πες μα ς ρε παιδι μου εσυ που ξερεις....Ερχεται και το πολυτεχνειο τωρα θα εχουμε να συζηταμε καιρο.Απο την μια θα βαρανε τα ματ απο την αλλη η χρυση αυγη και απο πισω οι "αναρχικοι"/ασφαλιτες.Αλλα εμεις δν θελουμε το ασυλο.ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Εγω θα το ξαναπω ...στο δρομο γεννιουνται συνειδησεις.Οι μισοι που εκφερουν αποψη εδω περα δν εχουν ιδεα τι συμβαινει στο δρομο,τι παρασκηνιο υπαρχει και γιατι πραγματικα ενοχλει την κυβερνηση το ασυλο
Μπατσοι και αλητεια σημειωσατε Χ.Φιλικο ειναι ουτως ή αλλως το ματς.
εξηγησου...μονο αυτο...και χαμηλωσε λιγο τονους αν γινεται...
ρε φιλε δν εχω ανεβαζει τους τονους ,ειλικρινα δν επιασα τι εννοεις με το προηγουμενο ποστ σου.

Μου παραθετεις μια αφισα η οποια εχει ενα στιχο του Κ.Β (αριστερος -με την ευρεια εννοια του ορου- απο οποια σκοπια και να το δεις ) και μια εικονα που δν καταλαβα ακριβως τι περιγραφει .Πες το απλα λιγο πιο αναλυτικα γιατι δν εχω καταλαβει τι απεικονιζεται στην αφισα
Τι να εξηγησω εγω?Καλα ρε παιδια νομιζα οτι ολα αυτα που λεω ειναι κοινα μυστικα χρονια τωρα.Τι εγινε κανεις μα κανεις ποια δν τα ξερει?Οχι γιατι σας βλεπω απορημενους καποιους απο δω.Μα γινονται τετοια πραγματα?
"Το ασυλο σε μια επιχειρηση δν χωραει.Αλλα do not think my darling,do not think"
Ειναι ξεκαθαρο νομιζω αυτο που λεω.Σε μια επιχειρηση το ασυλο δν εχει θεση.Και για κατσε να σκεφτω μια επιχειρηση....χμ μετα απο πολυ σκεψη τυχαια μου ηρθε το ιδιωτικο πανεπιστημιο.
"Απο την μια θα βαρανε τα ματ απο την αλλη η χρυση αυγη και απο πισω οι "αναρχικοι"/ασφαλιτες"
Το κοινο μυστικο που λεγαμε πριν.
"Αλλα εμεις δν θελουμε το ασυλο.ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"
Εδω ειναι ειρωνια.Κατι δηθεν σκεπτομενα ατομα που αναπαραγουν οτι βλεπουν στα καναλια.Δν θελουμε το ασυλο λογω των επισοδειων που ειτε ειναι κατευθυνομενα ειτε δν ειναι τα επισοδεια που παρουσιαζουν οι τηλεορασεις.Ε γιατι τωρα οπως και να το κανουμε αναρχικος ποτε δν θα εσπαγε το μαγαζι του κυρ μπαμπη.Απλα πραγματα...
"Εγω θα το ξαναπω ...στο δρομο γεννιουνται συνειδησεις.Οι μισοι που εκφερουν αποψη εδω περα δν εχουν ιδεα τι συμβαινει στο δρομο,τι παρασκηνιο υπαρχει και γιατι πραγματικα ενοχλει την κυβερνηση το ασυλο"
Ε δν νομιζω πως δν ειναι ξεκαθαρο αυτο.Αν δν εχει κατεβει καποιος ποτε σε μια πορεια δν μπορει να εκφερει αποψη για τις κινητοποιησεις.Γιατι απλα αναπαραγει οτι βλεπει στην αγαπητη ΤV και καταπινει οτι του δινει ο (καθε) χατζηνικολαου.
"Μπατσοι και αλητεια σημειωσατε Χ.Φιλικο ειναι ουτως ή αλλως το ματς."
Δν θα πω για τα "επεισοδια" του στυλ σπασιμο τραπεζας.Γιατι για μενα αυτα ειναι ακτιβιστικη κινηση (ανουσια μεν αλλα παραμενει ακτιβιστικη κινηση) ενω για σενα μαλλον μπαχαλο.Ειναι απο ποια ιδεολογικη σκοπια τα βλεπει κανεις.
Αναφερομαι ομως σε κατι μπαχαλα του στυλ καψιμο μικρο-μαγαζων κτλ.Αυτα τα κανουν κατι βαλτοι τυποι.Ασφαλιτες δλδ.