To odyssey ειναι οντως ομορφο Bass!!! Αν και μαλλον θα επρεπε να κοιταξεις λιγο τον ηχο του
γιατι οπως σου ειπα και στο Live ακουγοταν μπουκωμενος, πραγμα που εκανε να μην ακουγεται το Groove σου
οπως ισως θα επρεπε ,ωστε να φαινεται καθαρα ολο αυτο το οποιο επαιζες... Για να καταλαβεις πως εφτανε στα αυτια μου , μου θυμιζε εντονα των ηχο των Deep Purple, στα Live τους.. Φυσικα
α) αυτο ειναι κατι που μονο οι μπασιστες ακουγαμε, οποτε δεν τρεχει μια...
β) μπορει να ηθελες να βγαλει κατι τετοιο σε ηχο, οποτε ακυρο το σχολιο...
Αν θες δηλαδη , εγω σαν ηχο για τα κομματια που παιζατε, με τετοιον ενισχυτη που ειχες την κακη τυχη να εχεις στην διαθεση σου, θα ειχα μοιρασει 50-50 του μαγνητες, με 60%low, 45%middle & 60% high..( Την καμπανα που λενε
στην πιατσα...)
Απο κει και υστερα, οπως παλι σου ειπα κεινη την ημερα, καθομασταν σε κακη θεση, με αποτελεσμα, να μην ακουμε τον κιθαριστα, που οπτικα αρα για μας, εδειχνε να παιζει ολα εκεινα που θα επρεπε για την μουσικη που επιλεξατε να παρουσιασετε...Ισως απλα λιγο πιο ντροπαλα απ'οτι θα περιμενα, αλλα το να ειναι ενας κιθαριστας ντροπαλος στο παιξιμο του για μενα ειναι δειγμα ωριμου παιξιματος (συγκριτικα με καποιο που θα σου παιρνει τα αυτια με τα ατελειωτα σολο του και τον βαρβαρο ηχο του...) Οφειλω αρα να σου πω ενα Μπραβο Ομηρε...
Τον πληκτρα σας στεναχωρηθηκα που δεν τον ακουσα να τα χωνει, γιατι μου φανηκε σαν να κρατιοταν να μην το κανει.. Ιδιως στο Ηιτ The Road Jack ξεκινησε με ομορφη εισαγωγη σε πιανο, αλλα μαζευτηκε... Γιατι? Χωσε λιγο ρε συ να χαρουμε κι εμεις... μιας και σε αυτην την χωρα σπανια ακουμε τετοια μουσικη οπου θα μπορεσουμε να απολαυσουμε λιγο καθαρο Jazz πιανακι...!!!!!
Ο Ντραμερ ηταν αριστος και ηχητικα και τεχνικα σε καθε κομματι..Και θα ελεγα πως πολυ ορθα πραξατε με τον να τον αφησετε να ξεκ**λ!@#!@% στο τελος με Purple κτλ μιας και εκει πραγματικα τα εσπασε!!!!
Ο ηχος σας ηταν απολυτα δεμενος κατι που ειναι σπανιο στα ερασιτεχνικα Group...Τα medley και ολα τα παρομοια που κανατε ηταν πολυ ομορφα σχεδιασμενα....Γενικα εχω να πω πως δεν μετανιωσα που σας ειδα...καθε αλλο το ευχαριστηθηκα!!!
Οσο για τα τεχνικα σχολια παραπανω, στην τελικη δεν ειμαι και καμια μουσικαρα να κρινω τι παιζει και πως το παιζει ο καθενας αυτο (που τελικα) παιζει... Πιο πολυ αν θελεται παραθεσα τις επιλογες που θα εκανα εγω αν επαιζα σε αυτο το Live στη θεση σας κι οχι αυτο που οριζουν οι μουσικοι κανονες ως σωστος, οποτε ελπιζω να μην παρεξηγηθει σε καμια περιπτωση...
Keep On Rockin' Guys!!!!