Αποστολέας Θέμα: Κίτρινα ποδήλατα - Τα λόγια είναι δρόμοι  (Αναγνώστηκε 6810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Witchking

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Με τους αγγέλους άγγελος...σκυλί με τα σκυλιά
    • Προφίλ
    • Activeradio
Πάρα πολύ καλή είναι η καινούργια δουλειά του συγκροτήματος.
Το cd περιλαμβάνει 14 τραγούδια από τα οποία μου άρεσαν όλα , άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο....
Πιστεύω ότι αξίζει να το ακούσετε....
...κι΄όποιος θάνατο φοβάται , θα τον κουβαλάει στους ώμους....

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
Απ: Κίτρινα ποδήλατα - Τα λόγια είναι δρόμοι
« Απάντηση #1 στις: 30/08/06, 05:25 »
oraioi einai alla aftos o alexadros poly pozeros re paidi mou..

Αποσυνδεδεμένος rocknrolldemon

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 01/09/06, 15:19 »
έχω ακούσει τρία απο αυτά  και ήταν όλα πολύ καλά αλλά χαλάει την εικόνα ο Αλέξανδρος
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος SPATH

• Επισκέπτης
  • **
  • A PUBLIC PIECE OF DNA.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 02/09/06, 22:19 »
έχω ακούσει τρία απο αυτά  και ήταν όλα πολύ καλά αλλά χαλάει την εικόνα ο Αλέξανδρος
Συμφωνω...Τους εχω δει λαηβ,μου αρεσαν λογω της αριστης επικοινωνιας του τραγουδιστη συγκεκριμενα με το κοινο(εννοειτε πως μου αρεσει και η μιυσικη τους)αλλα η ποζερια του Αλεξη δεν ειχε ορια,πραγμα σπαστικο αν γνωριζεις οτι το σολο που παιζει δεν ειναι και το δυσκολοτερο και τον βλεπεις μες στη φιγουρα....
IF THE FACTS DON'T FIT THE THEORY,CHANGE THE FACTS.

Αποσυνδεδεμένος Eleni Tziamourani

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 02/09/06, 22:48 »
oraioi einai alla aftos o alexadros poly pozeros re paidi mou..

Συμφωνώ  απόλυτα !

Ελένη

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #5 στις: 02/09/06, 23:21 »
Εχω γνωρισει και τα 2 τα παιδια.Με τον Γιωργο ειμασταν μαζι φανταροι και με τον Αλεξανδρο γνωριστηκαμε σε ενα λαιβ μιας κοινης φιλης.Σας διαβεβαιωνω οτι τα φαινομενα απατουν.Ο Αλεξανδρος ειναι ενα πολυ σεμνο παιδι και προσγειωμενο.Απλα βγαζει ολη του την ενεργεια στο παιξιμο και ισως να δειχνει οπως λετε αν και δεν το παρατηρησα.Τι να σας πω εκτος απο αυτο?Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος Μαργαρίτα Π.

• Δεν είμαι στιχουργός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 03/09/06, 02:30 »
Να θυμίσω ότι φέτος κυκλοφόρησε και ο νέος τους δίσκος, ο "ΧΡΟΝΟΣ", πληροφορίες υπάρχουν στο:

http://www.kitrinapodilata.gr

Σ' αυτό τον πίνακα υπάρχει θέμα με τίτλο "Κίτρινα Ποδήλατα - Χρόνος", ξεκίνησε από τον master of puppets.

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=27803.0
Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο
http://rapidshare.com/files/227510288/Ritsos.rar

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #7 στις: 03/09/06, 02:43 »
Τους είχα γνωρίσει και τους 2 πριν από αρκετά χρόνια όταν τραγουδούσαν στην Αρχιτεκτονική λίγο καιρό πριν τους ανακαλύψει ο Μαχαιρίτσας. Καλοί μουσικοί και οι 2, αλλά πολύ περισσότερο ο Γιώργος ο οποίος έχει και πολύ καλή φωνή. Κακά τα ψέματα όμως, αν δεν ήταν ο Μαχαιρίτσας τα παιδιά αυτά δεν θα κάνανε καριέρα, αφενός γιατί τα κομμάτια τους δεν είναι τπτ φοβερό για την ελληνική μουσική σκηνή, αφετέρου γιατί έχει άπειρες μπάντες σαν αυτούς και πολύ καλύτερες μάλιστα!

Για τον Αλέξανδρο τώρα, συμπαθητικός κιθαρίστας αλλά τπτ το φοβερό. Το αν κάνει ποζεριές δικό του πρόβλημα γιατί συνήθως αυτοί οι τύπο σταματάνε να μελετάνε και μένουν στάσιμοι γιατί απλά τους ευχαριστεί η παρούσα κατάσταση μόνο.

Καλή επιτυχία να'χουνε αν και ο νέος δίσκος μια απ'τα ίδια!

