα ξαναπαραθεσω την αποψη μου για τους εμπρησμους σε τραπεζες...εχω σκαλωσει τοση ωρα με τη λογικη του κυριου εδω...king lui η κατι τετοιο...
ρε μεγαλε μπας και εισαι κανα εγγονι του βαρδινογιαννη να πουμε?σε λιγο θα μας πεις οτι οι τραπεζες κανουν και κοινωνικο εργο και βοηθανε τον καταπιεζομενο λαο...ποσο εχει ξεπεσει ο κοσμος ρε γ**ωτο μου,τι ανιδεοι ανθρωποι κυκλοφορουν,ποσο οπισθοδρομικοι...βρωματε σαπιλα ρε...σαν τους αγανακτησμενους πολιτες ειστε ρε που την πεφτουν με τους μπατσους σε φοιτητες και κακομοιρηδες μεροκαματιαρηδες που διαδηλωνουν...
μηπως εχει ο μπαμπακας σου καμια τραπεζα αγορακι μου εσενα και σου θιξαμε την επιχειρηση???

Αν ήμουν το εγγόνι του βαρδινογιάννη σιγά μην ξόδευα τον χρόνο μου να απαντήσω σε κάποιους σαν εσένα. Εξ'άλλου απότι βλέπω δεν είμαι "άξιος" να συζητήσω μαζί σου αφού τα ξέρεις όλα. Δες και το μήνυμα της pascal λίγο πιο πάνω μπας και πάρεις καμιά ιδέα για το πώς συζητάει ο κόσμος.

Ρε μπας και ο δικός σου ο μπαμπάκας καίει αυτοκίνητα κάθε μέρα και σου θίξαμε τη δικιά σου "επιχείριση"?

Btw, ξέρω και γω να βρίζω αν θέλεις και καλύτερα από σένα, δεν χρειάζεται να ανταγωνιστούμε σ'αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: 22/06/07, 13:03 από King Lui »

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: 22/06/07, 15:36 »
 ε τοτε αγαπητε κατσε μια ζωη προσκυνημενος και σουζα...αλλοι που δεν επελεξαν τη θεση της σιωπης σου και του καναπε σου ειναι στις φυλακες για την δραση τους...δες αγορι μου τις ειδησεις,καταπιε οτι σου πλασαρουν για τους αναρχικους,τους φοιτητες η τους αλητες τους εργατες που φωναζουν για τις εργασιακες σχεσεις και αντε σε καλο σου...
 και απλα ηθελα να το πω:μετα το δευτερο βιντεο που ολοι ειδαμε με τον ψευτομαγκα τον αρχιφυλακα και τον κινεζο παρανομο μεταναστη αντε να δουμε αν θα την γλιτωσει στον κορυδαλλο οταν θα τον πιασουν στη γωνια καμια δεκαρια αλβανοι...περιμενω ανυπομονετικα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #997 στις: 22/06/07, 16:19 »
Λυπαμαι που θα στο πω, αλλα οι αστυνομικοι δεν φυλακιζονται το ιδιο τμημα με τους κοινους κακοποιους...Και εχουν πολυ καλυτερη εξυπηρετηση μεσα στη φυλακη, διοτι μην νομιζεις πως και μεσα σε αυτην οι φυλακες δεν κανουν "παρτυ" με τους φυλακισμενους
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: 22/06/07, 17:01 »
ε τοτε αγαπητε κατσε μια ζωη προσκυνημενος και σουζα...αλλοι που δεν επελεξαν τη θεση της σιωπης σου και του καναπε σου ειναι στις φυλακες για την δραση τους...δες αγορι μου τις ειδησεις,καταπιε οτι σου πλασαρουν για τους αναρχικους,τους φοιτητες η τους αλητες τους εργατες που φωναζουν για τις εργασιακες σχεσεις και αντε σε καλο σου...
Μπορείς να μου πείς τί είναι αυτό που σε καθιστά πεφωτισμένο, συγκριτικά με εμάς? Σε διαβεβαιώνω οτι αυτή η υπεροπτική , και προσβλητική στάση, μόνο επιχείρημα δεν είναι...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: 23/06/07, 15:01 »
Καταρχάς ηρεμίστε και συζητίστε σαν ανθρωποι   :) .

