Εδώ ο κόσμος καίγεται....και.....ο ένας κοιτάει την ορθογραφία, ο άλλος κοιτάει τις εκφράσεις, ο άλλος κοιτάει να δείξει τι ξέρει από τις πορείες (άσχετο αν έχει πάει σε 5 ή 105 πορείες, τα ξέρει όμως όλα!!!), οι περισσότεροι λένε την άποψή τους σαν βαρύγδουπη δήλωση χωρίς όμως να επιχειρηματολογήσουν....και πάει λέγοντας.....και κάθε 5 λεπτά βγαίνει και ένα post ακόμα....
Όποιος θέλει απαντάει στα παρακάτω...με όποιο τρόπο θέλει....
1. Σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 αν θυμάμαι καλά, γύρω στους 60 μαθητές ηλικίας από 12 μέχρι 15-16 μάξιμουμ (απ' όσο μπόρεσα να κρίνω) ανέβαιναν την οδό Φραγκιαδών στον Πειραιά....φώναζαν "Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι" και κατευθύνονταν προς το Α.Τ. που βρίσκεται στην οδό Αφεντούλη. Εκεί, από ότι έμαθα, αφού ανάγκασαν τους αστυνομικούς να κλειδωθούν μέσα στο Α.Τ (μάλλον με την βοήθεια κι ενός Γυμνασίου-Λυκείου που βρίσκεται επί της οδού Αφεντούλη) κατέστρεψαν πολλά και διάφορα...περνώντας μετά από περίπου 3 ώρες από εκεί είδα περιπολικά κατεστραμμένα. Η ερώτηση είναι η εξής...και συγγνώμη για την έκφραση αλλά έτσι μου βγαίνει.....
ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π****Ο ΕΜΑΘΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΤΟ "ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ";;;;; ΠΟΙΟΣ Μ*****Σ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ Α.Τ.;;;;;; (Ξαναζητάω συγγνώμη για τις εκφράσεις μου...δεν απευθύνονται σε
ΚΑΝΕΝΑ μέλος)
2. Όλοι όσοι υποστηρίζετε το σπάσιμο...με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο (είτε δλδ ενεργητικά είτε παθητικά) έχετε σκεφτεί ότι
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ θα τα πληρώσουμε τα σπασμένα....κυριολεκτικά και μεταφορικά;;;; Και όσοι από εσάς δεν δουλεύετε ακόμα για να πληρώνετε φόρους όπως οι υπόλοιποι (και εννοώ ότι δεν δουλεύετε λόγω ηλικίας...όχι λόγω τεμπελιάς...δεν εννοών
ΚΑΝΕΝΑ μέλος του forum τεμπέλη ή αργόσχολο ή....) δεν σκέφτεστε ότι οι γονείς σας θα πληρώσουν τα σπασμένα;;; Οι γονείς που μαζί με εμένα και τους υπόλοιπους μισθωτούς συνεισφέρουν το
68% των εισοδημάτων αυτής της χώρας;;;
3. Τελευταία ερώτηση....δηλαδή οι μόνες λύσεις που σκέφτεστε είναι ή ο "προβατισμός" (το ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοια λέξη...αλλά έχω δημιουργικό οίστρο τώρα) ή η βία και οι καταστροφές;;;;
Είχα υπ' όψιν μου να κάποιες προσωπικές ερωτήσεις σε κάποια μέλη...αλλά ας λύσουμε πρώτα το γενικό θέμα......

Υ.Γ.: Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα πάει φυλακή ο Ειδικός Φρουρός....κι εγώ σίγουρος ήμουν, αλλά έμαθα μία ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από 23 χρόνια...όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε στο
ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ έναν διαδηλωτή...και αθωώθηκε....γιατί ο δικηγόρος του (Α. Λυκουρέζος) προφασίστηκε ότι έγινε εν βρασμώ ψυχής....
Υ.Γ.2: ΟΙ αντιεξουσιαστές συνεδριάζουν/συνεδρίαζαν μέσα στην Νομική; Δλδ, υπάρχει φοιτητική παράταξη; Ειλικρινής ερώτηση....δεν υπήρξα φοιτητής και δεν γνωρίζω....