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 04/09/06, 00:13 »
το θέμα είναι αυτή την ενέργεια να την βγάζει με σεμνότητα που τόσο πολύ τον
 διακατέχει και όχι να κάτι γκριμάτσες και λες και έχει σύνδρομο down και ούτε όπς είπαν τα παιδιά να παίζει σόλο και να νομίζει πως είναι το κάτι φοβερό αυτό που κάνει.
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #9 στις: 04/09/06, 01:43 »
Τωρα να μου πειτε οτι αντιπαθειτε καποιον επειδη ειπε κατι(οπως καλη ωρα ο Χατζηγιαννης για την παλια εποχη του "εντεχνου") ενταξει.Αλλα επειδη εκφραζεται με εναν δικο του τροπο δεν το καταλαβαινω και το θεωρω ακρως κομπλεξικο και εφηβικο.Τωρα για το αν ειναι καλος κιθαριστας εγω προσωπικα διαφωνω.Τον θεωρω καλο και οχι απλα συμπαθητικο..αλλωστε ειναι και μικρος..στα 24 το πολυ και μελεταει συνεχως και θεωρω οτι η μουσικη που βγαζουν τα παιδια εχει κατι νεο που αξιζει.Αλλα οπως ειπα..περι ορεξεως...
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #10 στις: 04/09/06, 09:50 »
αλλωστε ειναι και μικρος..στα 24 το πολυ και μελεταει συνεχως

Μάνο όταν τους είδα πρόσφατα στην Αθήνα, το παιδί έπαιζε όπως έπαιζε και πριν από χρόνια. Πολύ λίγη εξέλιξη είδα στο παίξιμό του. 24 είναι μικρός?? Είναι παιδιά 17-18 χρονών που παίζουν πολύ καλύτερα από αυτόν, αλλά οκ όπως λες περί ορέξεως...  ;)

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 04/09/06, 14:56 »
ρε παιδιά όμως γιατί ο αδερφός του δεν εκφράζεται με τόσο υπερβολικό τρόπο και είναι τόσο σεμνός;; parlats on fire εσύ που τους ξέρεις μπορείς να μου πει αντικειμενικά ποιός είναι καλύτερο παιδί;;

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 04/09/06, 15:26 »
ρε παιδιά όμως γιατί ο αδερφός του δεν εκφράζεται με τόσο υπερβολικό τρόπο και είναι τόσο σεμνός;; parlats on fire εσύ που τους ξέρεις μπορείς να μου πει αντικειμενικά ποιός είναι καλύτερο παιδί;;

Αν θελει απανταει κ ο parlats, αλλα αν θες μπορω να σου πω και γω την αποψη μου,
γιατι  τα εχω γνωρισει τα παιδια και εχουμε μιλησει. :D

Η διαφορα ειναι πολυ απλα στην ηλικια.Ο Γιωργος ειναι 30 χρονων πλεον και ο Αλεξανδρος μολις 22
(Ειναι κ αυτος στο ΤΕΙ του Πειραια σαν κ' μενα, αλλα δεν πολυπαταει,απ' οτι μου ειπε!) ;D
Ειναι διαφορετικα οταν εισαι στην μια ηλικια κ διαφορετικα στην αλλη,
περισσοτερη ωριμοτητα,αλλος τροπος σκεψης-αντιληψης  κλπ... ;)

Βεβαια κ ο Γιωργος κανει  που κ που "τα δικα του", οταν εχει το μικροφωνο στα χερια, αλλά
ο Αλεξ καθοτι νεαροτερος, θα κανει "το κομμάτι του "  , οπως πολλοι σχολιασατε.
Δεν με πολυενοχλει προσωπικα...

Ωραια μουσικη να φτιαχνουν, να αντεχει στον χρονο. ;)
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #13 στις: 04/09/06, 15:33 »
Μα αυτό είπα και γω Χάρη. Δεν με ενοχλεί προσωπικά, φτάνει να μη κάνει κακό στον εαυτό του αναλώνοντας τις ώρες του στις βλακείες!  ;)

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 04/09/06, 15:42 »
καλά σας είπα τι άλλη ποζεριά κάνανε. έπαιζε με την ηλεκτρική κιθάρα ένα σόλο ο Άλεξανδρος και ο Γιώργος πήγαινε το μικρόφωνο κοντά στην κιθάρα λες και δεν ακουγόταν το σόλο απο τον ενισχυτή έπρεπε να βάλει ο Γιώργος το μικρόφωνο

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #15 στις: 04/09/06, 15:49 »
καλά σας είπα τι άλλη ποζεριά κάνανε. έπαιζε με την ηλεκτρική κιθάρα ένα σόλο ο Άλεξανδρος και ο Γιώργος πήγαινε το μικρόφωνο κοντά στην κιθάρα λες και δεν ακουγόταν το σόλο απο τον ενισχυτή έπρεπε να βάλει ο Γιώργος το μικρόφωνο

Αυτό πρέπει να το είδα σε πάνω από 1000 λάιβ να γίνεται. Απ'ότι κατάλαβα δεν το πας το παληκάρι, οκ αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο δεικτικός. Αστον να κάνει τα δικά του. Στη τελική δεν σε ανάγκασε κανείς να πας να τον δεις  ;)

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 04/09/06, 15:59 »
σωστό και αυτό!!δεν με ανάγκασε και κανένας να πάω να τον δω. Αλλά εντάξει ήμουν στην επαρία τότε και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω έτσι και αλλιώς για τον Μαχαιρίτσα και τον Καζούλη είχα πάει όχι για τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #17 στις: 04/09/06, 16:03 »
σωστό και αυτό!!δεν με ανάγκασε και κανένας να πάω να τον δω. Αλλά εντάξει ήμουν στην επαρία τότε και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω έτσι και αλλιώς για τον Μαχαιρίτσα και τον Καζούλη είχα πάει όχι για τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Ναι αλλά είδες? Οπως και αν τα καταφέραν όλο μαζί τους ασχολείσαι χεχεχε, κάτι είναι και αυτό  ;D