Είμαι νέος εδώ.
Είδα το θέμα περί ΑΕΠΙ και τον προβληματισμό που εκφράστηκε.
Αν δείτε την αναντιστοιχία μεταξύ του περιεχομένου του kithara.gr και του τί "κυλάει" στην αγορά της κουλτούρας σήμερα, τότε θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με τη στάση της ΑΕΠΙ.
Απλά απλούστατα, η αιτία είναι τα απαράμιλλα σε ύφος και ποιότητα στίχων και μουσικής, τραγούδια, που φιλοξενούνται στο site.
Βλέπετε να έχει καμία σχέση η ποιότητα της συλλογής των τραγουδιών της kithara.gr με αυτό που προωθεί σήμερα η εγχώρια βιομηχανία του τραγουδιού;
Όση έχει η παραδοσιακή κουζίνα με τα fast-food.
Κανένας Δημιουργός λοιπόν ΔΕΝ διαμαρτυρήθηκε γιά τη λειτουργία του αυτού εδώ του site.
Η ΑΕΠΙ, μπήκε συνεταίρος στο site γιά να το φιμώσει. Τα σημεία που ενοχλούσαν είναι δύο :
1. H ασυμφωνία του περιεχομένου του site με τον συρμό της εποχής.
2. Η ποιότητα των τραγουδιών.
Όσοι πιστεύετε ότι η ΑΕΠΙ το έκανε γιά πεισσότερα λεφτά, είστε γελασμένοι.
Χέστηκε γιά τους παλιούς!
Αν της προτείνετε μία συμφωνία, βάσει της οποίας θα φιλοξενούνται τα τραγούδια μόνο των σύγχρονων αοιδών και αιδοίων, θα αποσύρει όλες τις οικονομικές της απαιτήσεις. Δοκιμάτε το και θα δείτε.
Πρόταση :
=======
Επιστολή σε όλους τους στιχουργούς και τραγουδιστές των οποίων τα τραγούδια φιλοξενούνται στο site, ώστε να ενημερώσουν αν :
-Εκπροσωπούνται από την ΑΕΠΙ
-Δέχονται να προβάλλονται οι στίχοι τους από το site, αδαπάνως.
Είμαι βέβαιος ότι, οι περισσότεροι παλιοί θα συμφωνήσουν. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ προβολής!! Βλέπετε να τους προβάλλει κανένεας; Δείτε το κι' έτσι. Και αφήστε την ΑΕΠΙ να κουρεύεται.
Είμαι διατεθειμένος, να εργαστώ γιά τη δημιουργία αρχείου διεθύνσεων και τηλεφώνων των παλιών τραγουδιστών, στιχουργών κ.λ.π.