Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 840749 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1550 στις: 26/05/08, 17:25 »
Εγω γιατι νομιζω οτι η πορεια την Τεταρτη δεν ειχε σχεση με τον Μαη του 68? ???..Βγηκε αποφαση απο φοιτητικους συλλογους για τα γνωστα θεματα..

Πότε οι φοιτητικοί σύλλογοι ασχολήθηκαν μόνο με φοιτητικά ζητήματα για να το κάνουν τώρα?
Εγω λεω γιατι εγινε..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1551 στις: 26/05/08, 17:27 »
Εγω λεω γιατι εγινε..
Και που ήταν φοιτητές, λίγο Πρωτομαγιά κλπ, θα είχε μέσα στο πρόγραμμα...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1552 στις: 26/05/08, 18:59 »
Πολύ ωραία κι εγώ τα ίδια ήξερα. Ωραία λοιπόν, την Πρωτομαγιά είχε πορεία στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος έτσι; Και έχω την εντύπωση δεν ήταν μόνο μία. Και καλά κάνανε γιατί η Πρωτομαγιά είναι απεργεία και έτσι πρέπει να εορτάζεται κάθε χρόνο. Την Τετάρτη τώρα, η πορεία τι σκοπό είχε;; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω!! Γιορτάζαμε 40 χρόνια και 20 ημέρες από την Πρωτομαγιά του 68;;
Tητ τεταρτη εγινε για την εκπαιδευτικη αναδιαρθρωση. Εσυ ομως δεν μιλησες για την τεταρτη απο οτι καταλαβα πουθενα.

Εγω λεω γιατι εγινε..
Εγω λεω γιατι εγινε..
Δεν ειχε.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1553 στις: 27/05/08, 01:48 »
Όχι αγαπητέ μου, για την Τετάρτη μιλάω. Την Τετάρτη 21 Μαΐου είχε πορεία στο κέντρο. Δλδ εγώ είδα 200 άτομα από το Πανεπιστήμιο να ξεκινούν. Σε αυτό το γεγονός αναφέρομαι από το πρώτο πρώτο post.
Recordings!! Make your demo..

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1554 στις: 27/05/08, 17:43 »
Όχι αγαπητέ μου, για την Τετάρτη μιλάω. Την Τετάρτη 21 Μαΐου είχε πορεία στο κέντρο. Δλδ εγώ είδα 200 άτομα από το Πανεπιστήμιο να ξεκινούν. Σε αυτό το γεγονός αναφέρομαι από το πρώτο πρώτο post.
Ε αυτη η πορεια ξαναλεω δεν ειχε σχεση με το ΜΑΗ του 68..Ηταν αποφαση καποιων φοιτηικων συλλογων που βγηκε απο συνελευσεις για θεματα που δεν ξανα αναλυω μιας και τα ξερουμε..Πως ξεκινησε το οτι ειχε σχεση με το Μαη? ::)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1555 στις: 27/05/08, 23:16 »
Εγώ το ξεκίνησα φίλε γιατί στην πορεία εείνη την Τετάρτη είχε και πανώ για τον Μάη του '68.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1556 στις: 29/05/08, 00:52 »
Εγώ το ξεκίνησα φίλε γιατί στην πορεία εείνη την Τετάρτη είχε και πανώ για τον Μάη του '68.
Mαλλον κανεις καποιο λαθος τοτε γιατι  απο οσο θυμαμαι δεν ειχε τετοιο πανω. Και αν ειχε που ξαναλεω αμφιβαλλω πιθανοτατα να γινοταν απλα καποια ιστορικη αναφορα/συγκριση. Να ψαξω φωτογραφιες ομως να δω.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1557 στις: 29/05/08, 03:02 »
Συγχαρητηρια! ( παει γενικα και ειναι ασχετο με το παλιο θεμα που ηδη συζητατε, οποτε μην το παρετε προσωπικα )
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=904439&lngDtrID=244

Τετοιοι ειμαστε, τετοια παιδεια μας αξιζει!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1558 στις: 30/05/08, 16:04 »
Στη θεσσαλονίκη σήμερα τι έγινε?

