Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 818094 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2750 στις: 25/01/09, 19:19 »
Aπο οτι θυμαμαι παντα οι αθωοι διαδηλωτες ετρωγαν το ξυλο..οταν γινονταν επισοδια το ξυλο και τα χημικα τα εριχναν απο την αλλη...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2751 στις: 25/01/09, 19:46 »
Αν δεν ήταν οι Ανρχκ. να είσαι σίγουρη πως οι αθώοι θα ήταν νεκροί ;)

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2752 στις: 26/01/09, 13:22 »
Αν δεν ήταν οι Ανρχκ. να είσαι σίγουρη πως οι αθώοι θα ήταν νεκροί ;)
τι λες καλε μου;..απο που και ως που αυτο;...σε ταινια το ειδες;... :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2753 στις: 26/01/09, 15:18 »
Αν ήσουν σε τελευταίες διαδηλώσεις,
θα έβλεπες πως μόλις πέσει έστω και μια κρότου-λάμψης
ότι ο κόσμος πανικοβάλετε και τρέχει σαν τρελός!
Αυτό δεν βοηθάει καθόλου!
Αν δεν ήταν αυτά τα παλικάρια να τις φάνε,
αλλά και να ρίξουν καμία, οι υπόλοιποι θα ήταν στη στενή τώρα ;)

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2754 στις: 26/01/09, 18:49 »
..........η νομοθεσία είναι έτσι δομημένη ώστε να προστατεύει τους ισχυρους "δημοκράτες"που μας κυβερνούν...

Ευτυχώς η νομοθεσία είναι έτσι δομημένη ώστε να μας προστατεύει όλους.

Το πρόβλημα δεν είναι η νομοθεσία αλλά η ερμηνεία των νόμων και όχι από τα δικαστήρια αλλά από κάτι δημοσιοϋπαλληλίσκους οι οποίοι είναι μπλεγμένοι μες τα γρανάζια της γραφειοκρατείας είτε από ευθυνοφοβία είτε για να ικανοποιήσουν διάφορες επιδιώξεις.

Όσο για τα δικαστηρία και τις ανύπαρκτες ποινές στους "φερόμενους" που αναφέρθηκε από τον Freemind? Έχω να πω ότι είναι ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό να παρακολουθήσει κανείς μια τέτοια δίκη. Θα δει τότε ότι δεν ευθύνονται οι δικαστές που οι μάρτυρες αλλάζουν τις καταθέσεις τους όταν φτάσουν στο έδρανο. Τώρα για ποιόν λόγο τις αλλάζουν? Είναι ένα καλό αντικείμενο μελέτης!

Το θέμα είναι ότι ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον καθένα μας να προσφύγει στην δικαιοσύνη όταν νιώθει ότι καταστρατηγείται το ατομικό ή  συλλογικό αίσθημα δικαίου. Εάν κάποιος δεν έχει τα κότσια να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να προστατέψει τα δικαιώματά του, δεν ξέρω για ποια δημόσια ενέργεια μπορεί να έχει κότσια.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2755 στις: 26/01/09, 23:27 »
Αν ήσουν σε τελευταίες διαδηλώσεις,
θα έβλεπες πως μόλις πέσει έστω και μια κρότου-λάμψης
ότι ο κόσμος πανικοβάλετε και τρέχει σαν τρελός!
Αυτό δεν βοηθάει καθόλου!
Αν δεν ήταν αυτά τα παλικάρια να τις φάνε,
αλλά και να ρίξουν καμία, οι υπόλοιποι θα ήταν στη στενή τώρα ;)
an πηγαινεις στο κοκκινομαυρο μπλοκ φυσικο ειναι να σας προστατευει η ομαδα περιφρουρησης του μπλοκ-αναρχικοι..παντα η αλυσιδα τραβανε τα χειροτερα...ποτε με τους αναρχοαυτονομους που θελουν να μπουν στο μπλοκ για να το σπασουν, ποτε τους μπατσους που ριχνουν αβερτα κουβερτα οταν σε στριμωχνουν καπου...
Γενικα πηγαινω στις πορειες οποτε ασε αυτα τα "αν ησουν σε τελευταιες διαδηλωσεις".... :P
« Τελευταία τροποποίηση: 26/01/09, 23:39 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2756 στις: 26/01/09, 23:40 »
Κοίτα να δείς οι μαυροκόκκινοι δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους..
πάμπολες φορές έχουν σώσει κόσμο απο τα στρουμφάκια ;).
Τώρα αν αποκρυπτογραφώ σωστά λές ότι οι κοκκινόμαυροι μπαίνουν
σε άλλα μλόκς και τα διαλύουν? Πότε έγινε αυτό βρε συ?
Αν δεν ήταν οι αλυσίδες απο κάθε λογής κόσμο όλοι οι "μέσα" θα ήταν ίσοι με την άσφαλτο :P !

