Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 817778 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2625 στις: 10/01/09, 17:34 »
Καλα οποιος ειπε οτι ο Αλεξης ηταν ησυχο παιδι απλα δνε ειχε ιδεα παντως... ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2626 στις: 10/01/09, 17:36 »
Αδιαφορώ για το πόσο "καλό" (με τι κριτήρια; ) παιδί ήταν ο Αλέξης και είναι τελείως άσχετο με αυτά που λέμε. Πάλι συγκρίνεις τα δύο περιστατικά. Το θέμα είναι ότι πλέον τα περιστατικά αδικαιολόγητης βίας από μπάτσους είναι τόσο συχνό φαινόμενο, ώστε να μην υπάρχει περιθώριο για αυταπάτες ότι αυτοί που κάνουν κατάχρηση εξουσίας είναι η εξαίρεση.

Το βίντεο το πόσταρα εγώ στην προηγούμενη σελίδα. Ψάχνε λίγο, θα εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να μάθεις.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2627 στις: 10/01/09, 17:44 »
Μαλιστα μαλιστα... Απο γραψιμο αλλο τιποτα πια!  ;D

Ποιο βιντεο να σχολιασω; Και γιατι παντα οι αλλοι να ειναι αισχροι κι οχι εσεις; Ρωτω.
Xμμ τελικα νομιζω σου απαντησε..αλλα εσυ γυρνας αλλου οταν γινεται..
Εχει πολυ πλακα να παρακολουθεις τετοιες συζητησεις.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2628 στις: 10/01/09, 17:45 »
Το γυρναω αλλου γιατι οποτε αρχιζει αυτο το περι προσωπικων δεδομενων, δεν εχω κανενα λογο να επιμενω ;)

Δωστε μου ρε παιδια το βιντεο! :D Δεν το εχω δει!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: 10/01/09, 17:51 από morpheas »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2630 στις: 10/01/09, 17:53 »
Δωστε μου ρε παιδια το βιντεο! :D Δεν το εχω δει!

Το βίντεο το πόσταρα εγώ στην προηγούμενη σελίδα. Ψάχνε λίγο, θα εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να μάθεις.

Το πόσο προσεκτικά διαβάζεις τα μηνύματα των συνομιλητών σου πρέπει να μας λέει πολλά για το κατά πόσο πρέπει να σε παίρνουμε στα σοβαρά... Αν δεν μπορείς να πας μία σελίδα πίσω και να δεις πού υπάρχει link στα ποστ μου... ασ' το καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2631 στις: 10/01/09, 17:56 »
Παιδια, πριν λιγο ειδα το βιντεο ( που πηγε το παλιο καλο youtube ;D ), οποτε μη βαρατε! Εξαλλου με καλυπτει αυτο που ειπα γενικα για τα γεγονοτα! Η αστυνομια πηρε εντολη να το παιξει γαλλικα ΜΑΤ και τελικα ολα εγιναν....μη πω πως!

Μπραβο Tr00per, με ταπωσες..Να κανεις ενα γυρο μπυρας σε ολους για να το γιορτασεις  ::) Υποψιν, εαν εσυ κοιτας μια φορα το forum, εγω το κοιταω 40 γιατι κανω και moderating εδω. Οποτε slow the horses λιγακι γιατι η πολλη επανασταση κανει κακο στα νευρα!  >:D
« Τελευταία τροποποίηση: 10/01/09, 17:58 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος jimmy 1916