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1559 στις: 30/05/08, 18:31 »
Tι έγινε; ???

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1560 στις: 30/05/08, 19:05 »
Κατι κουκουλοφοροι την επεσαν σε 2 φρουρους του ΑΠΘ...

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1561 στις: 30/05/08, 19:08 »
Μόλις τώρα το άκουσα στις ειδήσεις, δεν ξέρω λεπτομέριες!

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1562 στις: 30/05/08, 21:06 »
Κατι κουκουλοφοροι την επεσαν σε 2 φρουρους του ΑΠΘ...
Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω,καμια σχεση δεν ειχε η συγκεκριμενη επιθεση με οσα εχουν προηγηθει τις προηγουμενες μερες(ξυλο στο πα.πει και στο απθ).μαλλον για "τσοντα" απο τριτους προκειται για ευνοητους προβοκατορικους λογους.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1563 στις: 30/05/08, 21:38 »
Ο,τι εγινε στο ΑΠΘ και στο ΠΑ.ΠΕΙ εγινε για παρα πολυ συγκεκριμενους λογους. Αυτο που εγινε σημερα το πρωι περισσοτερο για προβοκατσια μου κανει μιας και δεν εχει καμια λογικη.

Αποσυνδεδεμένος Σοφία

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1564 στις: 31/05/08, 02:54 »
Ελεος πια με τον πρυτανη.
     Ο πρυτανης δεν χτυπηθηκε.Το ιατρικο ανακοινωθεν μιλαει οτι προσωρινα εχασε τις αισθησεις του λογω ζεστης και ψυχολογικης πιεσης,δεν αναφερεται πουθενα οτι και καλα υπηρξε χειροδικεια. (αλλοι παλι αμφισβητουν και το οτι λιποθυμησε γιατι ειχε μια χαρα σφυγμους και δεν υπαρχει ενδειξη απωλειας αισθησεων).
     Αρκετα με τους θεατρινισμους.
     Ηταν ατυχημα,και κανεις δεν ειχε προθεση για κατι τετοιο.Δεν υπαρχει αναληψη ευθυνης απο παραταξη,γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους ευθυνη υπαρχει.Για τη ζεστη και την πιεση?Ολοι ζεσταινομασταν και πιεζομασταν.Αυτο που υπαρχει ειναι αποφαση συλλογου αρχιτεκτονικης,νομικης και εικαστικων του ΑΠΘ να εμποδισει την ψηφισει πτυχων του νομου πλαισιο..

Απλα συμφερει πολυ καλα την κυβερνηση να καπηλευεται αυτη τη στιγμη την υγεια του πρυτανη και να απομονωνει χωρους ..Μιλαει για 20 ατομα,ενω στη συγκλητο ημασταν 250. Λεει και παλι για εξωκοινοβουλευτικα στοιχεια(υπονοωντας ΕΑΑΚ,μ-λ χωρο,σσπ) ,για μειοψηφιιες που φερονται τραμπουκικα στα πανεπιστημια και αγνοει συλλογους που εχουν παρει αποφασεις και για να εμποδισουν την πρυτανεια να ψηφισει πτυχες νομου πλαισιο(4ετη και βιβλιοκρτα)και για τα ΤΕΙ.
     Η κυβερνηση και περυσι μιλουσε για μειοψηφιες ,με πορειες των 50000 ατομων και με 400+ σχολες κλειστες..Αγνοει το φοιτητικο κινημα,αδιαφορει για τα 2 χρονια που λεγαμε οχι στα ιδωτικα και στο νομο πλαισιο και ερχεται με τροπο εκβιαστικο να τα περασει τωρα που δεν υπαρχει αναλογη αντιδραση.
     Ο νομος πλαισιο που ψηφιστηκε περυσι(και ας θυμηθουμε τι ειχε γινει 8/3 σε εκεινη την πορεια) εδω και ενα χρονο ειναι ανενεργος και δεν μπορει να εφαρμοστει τοσο απο αντιδρασεις φοιτητων οσο και απο το συνδικαλιστικο οργανο των καθηγητων.Αυτο συνιστα μεγαλη ηττα για την κυβερνηση ,γι αυτο και ως πρωτη,κεντρικη εφαρμογη του μετα απο 1 χρονο επιλεγει τις εκλογες,που ειναι και η πιο ανωδυνη πτυχη,πτυχη που σιγουρα δεν μπορει να συσπειρωσει κοσμο εναντια στο νομο και τελικα στην ανατροπη του.
     Παραλληλα επιλεγει να ξανανοιξει το θεμα παιδεια σε αυτη τη φαση,παραπλανωντας την κοινη γνωμη απο ζητηματα ακριβειασ κλπ κλπ  και σε μια περιοδο που αρκετοι αρχιζουμε εξεταστικη,αρα ειναι δυσκολο να αντιδρασουμε μαζικα και δυναμικα!

