Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 819868 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2775 στις: 28/01/09, 22:46 »
Τί σας έλεγα εγώ για την άμυλο??
Η Μπουμπουλίνα του φόρουμ μας είναι :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2776 στις: 29/01/09, 00:12 »
Το θέμα της συζήτησης δεν είναι άτοπο,
συμφωνω..
απλά με ενοχλεί η τόση ταμπελοποίηση, ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τόσες γνώσεις επί του θέματος όπως στην περίπτωση της Amylo.
πρωτον  που ειδες την ταμπελοποιηση
και
δευτερον αυτο ειναι επιχειρημα;..γτ αν εγω πασχω απο γνωσεις εσυ πασχεις απο επιχειρηματολογια... ;)
Εν παση περιπτωση ειναι φορουμ, αυτο σημαινει οτι λετε την γνωμη σας δεν επιτιθεστε απλα σε οσους διαφωνουν μαζι σας...

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Απλά χρησιμοποιείς τον όρο "αναρχοαυτόνομος" σαν συνώνυμο του "μπαχαλάκιας", πράγμα λανθασμένο, όπως εξήγησε και ο Άρης πιο πάνω.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2777 στις: 29/01/09, 05:12 »

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Απλά χρησιμοποιείς τον όρο "αναρχοαυτόνομος" σαν συνώνυμο του "μπαχαλάκιας", πράγμα λανθασμένο, όπως εξήγησε και ο Άρης πιο πάνω.
και ο αναρχοαυτονομος ποιος ειναι;...
Ο Αρης δεν εξηγησε τι ειναι ο αναρχοαυτονομος, απλα ειπε οτι δεν ειναι οι "κακοι" οι αναρχοαυτονομοι...
και οτι οι μπαχαλοι δεν διαχωριζονται με τους αναρχικους για τα "παλουκια" που χρησιμοποιει η αλυσιδα...
Σαφως δεν διαχωριζονται απο αυτα..καθως οι μπαχαλοι δνε υπερασπιζονται κανενα μπλοκ... ::)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2778 στις: 05/02/09, 14:35 »
Να σπασω λιγο την ηρεμια αυτου του θεματος, καθως η αλητεια της αστυνομιας εχει ξεπερασει καθε οριο τις τελευταιες μερες. Δυο μονο περιπτωσεις θα αναφερω αν και υπαρχουν κι αλλες, απλα αυτες ειναι οι πιο γνωστες. Αγροτες στο λιμανι και πολιτες στο παρκο στην κυψελη. Αναιτιες βαναυσες επιθεσεις με δεκαδες τραυματισμενους απο τα ΜΑΤ που με απολυτο μισος χτυπανε οποιον βρουν μπροστα τους και πετανε χημικα για ψιλου πηδημα. Χειροτερος τραυματισμος αυτη τη στιγμη ενα παιδι που κινδυνευει να χασει 3 δαχτυλα του ποδιου του απο χτυπημα και σοβαρη παραμορφωση στα κοκκαλα.

Να τους χαιροσαστε. Τοσο καιρο κανενας δεν λεει τιποτα. Μονο οταν βγαινουν οι "κουκουλοφοροι" ξερουμε να λεμε. Οταν η αστυνομια φτανει στα ορια της δολοφονιας του καθε πολιτη που θελει να αντιδρασει σε αυτο το σκατοκρατος που ζουμε κανενας δεν λεει τιποτα.

Χαρακτηριστικα δειτε και το βιντεο εδω http://www.tvxs.gr/v4459  (φαινεται ενας τραυματισμενος στο στηθος, εχει εγκαυμα δευτερου βαθμου απο κροτιδα που τον βρηκε στο στηθος)

ΥΓ:δεν δινω τιποτα απο indymedia γιατι θα πειτε οτι ειναι και στρατευμενο...
« Τελευταία τροποποίηση: 05/02/09, 14:42 από King_Mob/Roufus »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2779 στις: 05/02/09, 14:43 »
Κι ελεγα.... ;D ( ισως εμεινε στην ηρεμια του γιατι οι ιδιοι και οι ιδιοι μιλανε εδω μεσα ;D )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2780 στις: 05/02/09, 18:41 »
Εγώ άκουσα για τον ξάδερφο ενός φιλου μου που τον πήγαν μέσα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή δν είχε ταυτότητα μαζί του κ ήθελαν να τον κλείσουν στα κρατητήρια μέχρι να του τη φέρουν από το σπίτι (πες αυτό ντάξει) αλλά και τον χτυπήσαν με το γκλομπ στο χέρι επειδή τους είπε πως δν είναι ανάγκη και τους είπε να περίμενε στο γραφείο...
δλδ οκ...κι εγώ πιστεύω πως κάνουν κατάχρηση εξουσίας....

