Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της μουσικής και της κιθάρας

. Μου φαίνετε λίγο περίεργο την πρώτη φορά που είχα γράψει σε αυτό το φόρουμ δεν ήξερα τιποτα για κιθάρες κρεμόμουν απο τα χείλοι του καθενός για μία παραπάνω πληροφορεία δεν θα μπορόυσα να ξεχωρίσω μια ακουστική απο μια κλασική και τώρα μετα από (μην φανταστείτε) 1 χρόνο και 5 μήνες και κάτι μέρες

ξαναγράφω λοιπόν ας πούμε για να καθησυχάσω τους πιο καινούργιους (γιατι και εγώ καινούργιος είμαι

) λεγοντάς τους ότι είναι φυσιολογικό να δυσκολεύονται να παίξουν γρήγορα, να προλαβαίνουν να διαβάζουν τις νότες χωρίς λάθοι, να πονάνε λίγο ως πολυ τα δάχτυλα τους μετά από ώρα πεξίματος (το παθαίνω ακόμα όταν που και που κλείνω 10ωρα παίζοντας συναιχώς (δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχει φύγει η πέτσα συγνώμη αν γίνομαι σιχαμένος

στις πιο λεπτές χορδές της κιθάρας μας (B e) προσπαθώντας να βγάλω καποιο solo )) να πιάσουν μπαρέ, να μην μπορούν να παίξουν γρήγορα και ωραία της πιο βασικές συγχορδίες, να δυσκολεύονται επίσεις με αυτήν την σηχαμένη την Fa

και άλλα πολλά. Μπορεί να γίνω βαρετός και πεζός στα αυτιά πολλών από εσάς λέγοντάς σας ότι όλα θα λυθούν με τον καιρό και την εξάσκηση και επίσης ότι αν υπάρχει αγάπη προς το <<αντικείμενο>> αυτό και μεράκι δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε

!!!!!!!! Α επίσεις μην ξανακούσω κανέναν να λέει είμαι 17, 18 ,22, 28 , ...... 50 δεν έχει σημασία όπως είπα αν το αγαπάτε θα το καταφέρετε!!!!
Τώρα να πω και εγώ με την σειρά μου την γνώμη μου στο τι είναι καλύτερο (αυτοδίδαχτος,ιδιαίτερα, ωδέιο) έγω καταρχάς να πω ότι ξεκίνησα με δάσκαλο ιδιαίτερα ηλεκτρική κίθάρα στο βίβλίο (ο Θεός να το κάνει) της Fender (μια βλακεία και μίση ξέρω) άλλα είναι μια πολύ καλή αρχή για τους εντελώς αρχάριους, μετά αρχίσαμε Μπερκλεύ ή κάπως έτσι αρκέτα πιο δύσκολο

(θα σας συνιστούσα αν είσται καινούργιοι όταν αγοράζετε κάποιο βιβλίο να μην κοιτάτε τα παρακάτω μαθήματα όπως μου έλεγε και ο δάσκαλος και είχε δίκαιο.Το γιατί θα το μάθετε αν το κάνετε

αλλά σας προιδοποιώ μερικές φορές είναι καλύτερα να μην ξέρουμε) στη συναίχεια πήρα και μια ακουστική Harisson και απο τότε παιζώ και με τις 2 συναίχεια λοιπόν πιστεύω οτι αν είχα ξεκινήσει μόνος ακόμα στο ψάξιμο θα ήμουν

οπότε δάσκαλος και πάλι δασκαλός, στη συναίχεια λόγο του ότι μετακόμησα δεν είχα πλεόν την δηνατότητα τους τελευτέους 5 μήνες δηλαδή αυτούς του μήνες παίζω κίθαρα αλλά δεν συνέχησα να μελετάω απο εκεί που είχα μήνει μεγάλη μαλ... μου τέλος πάντων με την έναρξη της σχολίκής χρονίας θα πάω στο ωδείο να δούμε τι θα δούμε

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν με δέχονται κατευθείαν με ηλεκτρική γιατί εφόσον έκανα με δάσκαλο ιδιαίτερα, που κολάει δεν έχω κάποιο χαρτί, αν μου πούνε έτσι την έβαψα αν είναι να με βάλουν στην πρώτη τάξη και με κλασική κιθάρα να το βράσω το ωδείο.
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς Ας ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα συγνώμη για τα ορθογραφικά

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!! Για οτιδήποτε θα επανέλθω!!!!