Αρκετα! καθομαστε και ασχολουμαστε με την υγεια του πρυτανη και
     παραβλεπουμε το γεγονος οτι φοιτητες πηγαν στο νοσοκομειο απο μελη της ΔΑΠ,της ΟΝΝΕΔ,μπραβους και νονους της παραλιακης που ειχαν επιστρατευτει στο ΠΑΠΕΙ και χτυπουσαν με paralyser,σπρει ,λοστους ,καδρονια με καρφια κλπ κλπ φοιτητες.
     Παραβλεπουμε  το γεγονος οτι η κυβερνηση στελνει την αστυνομια να διαφυλαξει διαδικασια του πανεπιστημιου(διαδιακσια που αποτελει και την πρωτη εφαρμογη του νομου) και εμποδιζει φοιτητες να μπουν στο πανεπιστημιο. Ναι , η καταπατηση του ασυλου ειναι ολοφανερη
     Παραβλεπουμε το γεγονος οτι οι ΔΑΠιτες στα ΤΕΙ θεσσαλονικης ορμουσαν με καδρονια με καρφια και πυροσβεστηρες πανω σε αδεια λεωφορεια, τα οποια μετεφεραν φοιτητες τους οποιους και ειχαν ηδη αφησει πιο πριν για να προστατευτουν.
     Παραβλεπουμε το γεγονος οτι με τη βοηθεια και την απειλη των μπατσων αλλα και τους τραμπουκισμους της ΔΑΠ η κυβερνηση επιλεγει να περασει το νομο πλαισιο,διοτι αυτος ο νομοζς μονο ετσι θα μπορουσε να περασει

Αυτα...νομιζω οτι εχει πεσει πολυ αντιπληροφορηση και πως ειπα δεν ειναι καθολου τυχαιο,θελει να απομονωσει χωρους,να σταματησει καθε υπονοια κινηματος οπως το γνωρισαμε περυσι και προπερσυ
« Τελευταία τροποποίηση: 31/05/08, 02:57 από Σοφία »
..αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι θα διοργάνωναν πού και πού μεγάλες γιορτές στο νερό γιατί τα χαρούμενα ψαράκια έχουν καλύτερη γεύση απο τα μελαγχολικά..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1565 στις: 31/05/08, 04:38 »

Δυστηχώς, μειοψηφίες με φασίζουσα νοοτροπία που δρουν τελευταία στα ελληνικά παν/μια, ρίχνουν το ελληνικό δημόσιο παν/μιο ακόμα πιο χαμηλά.
Το άσυλο είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον, και η τραγική ειρωνία είναι πως αυτοί που κραυγάζουν ότι το υποστηρίζουν, πρώτοι από όλους το οδηγούν προς κατάργηση.

