Παιδια μπορει να κανω παραγγελια στο θωμα σε λιγες μερες..
Επειδη ειμαι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΟΣ

, επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο χωρα του εξωτερικου και χωρις αντικαταβολη

θελω να μου πειτε αναλυτικα τι γινεται....
Ας πουμε, σημερα εκανα register στο θωμα, και εκει που ζητουσε πολη κτλ (Σερρες) τα εβαλα με λατινικους χαρακτηρες δεν πιστευω να πειραζει ε?

Οκ, τωρα ας υποθεσουμε οτι ερχεται η πολυποθητη (ο θεος να την κανει) ωρα της παραγγελιας.....
Invoice and Delivery Address
Ολα αυτα τα συμπληρωνω με λατινικους? Δλδ στην διευθηνση αμα βαλω papakialiati kai mitsotaki 666 θα καταλαβουν ε? Ονομα επωνυμο κτλ ολα με λατινικους? Στο ΖΙΡ θελει και παυλες? νομιζω οτι ειναι ο δικος μου 621-22 να το βαλω ως 62122 ή 621-22

Επισης αν στο Company/Organization/Band: το αφησω κενο δεν πειραζει σωστα?
eMail and Phone Number
Εδω πρεπει να βαλω? Δλδ υπαρχει περιπτωση να με παρουν κανα τηλεφωνο ακομα και αν ολα ειναι κανονικα με την παραγγελια μου? Να συμπληρωσω και κινητο? αν ναι με 0030 ή με +30

Μετα.... θα πληρωσω διαμεσω της τραπεζας... εδω κολλαω λιγο... δλδ, αφου συμπληρωσω εγω τα κενα, θα μου στειλουν mail με τα στοιχεια του λογαριασμου και γω θα παω να πληρωσω ετσι? :-\Οταν πληρωσω θα καταλαβουν οτι ημουν εγω? Πως το κανουν αυτο?

Και μολις πληρωσω στελνουν το πακετακι...
Το εμβασμα ποσο ειναι?
Αγχωθηκα παλι.... το ξερω οτι ο θωμας ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια αλλα πως να το κανουμε, η πρωτη φορα ειναι καπως...
Και ενα τελευταιο... αν υποθεσουμε οτι κανω την παραγγελια τριτη βραδυ, παω τεταρτη και καταθετω τα λεφτα, σε ποσες περιπου μερες θα ερθει το πακετο και πως? (μιλαω για pod xt). Απο δικες σας εμπειριες.
Ευχαριστω οσους απαντησουν..