ΚΑι παλι η ΝΕΤ και η ΕΤ1 θα εχουν Best Off αθλητικα,ε; Ετσι συνεχιζεται η ζωη; Γυρω απο το γηπεδο μια ουτοπια κι εξω απο αυτο μια κολαση;
Να σου θυμίσω πως η ΑΕΚ το 1999 είχε πάει να παίξει φιλικό με τη Παρτιζαν εν μέσω βομβαρδισμών και πιστεύω πως για τους ανθρώπους αυτούς ήταν μια ουτοπία,ουτοπία αγάπης και φιλίας,πράξη ανιδιοτελής.Βέβαια
δεν νομίζω να χωράει σύγκρισηαυτή τη στιγμή μεταξύ του τότε και του τώρα(άλλο ένα φιλικό κι άλλο ένας αγώνας champions league που απλά ζημιώνει η αναβολή του).Είναι δύσκολο για όλους αλλά ναι η ζωή συνεχίζεται όπως πάντα κι έτσι πρέπει να γίνεται.Μέσα στα χαλάσματα θα δεις κόσμο να χαμογελάει,γιατί η ελπίδα δεν σβήνει τόσο εύκολα και μια καλύτερη μέρα τη περιμένουομε όλοι και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερεί την ελπίδα του άλλου.
Έχεις ένα δίκιο αλλά ο κόσμος θέλει να νοιώσει πως μπορεί να χαρεί ακόμα μερικά πράγματα,πως δεν του τα στέρησαν όλα.Δεν ξέρω αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο,νομίζω πως όχι ακόμα,απλά σου εξηγώ με τα δικά μου μάτια το πως το βλέπω.
Τώρα αν το βράδυ γίνουν πράγματα άλλα που δεν έχουν καμμία σχέση με τη πραγματικότητα τότε...σημεία των καιρών...
Αν θέλουν να λυθεί θα λυθεί και αν δεν το λύσουν,εννοείται πως δεν γίνεται σε μία μέρα,τότε τα πράγματα θα συνεχιστούν μέχρι να διαλυθούν όλα και τότε να αναδυθούν και πάλι χαμόγελα και η ελπίδα πως κάτι άλλαξε..
ίσως λίγο ρομαντικό το ύφος μου αλλά βαρέθηκα να προσπαθώ να εξηγήσω τα ανεξήγητα και να γίνομαι-μαστε σαν όλους αυτούς στα κανάλια και σαν όλους αυτούς που λεηλατούν ανεξέλεγκτα και σαν όλους αυτούς που πυροβολούν σε κορμιά και αστέρια.ας γίνουμε αυτοί που θα δώσουν ένα λουλούδι με πολλά αγκάθια...