Αντε παλι...
1) δεν ειπα πως εγιναν την ιδια μερα
2) Στο Περαμα υπηρξαν πλακατ του ΠΑΜΕ οπως και στη πορεια προς το υπουργειο Ναυτιλιας. Προσωπικα δε νομιζω να ειμαι εντεταλμενος να αναγνωριζω εαν τα πανο τα κρατουσαν μελη του ΠΑΜΕ ή απλως υπηρχαν απο ορισμενους που υποστηριζαν τις θεσεις του ΠΑΜΕ και βρεθηκαν εκει με δικη τους επιλογη
3) Η πορεια στο Υπουργειο στην Αθηνα ηταν απο μελη του ΠΑΜΕ, στην οποια συμμετειχαν και εργατες της ζωνης Περαματος!
Ξαναρωτω ομως..Εφοσον οι αριστεριστες απασχολουνται με το κοινωνικο καλο ( αρα και με τους εργατες ), γιατι δεν κατεβηκαν τοοοοσοι πολλοι οσο με το θανατο του ΑΛεξη; Και η απαντηση δοθηκε πιο πανω:
free
1)σχετικα με τις πορειες στο περαμα ,οπως σου απαντησε και ο kiratzos,ηταν απολυτως λογικο να υπηρχε μικροτερη αντιδραση καθως το ζητημα της δολοφονιας ενος μαθητη κανει,οπως και να το κανουμε μεγαλυτερο μπιζ στην νεολαια ακομα και αν τα δυο περιστατικα ειναι εξισου μειζονος σημασιας.
Αυτη η απαντηση μου αρκει...Προφανως ο εργατοκοσμος της Ελλαδος δεν μπορει να περιμενει απο κανεναν να τραβηξει το Σταυρο που τραβαει ο ιδιος

Εγινα κατανοητος, τελος συζητησης. Μπορειτε να μου καταλογισετε ο,τι θελετε ( ευγενικα ελπιζω, γιατι εγω ποτε δεν σας ειπα "σας εχω γραμμενους"

), ομως τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους
Πως περασες χθες;
George, νομιζ πως παντα θα βρισκουν παραθυρα και θα λενε "Α, δεν εκανα βαρδια τοτε"

Μη το ψαχνεις. Ο σκοπος της αστυνομιας εκεινη τη στιγμη ηταν να "σπασει" το τσαμπουκα των διαδηλωτων. Γι'αυτο κινηθηκαν με αυτες τις τρομοκρατικες τακτικες.