Φάνης : Ρωμανού 15, στην γερμανική οικοδομή. Πρώτη επιλογή, πάντα! (στο υπόγειο έχει προβάδικο)
Παλαιολόγου Γιάννης (Pal Sound) : Ξανθιά γκόμενα & strat vintage και οι δύο κόρες του ξανθιές είναι! Ραβίνου με Ιουστινιανού γωνία (αν θυμάμαι καλά). Παλιά ήταν και στούντιο, τώρα .. ότι έμεινε..
ΝτοΡεΜι : καλά κάποιος πρέπει να του πει ότι έχει ανακαλυφθεί το internet. Πήγα μια μέρα να αγοράσω κάτι κιθάρες μινιατούρες που έχει. Κανονικά τις βρίσκω αυτές με 5 ή 8 ευρώ,σε άλλα Σερραϊκά μαγαζία, και αυτός μου τις πουλούσε 20 ευρώ η μία!!!!!
Ηχώραμα : Πάνω στην Βανιζέλου, απέναντι από την Στοά Καπλανίδη.. είναι καλός άνθρωπος ο Νίκος, αλλά πως επιβιώνει???
Νάκας : μέσα στην Στοά Καπλανίδη. Τι να πας σε φαρμακείο, τι σε αυτόν!

Καλύτερα εντατική!

Είναι μια καλή επιλογή για ηχητικά, δεν έχει μουσικά όργανα, επίσης επισκευάζει ότι έχει σχέση με μουσική και δεν έχει σχέση με ξύλο (κονσόλες, ηχεία, ενισχυτές κτλ κτλ..).
Γαρύφαλλος : Οδό Θεσσαλονίκης (απέναντι από την Νομαρχία). Καλός και (σχετικά) φτηνός!

Αντιπρόσωπος της Behringer, πουλάει φτηνότερα από όλους! Επίσης κάνει τον καλύτερο ήχο στις Σέρρες (live) αλλά είναι κομματάκι ακριβώς σε αυτό. Επισκευάζει και αυτός ότι έχει σχέση με μουσική και δεν έχει σχέση με ξύλο (κονσόλες, ηχεία, ενισχυτές κτλ κτλ..).

Φίλιππος Νάκας : .....
Δημήτρης (καφέ Αμάν) : Κατασκευάζει περισσότερο παραδοσιακά όργανα αλλά επισκευάζει τα πάντα! Πολύ καλός!! Δυτικής Φράκης, πριν τα παλιά Ελ.Τα., κάπου σε ένα στενό (σαν στοά).
Steve : Made in England!!!

Δίπλα στον Μεγάλο Πλάτανο, αλλά δεν ξέρω οδό. Μόνο για πρόβες, ηχογραφήσεις, επιδιορθώσεις και φυσικά μουχαμπέτι!
Πετρακόγιαννης Γιάννης (AudioBox Studio) : Πρόβες, ηχογραφήσεις, μουχαμπέτι! (Βενιζέλου, μπαίνοντας Σέρρες, απέναντι από το 11ο Δημοτικό Σχολείο).
Βαμβακάρης : Είναι γνωστός (και εκτός Σερρών) για τα μπουζούκια, μπαγλαμάδες, τζουράδες κτλ, γενικά παραδοσιακά όργανα που κατασκευάζει, κομματάκι ακριβός και αυτός. Φυσικά επισκευάζει κιόλας! Οδός Πτολεμαίων (προς τα ΚΤΕΛ Ηράκλειας/Νιγρίτας/Σιδηροκάστρου)
Ιωαννίδης Γιάννης (Odyssey Bass) : Να μην ξεχάσουμε τον Γιάννη Ιωαννίδη, βρίσκεται στην Θερμοπηγή Σερρών (30ο χιλιόμετρο Σερρών - Συνόρων Βουλγαρίας, λίγο μετά το Σιδηρόκαστρο). Κατασκευαστής τα γνωστά Odyssey
μπάσα και επισκευάζει/επιδιορθώνει οτιδήποτε πάνω σε μουσικό όργανο!

Νομίζω αυτά τα λίγα... υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει σχέση με μουσική και να μη το ανάφερα?