Για τις τελευταίες μίλησα.. το ξέρω ότι είσαι δυναμική γυναίκα και ότι πας σε διαδηλώσεις..
αλλα δέν ήξερα αν πήγες και σε αυτές :P

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2757 στις: 26/01/09, 23:45 »
Κοίτα να δείς οι μαυροκόκκινοι δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους..
πάμπολες φορές έχουν σώσει κόσμο απο τα στρουμφάκια ;).
Τώρα αν αποκρυπτογραφώ σωστά λές ότι οι κοκκινόμαυροι μπαίνουν
σε άλλα μλόκς και τα διαλύουν? Πότε έγινε αυτό βρε συ?
Αν δεν ήταν οι αλυσίδες απο κάθε λογής κόσμο όλοι οι "μέσα" θα ήταν ίσοι με την άσφαλτο :P !

Για τις τελευταίες μίλησα.. το ξέρω ότι είσαι δυναμική γυναίκα και ότι πας σε διαδηλώσεις..
αλλα δέν ήξερα αν πήγες και σε αυτές :P
δεν ειπα ουτε οι μαυροκοκκινοι κοιτανε την παρτη τους ουτε οτι δνε εχουν σωσει κοσμο..
ειπα οτι οι αλυσιδες των μαυροκοκκινων εχουν σωσει τους μεσα (οπως και καθε αλυσιδα) απλα αν εισαι στο μπλοκ των μαυροικοκκινων οι οποιοι ειναι αναρχικοι...
αλλιως δεν "σωνουν" ολους τους διαδηλωτες οπως υποστηριξες στο πρωτο σου ποστ....
Επισης ειπα αναρχοαυτονομοι..δεν νομιζω να πιστευεις οτι οι μαυροκοκκινοι ειναι αναρχοαυτονομοι... :-\
Θενξ για τα καλα σου λογια στον επιλογο... :P

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2758 στις: 26/01/09, 23:52 »
Δεν φταιω εγώ που τα είχες κάνει σαλάτα..
Μέχρι να το αποκρυπτογραφήσω ίδα και έπαθα..χαχα!
Ναι έχεις δίκιο τα μπέρδεψα..
Σώνουν πάντως αρκετούς ;)
Και στις τελευταίες πορείες μιας και είμαι σε εκείνο το μπλόκ...
έχω σωθεί μια φορά.. αλλά έχω σώσει άλλους απο άλλα μπλόκς(ούτε που ήξερα σε πια ανοίκαν)
ουκ ολίγες φορές ;)

