Χτες περιεργο σκηνικο..Περιμενω πλατεια Γλυαφαδας το τοπικο να παω σπιτι μου..Καμια 30αρια ατομα στη σταση..Σταματαει μπατσικο με 3 ατομα μεσα μπροστα μας.Και φωναζουν ''κυριε ελατε εδω'' σε μενα..Παω..μου ζητανε ταυτοτητα..Δινω..γραφουν τα στοιχεια μου σε εναν καταλογο(χμμ) με ρωτανε διευθυνση κλπ..Το ιδιο καναν και σε εναν μαλλια που επισης περιμενε..Μονο εμας...Μετα εκνευριστηκα γιατι δεν τους ρωτησα το λογο που εγινε αυτο..Βεβαια οταν το ειπα στον πατερα μου λεει..Καλα εκανες δεν θα θελες να σε τρεχουν μεσα..(
)..Ωραια λογικη ομως αυτη ετσι?Μαζευουμε στοιχεια απο οποιον ειναι κατω απο 25 με μαλλια μουσια κλπ γιατι ειναι υποπτος..Μα βεβαια εχουν δικιο οι ανθρωποι αφου στατιστικα ειμαστε οι πιο επιφοβοι
..Ελπιζω με τ απρωτα επισοδια να μη με καλουν στο τμημα για ερωτησουλες....Αποθηκη στοιχειων ε.. 
Και μενα με σταματησανε τις προαλλες στην Γλυφαδα με φιλους και κανανε αντιστοιχες ερωτησεις και μας γραψανε σε καταλογο. 35 λεπτα μας ειχανε.
αν έχεις αποδείξεις για αντισυνταγματικές προσαγωγες τοτε μπορεις να μιλας για χουντα. γι' αυτο σου λεω οτι η σιγουρια σου σε καθιστα λιγο Χίο (Στέφανο). η περιοχη δεν κυκλωθηκε αναιτια. υπαρχει εγκληματικοτητα και το ξέρουμε. το προβλημα ειναι οτι οι συλληψεις που γινονται ειναι τις περισσοτερες φορες για τα ματια του κοσμου και δεν αποδιδεται δικαιοσυνη οπως θα πρεπε.
υ.γ.: Ναι, ειμαστε ΞΗΓΗΜΕΝΟΙ. Όταν το γράφεις με -υ μου θυμίζεις λίγο ξύγγι.
Λοιπον για να τελειωνουμε. Εγω δεν σε εβρισα δεν σε εθιξα, μην τολμησεις να με ξανααποκαλεσεις με τον τροπο που με αποκαλεις γιατι δεν νομιζω οτι θα συνεχιστει η συζητηση σε ηπιους τονους. Ουτε θα ερθεις εσυ να μου κανεις μαθημα ορθογραφιας για ενα μικρο λαθακι για να το παιξεις εξυπνακιας.
Κολλησατε ολοι επειδη ειπα χουντα. Δεν εχετε ακουσει ποτε στη ζωη σας για παρομοιωση?
Φυσικα και κυκλωθηκε αναιτια η περιοχη. Για πες μας ομως εσυ που ξεριες, ποια ειναι η εγκληματικοτητα στα εξαρχεια? Γιατι εγω οποτε παω εκει ποτε δεν με εχουν κλεψει, ποτε δεν μου εχουν επιτεθει. Η μονη εγκληματικοτητα στα εξαρχεια ειναι οι μεγαλοπρεζεμποροι και οι μπραβοι και για αυτους οι μπατσοι ξερεις τι κανουν? Πλατες. Δερνουν κανα πρεζακι που και που και τους εμπορους και τα νταβατζιλικια τα εχουν με το βελουδο. Για να μου αποδωσεις εσυ δικαιοσυνη που ξερεις που πρεπει να αποδωθει. Για πες μου εσυ ποια ειναι η εγκληματικοτητα στα εξαρχεια.
ΥΓ: Οτιδηποτε ειναι συνταγματικο και νομιμο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.