για να καταλαβω τωρα! Μου "τη λες"? Για πες μου εσυ ή ο οποισδηποτε ενα ελληνικο ΡΟΚ ή ROCK συγκροτημα! Τις Τρυπες? Τον Σιδηροπουλο τους Poll? κτλ κτλ... Τωρα υπαρχει κανεις? ε? Υπαρχει Ροκ? Υπαρχει "ελληνικο ροκ"? Υπαρχει "ελληνικη Ροκ σκηνη"? Υπαρχει γενικοτερα "σκηνη"? Μονο "πιστες" υπαρχουν! Καποτε ειχαμε και ενα κουτσο-ροκγουεϊβ, μας το κοψανε και αυτο! Τωρα τι? Μονο κατι underground γκρουπακια που και αυτα πουλανε το μερακι τους για μια "αξιοζηλευτη" καριερα τυπου "Δυτικες Συνοικιες"! Ασε μας ρε Βασιλη! Αυτα τα βλεπω χρονια τωρα! Δεν ειμαι χτεσινος...
Δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα λες. Δεν υπάρχει μόνο ένα Rockwave.. ίσως για εσάς στην Αθήνα.. Εδώ στη βόρειο Ελλάδα, όπου ποτάμι και λίμνη κάθε καλοκαίρι γίνονται φεστιβάλ που περιλαμβάνουν και rock μέρα!!
Σίγουρα η "συνολική" προσπάθεια δεν έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλα δεν βρίσκω και ανύπαρκτη την Ελληνική Σκηνή. Μπορεί ο ΙΟΣ
λαϊκά να έχει μην αφήνει την rock να φανεί αλλά δεν νομίζω να την καταστρέφει και εξολοκλήρου. Μαγαζία για live έχει, όχι βέβαια και αρένες αλλά έχει. Εμείς όμως θέλουμε και χρήματα, τι τζάμπα θα δείξουμε το ταλέντο μας! Κατηγορούμε και τους
λαϊκούς, λες και αυτοί πριν γίνουν φίρμα δεν έτρεχαν και δεν τραγούδαγαν για 5 φράγκα....
Μίλαγα με τον ντράμμερ από τους
Πίσσα Και Πούπουλα και μου έλεγε ότι πριν βγάλουν δίσκο σε κάθε συναυλία μάζευαν 2000 κόσμο!!! Και? Τότε υπήρχαν 5 μπάντες, δεν ερχόταν ξένα συγκροτήματα στην Ελλαδίτσα μας για live και επενδούσες εκεί. Τώρα που εξακολουθούμε να κλαιγόμαστε, κάθε βδομάδα έχει συναυλίες και σχεδόν ο καθένας μπορεί να κυκλοφωρίσει cd. Πόσο βαθιά μπορείς να βάλεις το χέρι στην τζέπη για να τα παρακολουθείς όλα? Άσε που οι περισσότεροι έχουν την δικιά τους μπάντα και σιγά να μην πέρνουν αυτά που βγάζει ο διπλανός... το πολύ πολύ να το αντιγράψουν.
Μπαίνεις σε ένα δισκοπωλείο και υπάρχουν άπειρες κυκλοφορίες από χιλιάδες μπάντες πλέον. Να πάρεις τον καινούργιο δίσκο από τους "
Πράσσειν Άλογα" ή να επενδήσεις σίγουρος για τον καινούργιο δίσκο των
Iced Earth οι οποίοι παίζουν τα χιλιοπαιγμένα riff των Maiden?? Ή ακόμα χειρότερα να πάρεις τον ντεμπούτο των
Hammerfall και των κάθε Hammerfall, επειδή διάβασες ότι παίζουν το αγαπημένο σου
epic/power/παίζω_όλες_τις_κλίμακες_σε_ένα_τραγούδι το οποίο δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλους δίσκους του είδους του?
Σε δέκα χρόνια που θα ψάχνουμε τον δίσκο των Πράσσειν Άλογα (όπως έγινε με Παυλο, Τρύπες, Panx Romana κτλ κτλ) να δω τι θα λεμε..
Τι καλά ήταν τότε....

Άρα διαλέγουμε, ή την "ψάχνουμε" και επενδείουμε ακόμα και σε "φόλες" ή πάμε από τον ασφαλές δρόμο και δεν χάνουμε και τα χρήματα μας!

ΥΓ) Δεν νομίζω οι καριέρα των Σοινικιών να είναι αξιοζήλευτη... Προσωπικά δεν θα ήθελα να είχα την ίδια μοίρα. Δεν τους κατηγορώ (τους κατηγώρισα για άλλο λόγο προσωπικό), μπορεί αυτοί να νομίζουν ότι κάτι κάνουν με αυτό, ότι κατάφεραν να περάσουν το rock σε μεγαλύτερο κοινό που τους ήταν άγνωστο το άκουσμα αυτό, μπορεί να το έκαναν και για τα λεφτά... Δεν βαριέσαι... με τρώει η μπλούζα μου τώρα, πάω να την φάω...