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2632 στις: 10/01/09, 17:57 »
Σχετικά με το βίντεο... ΟΚ ρε παιδιά, τι περιμένετε με τόση αγωνία, να βγει κάποιος και να πει "και λίγα της έκαναν της γιαγιάς"? Αν κάποιος δεν είναι αντιεξουσιαστής ή διαφωνεί με τις βίαιες πορείες και τις τρομοκρατικές ενέγειες αυτόματα υποστηρίζει τέτοιες τακτικές των μπάτσων? Μη βάζετε τους συνομιλητές σας σ'αυτή την παγίδα. Το θέμα μας είναι για ποιό λόγο συμπεριφέρονται έτσι....θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2633 στις: 10/01/09, 18:03 »
Γιατι συμπεριφερονται ετσι? Μα γιαιτ ειναι εξουσια φυσικα. Σε οποιονδηποτε δωσεις τετοια εξουσια και τετοια ελευθερια καταχρησης θα συμπεριφερθει ετσι. Βγαλανε και τα νευρα τους απο τον πυοροβολισμο του μπατσου και ησυχασαν. Αλλα ο βασικος λογος ειναι οτι νιωθουν εξουσια και οτι βρισκονται στο απυροβλητο. ΚΑι μη μου πειτε οτι δνε βρισκονται γιατι τους βριζει ολη η κοινωνια. Γιατι θα βαλονταν ουσιαστικα μονο αν υπηρχαν κυρωσεις για τετοιες αισχρες συμπεριφορες. Οσο δεν υπαρχουν κυρωσεις οι ΜΑΤατζηδες θα βρισκονται στο απυροβλητο.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2634 στις: 10/01/09, 18:13 »
Παιδια, πριν λιγο ειδα το βιντεο ( που πηγε το παλιο καλο youtube ;D ), οποτε μη βαρατε! Εξαλλου με καλυπτει αυτο που ειπα γενικα για τα γεγονοτα! Η αστυνομια πηρε εντολη να το παιξει γαλλικα ΜΑΤ και τελικα ολα εγιναν....μη πω πως!

Μπραβο Tr00per, με ταπωσες..Να κανεις ενα γυρο μπυρας σε ολους για να το γιορτασεις  ::) Υποψιν, εαν εσυ κοιτας μια φορα το forum, εγω το κοιταω 40 γιατι κανω και moderating εδω. Οποτε slow the horses λιγακι γιατι η πολλη επανασταση κανει κακο στα νευρα!  >:D

Ναι αλλά εφόσον συμμετέχεις ενεργά σε μία συζήτηση οφείλεις να προσέχεις τι λένε οι συνομιλητές σου ώστε να μην προκαλείς εκνευρισμό... Τέλος πάντων.

Άρη έχεις δίκιο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν νομίζω ότι όσοι επιλέγουν να υπηρετήσουν στα ΜΑΤ είναι αρχικά αγγελούδια και μετατρέπονται σε φασίστες... Πλέον τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα ώστε αν κάποιος το επιλέξει ξέρει τι τον περιμένει.

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2635 στις: 10/01/09, 18:13 »
Σαφώς θέλει παιδεία για να διαχειριστείς σωστά την εξουσία που σου παρέχεται, όμως όσο υπάρχουν βεντέτες αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Έτυχε το βράδυ της επίθεσης κατά του νεαρού αστυνομικού να ήταν ένας φίλος στο εξάρχεια (πραγματικά ίσως το πιο ησυχο παιδί που ξέρω), τον οποίο μπαγλαρώσανε στη ΓΑΔΑ μέχρι τις 10 το πρωι. Εκτός απ'το ξύλο που έφαγε, μου πε ότι τους έλεγαν πράγματα τύπου "θα πληρώσετε γι αυτό που κάνατε στο παιδί" και άλλα τέτοια άκυρα. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Επίσης μην ξεχνάτε ότι ένας απλός αστυνομικός, όπως κι ένας στρατιώτης εκτελούν εντολές. Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα βρίσκονται πολύ πιο πάνω.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2636 στις: 10/01/09, 18:25 »
και αντιστοιχα αναρωτιεσαι γιατι γινεσαι αστυνομικος ή στρατιωτης αφου πρεπει να εκτελεις τετοιες εντολες..

free δεν σου ειπα να απαντησεις επι των προσωπικων που ειπε αφου και μενα δεν μ ενδιαφερουν καθολου αν τον μπαγλαρωσαν η οχι.Απλα ηρθες ειπες οτι δεν εγινανπορειες και μας την ειπες.Μετα σου απεδειξε οτι εγιναν και δεν ειπες τιποτα..Αυτο απλα. Εντ οφ τοπικ.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2637 στις: 10/01/09, 18:30 »
Ωχου ρε παιδια!
Ειπα πως οι πορειες που εγιναν ( και μαλιστα ανεφερα και τις 3 πορειες επιβεβαιωνοντας τον George..διαβαστε λιγο καλυτερα ) δεν ειχαν την ιδια ενταση με αυτες που βιωνουμε αυτες τις ημερες! Εαν διαφωνεις με αυτο,τοτε μαλλον πρεπει να ερθει ο Αρης να στο επιβεβαιωσει αυτο!