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2781 στις: 05/02/09, 19:55 »
Εγώ άκουσα για τον ξάδερφο ενός φιλου μου που τον πήγαν μέσα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή δν είχε ταυτότητα μαζί του κ ήθελαν να τον κλείσουν στα κρατητήρια μέχρι να του τη φέρουν από το σπίτι (πες αυτό ντάξει) αλλά και τον χτυπήσαν με το γκλομπ στο χέρι επειδή τους είπε πως δν είναι ανάγκη και τους είπε να περίμενε στο γραφείο...
δλδ οκ...κι εγώ πιστεύω πως κάνουν κατάχρηση εξουσίας....

Δεν πρέπει να το πιστεύεις..... πρέπει να 'σαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2782 στις: 10/02/09, 12:43 »
Είναι αλήθεια ότι προσπαθούν να κλείσουν το indymedia?

Είναι κρίμα να τα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες όταν βρίσκονται μεταξύ μας τόσοι στρατευμένοι!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2783 στις: 10/02/09, 13:47 »
Δεν χρειαζεται να στο πει καποιος... Αν δεις την κετνρικη σελιδα του site http://athens.indymedia.org/?lang=el
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2784 στις: 03/03/09, 13:19 »
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=991605&lngDtrID=244

Αλητες χωρις αιτια και λογο..Κλασσικα δηλαδη...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2785 στις: 03/03/09, 13:26 »
Μήπως βγάλουν προκύρηξη?

Αποσυνδεδεμένος Guitarero 240bpm

• Παλιός
  • Μοιάζει η ταστιέρα με δρόμο ταχείας κυκλοφορίας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2786 στις: 03/03/09, 13:39 »
Σταχυολογώντας σχόλια συντονιστών προτείνω να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε:

"Αστυνομία σώσε μας από την αλητεία" :P καθότι ο τωρινός τίτλος είναι υπέρ το δέον παραπλανητικός!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2787 στις: 03/03/09, 13:46 »
Βεβαιως...τα βαγονια του τραινου προκαλουν κοινωνικες ανισοτητες και οικονομικα προβληματα.

Κατι τετοια γεγονοτα δειχνουν τη σοβαροτητα ορισμενων...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #2788 στις: 03/03/09, 13:49 »
Και όμως το Αστυνομία και Αλητεία νομίζω ότι είναι μιά χαρά...Αλητεία μπορεί να υπάρξει και εκ μέρους της Αστυνομίας αλλά και από αλλού.
Επιθέσεις σαν αυτή δεν ξέρω ειλικρινά τι νόημα έχουνε...Όχι ότι καταλαβαίνω την οποιαδήποτε άσκηση βίας, αλλά τέλος πάντων και κάποια επίφαση βοηθάει να κατανοήσουμε που και που. Όμως εδώ τι; Ο ΗΣΑΠ είναι μέρος του δημοσίου , οπότε με αυτό το τρόπο χτυπάμε το Κράτος; Και με ποιό τρόπο; Με την αγανάκτηση που θα προκαλέσουμε στο κόσμο για τη ταλαιπωρία που θα δημιουργήσουμε στις μετακινήσεις; Μα ποιός πιστεύει ότι ο χρήστης του σταθμού της Κηφισιάς θα κατηγορήσει το Κράτος και όχι αυτούς που κάνανε τον βανδαλισμό; Αυτά είναι αστεία πράγματα παιδιά. Δεν μπορεί να επικροτούμε έτσι συλλήβδην οτιδήποτε και καλά θυμίζει "επανάσταση".
Χαβαλέ κάνανε μερικά καλόπαιδα για να έχουνε να λένε αύριο μεθ'αύριο "εμείς μέχρι και το τρένο στον ηλεκτρικό κάψαμε, τι μάγκες είμαστε ρε πού**η μου, κάτσε γιατί χτυπάει το κινητό....έλα ρε Μήτσο έτοιμη η Πόρσε;"
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Guitarero 240bpm

• Παλιός
  • Μοιάζει η ταστιέρα με δρόμο ταχείας κυκλοφορίας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2789 στις: 03/03/09, 13:53 »
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το να κάψεις βαγόνια του τρένου είναι μια γελοία και αναίτια καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Διαβάζοντας όμως τον τίτλο περίμενα ότι θα διαβάσω ένα θέμα για κατάχρηση εξουσίας από την αστυνομία.