Αυτες οι μειοψηφιες με φασιζουσα νοοτροπια ειναι που παλευουν για 2-3 βασικα πραγματα τα οποια ομως κανενας δεν τα κοιταει γαιτι δεν του τα προσφερουν τα ΜΜΕ στο πιατο αλλα χρειαζεται να τα ψαξει κανεις λιγο παραπανω (βλ. κυβερνητικες μεταρυθμισεις στην παιδεια). Οι φοιτητες προφανως δεν ρωτηθηκαν ποτε για τις σχολες τους, για τα προβληματα που εχουν στις σχολες τους, για το αν θελουν να γινονται πρυτανικες εκλογες, αν θελουν ο πρυτανης να παρει κι αλλες εξουσιας, αν οι πρυτανικες εκλογες οπου κατεβαινει ΕΝΑΣ και μονο συνδιασμος ειναι δημοκρατικες, αν ο νομος πλαισιο μπορει να βοηθησει κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #1566 στις: 31/05/08, 13:26 »
Το ιατρικο ανακοινωθεν μιλαει οτι προσωρινα εχασε τις αισθησεις του λογω ζεστης και ψυχολογικης πιεσης

Αυτά είναι όλα ψέματα δηλαδη?
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=70012344 (Ελευθεροτυπία)
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/30/1519081.htm (Ναυτεμπορική)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11411&subid=2&tag=8470&pubid=756789 (Έθνος)

Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε αφού δεν ήμουν προφανώς μπροστά, αλλά αυτά που παραθέτεις δεν λένε πουθενά ότι δέχθηκε επίθεση... Το χτύπημα στον αυχένα μπορεί κάλλιστα να προκλήθηκε από την πτώση του όταν έχασε τις αισθήσεις του.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1567 στις: 31/05/08, 13:35 »
Το ιατρικο ανακοινωθεν μιλαει οτι προσωρινα εχασε τις αισθησεις του λογω ζεστης και ψυχολογικης πιεσης

Αυτά είναι όλα ψέματα δηλαδη?
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=70012344 (Ελευθεροτυπία)
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/30/1519081.htm (Ναυτεμπορική)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11411&subid=2&tag=8470&pubid=756789 (Έθνος)

Δε ξέρω, απλά ρωτάω να μας πεις.

Επίσης, μπορείς να μας δώσεις ένα λινκ με κάποιο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που να υποστηρίζει ότι ήταν μια απλή λιποθυμία από τη ζέστη και τίποτε άλλο?
Όχι τίποτε άλλο, άνθρωποι είμαστε, αν κάνουμε λάθος να αναθεωρήσουμε.

ΥΓ: Ήσουν παρούσα στο περιστατικό?

Συγγνωμη κιολας αλλα τα λινκ των εφημεριδων που δινεις αποδεικνυουν κατι;Αμα ηταν να μαθαινουμε την αληθεια απο τα καναλια και τις εφημεριδες θα ειμασταν ευτυχισμενοι.Οτι τον συμφερει πολιτικα γραφει ο καθενας.

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #1568 στις: 31/05/08, 13:56 »
Και μη μου πείτε ότι το ακόλουθο απόσπασμα από το in.gr δεν είναι τουλάχιστον περίεργο:

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ η κάκωση στον αυχένα ενδέχεται να προκλήθηκε από χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο, κάτι όμως που δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί, καθώς ο ασθενής δεν θέλησε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1569 στις: 31/05/08, 14:07 »
Ήταν γνωστοί μου μπροστά και μου είπανε ότι κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος του, αλλά κανείς δεν τον χτύπησε. Δέχτηκε κάτι ελαφριά σπρωξίματα, αλλά η πτώση του οφείλονταν σε απώλεια των αισθήσεών του κι όχι σε κάποιο χτύπημα. Το χτύπημα στον αυχένα κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν προκλήθηκε απ' την πτώση του.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1570 στις: 31/05/08, 15:08 »
Nαι, έπρεπε να διακόψουν τη διαδικασία, αλλά πίνοντας ενα τσάι μαζί με τον πρύτανη και εκθέτοντας τα αιτήματά τους φωτοτυπημένα σε βελουτέ χαρτί. :P Άμα εσύ θεωρείς ότι μπορούσε να διακοπεί έτσι η διαδικασία τί να πω?