Θελεις να μπλεξουμε σε αντιμαχια τωρα;

Και ξαναρωτω! Οι 9 εργατες δεν εχουν την ιδια αξια με το ενα παιδι που πεθανε; Η ιδια κυβερνηση δε τους δολοφονησε; ;)
DreamCatcher

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2638 στις: 10/01/09, 18:34 »
E sorry δεν το κανα εγω θεμα αλλα ΕΣΥ ::)..Και ναι ιδιας εντασης δεν ηταν αλλα ως ενα σημειο ειναι λογικο και μου φαινεται και περιεργο που μας ρωτας και μας ξαναρωτας λες και δεν το καταλαβαινεις και ο ιδιος.15χρονος,σφαιρα,μπατσος..αγγιζει τους νεους καπως παραπανω απο εργατικα ατυχηματα.Κατα τη γνωμη φυσικα και ηταν σπουδαιας σημαντικοτητας εκεινο το γεγονος.
TOMATOSE MOVIE

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2639 στις: 10/01/09, 18:40 »
και αντιστοιχα αναρωτιεσαι γιατι γινεσαι αστυνομικος ή στρατιωτης αφου πρεπει να εκτελεις τετοιες εντολες..

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άνθρωποι που μπαίνουν σ'αυτά τα σώματα για να υπηρετήσουν κάποια ιδανικά, δε νομίζω τα 600 ευρώ και το κράξιμο που τρώνε να είναι πολύ δελεαστικά. Επίσης κι εγώ στα 9 μου είχα βρει το "Imagine" αρκετά γλυκό τραγουδάκι, όμως μια κοινωνία χρειάζεται και αστυνόμευση και την ασφάλεια που προσφέρει ο στρατός. Κι αν θεωρείτε εν γένει τους Έλληνες μπάτσους αυταρχικούς, που να πάτε καμιά Αγγλία ή Αμερική. Και δε νομίζω να τίθεται θέμα ανελευθερίας των συγκεκριμένων κοινωνιών.

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2640 στις: 10/01/09, 18:53 »
Bassman φίλε γιατί δεν μιλάς?
Για να μην μιλάς συμφωνείς με τα παιδία.
Να προσθέσω στον φίλο κινγκ μομπ ήμουν στην πολυκατικοία μαζί με την κοπέλα την τραυματισμένη...
Το ξύλο ήταν απερίγραπτο........

Ο καθε ανθρωπος ζει την δικη του πραγματικοτητα και εχει τις δικες του αποψεις.Επειδη θεωρω οτι ειναι ματαιο να λεω την αποψη μου ακομα και αν ξερω 2-3 πραματα παραπανω για το θεμα αστυνομια...την κραταω για τον εαυτο μου.Αρα ουτε συμφωνω ουτε διαφωνω.Επιλεγω να μην μιλαω γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν τι λεω..η απλα δεν θελουν και δικαιωμα τους.Ο καθε ανθρωπος ζει μεσα σε ενα δικο του..."ματριξ"

Επ'ευκαιρια..ο Αλεξης ειχε οντως φακελο..ενημερωτικα.Δεν μπορω να αποκαλυψω απο που ελαβα την πληροφορια γιατι ειναι εμπιστευτικο..αλλα ειναι πληροφορια απο "μεσα" για οσους καταλαβαινουν.Το αναφερω ενημερωτικα παντα..και οχι για να μειωσω την σκληροτητα και την αδικια του θανατου του.