Τεσπα... Στο θέμα του ΗΣΑΠ συμφωνούμε...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2790 στις: 04/03/09, 01:58 »
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=997559 εδω ειναι η αναληψη ευθηνης για το συγκεκριμενο χτυπημα οποιος θελει μπορεις να μαθει την αιτιολογηση των συγκεκριμενων.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2791 στις: 04/03/09, 02:39 »
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=997559 εδω ειναι η αναληψη ευθηνης για το συγκεκριμενο χτυπημα οποιος θελει μπορεις να μαθει την αιτιολογηση των συγκεκριμενων.
E και; Νέο αντάρτικο πόλεων; Το παλιό ποιό ήταν; Το 1946-1949 μήπως; Που και αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε αλλά τί αλλαζονεία είναι αυτή να πιστεύουν ότι κάνουνε αντάρτικο;Έχουνε ιδέα τι σημαίνει αντάρτικο και τι ερίσματα στο λαό πρέπει να έχεις για να σκεφτείς  καν να το ξεκινήσεις; Και ποιούς χτυπάνε λένε; Αυτούς που πάνε στη δουλειά τους και έχουνε "απάθεια" για το ότι συμβαίνει τριγύρω... Επιμένω ότι οι άνθρωποι στερούντε σοβαρότητας...Σε λίγο θα ρίξουνε και καμμιά βόμβα σε κανένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο για να τιμωρήσουνε τους απαθείς πολίτες...Ρε ουστ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 04/03/09, 02:42 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2792 στις: 04/03/09, 12:03 »

Πέρα απο το γεγονός οτι πάντα διαβάζω μπούρδες και αερολογίες σε αυτό το site, πρέπει να πω οτι έχουν και χάλια σύνταξη. Λες και γράφει παιδάκι του δημοτικού (νταξει αυτο το κειμενο παλευεται, εχω διαβάσει και χειρότερα). Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Εγώ ήθελα να σχολιάσω αυτό:

Ξεπαστρέψαμε λοιπόν δυο συρμούς του ΗΣΑΠ, δημιουργώντας αναστάτωση. Δεν είχαμε κανέναν ενδοιασμό να σαμποτάρουμε την διαδρομή όσων συμφιλιώνονται με την αποστειρωμένη μετακίνηση από και προς τις δουλειές τους, από και προς τα σπίτια τους, από και προς την διασκέδασή τους. Ίσως έτσι χαθεί το ψαρίσιο βλέμμα της απάθειας και της αδιαφορίας από τα πρόσωπά τους και αντικατασταθεί με ενεργητικά και ανήσυχα βλέμματα.

Όσα εργοτάξια κι αν στήσουν, η ασφάλεια στις μεταφορές πλέον θα είναι αμφίβολη. Η ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων σαν μεταφερόμενα εμπορεύματα, θα μετατατραπεί σε ελεύθερη διακίνηση ανασφάλειας στα κέντρα διοίκησης εντολών στην μητρόπολη.

Είμαστε σοβαροί? Είναι λογικά αυτά τα πράγματα που διαβάζω????? Αναρρωτιέμαι, πραγματικά, αυτοί που αρθρογραφούν σε αυτό το site και οι όμοιοί τους, τι πιστεύουν οτι θα έπρεπε να κάνουν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που ταλαιπωρήθηκαν χθες για να πάνε στις δουλειές τους κια μετά να επιστρέψουν με όλη τους τη κούραση στα σπίτια τους; Μπορώ να έχω μια απάντηση σε αυτό?  ::)
Επειδή τυχαίνει να έχω συγγενείς και φίλους που μένουν στο κέντρο της Αθήνας και εργάζονται στο Μαρούσι, στη Κηφισιά και γενικώς στα Βόρεια Προάστια, τι λύση θα μπορούσα να τους προτείνω για να πάψουν να είναι απαθείς και αδιάφοροι? ::) Να σταματήσουν να εργάζονται? ::) Να βρουν κάπου αλλού δουλειά?  ::) Να εναντιωθούν σε κάτι? Αλλά σε τι?  ::)
Και κάτι ακόμη που θέλω να ρωτήσω: οι άνθρωποι που εργάζονται για να πληρώνουν ενοίκια, λογαριασμούς, γραμμάτια και τέλος πάντων για να έχουν κάποια χρήματα να ζουν αξιοπρεπώς (όσο μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς σε αυτή τη χώρα ::)) και που δεν έχουν την ευκαιρία να τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους, θεωρούνται απαθείς και αδιάφοροι? Αυτοί που με τους προηγούμενους βανδαλισμούς του Δεκεμβρίου χάσανε τις δουλειές τους και την ευκαιρία να ζουν αξιοπρεπώς, αξίζουν να λυπηθούμε γι' αυτούς ή όχι επειδή ήτανε και αυτοί απαθείς και αδιάφοροι?
Όσο για το δεύτερο κομμάτι... Τι ωραία! Μόλις ενημερωθήκαμε οτι πλέον κινδυνεύει η ζωή και η σωματική μας ακεραιότητα με το να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς! Ε δεν πειράζει, έτσι κ αλλιώς είμαστε απαθείς πολίτες, ε?... ::)   :-X >:( >:(