Άντε βρέ θα σου κάνω την τιμή στην επόμενη να σε πάρω μαζί μου ;)χαχα

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2759 στις: 27/01/09, 00:04 »
Βασικα εμενα προσωπικα στην τελευταια πορεια που ευτυχως υπηρχε το παλικαρι με το παλουκι να χτυπησει τον μπατσο που με κοπαναγε, ουτε σε αλυσιδες ημασταν ουτε πουθενα (κυριως γιατι μας ειχαν διαλυσει). Δεν θελω να κανω τους αναρχικους σουπερ ηρωες και κομαντος απλα καλως ή κακως ειναι ισως οι μοναδικοι μαχιμοι στις πορειες.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2760 στις: 27/01/09, 00:08 »
Καλως η κακως δεν εχει..Ο αλλος πως θα ειναι μαχιμος με τα μπρατσα του?Αν ολοι ειχαν παλουκια και μαδερια θα ηταν πιο μαχιμοι.Και ναι σιγουρα ο απλος κοσμος ή αυτοι που πανε για πρωτη φορα σε πορεια λογικα ειναι να μην ξερουν και να τα χανουν σε περιπτωση πεσιματος..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2761 στις: 27/01/09, 00:11 »
Μα εγω δεν κατηγορησα κανεναν. Ο καθενας οτι μπορει καλυτερα ας κανει. Και επειδη δεν βλεπουμε πολλες φορες αναρχικα μπλοκς και συνηθως οι αναρχικοι ειναι διασκορπισμενοι πολλες φορες εχουν οντως βοηθησει κοσμο να ξεφυγει. Δεν θελω να ξεκινησω καμια χαζη διαμαχη του τυπου οι αριστεροι δνε κανουν τιποτα οι αναρχικοι τα κανουν ολα γιατι δεν εχει νοημα.

Προφανως οσοι πανε πρωτη φορα σε πορεια ειναι λογικο να τα χασουν σε περιπτωση πεσιματος δεν διαφωνω καθολου. Αλλα ναι και με τα μπρατσα σου μπορεις να εισαι μαχιμος. Οι Ματατζηδες δεν ειναι τιποτα ειδικες δυναμεις...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2762 στις: 27/01/09, 00:14 »
Ναι αλλα οι ματατζηδες εχουν καποια ωραια μακρουλα οργανακια οπως μαλλον ξερεις..και καποια αλλα που λεγονται ασπιδες..Και δεν νομιζω κανενας να τους αντιμετωπιζει με τα χερια...Και δεν μιλαω για εκτακτες περιπτωσεις οπου βεβαια θα κανεις οτιδηποτε.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2763 στις: 27/01/09, 01:03 »
Eνα θα πω..οταν σου την πεφτει ο ματας με τον γκλοπ του και τρως τπτ καλες δεν ζητας τις πολιτικες πεποιθησεις του παλικαριου ή του κυριου που φιλοτιμηθηκε να σε γλιτωσει..
θυμαστε ολοι σε μια μαθητικη πορεια μεσα σε πλανα κιολας καναλιου να ειναι ενας κυριος και να φωνζει στους μπατσους μην με βαρατε ειμαι δημοσιογραφος....
ο δημοσιογραφος του ραδιοφωνου συνεληφθει γτ βοηθησε ενα 15χρονο απο τα χερια ματατζηδων..
αν με βοηθαγε εμενα δνε θα του ζηταγα να μαθω για την ιδεολογια του.. :P

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2764 στις: 27/01/09, 11:54 »
Δεν ειπε κανεις αυτο νομιζω..Απλα οπως και να το κανουμε εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βοηθηθεις απο καποιον αυτου του χωρου γιατι ειναι πιο εμπειροι σε τετοιες φασεις,εχουν παντα καταλληλο εξοπλισμο,δεν θα κολωσουν λογω των προηγουμενων και συνηθως δεν πασχουν απο τις ''αρρωστιες'' των περισσοτερων αριστερων φοιτητικων μπλοκ(αλυσιδες και στα @@ μας τι γινεται απεξω)..Και φυσικα αυτα δεν ειναι απολυτα.Βαση αυτων που εγιναν το σαββατο λεγονται.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2765 στις: 27/01/09, 14:35 »
Δεν ειπε κανεις αυτο νομιζω..Απλα οπως και να το κανουμε εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βοηθηθεις απο καποιον αυτου του χωρου γιατι ειναι πιο εμπειροι σε τετοιες φασεις,εχουν παντα καταλληλο εξοπλισμο,δεν θα κολωσουν λογω των προηγουμενων και συνηθως δεν πασχουν απο τις ''αρρωστιες'' των περισσοτερων αριστερων φοιτητικων μπλοκ(αλυσιδες και στα @@ μας τι γινεται απεξω)..Και φυσικα αυτα δεν ειναι απολυτα.Βαση αυτων που εγιναν το σαββατο λεγονται.
τωρα το συνηδητοποιησα..μιλας για κοκκινομαυρους ή για αναρχοαυτονομους;...
οποιος μπορει να βοηθησει βοηθαει..και οι αλυσιδες που ειναια παραιτητες και κανεις δεν πασχει απο αυτες ειναι και αυτες καταληλα εξοπλισμενοι..τα ιδια περιπου θαρρω...
« Τελευταία τροποποίηση: 28/01/09, 03:05 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2766 στις: 27/01/09, 14:39 »
Μην κανεις τοσο ευκολα τον διαχωρισμο κοκκινομαυροι/αναρχοαυτονομοι. Καταρχας γιατι κανενας δεν χαρακτιριζεται "κοκκινομαυρος". Σε μεγαλες πορειες συνηθως υπαρχουν αναρχικα μπλοκ οπου ολοι αναρχικοι πανε εκει (εκτος αν υπαρχει και μπλοκ ΑΚ). Το λεω επειδη μαλλον δεν ξερεις και εσυ να εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με το αναρχοαυτονομοι και το κοκκινομαυροι ::)

