Δεν πρόκειται για θέμα μάχης. Ούτε για θέμα "ποιός έχει περισσότερα posts".
Μιλάμε για ποιότητα forum και posters. Επίσης, το γεγονός ότι ο Axl ανέφερε το ένα site σε συναυλία και είπε ότι πήγε μέχρι το Βέλγιο γι'αυτόν που έχει την σελίδα... νομίζω ότι λέει πολύ περισσότερα απο κάποια παραπάνω posts.
Άλλο ένα σημαντικό είναι ότι ο webmaster του mygnr.com το έχει κάνει επάγγελμα. Έχει γεμίσει το site με διαφημίσεις απ'τις οποίες βγάζει καλό χρήμα.
Αφού λοιπόν βγάζει χρήμα γιατί έχει το forum στον πιο φτηνό και απαράδεκτο αμερικάνικο server που υπάρχει (
www.powweb.com) και το forum είναι πολλές φορές down?
Παρακάτω. Απο ανανέωση στο θέμα "νέα" είναι μηδέν. Το heretodaygonetohell.com και το gunsnroses.gr (συγγνώμη αλλά μας αξίζει να το παινευτούμε...) είναι χρόνια μπροστά.
Να μην αναφέρω το γεγονός ότι διαφημίζει το forum σαν "γράψτε μέσα ότι θέλετε" και μόλις έγραψα ότι άνοιξα το gunsnroses.gr, το οποίο σε τελική ανάλυση δεν τους ανταγωνίζεται αφού είναι εξ'ολοκλήρου στα ελληνικά, έσβησαν το post και μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να γράφουν για άλλα sites εκεί μέσα...
Τέλος πάντων, σε τελική είναι θέμα γούστου... Απλά οι εμπειρίες που έχω δεν με κάνουν και πολύ υπέρ του Mygnr.com.