1) Η αναφορα μου στο ατυχημα που εγινε περσι στο Περαμα ηταν καθαρα για να δειξω πως μερικες φορες αυτοι που αυτο-οριζονται ως αριστεροι ή ως φιλελευθεροι, ξεχνανε πως καθημερινα γινονται εργατικα ατυχηματα που αλλοτε κοστιζουν τη ζωη των ανθρωπων κι αλλοτε οδηγουν σε μονιμο ή μακροχρονιο τραυματισμο τους. Το θεμα του Περαματος ομως εγινε γνωστο γιατι ηταν ενα συμβαν που εδειξε την αδρανεια των ελεγχων και το γενικοτερο προβλημα της εκαστοτε κυβερνησης να ελεγξει την ασφαλεια και την αξιοπρεπη εργασια των εργατων.
Παρολο που πεθαναν 9 ανθρωποι, η ισχυς των 2 πορειων ( και της μιας επιτοπιας διαμαρτυριας ) ηταν το 1/100 απο αυτη που ειδαμε στα πανεκπαιδευτικα συναλλητηρια!
Και η απορια που εξεφρασα ηταν "Μηπως τελικα χασαμε την εννοια του κοινωνικου αγωνα και γινομαστε φερεφωνα αλλων, πιο προσωπικων συμφεροντων;"
Οριστε η απαντηση σου για το λογο που εθεσα το θεμα, οπως επισης και για το πως εξελιχθηκε!
Αντιθετως δε βλεπω απο εσενα να μου απαντας ή να ζητας συγνωμη για τις ψευδεις κατηγοριες σου περι δικης μου προπαγανδας, ενω ξεκαθαρα εχω κατηγορησει και την αστυνομια, και την αρχουσα ταξη και τους αντι-εξουσιαστες! Ποσο μαλλον που ημουν απο τους πρωτους που ειπα πως ο Επαναστατικος Αγωνας δεν αποτελειται απο αναρχικους, αριστερους και αντιεξουσιαστες
2) Μπορεις να αναρωτιεσαι ο,τι θελεις! Ζηταω επιπλεον αποδειξεις εκει που θεωρω πως πρεπει να ειμαστε σαφεις! Σε ενα βιντεο που βλεπω μονο ανθρωπους με λοστους και ακουω χιλιες μυριες κατηγοριες περι σπασιματος, ενω στο βιντεο δε το βλεπουμε, θα ζητησω επιπλεον αποδειξεις! Γιατι το "ΕΑΝ" εχει μεγαλη αποσταση απο το "ΕΓΙΝΕ".
Εαν εσυ βρηκες το βιντεο που να δειχνει αστυνομικους να τα σπανε, μετα χαρας βγαλε το! Απο τοτε το αναζητουσα και ειχα πει πως εαν το δω θα πειστω!
Περιμενω link δηλαδη; Αυτο ειναι καλο!
3) Κι επειδη πισω απο μια οθονη το παιξατε ολοι επαναστατες ( εγω εξαρχης ειχα δηλωσει πως δεν παω σε πορειες με εξαιρεση 2 στο παρελθον, οποτε δεν το παιζω επαναστατης κι ουτε δηλωνω πομπωδη πραγματα και χρησιμοποιω εκφρασεις οπως "μπατσος" "γουρουνι" κλπ ) πρεπει να αναζηταω αποδειξεις, γιατι εαν υπαρχουν 2-3 που πανε οντως σε πορειες καλως...
Σπιλωνονται ομως απο αυτους που λενε λενε λενε και δεν εχουν πατησει ουτε μια φορα το ποδι τους σε πορεια!Και κατα παραξενο τροπο μονο οταν τσιγκλιζονται παθαινουν το κλασσικο μυγιασμα κι απανταντε! Βρε τι σου ειανι ο ανθρωπος!
Οποιος επιλεγει την πορεια, δε θα ντρεπεται να το πει...

Ελευθερο forum ειμαστε και δε νομιζω να υπαρχουν τσιρακια του υπουργειου δημοσιας ταξης εδω μεσα!