Και αυτο που λεει για τους αριστερους ισχυει και το εχω βιωσει και στο πετσι μου. Επειδη φοραγα μπλουζα στο κεφαλι μπας και σωσω οτι μπορω απο τα δακρυγονα ΕΑΑΚιτες απο την σχολη μου που με ξερανε μου λεγανε οτι δεν μπαινω αν δεν βγαλω την "κουκουλα".... Δηαλδη αν ειχα μασκα δεν υπαρχει περιπτωση να με αφηναν να μπω αφου η μασκα ειναι ενδειξη μπαχαλου...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2767 στις: 27/01/09, 14:43 »
κοκκινομαυροι μοντ ξερεις και ξερω οτι ειναι οι αναρχικοι..αναρχοαυτονομοι ειναι οι μπαχαλοι... :P (καμια σχεση οι μπαχαλοι με τους αναρχικους..θαρρω πως το γνωριζεις..)
Επειδη εχω παει σε πολλες πορειες..οταν γινεται χαμος με χημικα λογικο ειναι ολοι να φορανε κουκουλες και να καλυπτουν το προσωπο..αλλα τους μπαχαλους τους ξεχωριζεις απο το τι κρατανε... :P
δεν θα κανουμε εδω επιδειξη γνωσεων για το ποιος ξερει να ξεχωριζει και το ποιος οχι...
Προφανως το παιδι που στο ειπε αυτο εχει μια εμπαθεια μαζι σου... :P

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2768 στις: 27/01/09, 14:49 »
Χωρις ιχνος εμπαθειας, απλα να σου πω οτι οι αναρχικοι απο τους αναρχοαυτονομους δεν διαχωριζονται απο αυτο το πραγμα. Και οι μπαχαλοι απο τους "πραγματικους" αναρχικους δεν διαχωριζονται απο το τι κρατανε γιατι παλουκι μπορει να κραταει ο καθενας (ακομα και αριστεροι) προκειμενου να προστατευσει το μπλοκ.

Αλλα πραγματικα δεν ειναι οι αναρχικοι οι καλοι και οι αναρχοαυτονομοι οι μπαχαλοι. Δεν θελω να κανω επιδειξη γνωσεων, απλα δεν ειναι αυτο το πραγμα που λες.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2769 στις: 28/01/09, 03:11 »
Και οι μπαχαλοι απο τους "πραγματικους" αναρχικους δεν διαχωριζονται απο το τι κρατανε γιατι παλουκι μπορει να κραταει ο καθενας (ακομα και αριστεροι) προκειμενου να προστατευσει το μπλοκ.