Απλά έχω να κάνω κάποιες παρατηρίσεις σχετικά με τη κουβέντα σας στις τελευταίες απαντήσεις σας (δυστυχώς δεν διάβασα και τις 45 σελίδες)

Το να καις ενα αυτοκίνητο το οποίο απλά βρέθηκε μπροστά σου είναι χουλιγκανισμός δεν έχει τη παραμικρή σχεση με οποιαδήποτε ιδεολογια κτλ .
Η τράπεζα είναι αυτή που διαχειρίζεται και "πουλάει" χρήμα , το οποίο είναι το βασικότερο συστατικό αυτού του συστήματος το οποίο θεωριτικά παλεύουν αναρχικοί/αντιεξουσιαστές/κομμουνιστές/αριστεροί κτλ . Αρα το να βάλεις φωτιά σε μια τράπεζα μπορεί και να έχει και κάποιο θεριτικό υποβαθρο .

Επίσης πιστεύω ότι οι τράπεζες δεν κοροιδεύουν τον κόσμο στο στιλ οτι και καλά λένε "ψέματα" σχετικά με τα επιτόκια κτλ  . Απλά μέσω της διαφίμισης κάνουν πλύση εγκεφάλου στους καταναλωτές και τους οθούν να αγοράζουν δάνεια για πραγματικά  ηλίθιους λόγους όπως για να αγοράσουν δώρα στις γιορτές ή για να πάνε διακοπές .

Οταν κάποιος θέλει θεωριτικά την ανατροπή ενός συστήματος δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι ο ιδιοκτίτης της τράπεζας ή πόσο θα στεναχορηθεί αν καεί ένα από τα πολλα υποκαταστήματα της . Από τη στιγμή που πολεμάς το συγκεκριμένο συστημα πολέμας και τον ιδιοκτητη της τραπεζας . Και στη τελική όταν κάποιος πιστεύει σε μία άλλου είδους οργάνωση που δεν θα στηρίζεται στην ιδιοκτησία και το κέρδος , είναι λογικό να μην σκοτίζεται για ιδιοκτησικά δικαιώματα τους επιχειρηματία , του ιδιοκτήτη της τράπεζας ή οποιουδήποτε άλλου που θεωρεί ότι τον καταπιέζει, τον εκμεταλεύται κτλ .

Τεσπα ως φοιτιτής πλέον (ουάου  ;D) ,που αυτόν τον χρόνο συμετείχα και στις κινητοποιήσεις κτλ και μαλιστα πλήρωσα αυτές τις ιδέες μου (αφού με πιάσανε χωρίς να χω κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα αλλά κατηγορήθηκα για κακουργήματα) επειδή μόνο και μόνο συμετείχα σε μία πορεία ) , πιστεύω ότι αξίζει να δείχνεις την αντίθεση σου ,αλλά πρέπει να ξέρεις γιατί κάνεις ότιδήποτε και επίσης πρέπει να ξέρεις και τις συναίπιες . Απλά διαπίστωσα ότι όλα αυτά που ακούω από τις τηλεοράσεις ειδικά είναι απίστευτα ψέματα , κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο που δυστυχώς κατα μεγάλο βαθμό είναι τηλεοράσόπληκτος , οι πολιτικοί που μας κυβερνούν δεν το χουν σε τίποτα να καταστρέφουν ανθρώπους (όπως με τη κοπέλα που συνέλαβαν που έπαθε κρίση από τη πίεση που της ασκήθηκε) , να τρεχουν όποιον σηκώνει κεφάλι (οι 9 από τους 12 που συνέλαβαν στις 8/3 είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιαζόμαστε 2 φορές το μήνα στο τμήμα όπου είναι η μόνιμη κατοικία μας) και γενικά η κατασταση έχει γίνει πολύ ζόρικη .....