...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2793 στις: 04/03/09, 12:36 »
Παίδες, προς τι ενίσταστε? Δεν γνωρίζω εάν αυτό το κείμενο είναι αυθεντικό, αποτελεί όμως ένα αριστούργημα μεταμοντέρνας λογοτεχνείας. "Η μη προκύρηξη" θα μπορούσε να τιτλοδοτηθεί.

Κράτησα μια φράση απ' όλα αυτά: "Σύμβουλός μας είναι το θράσσος, η λύσσα, το μίσσος, η συνείδηση" ή κάπως έτσι. Δηλ σύμβουλός τους είναι το συναίσθημα. Το ανεπεξέργαστο συναίσθημα, διαχωρισμένο από την λογική. Για τι διαμαρτυρόμαστε? Αυτό δεν φωνάζαμε τόσα χρόνια? Αυτό δεν τραγουδάγαμε? Αυτό δεν διδάσκαμε στα σχολεία μας? Γι' αυτό δεν αρθρογραφούσαμε και τεχνοτροπούσαμε? Για την δράση της "καρδιάς" αυτόνομα άνευ προεπεξεργασίας. Έτσι δεν θέλαμε τον κόσμο? Ποιός ο λόγος που διαμαρτυρόμαστε? Πάει να γίνει ακριβώς όπως τον θέλαμε.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2794 στις: 04/03/09, 13:21 »
Έτσι ακριβώς φίλε παππού. Υπάρχουν όμως και άλλα συναισθήματα τα οποία το εκπαιδευτικό μας σύστημα ή τα τραγούδια μας ποτέ δεν τα "προωθήσανε". Το να αγαπάς τον διπλανό σου, να συγκινείσαι με το πρόβλημά του , να ενθουσιάζεσαι στην ιδέα του να "κτίσεις" , αντί να καταστρέψεις. Κι αυτά από τη καρδιά βγαίνουνε. Κι αν οι καρδιές είναι μαύρες στα 20 τι θα είναι στα 40;
Εγώ προσωπικά τον κόσμο τον θέλω με τα  χαρακτηριστικά της αγάπης και όσο μπορώ τις απόψεις μου αυτές τις λέω και μέσα από τα τραγούδια μου και από εδώ μέσα και στους φίλους μου. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2795 στις: 04/03/09, 15:20 »
Τα παληκαρακια εχουν ξεφυγει η με φαινεται;... ::)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2796 στις: 04/03/09, 16:50 »
Δεν νομίζω ότι πρόκειτε για "παληκαράκια" που έχουν "μαύρες" καρδιές!

Η επίθεση φαίνεται να ήταν απολύτως οργανωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρια. Μην αυταπατάσθε δίνοντας σημασία στα δημοσιεύματα και τις "προκυρήξεις". Κατάφεραν να ξεφύγουν από το σύστημα ασφαλείας, κατάφεραν να ξεφύγουν από την καταδίωξη, περάσαν την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κωλοχανείο όπου ο κάθε άσχετος εγκληματίας μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπου δεν υπάρχει καμμία ασφάλεια.

Διανοήστε για το τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η ενέργεια στην ήδη πληγωμένη "τουριστική βιομηχανία"? Δεν είναι τα 16 εκατομύρια που χάθηκαν, αλλά τα δις που θα χαθούν από τις ακυρώσεις που έπονται. Μπορείτε να καταλάβετε τις επιπτώσεις πάνω στον κάθε μικρομεσαίο αυτού του κράτους? Μαύρα κι άραχνα τα πράγματα. Βρισκόμαστε εν μέσω ακύρηκτου πολέμου και συνεχίζουμε να μυρηκάζουμε τα στερεότυπα περί του υποκειμενισμού των "παιδιών" με την "μαύρη καρδιά".

