Δυστυχώς σήμερα στη δουλειά, βάρεσα πρακτικά διπλοβάρδια σχεδόν, οπότε Μου πήρε γύρω στη μια ώρα να διαβάσω οτι μπορούσα. Απο την άλλη ευτυχώς που στο χώρο που δούλευα είχε τηλεόραση με ειδήσεις.
Και μια μικρή επισκόπηση της σημερινής ημέρας:
Α) Παρόλο που στο Π.Φάληρο έγινε της κακομοίρας, πιστεύω οτι ο κόσμος που ήταν εκεί γα τη κηδεία, έδωσε το δικό του μήνυμα.Ασχέτως αν αυτό αμαυρώθηκε.
Β)Σπάω το κεφάλι μου, να καταλάβω το εξής: Στο πλάνο των πυροβολισμών στο Π.Φάληρο, όπου ο "κάμεραμαν" είναι πίσω απο τον αστυνομικό, και όχι απο το πλάι, δείχνει τις ράγες του τράμ, και στο βάθος πολυκατοικία.Σπάω το κεφάλι μου, αλλα δεν μπορώ να θυμηθλω αν πουθενα οι ράγες του τράμ οδηγούν κάθετα σε πολυκατοικία...Ο νοών νοείτω...
Γ) Καλός μου φίλος, επιστρέφει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και σπουδάζει. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αερολογίες των ΜΜΕ, ή η σκληρή πραγματικότητα, αλλα επικρατεί χάος και πλιάτσικο.
Δ)Τα όρνεα των κομμάτων, έχουν πλέον ξεφύγει... Είδα διάφορες δηλώσεις, οι οποίες είναι απλά άκυρες. Φίλε μου? Δεν υπάρχεις. Δεν υπάρχεις. Απλά. Εχεις ακούσει το "Σκέφτομαι άρα υπάρχω"? Ε, το επιβεβαιώνεις με τις μαλ***ες που ξεστομίζεις. Γιατι αυτά τα πράγματα δεν είναι προϊόν σκέψης, Είναι ψηφοθηρία, στηριγμένη σε πρωτόγονα ένστικτα. Η κουφαία κουβέντα, ειπώθηκε απο τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης: "Να σας θυμίσω, οτι ο ειδικός φρουρός, προσλήφθηκε επι εποχές ΠΑ.ΣΟ.Κ., και το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μας τον παρέδωσε"... Ναι λοιπόν. Πλέον το γλοιώδης, απέκτησε νέο νόημα για μένα.
Αν κάτι μου δίνει ελπίδες για το μέλλον, είναι...
είναι...
Η λογοκρισία που έφαγε η παπαρίγα απο το πρόγραμμα του kithara.gr
[...] και η π**αριγα [...]