Kοιτα , κι εγω δεν τρελαινομαι για τους DP , αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε ...
Οταν βγαζανε αυτα που βγαζανε (δεν μιλαω για τωρα) , τα ριφακια τους δεν ηταν χιλιοπαιγμενα και ηταν ολοι τους αριστοι μουσικοι !!!
Σαφως και ηταν πρωτοποροι σε αυτα που εκαναν και δημιουργησαν σχολη ολοκληρη ...
Γκρουπ οπως οι Deep Purple , Black Sabbath , Uriah Heep , Rainbow , Scorpions , Led Zeppelin κτλ , ειναι αυτα που εδωσαν πνοη και ζωη στο Hard Rock και ενεπνευσαν ενα σωρο αλλους να φτιαξουν μουσικες ...
Μπορεις πολλους αυτους να τους κατηγορησεις οτι πια εχουν τελειωσει , οτι επρεπε να ειχαν σταματαησει εδω και καμια δεκαετια να βγαζουν δισκους , αλλα να λες οτι τετοια γκρουπ ειναι υπερτιμημενα , νομιζω οτι ειναι λαθος ... Μιλας για μερικους απο τους καλυτερους κιθαριστες , κιμπορντιστες και τραγουδιστες που υπαρχουν παγκοσμιως ....
Το να μην σου αρεσουν ειναι δικο σου θεμα , το να τους υποτιμας ομως και να μην τους σεβεσαι ειναι κατι αλλο ...
Οσο για τα χιλιοπαιγμενα ριφακια και συγχορδιες , αν ειναι τοσο ευκολο , γιατι δεν το κανουν ολοι , και περισσοτερη καλη μουσικη να εχουμε , και να κονομανε κι αυτοι;
Φιλε μου , τα καλυτερα τραγουδια και μουσικες , ειναι τα πιο απλα και τα χιλιοπαιγμενα ... Δες ACDC, Black Sabbath, SRV, ΟΛΑ ΤΑ BLUES κτλ .... Τωρα αν εσενα προσωπικα δεν σου αρεσουν , ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ... Κι εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι μουσικοι τυπου Vai , Satriani και αλλα τερατα της κιθαρας, παρ'οτι παιζουν παπαδες ... Δεν μου αρεσουν , ναι , αλλα τρεφω απεριοριστη εκτιμηση για τις ικανοτητες τους και για το ταλεντο τους και γι αυτο που εχουν προσφερει ...