Δεν έπεσε ξύλο. Αυτή είναι η ουσία. Κι ούτε υπήρχε η πρόθεση να τον ρίξουν κάτω. Από λιποθυμία έπεσε. Αν υπάρχει κάποιος που γεμίζει τα πανεπιστήμια με μπράβους, μαχαίρια, λοστούς, καρφιά και ΜΑΤατζήδες όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Αλλά αυτοί δεν είναι ταραξίες γιατί είνα τρέντυ, καλογυαλισμένοι και κάνουν πάρτυ στα πιο in club. Δεν είναι συμβατή η εικόνα τους με την εικόνα κοινού ταραξία. Ό,τι επεισόδιο έχει γίνει μέχρι τώρα αυτοί το προκάλεσαν με τους προαναφερθέντες τρόπους. Τέρμα. Τα σπρωξίματα στον πρύτανη ήτανε της πλάκας και νομικά ούτε καν χειροδικία δεν μπορούν να θεωρηθούν.

EDIT: Δεν παίζουμε με τις λέξεις. Υπάρχει θεμελιώδης διαφορά μεταξύ του ''δείρανε τον Πρύτανη'' και του ''τα ελαφρια σπρωξίματα δεν ήτανε η αιτία του ατυχήματος, αλλά η λιποθυμία του''. Τί είναι αδικαιολόγητο? Ότι πήγανε να διακόψουν τη διαδικασία? Αυτά που πάνε να περάσουν ως εσωτερικό κανονισμό στα πανεπιστήμια δεν είναι αδικαιολόγητα? Κι άμα είναι να παίξουμε με τις λέξεις θα μπορούσαμε  το ''τραμποκισμός'' να το κάνουμε ''αγωνιστικός ζήλος''. Αλλά όχι, όλοι τραμπούκοι είναι. Έπρεπε να πέσουνε στα πόδια του και να τον παρακαλέσουν να διακόψει τη διαδικασία. Λες και θα το έκανε! Λες και θα έκανε οτιδήποτε για να μην εφαρμοσθεί ο εστερικός κανονισμός!
« Τελευταία τροποποίηση: 31/05/08, 15:14 από Joevaicci »
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1571 στις: 31/05/08, 15:23 »
Παράθεση
Αν υπάρχει κάποιος που γεμίζει τα πανεπιστήμια με μπράβους, μαχαίρια, λοστούς, καρφιά και ΜΑΤατζήδες όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

Παράθεση
Ό,τι επεισόδιο έχει γίνει μέχρι τώρα αυτοί το προκάλεσαν με τους προαναφερθέντες τρόπους.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1572 στις: 31/05/08, 15:29 »
Ποιός είναι Joevaicci?

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1573 στις: 31/05/08, 15:44 »
Ποιός είναι Joevaicci?
Να απαντησω εγω κυριε?????? ::) :P
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1574 στις: 31/05/08, 15:45 »
Τα επεισόδια στο πα.πει και στα ΤΕΙ Θεσ/νίκης που ήταν σοβαρά προκλήθηκαν από μπράβους οπλισμένους με ξύλα με καρφιά, με tasers, με μαχαίρια κα λοστούς που τους είχε καλέσει η ΔΑΠ. Υπάρχουν και φωτογραφίες και πλάνα από κάμερες που δείχνουν δαπίτες και μπράβους να είναι όλοι μαζί και να συζητάνε. Επίσης στα ΤΕΙ είχανε καλέσει και ΜΑΤατζήδες χωρίς να έχουν γίνει καν επεισόδια, κατι που πυροδότησε το κλίμα και οδήγησε σε συγκρούσεις με τα ΜΑΤ κι όχι με καθηγητές ή με τον Πρύτανη ή με άσχετους φοιτητές.