Eχουμε καποιο προβλημα συνενοησης;..νομιζω οτι δεν ειπα τπτ απο αυτα που μου καταλογιζεις..
δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις αλλα στον δικο μας, τις πορειες δεν τις εχεις μονοπωλειο...πανε και αλλοι ανθρωποι ξερεις...
Οποτε ξερω γενικα τι κλιμα επικρατει οποτε καλο θα ηταν αυτη η αυταπαρνηση σου οτι ολοι ζουν στο καβουκι τους, δεν βοηθαει ιδιαιτερα στην συζητηση μας απο την στιγμη που φανερα με υπονομευεις..
Ποιος ανθρωπος θα πηγαινε με τα χερια του να γλιτωσει ενα παιδι απο τα χερια ενος "διμετρου" με ασπιδα και ενα γκλοπ...φυσικα και καποιος απο τις περιφρουρησεις..τεσπα..ειπα πιο πανω,αν καθοσουν να διαβασεις τι ειπα, οτι δεν γλιτωνουν μονο οι αναρχικοι ανθρωπους..αλλα γενικα οι αλυσιδες απο τα μπλοκ..και ο κιρατζο σε εκεινο το ποστ σχολιασε..
(σορυ που ειμαι ακαταλαβιστικη..αλλα κοιταξτε ωρα που το γραφω..... ::))
« Τελευταία τροποποίηση: 28/01/09, 20:15 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #2770 στις: 28/01/09, 13:19 »
Συγγνώμη, για τι πράγμα μιλάτε τελευταία; Οδηγίες για διαδηλώσεις και συγκρούσεις με τα όργανα τάξης; Με ποιους τρόπους χτυπάει ο ένας τον άλλον; Για τέτοιες πληροφορίες πηγαίνετε στα σχετικά site, και παρακαλώ να λείπουν από εδώ.

Μπλέξατε αναρχικούς, αναρχοαυτόνομους, μπάχαλους, αριστερούς, αριστεριστές, κόκκινους, μαύρους, κοκκινόμαυρους, μπλε, χακί, κλπ. Για τους περισσότερους δεν εχω καταλάβει ποιος είναι ποιος. Αλλά δεν έχει σημασία, όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Το ότι κάποιοι ανήκουν σε μια ομάδα δεν τους χαρακτηρίζει αυτόματα ως ανθρώπους. Ας σταματήσουν οι λογικές και οι πρακτικές που μοιάζουν με αυτές των χούλιγκαν των γηπέδων όπου δεν υπάρχουν άνθρωποι αλλά όχλοι διαφόρων χρωμάτων.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2771 στις: 28/01/09, 14:28 »
Νομίζω πως δεν είναι κακό να μιλάμε για πράγματα που γίνονται καθημερινά..Εκτός αν πούμε οτι είναι γνωστά αλλα να μην τα λέμε γιατι δεν πρέπει να ακούγονται.. ???..Και φυσικα μιλάω για τις συγκρούσεις και τα λοιπά που συζητήσαμε παρπάνω.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2772 στις: 28/01/09, 15:14 »
Νομίζω πως δεν είναι κακό να μιλάμε για πράγματα που γίνονται καθημερινά..Εκτός αν πούμε οτι είναι γνωστά αλλα να μην τα λέμε γιατι δεν πρέπει να ακούγονται.. ???..Και φυσικα μιλάω για τις συγκρούσεις και τα λοιπά που συζητήσαμε παρπάνω.

+100 ;)

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2773 στις: 28/01/09, 16:11 »
Το θέμα της συζήτησης δεν είναι άτοπο, απλά με ενοχλεί η τόση ταμπελοποίηση, ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τόσες γνώσεις επί του θέματος όπως στην περίπτωση της Amylo.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2774 στις: 28/01/09, 20:13 »
Το θέμα της συζήτησης δεν είναι άτοπο,
συμφωνω..
απλά με ενοχλεί η τόση ταμπελοποίηση, ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τόσες γνώσεις επί του θέματος όπως στην περίπτωση της Amylo.
πρωτον  που ειδες την ταμπελοποιηση
και
δευτερον αυτο ειναι επιχειρημα;..γτ αν εγω πασχω απο γνωσεις εσυ πασχεις απο επιχειρηματολογια... ;)
Εν παση περιπτωση ειναι φορουμ, αυτο σημαινει οτι λετε την γνωμη σας δεν επιτιθεστε απλα σε οσους διαφωνουν μαζι σας...
« Τελευταία τροποποίηση: 28/01/09, 20:18 από Amylo »