Ο Freemind εχει δικιο ως προς αυτο που λεει για τον αλλο Αλεξη..οσο βλακας και να ειναι..ξερει που να πατησει.
« Τελευταία τροποποίηση: 10/01/09, 18:56 από bassman 5χορδος wannabe! »
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2641 στις: 10/01/09, 20:56 »
αν και απο οτι καταλαβα δεν εχουν μεγαλη σημασια αυτα που εζησα εγω σε σχεση με αλλα παιδια ας πω και εγω εμπειριες απο χτες.
ειχαμε παει καμποσα παιδια με το μπλοκ της καλων τεχνων(σπουδαζει ενα παιδι απο εκει) που ηταν και απο τα τελευταια απο οτι προλαβα να δω.ειχε αρκετο εως πολυ κοσμο η πορεια (αυτα για περι ξεφουσκωματος) και ηταν απολυτως ειρηνικη μεχρι το συνταγμα.εκει απο οτι καταλαβα ,γιατι δεν ειδα με τη μια, ενω η υπολοιπη πορεια ειχε προχωρησει κανονικα κατι πρεπει να παιχτηκε μεταξυ του μπλοκ των αντιεξουσιστων και των μπατσων οποτε εσπευσαν να ψεκασουν ομαδικως τον κοσμο(μου φανηκαν αρκετα πιο δυνατα απο τις αλλες μερες),που ειτε αρχισε να υποχωρει προς τα πισω ειτε πηγαινε γρηγορα προς τα μπροστα(φυγαν και καποια μπουκαλια).προσωπικα εφυγα προς το ζαππειο(ειναι καλος διοδος για να φυγεις σε τυχον επεισοδεια)οπου μας την πεσανε καμια οχταρια μπατσοι για αναγνωριση(στησιμο στον τοιχο και κλασσικα).να τονισω οτι εαν εξαιρεσεις 2-3 ψωνισμενα παιδαρελια οι υπολοιποι ηταν πολυ σοβαροι και ειδικα ''διοιηκητης'' που ηθελε να μας βοηθησει κιολας μετα

σχετικα με τη συζητηση και το θεμα του περαματος που τεθηκε να πω οτι ο freemind ειπε αρχικα ''Δεν ειδα ομως κανεναν σας να κατεβαινει στο δρομο και γι'αυτους'' και μετα μολις ειδε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο το γυρισε στις ποσες πορειες εγιναν και το μεγεθος αυτων.κλασσικη προπαγανδιστικη τακτικη δηλαδη.εχει πλακα παντως το γεγονος οτι ενω σε περιπτωσεις που ειναι και εξωφθαλμες(το βιντεο του λαζοπουλου) ζητα λεπτομερεις αποδειξεις,σε απολυτως προσωπικα ζητηματα οπως το αν πηγε σε καποιος σε πορεια ή ακομα χειροτερα για την περιουσια καποιου μιλαει τοσο ελαφρα τη καρδια

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2642 στις: 10/01/09, 21:15 »
Εαν προσεχες αναφερθηκα στις πορειες που εγιναν ( 2 πορειες στην ουσια και μια διαμαρτυρια στο χωρο της επισκευαστικης ζωνης του Περαματος ) για τους νεκρους εργατες στο Περαμα! Δεν αλλαξα τιποτα, ουτε κανω προπαγανδα για κανεναν ( οπως πολλοι εδω μεσα ). Επειδη τυχαινει η τριτη μου πατριδα να ειναι ο Πειραιας και η περιφερεια του, μπορω να ξερω παρα πολυ καλα ποσο ισχυ ειχαν οι πορειες που εγιναν ( η μια απο τις δυο εγινε στην Αθηνα ).

Οπως ειδες και ο Αρης ακομα ( Roufous ) παραδεχτηκε πως σε αντιθεση με την πορεια για τον Αλεξη, η κατασταση στις πορειες για τους εργατες ηταν σαφως μικροτερη!

Δε ζητησα καμια παραπανω αποδειξη απο τα λεγομενα σας! Λυπαμαι παρα πολυ εαν το βλεπετε ετσι, ομως τοσο καιρο προπαγανδα γινεται και θα γινεται σε πολλα forum. Δεν μετεφερα ομως κανενος τη προπαγανδα εδω μεσα διοτι ειμαι κυριος του εαυτου μου και δεν υποβιβασα την προσωπικη μου αποψη για να γινω φερεφωνο κανενος! Μπορειτε να δημιουργειτε εικονικους κοσμους γυρω σας ( επανστασεις, κλπ κλπ κλπ ) αλλα οταν υπαρχει αστυνομικη βια το αναφερω, οπως επισης οταν υπαρχει και αντι-εξουσιαστικη βια επισης! Εαν βρεις κατι αντιθετο με αυτα, τοτε θα χαρω να το συζητησουμε!