Δεν νομίζω ότι οι σημερινές συλλήβδην αλλαγές στην ηγεσία της αστυνομίας πρόκειτε να διορθώσουν τίποτα, δεν νομίζω να καταλάβει και κανείς τίποτα. Στην χώρα που το 90% των τραγουδιών αναφέρονται στην αγάπη πόσοι να είναι άραγε αυτοί που αγαπούν...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2797 στις: 04/03/09, 17:10 »
Όπως άκουσα χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί, τα παιδιά έδωσαν το πάτημα για να μπαίνουν παντού κάμερες και αστυνομικοί...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2798 στις: 04/03/09, 17:46 »
Όπως άκουσα χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί, τα παιδιά έδωσαν το πάτημα για να μπαίνουν παντού κάμερες και αστυνομικοί...
αυτο ακριβως..προσωπικη μου αποψη οτι αυτα ειναι "φτιαχτα"...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2799 στις: 04/03/09, 22:08 »
αυτο ακριβως..προσωπικη μου αποψη οτι αυτα ειναι "φτιαχτα"...

Για μια στιγμή το σκέφτηκα κι εγώ: "Βρε, λες να είναι Πρωταπριλιά και μας δουλεύουνε?" Μετά είδα το ημερολόγιο: "Όχι, 4/3 είναι. Αποκλείεται. Με τις συμβάσεις που ακολουθούμε δεν είναι Πρωταπριλιά". Αλλά μετά η αμφιβολία μου καρφώθηκε και πάλι στο μυαλό: "Κι αν ο υπεύθυνος του δελτίου τύπου της ΕΛ.ΑΣ θεωρεί - υποκειμενικά σκεπτόμενος - ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά?"

γ**ώτο! Δεν βγάζω άκρη!!!! Ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά δεν είχε κάμερες? Σίγουρα... Πως τότε η πυρπόλησή του αποτελεί "πάτημα" ώστε να μπουν παντού κάμερες?
μαλ***α μου. Αυτές είναι λογικές διεργασίες. Πρέπει να αντιδρώ με το συναίσθημα! Δεν είναι πάτημα για να μπουν κάμερες. Είναι πάτημα για να απαγορεύεται η παρέα είκοσι ατόμων. Το είκοσι είναι ο κακός αριθμός, όχι το 666!

Λοιπόν θα σας θέσω ένα συναισθηματικό προβληματισμό μου:

Έστω ότι έχουμε σ' ένα βαγόνι μια παρέα είκοσι ατόμων στους οποίους έχουμε τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια βόμβες μολότωφ και αμμωνιοδυναμίτιδας. Τα άτομα αυτά δεν μπορούν να ξέρουν τι έχουν ανάμεσα στα πόδια αλλά μπορούν να δουν τι έχουν οι σύντροφοί τους. Το βαγόνι σταματάει σ' ένα σταθμό όπου παρακολουθείται από έναν χειριστή ηλεκτρονικών μέσων.

Τίθεται το εξής στοίχημα. Θα πρέπει τα μέλη της ομάδας των είκοσι να βγουν από το βαγόνι και να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλον έτσι ώστε αυτοί που έχουν βόμβες μολότωφ να είναι ξεχωριστά από αυτούς που έχουν αμμωνιοδυναμίτιδα ανάμεσα στα πόδια, να μην βρίσκεται δηλ κάποιος με αμμωνιοδυναμίτιδα ανάμεσα σε κάποιους που έχουν μολότωφ ή αντίστροφα να μην βρίσκεται κάποιος με μολότωφ ανάμεσα σ' αυτούς που έχουν αμμωνιοδυναμίτιδα. Εάν κερδίσουν το στοίχημα θα έχουν να λαμβάνουν 400.000 έκαστος. Εάν χάσουν θα ανατιναχθούν αυτομάτως οι βόμβες.
Την όλη διαδικασία θα την παρακολουθεί ο χειριστής των ηλεκτρονικών μέσων του σταθμού, ο οποίος θα κρατά και το κομβίον πυροδότησης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι: Υπάρχει κάποιος τρόπος να κερδίσουν το στοίχημα?