Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω τελικά μια συνάντηση το Σάββατο 24 Μαϊου, από το μεσημέρι, κατά τη 1 η ώρα
Θα γίνει στην Αθήνα, σχετικά κοντά στην Εθνική Οδό (φανάρια Νέας Κηφισιάς), σε μονοκατοικία που βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου ενός στρέμματος, δηλαδή θα έχει άπλετο χώρο για να μαζευτούμε πολλά άτομα και να ψήσουμε στα κάρβουνα και να παίξουμε ποδόσφαιρο (καλά, δεν έχει τόοσο μεγάλο χώρο, μόνο σουτάκια) και μπάσκετ (σε χώμα) και μακριά γαϊδούρα, κ.ά.
Α, θα παίξουμε και μουσική! (Τι πρωτότυπο!). Υπάρχει ρεύμα και μπορούμε να παίξουμε ηλεκτρισμένοι

Εγώ μπορώ να διαθέσω μόνο έναν ταπεινό ενισχυτή κιθάρας 25W με 2 εισόδους, ψηφιακά drums, ηλ. κιθάρα, ηλ. μπάσο, μπουζούκι, τουμπελέκι, άντε και έναν μικρό στερεοφωνικό ενισχυτή (ηχεία όχι). Τα υπόλοιπα (ή κάποια καλύτερα) θα τα φέρετε εσείς (αν θέλετε!).
Όμως, το μεγαλύτερο μου πρόβλημα, είναι το πως θα ταϊσω και θα ποτίσω όλους εσάς. Δεν μπορώ να αγοράσω φαγητά (δεν ξέρω τι και πόσα) πληρώνοντας τα από τη τσέπη μου, ούτε μπορώ να σας πω "φέρτε ότι θέλετε". Πρέπει να το οργανώσουμε κάπως... Νηστικός κιθαρωδός δεν κιθαρίζει, έτσι δεν είναι;
Έχετε κάποια ιδέα για το πως θα κανονίσουμε τα περί φαγητού/ποτού;
Να αρχίσω να παίρνω συμμετοχές και βλέπουμε; Αντε, αρχίζω να γράφω... (η λίστα θα συμπληρώνεται σε αυτό εδώ το μήνυμα):
Συμμετέχοντες: (Όνομα - Όργανα)
- Βασίλης - (σουβλάκια, ενισχυτής κιθάρας 25W, ψηφ. drums, ηλ. κιθάρα, ηλ. μπάσο, μπουζούκι, τουμπελέκι)
- zappas(Σταμάτης) - (καλλίγραμο κορμί
)
- corazon(Γιώργος) - (μπουζουκι, τουμπελεκι, κρασι)
- Σπύρος + Σοφία + Σάκης - ("Σοβάρα θα έρθω, δεν κάνω πλάκα. Σίγουρα . Αν δεν έρθω μην μου ξαναμιλήσετε. Αν κανονίσω με κάποιον που έχει αμάξι θα φέρω ηλ.κιθάρα, αλλιώς μόνο το ντοσιέ με τα τραγούδια")
- Ron-T(Θανάσης) + Μάγδα - (ακ. κιθάρα (αραπινα))
- dshakes(Διονύσης) + Αναστασια - (σουβλάκια, 1 ηλεκτρακουστικη ή 1 ηλεκτρικη, ενισχυτης 2 εισοδων, 2 μικροφωνα, 1 μικτης με 3 εισοδους για μικροφωνα, 1 Mini Disk)
- Dina24(Ντίνα) - (Λαρισινό αέρα)
- Ιορδάνης + Ειρήνη - (ακ. κιθάρα, ωραίες φωνές)
- Vasiliki -
- Sts_Ikaros(Σταύρος) - (σαλάτα, αιώρα, μπάλα)
- cheguevara(Σταμάτης)
- skyllas(Παναγιώτης) - (μαγικό μπουζούκι)
- Θοδωρής - (τζατζίκι, πλαστικά πιάτα & ποτήρια, χαρτοπετσέτες)
- sotriani(Σωτήρης) - (κρασί, ούζο)
- Dave(Δημήτρης) + iwnathan(Γιωργία) - (Μπύρες)
- NikosTs - (πατατάκια, ξηροί καρποί, τουμπελέκι, κλαρίνο)
- P@nos - (πίτες (για σουβλάκια))
- Newbie - (αν θυμάμαι καλά μου είπε οτι θα'ρθει)
- lx