Μεχρι τοτε ψαξε να δεις εαν τοσο καιρο το επαιξα "Λαζοπουλος" ( μερος του συστηματος ειναι κι αυτος, μην χαιρεστε ). Δεν αμφισβητησα ποτε τη δολοφονια του Αλεξη, ουτε και την υπερμετρη βια των αστυνομικων! Εαν οντως ηθελα να κανω προπαγανδα, δεν θα επρεπε να υποστηριζω τους αστυνομικους;

Σκεψου τα ολα αυτα και μετα ελα να με κατηγορησεις ξανα!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2643 στις: 10/01/09, 21:30 »
δεν απαντας σε αυτα που σου λεω.
δεν αμφισβητησα οτι γνωριζεις για το ατυχημα και τις πορειες στο περαμα αλλα τονισα οτι αναφερθηκες σε αυτες αφου πρωτα ειχε κρινει χωρις να γνωριζεις οτι κανενας απο εδω δεν ειχε παει στις συγκεκριμενες κινητοποιησεις(κατι που διεψευσε ο rufus).
  επισης αναρωτηθηκα για το πως μπορεις να βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα ενω σε αλλες περιπτωσεις που καποιος αλλος κρινει ζητας πληρως αποδεικτικα στοιχεια(ειχες ζητησει αποδειξεις για συμμετοχη σε επεισοδεια των παρευρισκομενων στο βιντεο που βγηκε τοτε και μπορω να στο βρω αμεσως)
btw τον λαζοπουλο τον ανεφερα γιατι παιχτηκε στην εκπομπη του το επιμαχο βιντεο με τους ασφαλιτες-κουκουλοφορους.δεν με ενδιαφερει ο συκεκριμενος ανθρωπος και συμφωνω σε αυτα που λες γι αυτον

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2644 στις: 10/01/09, 21:42 »
1) Η αναφορα μου στο ατυχημα που εγινε περσι στο Περαμα ηταν καθαρα για να δειξω πως μερικες φορες αυτοι που αυτο-οριζονται ως αριστεροι ή ως φιλελευθεροι, ξεχνανε πως καθημερινα γινονται εργατικα ατυχηματα που αλλοτε κοστιζουν τη ζωη των ανθρωπων κι αλλοτε οδηγουν σε μονιμο ή μακροχρονιο τραυματισμο τους. Το θεμα του Περαματος ομως εγινε γνωστο γιατι ηταν ενα συμβαν που εδειξε την αδρανεια των ελεγχων και το γενικοτερο προβλημα της εκαστοτε κυβερνησης να ελεγξει την ασφαλεια και την αξιοπρεπη εργασια των εργατων.
Παρολο που πεθαναν 9 ανθρωποι, η ισχυς των 2 πορειων ( και της μιας επιτοπιας διαμαρτυριας ) ηταν το 1/100 απο αυτη που ειδαμε στα πανεκπαιδευτικα συναλλητηρια!
Και η απορια που εξεφρασα ηταν "Μηπως τελικα χασαμε την εννοια του κοινωνικου αγωνα και γινομαστε φερεφωνα αλλων, πιο προσωπικων συμφεροντων;" ;)

Οριστε η απαντηση σου για το λογο που εθεσα το θεμα, οπως επισης και για το πως εξελιχθηκε!

Αντιθετως δε βλεπω απο εσενα να μου απαντας ή να ζητας συγνωμη για τις ψευδεις κατηγοριες σου περι δικης μου προπαγανδας, ενω ξεκαθαρα εχω κατηγορησει και την αστυνομια, και την αρχουσα ταξη και τους αντι-εξουσιαστες! Ποσο μαλλον που ημουν απο τους πρωτους που ειπα πως ο Επαναστατικος Αγωνας δεν αποτελειται απο αναρχικους, αριστερους και αντιεξουσιαστες ;)

2) Μπορεις να αναρωτιεσαι ο,τι θελεις! Ζηταω επιπλεον αποδειξεις εκει που θεωρω πως πρεπει να ειμαστε σαφεις! Σε ενα βιντεο που βλεπω μονο ανθρωπους με λοστους και ακουω χιλιες μυριες κατηγοριες περι σπασιματος, ενω στο βιντεο δε το βλεπουμε, θα ζητησω επιπλεον αποδειξεις! Γιατι το "ΕΑΝ" εχει μεγαλη αποσταση απο το "ΕΓΙΝΕ". ;) Εαν εσυ βρηκες το βιντεο που να δειχνει αστυνομικους να τα σπανε, μετα χαρας βγαλε το! Απο τοτε το αναζητουσα και ειχα πει πως εαν το δω θα πειστω! ;) Περιμενω link δηλαδη; Αυτο ειναι καλο!

