Υπηρχε ηδη αυτη η ιδεα, μαλιστα για καμπινγκ, για 3 ή περισσοτερες ημερες. Νομιζω οτι σε πολλους θα αρεσε να μαζευτουμε και να κανουμε ενα κυκλο με τις σκηνουλες μας και να καθομαστε να παιζουμε μουσικη μερα-νυχτα (οταν δε βουταμε στη θαλασσα δηλ). Θα μπορουσαμε να παμε στο Πηλιο, ωστε να ερθουν ευκολα και παιδια απο θεσ/νικη & Λαρισα..
Αυτό ακριβώς θα έλεγα!!
Εγώ ξέρω παραλίες στο Πήλιο που θα πάθετε όλοι πλάκα παραγματικά...αλλά οι περισσότερες που είναι τέλειες είναι κολπίσκοι που δεν χωράνε πάρα πολλές σκηνές, αλλά κατά την γνώμη μου αυτό είναι και το μαγικό.
Σε περίπτωση που κανονιστεί κάτι προς Πήλιο αναλαμβάνω εγώ με το αγόρι μου να σας πάμε κάπου πραγματικά καλά γιατί τα μέρη εκεί τα έχουμε μάθει απ' έξω...
Υπάρχει και μια πολύ μεγάλη παραλία για πολλές σκηνές "Χορευτό" αλλά δεν έχει πολλά δέντρα και το πρωί ψήνεσαι γιατί ο ήλιος ανατέλλει ακριβώς απέναντι!
Τελοσπάντων αν μαζευτούμε άτομα θα δούμε τι θα κάνουμε..
Αλλά εγγυώμαι την επιτυχία γιατί όσον αφορά το camping έχουμε γίνει ειδήμονες.
Εμείς έχουμε ψησταριές, ψυγειάκι, αιώρα, κιθάρα, λούξ και δαυλούς... γενικώς ότι χρειάζεται.
Μιλάω για ελεύθερο camping πάντα.
Καταρχήν τα οργανωμένα δεν λένε γιατί υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας και δεν θα μπορούμε ούτε να παίξουμε όποτε θέλουμε ούτε να εκφραστούμε ελεύθερα.
Και τα καλυτερα μέρη τα βλέπεις μόνο εκέι που δεν τα ξέρει πολύ κόσμος.
Στις παραλίες που δεν φαίνονται αλλά πρέπει να ψάξεις για να τις βρείς.
Εκεί που πάμε εμεις δηλαδή.