Κατ' αρχήν δεν έχω ακούσει καθόλου από το συγκεκριμένο cd οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό. Αυτό που θα ήθελα να πω (αν και ψιλοάσχετο) είναι ότι όλες οι γνώμες θα πρέπει να είναι σεβαστές, ανεξάρτητα αν μας φαίνονται προκατειλλημένες ή αντικειμενικές... το "μη μιλάς, δεν μας νοιάζει η γνώμη σου" το θεωρώ εντελώς άτοπο σε ένα forum που θέλει να λέγεται δημοκρατικό. Από εκεί και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να κρίνεται καθαρά από την καλλιτεχνική του προσφορά και όχι από τον χαρακτήρα του, εκτός αν έχουμε ανάγκη να δημιουργούμε πρότυπα (κάτι που με βρίσκει εντελώς αντίθετη)... προσωπικά μιλώντας πάντα, αδιαφορώ ολοκληρωτικά για το αν ο Νταλάρας έίναι ή δεν έιναι καλός άνθρωπος... ούτε φίλος μου είναι, ούτε άντρας μου, ούτε πρόκειται ποτέ να τον συναναστραφώ (ακόμα και να το ήθελα...

). Θεωρώ ότι είναι εγωκεντρικός, υπερβολικός στις αντιδράσεις του και πολλά άλλα όχι και τόσο θετικά

αλλά όταν μιλάμε για μουσική, όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως... τον θεωρώ έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη, συνεπή ως προς την ποιότητα του έργου του και μία από τις καταπληκτικότερες φωνές που έχει βγάλει ή θα βγάλει ποτέ η χώρα... οπότε ναι, ακούω Νταλάρα όσο περισσότερο μπορώ... αλλά αν τον έιχα απέναντί μου και υποθέσουμε ότι έκανα συζήτηση μαζί του, δεν θα του φιλούσα τις πατούσες, ούτε θα το θεωρούσα τιμή μου.... αυτά. Συγγνώμη που είμαι από ελαφρώς έως εντελώς εκτός θέματος....