3) Κι επειδη πισω απο μια οθονη το παιξατε ολοι επαναστατες ( εγω εξαρχης ειχα δηλωσει πως δεν παω σε πορειες με εξαιρεση 2 στο παρελθον, οποτε δεν το παιζω επαναστατης κι ουτε δηλωνω πομπωδη πραγματα και χρησιμοποιω εκφρασεις οπως "μπατσος" "γουρουνι" κλπ ) πρεπει να αναζηταω αποδειξεις, γιατι εαν υπαρχουν 2-3 που πανε οντως σε πορειες καλως...Σπιλωνονται ομως απο αυτους που λενε λενε λενε και δεν εχουν πατησει ουτε μια φορα το ποδι τους σε πορεια!

Και κατα παραξενο τροπο μονο οταν τσιγκλιζονται παθαινουν το κλασσικο μυγιασμα κι απανταντε! Βρε τι σου ειανι ο ανθρωπος!

Οποιος επιλεγει την πορεια, δε θα ντρεπεται να το πει... ;) Ελευθερο forum ειμαστε και δε νομιζω να υπαρχουν τσιρακια του υπουργειου δημοσιας ταξης εδω μεσα!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2645 στις: 10/01/09, 21:47 »
Παντως, επειδη το θεμα λεγεται "Αστυνομια και Αλητεια", να ενα βιντεο με την αστυνομια και την αλητεια μαζι.....

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=966789
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2646 στις: 10/01/09, 21:51 »
Γιατι το ΛΑΟΣ θεωρειται διαφορετικο απο τη Χρυση Αυγη ;D?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2647 στις: 10/01/09, 21:53 »
Και ενα αρθρακι για τους μισθους των αστυνομικων.... για να μην λεμε περι 600 ευρω.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=20.05.2008,id=92677560
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2648 στις: 10/01/09, 22:03 »
Περί μισθών των δήμων από αναφορά σε άλλο forum. Όποιος γνωρίζει σχετικά το επιβεβαιώνει:

"υπαλληλος Δημοτικης Αστυνομιας,κοινως δημομπατσος:
βαθμιδα ΤΕ,τετραμηνη εκπαιδευση-ειδικευση,πρωτος μισθος 1250 ευρω καθαρα.Σαββατα,Κυριακες 90 euro/day+2 ρεπα για καθε μερα εκτος προγραμματος."

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2649 στις: 10/01/09, 22:19 »
free
1)σχετικα με τις πορειες στο περαμα ,οπως σου απαντησε και ο kiratzos,ηταν απολυτως λογικο να υπηρχε μικροτερη αντιδραση καθως το ζητημα της δολοφονιας ενος μαθητη κανει,οπως και να το κανουμε μεγαλυτερο μπιζ στην νεολαια ακομα και αν τα δυο περιστατικα ειναι εξισου μειζονος σημασιας.οποτε ειναι λιγακι χαζο να μιλαμε για φερεφωνα οταν μεγαλο μερος των διαδηλωτων πηγαινει ακομα στις πρωτες ταξεις του λυκειου
   επισης τις συγκεκριμενες επισημανσεις τις εκανες αφου ειχες κρινει αυθαιρετα(οπως σου ξαναειπα) οτι δεν ειχε παει κανεις αλλος απο το forum στις  κινητοποιησεις για το χαμο των εργατων.και για να μην θιγεσαι δεν ειπα οτι προπαγανδιζεις την θεση καθενος αλλα οτι κανεις αναφορες και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα προπαγανδιστικου τυπου,κατι που εχει τεραστια διαφορα με το προηγουμενο

2)συμφωνω οτι για να πεις κατι πρεπει να εχεις και τα στοιχεια να το αποδειξεις.θα ηταν καλυτερο πρωτος ομως εσυ να τηρεις αυτα που λες και να μην κρινεις εξαρχης χωρις να γνωριζεις ::)